Klar for en ny uke

God kveld søtinger <3

Nå er jeg kommet hjem fra jobb. Var ganske rolig i dag, noe som passet meg bra siden jeg er veldig sliten. Har vært en hektisk uke med skole, oslo-tur, jobbing og andre ting. Nå fortjener jeg og slappe litt av, men det blir vel rett i seng nå for å få litt søvn til en ny uke med skole. Egentlig skulle jeg ha pakket ut etter Oslo, ryddet, pakket til Hollywood (reiser på fredag, wiii!) og spist meg kvelds, men istedenfor skipper jeg alt for en god natts søvn. Jeg vet ikke hva jeg vil kalle det, enten slapp eller flink. Slapt å skippe alt det, flink å legge seg tidlig?


Siden en million av dere lesere er så sinnsykt puppegale og nyskjerrige skal jeg svare litt om det her “temaet”. Puppene mine er tydeligvis noe dere finner veldig interessant og morsomt å henge seg opp i. Skjønner ikke hvorfor, det er bare pupper. Det her er egentlig ganske privat, men siden dere er heeeelt crazy etter å få svar på det og siden jeg uansett bretter ut store deler av livet mitt på bloggen så la gå..

Hvor kjøper du BH-er, og er det masse push-up i de?
– På Cubus, Lindex og H&M. Det er ikke så veldig mye, men noen har mer enn andre. De aller fleste BH-ene mine har litt padding i, og det er fordi jeg liker best når det er litt padding. De to øverste på bildet har ganske mye egentlig, og de er fra Cubus. De andre har normalt, og de to nederste har ingenting. 

Hvorfor har du fått så store pupper i forhold til sommeren som var?
– Nei, hmm…. er ikke det logisk? Når man er tenåring så vokser jo selvfølgelig puppene, og mine har vokst masse siden i sommer. Det er sikkert noen som er 11 år som spør om et slikt spørsmål, som enda ikke har opplevd at puppene faktisk vokser.

Hvilken størrelse bruker du i BH?
– 70A/B, og hvis jeg finner en BH jeg virkelig vil ha som de ikke har i 70 så tar jeg 75A/B 🙂

Some more photos

Litt flere bilder fra i dag. Vi fikk tid til litt ekstrem make-up, og det ble egentlig ganske kult. Ville aldri gått sånn til vanlig da, men det er jo “haute couture”. Michelle fikk seg hvertfall en god latter når hun var ferdig med ansiktet mitt 🙁 Det er, som nevnt, Michelle som legger all make-up, fotograferer og fikser på bildene. Hun er kjempedyktig, og har sin egen make-up blogg. Har tidligere tatt bilder med Michelle, og de kan dere se HER,  HER, HER og HER

Nå skal jeg på jobb. Vi snakkes kanskje senere i kveld <3

Sneak peek

En liten sneak peek på hva jeg har gjort nå. Er hos søte Michelle, hun sminker meg og tar bilder av meg. Dette er to bilder vi har tatt så langt og fikset på, så får vi se om vi skal prøve noe ekstrem make-up og ta noen bilder med det. Først skal vi hvertfall spise litt pizza og få varmen i oss, for det var sinnsykt kaldt å stå ute i bare singletten!

Flere bilder kommer når vi er ferdige 🙂

Hva skal jeg nå?

God morgen alle mine søte lesere, 2. plass i dag – takker være dere <3

I går var jeg på jobb, så derfor ingen blogging. GUSSAN har laget meg en ny header og satt inn nytt sidebilde, hva syns du? Jeg ble utrolig fornøyd. Den ble mye kulere enn den forrige, og nå har jeg blondt hår så passer mye bedre. Det var så mange av dere som etterlyste en ny header og da måtte jeg jo bare fikse det!

Nå skal jeg bort og gjøre noe som er en stund siden jeg gjorde sist. Til dette trenger jeg sminke, sko og masse klær å velge mellom. Hva tror du jeg skal gjøre?


Sminkefri og trøtt pia!

Hvordan bli brun?

Får kjempemange spørsmål om hvordan jeg får min brunfarge. Når jeg var på det bruneste, var jeg virkelig fornøyd. Det høres kanskje rart ut – en jeg får mye bedre selvtillit når jeg har litt farge på kroppen. Noe som kanskje dere ikke vet, er at jeg jukset litt med brunfargen. Tok daglig betakaroten (en tablett som skal gi deg en dyp og naturlig brunfarge). Jeg brukte å få tilsendt en pakke annenhver måned, men betalte faktisk 350 kroner tror jeg? Det ble for dyrt i lengden, så derfor har jeg sluttet for 1 mnd siden ca. 

Nå har jeg heldigvis funnet et utrolig billig tilbud, hvor man kan få en pakke til 69,-! Det vil jeg kalle et godt kupp. Nå må jeg virkelig bestille, fordi når jeg gikk på betakaroten var jeg så utrolig amazed over brunfargen min, og jeg blir stortsett aldri noe “wow brun” liksom. Hvis du i tillegg tar litt solarium av og til (noe jeg har gjort) vil du garantert bli brunere enn vanligvis.

Positivt med betakaroten:
–  Sunt kosttilskudd
– Reduserer risikoen for solekse og solskader
– Kraftigst i Norge (med 9mg betakaroten pr. tablett)
– Bevarer brunfarge man har fått selv om man ikke er i solen
– Kan brukes uten sol, med solarium og naturlig sol.
– En pakke varer i 2 mnd!

Trykk på bildet for å komme til kjøpssiden. NB: Du må være 18 år, eller få foreldre til å bestille!


(
ps: du få tilsendt ny pakning for 278,- inkl. frakt etter 2mnd. Om du ikke ønsker dette avbestiller du abonnementet etter du har fått første pakke, )

Slik så min brunfarge ut den tiden jeg gikk på betakaroten:


Miss it! Nå skal jeg sannelig bestille meg en pakke, er jo ikke så aaalt for lenge til sommeren heller 🙂

– Har du prøvd/planer om å prøve betakaroten?

Outfit tjuefemte i andre

Dagens outfit. Akuratt nå er jeg og Lene ute og farter, så dette er et forhåndskrevet innlegg. I dag skal vi på sjokoladespa, det blir utrolig gøy! Dere skal få vite masse om det når vi er tilbake på pcen. Håper dere har en kjempefin fredag alle sammen, det skal iallefall vi to ha!

Topp – JC / Bukse – Diesel / Sko – Converse / Smykke og armbånd – H&M


Sjekk ut flere bilder av Lene sitt outfit HER og se hvor alle tingene hennes er kjøpt. Denne jenta kan virkelig kle seg!

God morgen Norge

Nå har Lene og jeg fått spist frokost og sminket oss. Vi skal ut å kikke i butikker og shoppe litt. De har så mange butikker her som vi ikke finner i Tromsø, så jeg gleder meg til det. I går sminket jeg meg litt drastisk og tok noen bilder, så her får dere de som ble brukbar.


Skjorten er Lene sin og er kjøpt BikBok


Smykket fra H&M og armbåndet fra BikBok er Lene sitt. Tubebh fra BikBok, topp fra JC


Lene sin pelsjakke fra BikBok og lue fra Primark. Det er IKKE ekte pels – både Lene og jeg er motstandere.

Hvilket bilde syns du var kulest?

Moods of Norway fashion show

Helloo og god kveld.

Nå sitter jeg og Lene på hotellrommet og slapper av etter en litt hektisk dag. Vi har fått tildelt juniorsuite, skal ikke klage på det! Eneste jeg kan klage på er at vi bestilte room service, og det skulle ta en time å lage litt kjøttboller og pasta. Hmm…. jaja, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves? 

Moods of Norway showet var utrolig bra! Kjempemorsomt å se modellene, publikum og alle artistene. Har filmet masse, så dere får vel se litt video etter hvert. Det var sinnsykt kaldt å stå ute, men det gikk bra. Legger ut et par bilder, er så sliten nå så jeg orker ikke legge ut alt i dag. Dere får mere i morgen 🙂


Vi fikk være reportere og intervjue masse kule personer! Lene er så hyggelig og søt 😀


Makeup rommet


To dansere


Kjekk i dress!


Madcon!


Hahaha


De her skoene er driiiitfete! 


Publikum

Nå skal jeg bare chille videre på pcen, så snakkes vi i morgen 🙂

Kontorflickorna

Nå sitter jeg og Lene Orvik på kontoret til Ekte Sjokolade. Vi skal snart komme oss avgårde og dra på Moods of Norway fashion show for å invtervjue forskjellige folk. Heldigvis har vi fått i oss litt pizza. Nam! Dagen i dag har gått i ett, så vi gleder oss til å komme tilbake til hotellet og slappe av på pcen. Jeg og Lene deler hotellrom, og selvfølgelig måtte jeg dele dobbeltseng med hun. Er litt redd, fordi hun sa at hun biter i søvne. Følg med på sjokoladeprinsessen også, kommer nok noen innlegg der iløpet av dagen.


Poserer litt med sjokoladeprodukter 🙂

Oslo i morgen

Hei og takk for sist der jeg skrev et litt hverdagslig innlegg. Begynner vel å bli et par dager. Har hatt utrolig mye å gjøre, planlegge og avtale de siste dagene så har blitt knapt med tid til bloggen. I tillegg har jeg letet etter speilrefleks kameraet i 2 dager, så fant det først nå på nattbordet mitt. Hallo liksom?

I morgen reiser jeg til Oslo i samarbeid med Sjokoladeprinsen/Ekte Sjokolade. Skal på Moods of Norway fashion show klokken 18.00, så skal vi ut og spise. På fredag blir det en helikoptertur, og lørdag blir det noe morsomme sjokoladegreier. Dere skal få all info videre og når jeg ankommer Oslo og får vite alt selv.

Jeg og en annen blogger kommer til å blogge på sjokoladeprinsessen.blogg.no, hvor vi skal legge ut artikler og andre morsomme ting. Håper alle leserene mine kan følge meg der når jeg er i Oslo. Blir også til å blogge her, men det blir forskjellige innlegg 🙂

Siden det er i samarbeid med Sjokoladeprinsen, måtte jeg kjøpe den sjokoladen i dag for å smake. Du kan finne den på Eurospar, MIX, Meny, Ultra, Centra og Almea.no. Jeg er alltid litt skeptisk til all annen sjokolade enn den orginale melkesjokoladen fra Freia, men denne fra Sjokoladeprinsen var faktisk utrolig god! Følte meg ikke så usunn når jeg spiste den, siden det er en veldig sunn sjokolade. De produseres på en måte som ivaretar de naturlige næringstoffene i kakaoen og de bruker kun råvarer av høy kvalitet. Sjokoladen skal visstnok være bra mot kviser og eksem!


Nam! Noe som også var bra, er at selv om det er en sunn sjokolade så var den ikke så forskjellig i smak fra Freia sin melkesjokolade. 


Har begynt å pakke nå, men vet ikke om jeg skal ta koffert eller bag. Tror jeg tar koffert? Hmm…


Rydder og pakker samtidig, slik så rommet ut for en halvtime siden. La oss bare si at alle klærne er forsvunnet fra gulvet 🙂

Vi blogges kanskje i morgen før jeg reiser, flyet går 11.20 og jeg ankommer Oslo rundt halv 2 🙂