Dagens outfit

Som jeg sa skulle jeg poste outfit. Ingenting spesielt egentlig, bare somethin’ simple!

Har på meg stortsett bare bikbok klær. Bukse, tubebh og cardigan fra BikBok. Topp fra JC.


Den er skikkelig digg, fin i ryggen også 🙂 Passer perfekt til en tubebh, og disse med blonder fra BikBok er kjempefine.

Kan dere slutte å si at det svarte er en vanlig bh? Det er jo for faen lappen på tube bhen, alle som har en slik tube bh kan godt se at de også har en sånn lapp. Plis, få litt IQ da. Dere haters vil vel også ha bevis, så here u go:


Ring fra H&M


Øredobber fra BikBok

– Tycks?

I may be bad, but I’m perfectly good at it!

God eftermiddag 🙂

Akuratt kommet hjem fra skolen. Kjedelig dag, som alltid. Eneste positive var solarium og frokost fra Knoll og Tott med Mathias før skolen, siden vi begynner 10 på mandager. Nå sitter jeg faktisk og blogger fra toalettet, hahaha… interessant info or what? Skal ta outfit bilder til dere snart, siden mange “savnet” det.

Et par bilder jeg tok i går av ren kjedsomhet. Så ganske fjortis ut, spess det første, men whatever lizm?! ;**

De er forresten tatt med digitalkameraet, så er ikke såå god kvalitet. Jaja, hejdå fans

Litt regler for spørsmålsrunden

Therese og Charlotte (ikke meg) har laget noen regler for spørsmålsrunde. Tror jeg må følge disse heretter, hjeelp… Iallefall, gode poeng jenter.

Husk å ikke lyge på dokker noen venna på spørsmålsrunden!!! Og ikke sov på spørsmålsrunden.

Haha, flinke piker.. Min video holder forresten på å “publiseres” eller hva det er, står iallefall det på videoen på youtube.

Facebook addict

Holder på å laste opp videobloggen på youtube nå 🙂

Stadig oftere fersker jeg meg selv i å sitte til langt på natt og game facebook spill. Har vel 5 spill jeg gamer hele tiden, og enda flere kommer det til å bli. Er rett og slett avhengig. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem om kvelden er å sette meg ned og spille alle spillene, et par timer går bort til det. Å spille er også det første jeg gjør når jeg har vært på skolen, eller når jeg kommer på skolen.

Her er mine favoritt spill på facebook:

It Girl, Lucky Train, Robot Unicorn Attack, Word Challenge og Cash King. Hehe, gameaddict her!

Nå skal jeg underholde det stygge besøket mitt….. sara…… HADE <3

Jobb i dag også!

Halloooo!

Vet jeg ikke postet videoen i går, slem meg. Når jeg kom hjem fra jobb sovnet jeg nesten med en gang, og jeg var på jobb i dag også fra 1 til halv 12. Kom nesten nettopp hjem, og nå skal jeg legge meg. LOVER å få laget den i morgen når jeg står opp.

Sorry fans <3<3


Nora och mejjj på flyet til GC <3 miss it

Working 9 to 5

Neida, jobber fra halv 4 til halv 12 i dag. Skal få laget en ny del 3 spørsmålsrunde video når jeg kommer hjem, så den kommer vel i løpet av natten 🙂 Vi snakkes!

Glemte å si at dere er sinnsykt flinke til å kommentere! Har i gjennomsnitt 100 kommentarer per innlegg. Sick. Dere er absolutt de beste leserene, ha en fin fredag alle sammen <3


Smiiiiiiil!

Drittby x10

Herregud, for en idiooootisk dag. Har sprelt på bakken 100 ganger som en annen idiot. Med andre ord: trynt i glatte, sørpete og våte bakker hele tiden. Har regnet, snødd, regnet, snødd, regnet og snødd i hele dag. Både jakken og uggsene fikk gjennomgå. Jakken var pissvåt, var blitt våt gjennom lommene. Uggsene var som rene svampen. Tenk deg at du legger en svamp i en bøtte med vann, så går du med svampen i bøttevannet. Slik har føttene mine hatt det i hele dag.

Vel, hva har jeg gjort i dag? Har vært og besøkt min nye venninne, Sara. Vi chillet et par timer hjemme hos hun, så bestemte vi oss for å dra på kino. Fikset oss og la på sprang til bussen, men tror du ikke den var like idiot som alltid og kjørte sånn 5 minutter for tidlig?!!?! Nei, kanskje vi som så feil på bussruta heller….. Vel, vi begynte å haike. Til slutt prøvde jeg meg på den kjente “strekk ut benet” metoden, men funket ikke der jeg stod pissvåt med eskimo jakke og svamper på føttene. Blæhhhh!

Så måtte vi GÅ ned til kinoen. Jeg GÅR helst aldri noen plass. Etter jeg hadde rullet meg ned hele veien og var gjennomvåt helt inn til trusa, var vi omsider plutselig på kinoen. Hurra!! Så var den stengt. Hurra! De stengte dørene sånn 10 minutter etter at siste filmen var begynt. Da ble det burgerking på oss, men må innrømme at det var ganske godt.

Når jeg kom hjem, kastet jeg uggsene rett inn i dusjen, og der skal de få stå til de har blitt helt tørr. Om ca 3 dager regner jeg med 🙂 De er forresten mine nye favorittskøyter, er så lett å skøyte seg bortover veien med de. Ufrivillig da, selvfølgelig. Iallefall måtte jeg bytte sokker, og mamma hadde vært så grei og kjøpt meg nye. Sa jeg trengte nye. Snille mammaen min <3 Desverre for min del var dette langsokker, jeg bruker egentlig bare kortsokker. Whatever, mitt tap. Klipte bare av halve, så ble de korte. Tulla! ER SERIØS RESTEN AV KVELDEN.

FUCK TROMSØ BYYYYYYYYY, KINO, VÆR, SØRPE, BUSS OG RESTEN. Nok klaging. Stikker og legger meg, dere får litt bilder i morgen, er for emo. Videobloggen del 3 kom heller ikke fordi jeg trynte på isen og klarte å miste minnekortet som lå i lomma.

Takk til søte Julia som skrev så fint om meg på bloggen sin, det var vel det eneste søte for denne dag.

Running late. New nails!

Hei!

Har ikke hatt tid til å spille inn spørsmålsrunden i dag, så får ta det i morgen. Har vært en travel dag, og nå har jeg endelig slått meg ned til ro. De gamle neglene begynte å falle av, siden jeg limte de litt dårlig på. Nå har jeg limt på nye, og de er superfine! Mange har spurt litt om neglene, så kan vel fortelle litt:

– Det er falsknegler
– De fåes kjøpt på H&M
– Limet som følger med er dårlig, så kjøp et lim ved siden av som heter “Super Strong Nagellim”

Siden jeg biter negler, er dette supert for meg. Når jeg har på falskneglene, så vokser jo mine egne under. Disse sitter godt i en uke ca, med det ekstra limet jeg har kjøpt. Man kan også lakke de, og fjerne det med negllakkfjerner. Anbefaler negllakkene fra Viva La Diva. De tørker veldig fort, sitter bra og er billige. Mange fine farger også 🙂

Nå skal jeg se ferdig en film, så hopper jeg i seng 🙂

VIDEO – r4nd0m

Sang i spm runde video 1: Your Love – Leighton Meester
Sanger i spm runde video 2: Grenade – Bruno Mars & Your Love – Leighton Meester

Sanger i denne videoen: 1. In Her Eyes – Basshunter  // 2. We R Who We R – Kesha  // 3. More – Usher 🙂

Nå skal jeg rydde ferdig øveretasjen. Har loftstua igjen, og badet må jeg vente med til det er LYS der inne!! Er bekkmørkt, og selvfølgelig har vi ikke rette lyspærer.