et lite hei fra varmen

Nå sitter jeg med rumpa godt plantet i sofaen. Er snart på tide å dra ut på nye eventyrer her i Puerto Rico. Har blitt en del kvelder på Bora Bora blant annet, og jeg koser meg vilt i varmen. Sinnsykt kjipt å tenke på at jeg reiser hjem 06.50 lørdags morgen, men slik må det vel bli i og med at vi reiser med charter… Skulle gjerne vært her 2, om ikke 3 og 4 uker. Har møtt masse søte mennesker, og ikke minst herlige Nora! Vi har grillet oss på stranden, herjet på Bora Bora og vi har koset oss masse. Hater hun litt da siden hun skal være 1 uke lengre enn meg. Fuck you Nora!

Ser Tuva er en knupp og blogger for meg, love you masse! Og til dere som lurer – selvfølgelig får hun lov, og for all del ja, hun har min fulle tillatelse til å legge med en ussel link til sin egen blogg!

Også var det mange som tydeligvis ikke ikke likte at jeg la ut bilde i bikini.. Hva trodde dere at dere skulle få se? Meg på stranden i uggs, Canada Goose og boblebukse? Hahaha!!

Skal ut å spise nå, så litt vandring på Puerto Rico senteret. Har vent meg til å si “No comprende. Hable no espanol.” til alle spanjolene som plystrer på meg, så nå kan jeg vel si at jeg er halvt spansk 😉

hei joda


En som jobber på Harleys 


Familyyy på Bora Bora


Broren min kom springende og tok snikbilde, haha. Teit!


På sanddyne langs Mas Palomas – Playa Del Ingles


Hahahah, ser ut som jeg tar push-ups, men var bare sinnsykt sliten. Tungt å springe opp!


Hilo, her er mei


Chiller på Pinnochio

Har forresten møtt på to supersøte jenter, Janne og Stine Stahl fra Stavanger. De fikk meg på en eller annen måte med på Harleys, og vi danset på bardisken. Haha 🙂 Bildene er tatt fra Janne.


Stina, meg og Janne 😀


Haha, han til venstre var jo ganske kjekk da! Meg med ryggen til og Janne til høyre 🙂


Samme her som over.

Nå skal jeg ut å spise. Dere hører garantert ikke fra meg i morgen, så ha et GODT NYTTÅR mine kjære lesere! Vi sees i 2011 <3 Har vært et flott år med dere, og håper dere vil følge meg inn i det nye året. Lots of love :*

Joda, meg igjen

Sorry for å skuffe dere, men her er jeg igjen, Tuva.

Følte ikke for å blogge noe mer selv i dag på min egen blogg, så derfor blogger jeg heller litt for Therese. Selv om det bare blir tull og tøv-innlegg, så er det kanskje bedre enn ingenting?

Hater Therese egentlig litt akkurat nå, for jeg har en stygg mistanke om at hun lever det gode liv, og har det rett og slett helt awesome!! Skulle ønske jeg var der sammen med henne 🙁 Kjenner at jeg savner pia mi nå. Håper hun kjøper meg en piercing eller to i feriegave ♥ Trooor jeg må ringe henne i morgen å “minne” henne på det, hihi.

Disse tre fikk jeg sist da hun kom hjem fra syden. Fiiine ja?


Meg og piami. Husker godt dette øyeblikket. Hun hadde vært i syden og jeg hadde vært i Oslo, og vi hadde ikke sett hverandre på over en måned. Love you<3

Jaja, god natt.

Mvh
Tuva Will’assen

koser meg!

Åååh, Tuva! Du e den søteste pia, love u<3

Nå sitter jeg på hotellet. Skal snart ned på Puerto Rico senteret og møte Nora, så blir det vel brukt litt money… Storkoser meg her nede, har fått solt meg, shoppet, drukket et par Bacardi Breezer’s og rett og slett hatt det morsomt. Orker ikke blogge så mye nå som jeg er her nede, for har mer vettige ting å gjøre. Legger bare ut et par bilder, tar litt tid å laste opp så mange 🙂


Thekla, hun bor her på Gran Canaria. Åh, hun er så mye brunere enn meg og Nora :(:(


Nora syns hun var så stygg, så måtte sensurere hun.


Baywatch babes! Haha, kom en bølge når bildet ble tatt – vi er redd for haiiiii.


My brother an mee, koser oss med en breezer. LOVEU!!!!!! hehhe, kanskje

Skal stikke nå! Hejdå <3

Gjesteinnlegg

Heihei, Thereses lesere!

Jeg synes det er like kjipt som dere å komme inn på Thereses blogg når hun ikke har oppdatert. Så siden jeg er verdens beste venninne, og i tillegg kan passordet hennes, så blogger jeg litt for henne 😀

Som dere vet befinner Therese seg på Gran Canaria nå. Håper jeg i hvert fall. Har ikke hørt fra henne siden hun satt på flyplassen her i Tromsø i går ettermiddag. Hun har heller ikke vært på facebook så vidt jeg vet, så hvordan det er med internett og slikt der hvor hun er vet jeg ikke. Får ta å ringe henne i morgen å høre om det er noe liv i henne. Men regner nå med at hun koser seg fælt nå – tar livet med ro, soler seg, spiser godt mat, shopper litt og alt som hører med en sydenferie 😀

Gikk i arkivet hennes og fant frem bilder fra da hun var i Alanya i sommer, sånn at vi kan forestille oss hvordan hun har det nå! hihi..

Her sitter hun fornøyd på resturant og viser frem sin nye og lekre pengebok.


Stygt udyr…


Her ligger Therese og jeg og soler oss i sommer, her i Tromsø. Måtte bare ta det med ♥


Kanskje hun nå ligger og soler den smekre rumpen sin på en luftmadrass, sånn som her? Hvem vet..


Supermodellen!


Outfitbilde fra Tyrkia. Kjole fra Tyrkia og sko fra H&M.


Julian og Thia koser seg sikkert også kjempe mye, snuskeluskene!!


Fine sølvringene Therese kjøpte i Tyrkia.


Bad girl!


Sjåå på ho!!

Therese er bra heldig nå, ja 😀 Misunner og unner henne det til tusen ♥

xoxo gossip girl

vel overstått aften

Nå er julen over holdt jeg på å si, men det er jo ikke helt riktig. Vi har jo enda romjulen igjen! Jeg blir antageligvis til å blogge lite fram til 1. januar, fordi i morgen reiser jeg til Gran Canaria, nærmere bestemt Puerto Rico, og skal være der 1 uke. Vet jeg ikke har sagt i fra om det før, men hihih 😀 Har passet på og tatt litt solarium så jeg har grunnlag for brunfargen.

Så var det aftenen i dag. Er egentlig ikke så mye interessant å fortelle, annet enn at jeg har hatt det koselig med familie, god mat og koselig julemusikk. Ble desverre bare 2 pakker på meg i år, men jaja. Bryr meg ikke om pakkene :p

Kødda bare, fikk flere pakker. Hihih. Fikk masse penger (som jeg helst ville ha), også fikk jeg masse forskjellige ting. Det er faktisk heller ikke så interessant for dere, så jeg slenger bare ut noen bilder fra i dag så får det holde.

Juletreet til mor. Kunstig, of course. Alle gavene var mine 😉


Onkel og mamma. 


Brodern og tante


Dagens nail’s


Du får kjøpt de på Cubus til 129 kroner 🙂


Haha, SJOKK at jeg fikk en vekkerklokke i julegave. Familien vet jo at jeg forsover meg til alt og at jeg ikke våkner til noe. Denne vekkerklokka roper “i love u” drithøyt hele tiden og er UTROLIG irriterende. Har bare en ting å si til den… i hate u!


Tante og onkel. Disse skal også til syden i morgen, men onkel vet ikke at vi også skal. Bare tante vet det, så han får en surprise når mamma (søstra hannes) dukker opp på flyplassen med oss 😀


Mamma og meg <3


Juleglad pia 94


Mamma og meg, snart er jeg like høy!!


Hahahahahhahahahaha


Ok, hahahahahah. RETARD!!


Se så flink broren min er å kjøpe meg gave <3

jo hallo og god jul

Hei!

Nå er det en stund siden sist. I dag er det julaften, men føles overhodet ikke ut som det. Julestemningen i år er lik null. Null, niks, nada. Jeg tenker ikke så mye på jul som jeg gjorde før, gleden er ikke like stor og spenningen for pakkene er jeg over. Ikke har jeg vært flink å kjøpe julegaver i år heller, tok liksom de nærmeste i siste liten.

Julestemningen blir heller ikke noe bedre av vårt NYDELIGE juletre (hehehe):

Sånn ca 50 cm høyt og av plastikk. Kan legges sammen i en eske. Perfekt!!!! Haha, neida. Vi skal til mor i dag og feire julaften, også reiser vi bort i morgen 😀


JULPIA94 <3<3<3<3


Er faktisk jeg som har bestemt å sette opp treet i loftstua mi, i håp om litt julekos – men neida…


Pynten er også oppe, men hjelper fint lite.


Istedet for å tenke på jul, kan du lage deg en HERLIG “dessert”. Legg en sjokolade du vil spise på varmovnen til den er helt bløt og rennende i konsistensen.


Hell alt i en skål eller noe, også kan du sleike sjokoladepapiret etterpå. 


Etter 5-6-7 skjeer blir du sikkert litt kvalm, men bare spis mer. Gjør ikke noe om du spyr liksom XDXD

Med dette ønsker jeg dere PASSELIG JUL. Dere får se outfit og blablabla senere. xoxo

fravær :(

PGA mitt store fravær fra skolen, syns mamma det er tilpass for meg med litt fravær fra bloggen og. Er egentlig enig i det, så dere kommer ikke til å høre så mye fra meg de neste dagene, men har ennå to kalendergaver jeg skal dele ut. Tenker jeg tar de 23. og 24. desember eller noe sånn 🙂

Kjedet meg litt i dag, og kom over Adam Saaks videoer eller hva han heter. Fant en t-skjorte jeg aldri bruker og prøvde meg fram. Brukte vel 5 minutter. Fronten ble egentlig sinnsykt stygg, men ryggen ble litt stilig. Når jeg tenker meg om – dere får ikke se fronten, haha… Kan jo bruke den i syden, men not at hooome.


Haha litt skeivt…


ingen zminke <3<3 passer best med shorts, så ikke ut med bukse til!!

litt nytt


Lindex


Lindex


Lindex

Litt mere nytt under…. Haha, neida. Fant noen gamle klær som jeg brukte for 2-3 år siden..

Hahahahahahah!!! Denne passet jeg (utrolig nok) for 2 og et halvt år siden…


Denne brukte jeg når jeg gikk på Freestyle DiscoJazz. Da var jeg i klassen rekrutt eller noe.

ny make-up

Hei!

Jeg begynner å se at arkivet for desember repeterer seg selv… “luke 1, luke 2, luke 3, luke 4, luke 567891024326574865675” blablabla… Åh, jeg ser at julekalender ikke er noe for meg! Er ganske slitsom faktisk, og dere blir jo skuffet hvis det en dag ikke kommer dagens luke. Håper dere skjønner at av og til springer tiden fra meg, og når jeg er midt oppi tentamenstresset hjelper det ikke mye å tenke på at jeg må blogge om kalenderen. Det blir også lite av vanlig blogging i og med at jeg ikke har tid til å skrive så mange innlegg.

Hva vil du helst ha innlegg om nå fram til 24 desember, julekalender eller hverdagslige?

Iallefall, i dag(går) var jeg på litt julegavehandling. Har fått kjøpt sånn ca 2-3 julegaver.. HURRA! Ble også litt innkjøp til meg selv – men kun fordi det var sinnsykt billig. Var også 30 % på alle varer på lindex i dag. Her er litt make-up som jeg kjøpte. 

Viva La Diva – Cup Cake // underlag vld white og primer


Viva La Diva – Pink Glitter // underlag – vld white og primer


Disse øyenskyggene fra Viva la Diva er fantastisk fine! Nydelige farger 🙂


Viva La Diva… cotton candy / cup cake / pink glitter / white


Lumene Natural Code / 9 Heather Pink


Lumene Natural Code / 3 Nude Beige