Må-gjøre del 1

Vi hadde så mye at vi må lage en del 2 også etterhvert. Videoen er laget sammen med Tiril!
Sanger: 1. Crank it up – Ashley Tisdale / 2. I just had sex – The Lonely Island ft. Akon / 3. Turn Around – Flo Rida
             4. Somebody to love – Leighton Meester / 5. Higher – Taio Cruz / 6. Dumb – Alexandra Burke 

– Hva synes du? (btw: har ikke blogget i dag siden jeg har holdt på med videoen, gjort lekser osv)

Favoritter – sko

Mine absolutte favorittsko med heels! Har sagt det tusen ganger før, men sier det igjen: Jeg ELSKER sko. Kan kikke på sko i timesvis, prøve alle forskjellige, droppe en regning for et par sko – ja, alt egentlig. Jeg blir jo nesten litt seksuelt tent av å kjøpe fine sko, har vel en skofetish… haha 🙂


1. bianco


2. ???????


3. forever21


4. friis&company


5. nelly


6. forever21

– Si meg at du også elsker sko?

“Dumme” spørsmål og svar

(Svarene er ikke nødvendigvis riktige, but Google is my bestfriend!)

Hvorfor har mange afrikanere store neser(nesebor)?

– Det kan ha noe med klima å gjøre. Med større nesebor kan de puste inn mer luft, noe som trengs hvis det er mindre oksygen i luften (sånn som enkelte steder i Afrika).  I store deler av Afrika har de ikke behov for å varme opp luften de puster inn, noe vi nordmenn må gjøre. Flertallet av nordmenn har små, smale neser og små nesebor som varmer opp luften vi puser inn før den kommer til lungene.

Hvorfor blir vi eldre og dør?
– Genetisk er cellene våre “programmert” til å slutte å dele seg etter ca 120 år. Denne prosessen blir “speedet” opp alt etter hvordan vår livsstil(kosthold, stress og andre giftstoffer) er og vårt samfunn. Vi eldres og dør av denne grunn.

Hvorfor er snøen hvit, og is blank?
– Hvis du tenker over det, virker det merkelig at snøen er hvit egentlig – siden det bare er masse vann som har blitt frosent. Så hvor får snøen den karakteristiske fargen? Snøen er nemlig sammensatt av masse små krystaller som har falt sammen, så det er millioner av fasetter som lyset kan reflektere i, i millioner av retninger. Derfor er effekten du ser “hvit. Is er også krystaller, men for det meste uten luft. Derfor får ikke lyset samme refleksjonsmuligheter fra isen som det får fra snøen, og du ser isen som blank.

Hvorfor er planeter runde?
– På grunn av tyngdekraften. Siden det er like jevnt på begge sider av objektet, i dette tilfellet planetkjernen, er det en lik mengde gravitasjon som trekker inn massen på alle sider.

Hvorfor smaker sjøvannet salt?
– Når det regner og vannet renner langs fjell, bakker og landskap, løser vannet ut salt fra steiner. Deretter skylles saltet sammen med vannet inn i bekker og elver, for til slutt å ende opp i havet. Saltet holder seg i sjøen fordi det ikke er noen plass for vannet å renne ut av sjøen.

Hvorfor gråter vi når vi er trist?
– Det er noe usikkert, men menes å være en kjemisk reaksjon i kroppen som et resultat av en følelse som involverer smerte eller tristhet. Nyfødte barn feller ikke tårer, for de har enda ikke evnen til denne kjemiske reaksjonen som er nødvendig for tårer.

Hvorfor faller vi?
– Sånn at vi kan lære å ta oss selv opp igjen

  
Har du noen morsomme spørsmål med svar?

Favoritter – overdeler

Fremover skal jeg vise dere favoritter i kategorien overdeler, underdeler, kjoler, sko, vesker, truser og sokker. Okei, de to siste var useriøs. Med mindre dere ønsker det så klart, selv om jeg blir litt skuffet hvis dere har behov for å se favorittsokkene mine 🙁 De er private, og ønsker helst ikke å bli avbildet. (Og ja, fikk idèen fra søte Andrea)

Forresten, på onsdag skal jeg og Tiril gjøre noe dere kommer til å like. Wiiii, håper det blir bra!


1. h&m


2. forever21


3. XXI by forever21


4. forever21


5. kappahl


6. tyrkia (denne ser ikke fin ut, men den er skikkelig fin på til en tight bukse!!)


7. bikbok


8. h&m (hehe, tuva sin)


9. forever21


10. jc (har denne i 3 farger: rosa, sort og militærgrønn)

- Har du noen av disse?

Hvordan få en bra blogg?

Dette er et spørsmål som florerer blant mailer, kommentarer og brev jeg får daglig. Jeg har aldri svart på det, fordi det er egentlig ikke noe fasitsvar. Skal gi dere litt “tips” her og nå, men ikke ta de bokstavelig og tenk heller litt utenfor boka når du selv skal finne ut hva som kan gjøre din blogg bra!

BLOGGNAVNET 
– Ikke kall bloggen din for theresecharlottemargrethenielsen1994xoxo.blogg.no, INGEN kommer til å huske bloggnavnet ditt. Lag noe kreativt, enkelt og kort som folk husker. Du må også tenke på at det er ikke mange som blir interessert i å besøke bloggen din hvis du for eksempel kaller den for jegelskerogdansexo1994dansepia.blogg.no. I mitt tilfelle brukte jeg forbokstaven i alle 4 navnene mine, enkelt og greit.

DESIGNET
– Her må du jo selvfølgelig selv velge hva du syns passer, men du kan jo kanskje tilpasse litt etter at folk faktisk skal syns bloggen din er leselig. Ikke ha et eneste stort kaos og virvar av 15 forskjellige neonfarger, hold det litt rolig og få det til å se enkelt ut. La bildene og teksten komme bedre fram, og hvis du vil ha noe ekstremt kan du heller la det gå løs på headeren. Noe jeg selv ikke liker, er svart bakgrunn på bloggen. Syns det blir for tungt å lese.

TEKSTEN
– heijjj, har vert på skol1. nå skal jeii lage meii litt nammenamm mat<3<3 er så sutlen azz x))) haha, vet dere vaaaa eller? i dag på skoleen så såååå jeg en driiitfin gutt (åh, døde lizm ^^, O.o) og han sa HEIJJJJ til mei :O:O:O. ble shåkket, holdte på å falme av. omgomgomgggggggggggggggg, tenk nååå daaah. <3<3<3 mat nå, snakkes puser. love u, xoxoxoxo ;*;*;*;*;*;. Sier bare: a BIG FAT NO. Hvis du skriver på den måten burde du ta deg selv i nakkeskinnet 150 ganger før du rører et tastatur igjen. Det der er en skam over det norske språk. Hvis jeg kommer inn på en blogg og ser det der, svir det i øynene mine og jeg går faktisk ut med en gang. HEHEHE xDDDDD ;ppp

INNHOLDET
– Ikke vær dønn kjedelig. Ikke skriv som om det er en artikkel om antivirusprogrammer. Nei, du må skrive det som kommer fra hjertet ditt. Ha gjerne med humor – dette er en stor slager. En tekst uten humor blir ufattelig kjedelig å lese når man kommer hjem fra 6-7 timer på skolebenken. Rettskriving er også en viktig del av innholdet. Det trenger så klart ikke være perfekt, men prøv å holde deg så godt som mulig innenfor hva som er riktig.

BILDER
– Uff, det sårer meg når folk bare blogger med google-bilder. For så vidt sårer det like mye med kun webcam bilder, eller gamle bilder. Skaff deg et greit kamera og bruk bilder i nesten hvert innlegg. Prøv å ha litt store bilder, og ikke bare ta bilder av deg selv i speilet. Litt annet er spennende å se også 🙂

INKLUDER LESERE
– Ikke blogg overfladisk og lat som at du ikke har noen lesere. De som leser bloggen din fortjener å bli hørt, sett og lagt merke til. Svar på de kommentarene du klarer, eller svar på spørsmål i nye innlegg. Hold en konkurranse i ny og ne, still spørsmål nederst i innleggene, ta deg tid til å lese kommentarene og sist men ikke minst: vis at du vet at leserene dine er der og at det er dem du skriver til! 


Hahahahahah, ikke spørr! Tenkte bare at dette foregår i hodet mitt når jeg besøker ELENDIGE blogger 🙁 

Sjokk at jeg sitter her

http://dataproffen.net – Ett helt nytt forum som passer for ALLE! 
Klikk her for å komme videre.

Registrer, og bli med på å forme ett nytt nettsamfunn du også!


Egentlig er jeg sliten etter en lang kveld på jobb. Sto og stekte burgere 3 timer non-stop, null pauser og null tid til å spise. Så og si var det greit, for da gikk kvelden fortere. Nå sitter jeg på facebook og chatter med folk, får høre masse syke historier som jeg helst ikke vil høre. I går hadde Lise bursdag, så må skrive gratulerer her også <3

Nå burde jeg egentlig legge meg, men… ok, faktisk bestemte jeg meg nå for å sove. Jeg skal legge meg, SENSASJON. Holder på å laste opp sminkevideoen på youtube, men det tar jo flere timer. Det gidder jeg ikke sitte våken å vente på. Jeg er så lat at jeg heller ikke orker å hente kameraet for å ta et pent selvdiggerbilde av det utrolig vakre ansiktet mitt akuratt nå. Derfor skal jeg vise dere noe jeg har fått dilla på for tiden – nemlig FJÆRøredobber. 


Disse kjøpte jeg på Venice Beach i sånn bod, de er håndlaget. Skal klippe de litt kortere siden de er litt for lange.


Disse er så fine! De er fra H&M, love them <3

Noe jeg derimot ikke har fullt så dilla på for tiden er….

dette. Kan noen VENNLIGST kommer å rydde ut av kofferten min? For øyeblikket er det garderoben min 🙁

God natt søtnoser <3

AllEyesOnMe.se

God morgen holdt jeg på å si, men ser jo på klokken at det er snart på tide å ta på seg skikkelige klær og komme seg på jobb. Først skal jeg spise frokost, mamma er og henter burgermat nå 🙂

Fikk en pakke for en uke siden med noen øredobber fra All Eyes On Me. Et par korsøredobber, utrolig kule. Likte at de var så store og at de ser så massiv ut. Også fikk jeg en øredobb med fjær og et hengende kors, det er utrolig kult å bruke hvis man har alt håret på den ene siden og kun øredobb i øret på motsatt side av der håret er.

Korsøredobber herfra og fjær med kors herfra

3 favoritter i sminkepungen

http://dataproffen.net – Ett helt nytt forum som passer for ALLE! 
Klikk her for å komme videre.

Registrer, og bli med på å forme ett nytt nettsamfunn du også!


Mine absolutte favoritter blant all sminken jeg bruker til vanlig må være disse tre. Hadde ikke klart meg uten de, og har blitt utrolig vant til å bruke det. Solpudderet har jeg brukt i snart 1 år, blushen i et halvt år og maskaraen kjøpte jeg nå nylig da jeg var i USA.


Det beste solpudderet jeg har prøvd! Gir fantastisk glød, og varer i en eeevighet. Kan kjøpes HER.


Favoritten. Blushen er veldig drøy i bruk, kan brukes som shimmer og øyenskygge. Holder lenge på ansiktet også. Kan kjøpes HER


Denne er helt fantastisk. Gir deg sinnsykt lange, fyldige og separerte vipper. Klumper seg ikke etter min erfaring, og den holder lenge. Drysser heller ikke. Jeg vet ikke hvor dere får kjøpt den, men jeg kjøpte den på Sephora i USA.

– Hva er dine 3 favoritter?