Sminken min

Her er sminken jeg bruker til hverdags. Når jeg skal på fest eller noe sminker jeg meg litt mer, men dere har hovedsaklig spurt meg om å vise fram hverdagssminken. Noe av det vet jeg ikke hvor dere får kjøpt i Norge, fordi jeg kjøpte det når jeg var i Hollywood. Dere kan jo så klart google det og finne ut selv 🙂

Det ligger sånn ca i rekkefølge etter hva jeg tar på først.

foundation fra Stila i farge “30 watts”. kjøpt på sephora i santa monica

mineral pudder fra id/bare minerals. farge “light”. kjøpt på nett


solpudder fra Nilens Jord farge “531”. kjøpt på makestyle.noblush fra The Balm i fargen “Hot Mama!”. kjøpt på makestyle.no


øyenskygger fra Sivanna Colors i fargepalett “08”. kjøpt på kimstore.se 


øyenbrynsblyant fra H&M i fargen “dark brown”


mascara fra bare minerals Buxom Lash i fargen “black”. kjøpt på Sephora i Santa Monica


concealer fra Glö Minerals i fargen “Natural”. kjøpt på makestyle.no


lipgloss fra Sansxo i fargen “60” eller “09”, usikker. kjøpt på kimstore.se


solpudder fra IsaDora i fargen “Matte tan 94”. kjøpt på cubus


my love


kostene jeg bruker er fra bare minerals. den øverste er til blush, den nederste bruker jeg til mineralpudderet.

– bruker du noe av det samme?

chotovelli & figli

God dag!

Noen av dere har lagt merke til at jeg har hatt noen nye solbriller på i et par innlegg. Vel, det er mine abosolutte favoritter for tiden. De er av merket CHOTOVELLI el figli, og det finnes bare 1500 eksemplarer som er laget. Det kommer heller ikke til å bli laget flere av de, så hvis du liker de burde du være rask. Jeg har de kun i hvit, men jeg kunne gjerne tenkt meg de andre fargene også.

Det jeg liker med solbrillene er at de er utrolig gode å ha på, lette og de kommer i et beskyttelsesetui sånn at man slipper riper. Det er akkurat passelig med beskyttelse mot solen, ikke for mye og ikke for lite. Fargen på selve solbrilleglassene er en mørk, dyp lillafarge som ser forskjellig ut i alle lys.

Du kan kjøpe de HER – og skriver du inn rabattkoden tcmn får du 10% avslag på prisen!


Har litt bollekinn, så når jeg smiler sklir de kinda oppover.. haha!

- Har du hørt om CHOTOVELLI & figli før?

Hva gjør meg glad?

Nå som vi har hatt mye negativitet på bloggen i det siste, er det på tide å snu litt på det. Hva som gjør meg glad i hverdagen varierer veldig mye, det kan være alt fra et glass brus til en sydentur liksom. Er det noe jeg har lyst på der og da blir jeg bestandig glad når jeg får det.

– bestevennene mine, de er absolutt best. Elsker å være sammen med de, finne på ting og det at man kan snakke med de om alt!

– hundene mine. selv om jeg ikke har de enda, og de er hos noen venner av mamma, blir jeg alltid glad av å se de!

– klær. jeg elsker klær, og det er så utrolig deilig å kjøpe nye klær.

– SKO! åh, nå virker jeg litt materialistisk men sko er kanskje det jeg liker aller best. det er så mange nydelige sko i verden.

– sol! det gjør livet så mye bedre, og får en til å smile. man kan gjøre ingenting en dag, bare chille i sola.

– sminke. hadde aldri klart meg uten. man føler seg 1000 ganger bedre og får mye bedre selvtillit!

– å være brun. hater å føle meg blek og jævlig, når jeg er brun på kroppen syns jeg at jeg ser sunn ut!

– fanvideoer og bilder! det er kjempekoselig å få det, jeg setter utrolig pris på alt jeg får. har du noe å gi kan du laste det opp på fanpagen min HER
 fanvideo fra feveer.blogg.no 


tegning fra julie b. larsen – fant ikke noen blogglink!

Nå er det snart sovetid, er for en gangs skyld utrolig trøtt og sliten!

Hmm..

Orker ikke unnskylde meg nå, hehe. Tenkte iallefall å ta opp litt forskjellige ting. Det å være på 1 plass er nemlig ikke så enkelt. I tillegg til at du helst burde blogge 2 innlegg om dagen, skal du også passe på hva du skriver, hvilke bilder du legger ut, hva du gjør og hvordan du formulerer deg. Og alt du gjør skal leserene dine sette “karakter” på, og hvis du gjør noe “alvorlig” galt – da får du virkelig høre det. Hva som er galt å gjøre/skrive om er opp til hver enkelt, men det kan være så alt for lite som får en person til å hate deg.

Når man skriver en hverdagsblogg blir det fort veldig kjedelig med idag-har-jeg og nå-skal-jeg-innlegg. Man utvider derfor innholdet til sminke, outfit, hår og andre ting innen skjønnhet og mote. Dette gjør at bloggen din kan virke veldig overfladisk fra utsiden, iallefall for de som bare blar gjennom og ser på bildene. Sminker man seg litt for mye, er man superfjortis. Kler man seg litt for utfordrende, er man hore. Av den grunn får veldig mange et “rosa-blogg”stempel på seg. 

Flere tusen forskjellige mennesker leser min blogg, og da er det flere tusen forskjellige meninger. Enkelte er flinke til å holde seg i skinnet og kommentere konstruktivt når de først skal komme med noe negativt, mens andre er løver utenfor buret sitt som ikke har noen hemninger. De prøver å rive opp kadaveret som allerede er oppspist.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er verdens flinkeste blogger, og føler meg overhodet ikke kvalifisert til å være på 1. plass. Har nå innsett at jeg har vært lenge nok av og på med 1 dags pause innimellom, og skal nå sette meg ned og fokusere litt bedre. Jeg har sagt det tusen ganger før, men nå mener jeg det. Før syns jeg blogging var gøy, jeg fant en viss glede i det og jeg gjorde det ikke kun for å holde plassen min og holde dere fornøyde. Jeg husker enda at i mars 2010 satt jeg og oppdaterte kommentarer hele tiden, tenkte ut ting å blogge om, lagde mange retarded videoblogger og var konstant inne på blogg.no. Nå – nesten aldri. I det siste har “flammen falmet” og jeg har mest sett på det som et ork. Det har litt å gjøre med all den usaklige dritten jeg får, som jeg egentlig ikke bryr meg om, men helst vil slippe. Aller mest er det latskap og at jeg har en alt for urutinert hverdag. Nå er det på tide å begynne på nytt! A whole new world…

Og forresten, god morgen 😉 Og tusen takk til alle som leser bloggen min, uansett hvor lite jeg blogger, hvor sur jeg kan virke, hvor ofte jeg kommer med dårlige unnskyldninger, hvor mange løfter jeg ikke holder osv. THANK YOU!

Herlig med god frokost

Åh, nå har jeg akkurat lagd meg verdens beste frokost. Etter å ha levd på pizza i 1 uke vel så det, var det godt å lage seg noe annet. Kjørte på butikken og kjøpte inn alt jeg trengte, så dro jeg rett hjem for å lage mat. Nå er jeg mett og trives med det. Fremgangsmåte:


1. Du trenger ferske baguetter, ost, bacon, grillkrydder og eventuelt smør for de smørglade.


2. Sett på platen og hiv baconet på. Samtidig setter du ovnen på 200 grader med vifte eller over/undervarme.


3. Mens baconet steker skjærer du opp baguetten på midten, slik at den holder seg sammen.


4. Putt baguetten i ovnen på midten og la den stå der i 4-5 minutter til baconet er ferdigstekt.


5. Skjær opp et par skiver med ost


6. Snu baconet og legg osteskivene oppå to av baconskivene. Pass på at osten ikke ligger for langt utenfor baconet.


7. Legg et lokk over baconet og osten slik at det smelter


8. Nå tar du ut baguetten. Så tar du så mye grillkrydder du ønsker å ha på, og prøv å ta opp baconet og legg i baguetten. Smør eventuelt et tynt lag med smør på baguetten hvis du ønsker det, før du legger i baconet.


9. Ready to eat! Enkelt, billig og godt + at det er bra for vekten hvis du ønsker å legge på deg. Siden det ikke er den sunneste frokosten kan du like så godt nyte et kaldt glass cola til maten, mens du slasker deg forran pc/tv.

Hva er din favorittfrokost?

Ny uke

Hei og god morgen!

Er usedvaaanlig tidlig oppe nå, men sovnet på sofaen i natt så det forklarer vel saken. Sitter og ser på SONEN, haha. Det er sånn man gjør når man har absolutt ingenting annet å ta seg til. Grunnen til lite blogging i helgen er fordi jeg ikke har vært så mye på pcen. Har vært med folk hele tiden, så har liksom ikke fokusert på å få slengt inn et innlegg her og der. Nå er det iallefall en ny uke, som betyr bedre muligheter 🙂

Litt bilder fra helgen:


Meline snuppa


Haha Meline ble lei av å gå.. stakkars

 Nå skal jeg se videre på sonen, kanskje prøve å vinne en konkurranse. mehehe!

Bored

Heihei!

Jeg kjeder meg sinnsykt nå, så sitter og “browser” le artige.no 😉 Haha, elsker å se å bilder der. Det er så sykt mye vittig og teit der at jeg får meg bestandig en god latter hver gang jeg er innom. Her er noen som er sanne, og noen som bare er morsomme:

artig bilde
Haha, jeg har gjort det der så sykt mange ganger.

Bilde fra artige.no
Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

 Bilde fra artige.no
Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

hente laderpia

hallooo.

sitter på iphonen nå. har ikke pc-lader, så må få hentet den før jeg får blogget. bare for å si ifra, og derfor ble det ikke mye bloggingen i går heller! akkurat nå ligger jeg i senga og slapper av, trøtt. Ikke vant til å stå opp tidlig, men det er litt deilig. i dag har jeg utrolig nok zero plans, bare slappe av. kanskje jeg bestiller en pizza og leier en film, må også rydde litt rundt i huset siden mamma er i kilpis og kommer hjem i morgen. også skal jeg sikkert være med RENATE <3

vi snakkes senere, noen ønsker om hva jeg skal blogge om?  

Misslykket

God kveeeld!

Har nettopp hatt besøk av Marte, Tuva og Katrine. Jeg og Marte sminket oss alt, alt for mye mens Tuva og Katrine lagde seg biff. Planen var at jeg og Marte skulle ta bilder, men siden vi tok på _alt_ for mye sminke og det ble helt jævlig så ble bildene like stygge. Fant bare to brukbare av meg, og ingen av Marte. Haha! Dere skal få se de to jeg ble delvis fornøyd med. I dag er det forresten meldt soool så da skal jeg og RENATE +++ til bukta og tæne 🙂

Som jeg sa – vet det er ALT for mye sminke og at det blir litt for dragqueen-ish! NO NEED TO SAY IT TWICE

 Tycks?

VIDEO – hårfrisyre

Oi, hva har skjedd med meg? 2 videoen på 24 timer, tror faktisk jeg er blitt gal. Jaja, enjoy! Jeg skal se film og sove nå.

(Redigerte kontrastene på videoen, så skjedde det et uhell sånn at jeg ble brun, håret ble gult og leppene ble hvit. LOL på dere, man ser jo at kontrastene er redigert. Rommet er jo ikke så mørkt som det er på videoen, og hvis dere ser de andre videoene mine så kanskje dere fatter deeet)