Arkivet – juli/august 2009

NB: Idèen er fra TUVA, og jeg poster det etter ønske fra lesere. Så takk Tuva for idèen 🙂

 Jeg skrev mitt første innlegg på denne bloggen 1. juli 2009, og det kan du lese her. Det var det eneste innlegget jeg skrev iløpet av hele juli, og handlet egentlig bare om at jeg hadde laget meg en ny blogg. Hadde også laget en blogg til hunden min Lotta, haha. Den er slettet nå da.

 Jeg kunne ikke smile på bilder, og var i en liten fjortisperiode (er jo det enda da 🙂 Blondt hår, speilbilde, wannabe trutmunn, DC skjorte, selvbruning og solpudder. Fint eller hva? Savner virkelig det utseende når jeg ser på bildet, haha! Legg merke til veska i bakgrunnen… Tyrkia kopi!
img0416 

 Hadde kanskje 5 lesere om dagen den første tiden. Blogget kun fordi jeg syns det var gøy den første tiden, og 1 kommentar på et innlegg var høydepunktet av dagen. Jeg spammet alle blogger med kommentarer og link til min egen blogg.

 Innlegg nummer 2 på bloggen kom 4. august. I hele august blogget jeg 14 innlegg. Skriveferdighetene var ikke direkte dårlige, men jeg ser at de har tydelig forbedret seg. I et innlegg kan man blant annet se at jeg er litt hissig: “Stikk til helvette og brenn i hjel for alt jeg bryr meg – for dere er i mine øyne ikke et menneske – men et skall som ikke har noe inni ford dere er så jævlig dum, tom i hue og følelsesløs!”

  Hadde nesten ingen bilder i innleggene mine, kun tekst. Kjempekjedelig blogg, og absolutt ingen spennende innlegg. Her er de eneste bildene fra arkivet i august. Trodde jeg var kjempedeilig med “botox”lepper og rema 1000 genseren til broren min 🙂


Var hos fotografen. Se så pen jeg var? 🙂

Gamle (stygge) outfits

Først og fremst skal jeg gratulere min bestevenninne TUVA WILLASSEN med 17-års dagen i dag. Du er fantastisk, og det vet du. Orker ikke skrive en hel bibel akuratt nå, det sparer jeg til 40-års dagen din. Da kan jeg nemlig skrive om alle de utrolige tingene vi har gjort og skal gjøre fremover i livet. Me and you forever, love you!

Siden dere ønsket et innlegg med alle mine gamle outfits, here you go… blir litt flau, for jeg kledde meg jo som et dass for ikke så lenge siden. Heldigvis er de fleste klærne gått i fretex posen, de stygge sammensetningene og den dårlige matchingen er glemt for lenge siden. Fortid er fortid, eller hva?

img1632
mjau, på shopping i oslo

img1639
Haha?

img0664
Se så tynn jeg var! Heldigvis lagt på meg litt nå.


Dette husker jeg at jeg syns var driiiitkult

dsc07064
HOTHOTHOT

img1523
eeeeeh?

img0171
skoleball 2009. pen kjole.


se så kul? ingenting selvbruning eller solpudder at ALL.


Festoutfit. Fine posèr?


Hehe ja, hva kan jeg si?


Ok, ok, ok, ok glad det er gammelt!


Superbredt smil?


mjauu

åh fyyyyyfaen.


Marte’s sweet 16 outfit


Joda…


Emo – all black.


Photoshoot outfit jadda tjaa


Nei det her svir i øynene mine. blææh x(


Kino outfit, nettopp klipt pannelugg. Raaawr


Æsj?


Byen outfit.. kul?


Jobbfest kjolen. Barnslig? JEPP


Kort og godt for alltid


Hahahahaha.. jaja


Nei. Ingen kommentar


Sex and the City 2 filmpremiere på kino. hothothot


Ehm… fin jakke, not.


Kul sommerpia?


Ei søt sommerglad piiiia


Tivoli next, ødela skoene der. Herregud. KALDT!


Chilledag i byen woop


Fin tights?


Første skoledag, lol. emo hår!!!!


selvbruning in my heart for ever <3 🙂


Hejhejhej


Midtskillepiken


nei. blæ


Feil farge på bh-en, og hårfargen var gruuuuuusom. Og litt møkje solpudder


Anonym ansikt


Jobbmiddag antrekk


Chill outfit


Ut-og-spise-med-bror-outfit


Oslo outfit


Siste outfit.

Jeg ser at stilen min har forandret seg gjennom årene, heldigvis. Så mange utrolig stygge outftis lengre opp her. Var så vidt jeg turte å legge de ut, men alt for bloggen! Nå skal jeg spise litt, så skal jeg dra på jobb. Er hjemme i kveld halv 12 så vi snakkes da. 

Spørsmål og svar 3

Kan du lage sånn innlegg som TUVA gjorde om alle månedene i arkivet ditt?
– Ja, kan vel gjøre det selv om jeg egentlig ikke liker å herme. Regner med det går bra for Tuva så lenge jeg linker hun for idèen, hihi! Forresten så har hun bursdag i morgen, eller om nøyaktig 1 timer og 23 minutter.

Veier du seriøst bare 40 kg? Er det normalt på din alder?
–  Det er seriøst ja. Har veldig høy forbrenning, er ganske lav, lett benbygning og i tillegg trener jeg aldri så har ikke så mange kilo med muskler… mehe. Nei, det er ikke akuratt normalt. Det er heller litt for lite. Og plis ikke spør meg hva som er normalt og ikke, for jeg aaaaaaner ikke!

Er russen på skolen deres gal, og har du blitt svartelistet?
– Aner ikke, tror egentlig ikke det. Nei, enten har vi ikke svarteliste eller så har de ikke hengt den opp. Jeg tror iallefall ikke at jeg blir det, men hadde jeg blitt svartelista hadde jeg gått rund med vanngevær hele tiden og beskyttet meg selv.

Hvordan er forholdet til deg og moren din?
– Ikke så veldig bra, mest på grunn av meg. Har gjort mye som gjør at hun ikke stoler på meg, blant annet så lyver jeg alt for mye om småting som bare er teit å lyve om. Vi har jo ellers et greit forhold der vi kan snakke om ting, finne på ting sammen osv.

Når skal du få nytt design? Begynner å bli litt lei nå…
– Nytt design er på vei snart! LUCA holder på å lage det, så regner med jeg har nytt iløpet av helgen om han ikke har det for travelt. Kjenner at jeg selv er møkklei, og nå som jeg ikke har så mye å blogge om så hjelper det alltid med et nytt design – får nemlig bloggkick hver gang!

Hva gjør du akuratt nå når du skriver dette innlegget?
– Jeg sitter og spiser knuste isbiter med skje fra et glass, har TV’en på Torsdag kveld fra Nydalen og Bella ligger i fotenden min. Koselig 🙂 Samtidig sitter mamma og ødelegger alt med å snakke om hest i telefonen… sjooooooookk.

 Kan du lage et innlegg med gamle outfits? 
– Ja…. her er en smakebit:
img1632
HAHAHAHAHAHHA. mitt første outfit på bloggæææn. 12 oktober 2009

Kan du vise et gammelt bilde av deg fra bloggen din? 
img0103
naaaaaaaaaaaw!

Nå har jeg ikke tid til å svare på mere, må løpe med laderen til Tuva. Vi snakkes <3

Everyday

God morgen… mente dag! I hele går hadde jeg “Skriv nytt innlegg” siden oppe, men den forble blank. Var helt tom, null peiling på hva jeg skulle blogge om. I morgen blir forresten det nye kameraet mitt sendt, og da blir det videoblogger!

Mange lurer på hva jeg kler meg i når jeg er på skolen. Siden jeg er den som alltid sover til i siste liten før jeg må opp, rekker jeg aldri kle på meg noe spesielt. Tar bare på en jeans, en topp og en hettegenser eller vanlig genser. Bruker heller litt tid på å sminke meg, alt utenom maskara. Det gidder jeg ikke bruke på skolen. Også setter jeg som oftest håret opp i en høy hestehale.


Helt vanlig og chill. Genser – gina // jeans – bikbok // sko -baresko.no     Dette er forresten en av mine favorittjeans.


Den er egentlig litt for lang i bena, men da bretter jeg den bare opp sånn som på bildet.


My beloved ones <3

Nå kommer Marte på besøk en tur, så skal jeg på bowling med Sofie etterpå. Forresten, Marte har begynt å blogge. Du kan lese bloggen hennes HER. Hun skal få nytt design, også skal hun få låne mitt speilrefleks når jeg får det nye 🙂

Visa gullkammer

Heisann, long time no see.

Alle vet vel hva Visa er? De fleste har et Visa-kort, og bruker det ofte. Dette er noe selveste VISA er veldig fornøyd med, og de har derfor lyst å takke alle. Det gjør de gjennom en konkurranse som de kaller “visa gullkammer”. Konkurransen går ut på at alle som har kjøpt noe med sitt Visa eller Visa electron kort kan registrere kjøpene sine. Det jeg mener med å registrere kjøpene er at man kan legge inn kjøpssum og dato på kjøpet, samt navn og e-post. Dette kan man gjøre opptil 10 ganger om dagen, helt fram til den 5 juni i år. Det har ikke noe å si hvor lite eller mye du har brukt. Kjøpt noe for 5 kroner? Registrer det. Kjøpt noe for 2000 kroner? Registrer det!

Her er premiene at de deler daglig ut 5000 kr til tilfeldige vinnere – samt at alle som deltar er med i trekningen om en reise til London verd 50 000 kroner. Jo oftere du deltar, jo større sjangs har du til å vinne. Jeg har allerede begynt å delta. For å være med i konkurransen, trykk HER eller på bildet nedenfor.

(innlegg i samarbeid med visa.) 
 

visautvalgt

Hvorfor fremstiller du deg så dårlig på bloggen?

Var en søt leser som lurte på hvorfor jeg fremstiller meg så dårlig.

Jeg vet jeg skriver mye om at jeg er så lat, jeg snuser for mye, kaster snus overalt, er egoistisk og frekk mot vennene mine, gir litt faen i skolen og egentlig bare virker som en douchebag. Først og fremst er det vel fordi jeg ikke vil fremstå som en perfekt liten dukke som aldri gjør noe galt – jeg vil ikke utelate alt det negative for å være et perfekt forbilde for andre, når jeg i bunn og grunn er en helt vanlig jente med helt vanlige “feil”. Derfor skriver jeg mye negativt om meg selv på bloggen, for å vise dere at jeg er som alle andre – og ikke minst at jeg vil være ærlig om meg selv.

Det kan bli litt slitsomt i lengden, og mye av det jeg skriver om meg kan virke dumt. Mange tror sikkert jeg er veldig misfornøyd, og bare hater livet mitt. Det gjør jeg ikke. Og når det gjelder skole: det er absolutt ikke kult å være slapp og gi faen i skolegangen. Skolen er viktig for fremtiden din, iallefall når du går på videregående. Dere kan tro jeg angrer stort på det fraværet jeg selv har pådratt meg, som nå skal følge meg når jeg søker jobb. Jeg angrer like mye på alle timene jeg ikke har vært fullt så konsentrert, for da har jeg gått glipp av masse viktig stoff til tentamener, noe som kan resultere i dårlige karakterer hvis jeg ikke tar et skippertak og pugger gjennom alt. Så dere må være flink, gjør deres beste og ikke sov dere gjennom skoleårene. Det kommer til å slå tilbake på deg en dag!

En ting til: snus. Det er absolutt ikke kult å snuse heller! For det første, ser det kjempestygt ut. Ikke bare på jenter, men på gutter også. Spesielt løssnus – fysj. I tillegg lukter det ikke noe godt, det lukter jævlig ekkelt. Det ser også sinnsykt ekkelt ut. For det andre, så er det skadelig for tenner og tannkjøtt. Du får gule tenner, tannkjøttet trekker seg sakte men sikkert oppover og tennene blir enda mer utsatt for råte og drit. For det tredje, det er dyrt. Hvis du snuser 2-3 bokser i uken, som meg, så vil det bli ca 200 kroner – noe som tilsvarer nesten 800 kroner i måneden. Det kunne du heller brukt på noe sunt som for eksempel 160 epler à 5 kr per stykk? 

Siden jeg har skrevet mye negativt om meg selv, har jeg derfor tenkt å skrive noen positive ting til en forandring.  

– Jeg er utrolig omtenksom og hjelpsom. Jeg tenker mye på at de rundt meg skal ha det bra, og jeg vil alltid væ re der og stille opp for de når de trenger det. Er også kjempeflink å hjelpe til hvis noen spør.

– Jeg er ganske smart. Smartere enn de fleste vennene mine, synes nå jeg da. På skolen kan jeg være kjempeflink når jeg vil, og kunne som sagt hatt bare 5’ere og 6’ere om jeg hadde gitt litt mer av meg selv. Det skal jeg gjøre når 2. året kommer, da skal det være nesten null fravær og kun gode karakterer.

– Jeg har alltid vært flink med småsøskenene mine og hjulpet mamma. Vært barnevakt når det trengs, sånn at mamma kan få litt fritid av og til. Er ikke så morsomt, men whatever.

– Jeg er glad i gutter. Haha, vet ikke om det akuratt er en “positiv ting”, men av og til liker jeg bedre å henge med gutter enn jenter. Vet ikke hvorfor egentlig.. Også elsker jeg Justin Bieber!

– Er veldig flink til å ha orden i rotet mitt på rommet. Hvis alt ligger slengt utover gulvet, vet jeg at mobilladeren ligger under den genseren, øredobbene mine ligger i en random kurv full av drit osv.

– Jeg digger dere lesere!

Photoshoot purr purr

Hej hej allihopa!

Har hatt Elena på overnatting til i dag, utrolig slitsomt… hun er bare så useriøs hele tiden, man blir skikkelig kvalm og lei av å være i nærheten av den jenta. Neida, det er den morsomste venninnen min, vi er så sinnsykt useriøse hele tiden. Nei, vi er best! Vi fjernet sminken og stakk ned i fjæra for å nyte utsikten, syns resultatet ble kjempebra. Legger ut en del av den vakre utsikten over Tromsø hav, så kan dere si hva dere synes 🙂


På vei nedover, iført heels, frakk og skinntights.


Vi smiler til solen


Elena viser naturen at hun også kan være ganske tøff i blant


Jeg danser regndansen


Litt mere regndans, så kom faktisk regnet. Helt seriøst – det KOM over hele meg!


Litt ettervekst. Men sjekk hva som har skjedd med ryggen min etter solariumet.. huff, styggeste skillet ever!


Elena viser stolt fram Håkøya.


Hun prøver og vise dere hvor stilig det er med de oransje solbollene ute i havet.


Elena viser stolt fram sitt nye smil – takket være solen!


Elena viser hvor godt en sten kan brukes som en seng. Kjempemessig!


Her prøver hun ut samme stenseng, bare med hodet litt mer til venstre. Veldig bra, karakter 8,631!


Viser meg som stolt norsk statsborger og kikker utover det øde hav.


Jeg måtte prøve stensengen som Elena skrøt så fantastisk over. Veldig deilig. 


Smiler glad og fornøyd fordi regndansen virket. Hurra, hurra, hipp hipp HURRA!


Smil og vær glad for hver dag som går – så skal du se hvor mange venner du får. :D:D:D… bare tre 🙁


Elena viser at det går ann å være sporty selv om man er ute på de syv hav. Hopp, rull og smør deg med solkrem. Bra!


James Bond jentene har kontroll på hvor mange fisker som hopper opp av vannet.


Elena er klar til å springe og redde måsen som styrtet i steinene bak der.


Vi er søte, søt som gresset, snill som solen, kul som havet og tøff som steinene. Woop!


Hopper inn i den Norske skog. Ser dere hvor useriøse vi er? Haha, dør av den sinnsykt interne humoren.

– Hva synes du om bildene av Elena, og bildene av meg? 

My favorite jeans

Denne buksa er min favoritt i klesskapet for tiden. Den er fra JC og kostet 399 kroner, i merket Crocker. Jeg har den i størrelse 23/30 men kunne egentlig hatt den i 24/30, om ikke 32 i lengden. Min er veldig trang i livet, så jeg må presse den på. Merker når jeg har spist litt for mye når jeg har på den buksa…

Uansett, så sitter den kjempebra på – det gjør alle buksene fra JC som jeg har prøvd.

- Hva syns du om buksa? Har du noen fra JC?

Gjesteinnlegg fra marteid

Hallo alle lesere, Marte Idrupsen her! 🙂

Nå er jeg på besøk hos Therese, hun holder på å pakke ut etter den flotte campingturen hun har vært på. Imens tenkte jeg at jeg kan gi dere a BIG warning om noe fy fy! Vi har jo hatt påske og greier, men litt før påske begynte jeg å bruke falskøyenvipper fra H&M. Jeg syns det var så fint at jeg tok de av på kvelden, la de til sides og tok fram de samme neste dag og limte de på igjen. Slik holdt jeg på i en uke, noe jeg angrer veldig på nå. Det er absolutt ikke smart å bruke falskvipper så ofte som jeg gjorde.

Dere kan jo se hva som har skjedd nå med mine lange og fyldige øyenvipper:

Ingen øyenvipper igjen… 🙁 Jeg skriker meg i søvn hver natt!

…. neida, men over til den seriøse delen. Se hva som har skjedd ytterst på øyenvippene, det er nesten ingenting igjen!

Det er utrolig trist. Det første Therese spurte meg om når jeg møtte hun var “Hva har du gjort med øyenvippene dine?”. Så vær obs på det, la øyenvippene hvile. Og IKKE riv av falskvippene, da river du med deg masse øyenvipper som er dine egne – slik som jeg gjorde. 

– Har du noen “skrekk”historier med falskvipper?

Scoop scoop

Hola amigos! DET HER INNLEGGET ER FRA TORSDAG. OG JEG ER PÅ CAMPINGVOGNA SÅ IKKE KLAG PÅ DÅRLIG BLOGGING – HAR EGENTLIG IKKE INTERNETT. REISER HJEM I MORGEN SÅ DA BLIR DET BLOGGING 😀 

I går dro jeg på besøk til Kristina og Aleksander og overnattet. De har hytte i Malangen. Vi spilte kort og badet i stampen, kjempekoselig. Ble sen kveld på oss, etter mye scoop scoop. Det er mitt og Kristina sitt nye ord for woop! Nå er jeg iallefall tilbake på campingvogna etter å ha blitt servert nydelig frokost i luksushytta (link). De har forresten en råååsøt hund som heter Bella (det heter min også, meheh). Litt bilder fra i går:


Kristina søta


Hyttepier


Var sinnsykt varmt først


Scoop scoop


Snøbading på G!


Haha, vi leta etter snusboksen.. fant den i stampen, tok seg en svømmetur.


<3<3


Haha, random


Han sikla litt


Bella steker!