Klippe meg?

Jeg er så sinnsykt lei av håret mitt. Ikke fargen, men lengden. Det er bare langt. Det henger liksom bare der, og i tillegg har det begynt å bli veldig tørt i tuppene så må uansett stusse meg. Lurer på om jeg skal klippe meg kortere i tillegg. Jeg bare aner ikke hvordan! Har litt lyst til å klippe det 3-4 cm kortere og ha det rett avklipt nesten, fordi jeg er lei av å ha det tynnere nederst. Samtidig vurderer jeg enda kortere. Åh, hjelp! 

På disse bildene har jeg jukset til håret litt kortere. De er sikkert 3 måneder gammel.

Haha, vet det ene øyet er helt skeivt! Hva synes du jeg skal gjøre med håret?

Lei meeg

Nå har kameraet mitt streiket. Det vil absolutt ikke ta bilder! Regner med det er objektivet, men det har blitt akuratt sånn som Tuva sitt var for en stund siden. Uansett hvilket modus, hvilket rom, hvor nærme, hvor langt i fra osv så vil det ikke fokusere. Det er akuratt som om objektivet sitter fast eller noe. Har prøvd å ta objektivet av og på, ta ut batteriet, stille inn kameraet i alle slags moduser og innstillinger. Uansett hva – no pictures… dette ser jo lovende ut for bloggen.

Her er Tuva sitt kamera, sånn er mitt også nå:
 

Hot or nooot

Hallaaa!

Har hatt fri fra skolen i dag, sinnsykt deilig. Vi har jo fri på torsdag og fredag også, skulle egentlig vært sånn her hver uke. Ingenting er bedre enn å våkne uten å måtte stresse ut døra fordi man har forsovet seg. Har forresten klart å rydde rommet, og sendt ALLE klærne ned til vask. Det burde jeg få medalje for. Ble vel en 15 – 20 maskinvasker. Masse gamle klær også som jeg egentlig ikke bruker, sånn som denne buksen:
 


Den er fra Cubus vet jeg, kjøpte den for 1 år siden. Er ikke helt sikker på om jeg liker den egentlig, syns den er litt for yo-yo. Hva synes du?


Nå skal jeg chille videre med The Voice, mac’en og snus. Såå skal jeg stikke på Brun og Blid en tur og få litt farge.

Outfit

Rakk selvfølgelig ikke ta bilder i går, og i dag er kamera helt fucked up. Tror det har skjedd noe med det, så må fikse det. Derfor blir det bare crappy bilder! Og nok en gang suger bloggingen min…. åh, fml!


 Kjolen er fra BikBok, skoene vet jeg ikke.

Noen tips til videoblogg? 

Rise and shine du liksom

Hallo!

Har vært nydelig vær i Tromsø i hele dag, men tror dere jeg har dratt nytte av det og solt meg? Nope, har ligget utslått i senga hele dagen. Og selvfølgelig tok jeg ingen bilder i går, og heller ikke outfit. Eller vent, jo! Har Photo Booth bilder, så får vel slenge inn de nå. Jeg ser for jævlig ut til å ta noe selvdiggerbilde for øyeblikket.

 

Nå skal jeg stelle pilsåret mitt, også skal jeg ta på gårsdagens partyklær og vise outfit siden jeg føler meg så slem!

Brunette

Her er noen bilder fra da jeg var brunette, og var på photoshoot med Michelle. I dag skal jeg ut en tur, så regner med det kommer outfit litt senere. Hva synes dere, blondt eller brunt hår? Har forresten extensions på bildene under.


 

Klassebilde 1 vgs:

Random bilde:
 

Friday.. uhm, not really

Hola! Nå har jeg endelig kommet meg gjennom alt rotet, og snart er det ryddig. Flink, eller hva? Skulle egentlig synge Friday til dere, men dessverre for min og Rebecca Black sin del er det ikke fredag lenger nå. Kjipt! Får vel hive meg i produksjon av en egen sang: Saturday. “I get down to the closet, I see my clooothes. Hangin’ in the closet, layin’ on the floor, gotta make up my mind, which dress should I taaake?” 🙂

I dag har jeg vært på skolen, tatt sol, sovet og ryddet. Ikke noe særlig spennende. Derfor, some pictures:

Gidder jeg? Neh…


Almost aloneee


Klar til å røddehhh om 3 2 1


3… 2…. 1…


Venter litt til


IT WAS FRIDAY, I PROMISE!

ser ikke

heihei! sitt omringa av rot, klare ikke se en driiit. hår og klær og sminke og støvsugera over alt! æ ser ikke skjermen nesten. klare ikke finne kamera, og spesielt ikke minnekortet. har vårrengjøring. blogges etter æ e ferdig i kveld!!! no må æ finne fram til døra!!!!! HEI <3 nam taco

MacBook Pro 13-tommers

Etter jeg mottok MacBook Pro i posten, har jeg fått mange spørsmål om jeg kan lage et innlegg om den.

Først og fremst, så er det deres fortjeneste at jeg fikk den. Dere vet når jeg skrev om studenttorget.no, så hade jeg i tankene å klare å samle 200 stemmer for å få nok til ny iPhone – jeg fikk derimot litt over 500 stemmer og da måtte jeg bare slå til og velge meg en MacBook Pro.
Tuusen takk til alle som meldte seg inn! 

MacBook Pro utseende: Den ser fantastisk ut. Så ren, elegant og moderne. Ikke for mange knapper og kanter, den er glatt og veldig bra belysning. Med en gang man ser den kan man se at det er en gjennomførst mac. Prikken over i’en er jo apple merket på lokket som lyser når du har mac’en på. Alle sammen, husk: Dette er IKKE en pc, det er en mac. 

Innhold: Den byr på veldig mye forskjellige programmer. Første gang du starter den, så kommer det en lang introvideo som bare sier velkommen på tusen forskjellige språk, så tar mac’en deg gjennom et par steg for å tilpasse maskinen best mulig til deg. Du får også lage deg et brukernavn, ta bilde og skrive inn passord. Derfor må du huske å se strååålende ut når du skal ta i bruk mac’en første gang, så blir bildet nydelig 😉 Ellers er det som sagt veldig mye bra innhold. Du har jo det vanlige som iTunes, safari, iMovie, iPhoto, Photo Booth, App Store, iChat, iDvd, GarageBand osv. I tillegg er det helt ok skriveprogrammer.

 Tilvenning: Det er ikke noe nytt at en Mac er vanskelig første gang man prøver det ut. Jeg rotet mye rundt på maskinen før jeg fant fram til det jeg ville, og det er vanskelig å huske hva man skal trykke på for å gjøre ditt og datt. Jeg måtte ofte gå inn på google og søke meg fram til ting for å finne ut hvordan jeg kom meg dit, hva jeg skulle trykke på der og sånt, men så fort du kommer inn i det og har gjort det et par dager, så går alt som en lek. Det er utrolig deilig å surfe på den, se film, redigere filmer og bilder, skrive, filme helt greie videoer og lignende. Pris:
Jeg er ikke sikker på prisen, men tror den ligger på en 8 – 9 lapper. Du kan søke på google, så får du fram noen sider som selger MacBook Pro hvis du vil det. Bare for å ha det på det rene, så er dette ikke reklame. Dette er kun noe jeg skriver fordi dere har kommet med ønsker om det.

Batteritid: Når du har fulladdet batteri og kobler ut laderen, så varer det i ca 3-4 timer – det kommer helt ann på hvor sterkt lys du har på skjermen og hvor krevende programmer du kjører. Noe som er lurt, er å ikke koble i laderen før du har 6-7 % strøm igjen, for da kan batteriet bli veldig dårlig og du kommer til å få mye mindre levetid uten strømforsyning.  

VIDEO – gettin’ ready

En random film jeg filmet for snart 20 dager siden. Den tredje sangen som kommer, så er det en skrivefeil. Skal stå “Pitbull” og ikke “Pitbutt”. Redigert i iMovie 11. Ny youtube bruker forresten: tcmnpia – den forrige kommer jeg meg ikke inn på!

Krølltangen – Her Styler   //   Øyenskyggen – aner ikke   //