arash ft. helena

“Nei dæven, har jo en blogg” slo det meg for ikke så alt for lenge siden. Helgen har gått alt for fort og har blitt tilbringt med koselige venner og mindre koselige venner med + litt for sene kvelder. Nå er jeg endelig med stødige ben på bakken – så da er det på tide å blogge som normalt. Når jeg tenker meg om, for en helg egentlig! Haha… jaja, nei vi trenger ikke snakke om det.

Jeg har tilbringt 70% av dagen på sofaen og bare stirret på pc-skjermen, og de siste 30% av dagen har jeg brukt på å spise pizza og drikke tusen liter vann. Og for første gang i mitt liv har jeg sett en hel fotballkamp på TV. Synd LSK tapte med selvmål og greier. Er forresten det laget jeg heier på, og har gjort det helt siden vi flyttet til Oslo.

Nå har jeg nettopp lagd meg et stort glass med isbiter som jeg sitter og knasker på, sinnsykt godt.


hjemmelagde knuste isbiter, burde bli kokk eller noe


se hvem som kom hjem i går forresten! <3 lotta <3Også må jeg introdusere de to fineste sangene jeg vet om til dere, av Arash og Helena. Dere er nødt å se på videoene og, for det er en nydelig histore bak sangene. Se “pure love” først . Etterpå ser dere på “broken angel”. Man må liksom se den ene først for å skjønne historien i den andre. Elsker de sangene, seriøst.

Først denne:

Så denne:

Nå skal jeg fortsette å spise isbiter, vi snakkes!

what to do

God morgen!

Nå sitter jeg og spiser pops, og snart skal jeg ta fatt i sjokoladen og potetskruene. Planen i dag er å være sammen med Tuva, my best friend. Vet ikke hva vi skal, men regner med vi leier en film og kjøper inn til taco osv 😉 Har fått tilsendt en del bilder til, men jeg velger å ikke vise de til dere enda. Kan heller vise de når jeg har fått tilsendt absolutt alle bildene som skal redigeres, tror det er 5-10 bilder til som jeg ikke har mottat. Blir liksom litt mye å poste bilder hele tiden.

Okei da… slenger med to bilder!

 Nå skal jeg spise opp. Senere skal dere få noe annet enn photoshoot bilder!

tusen takk

Herregud dere er herlige! Tusen takk for alle positive kommentarer, det er så utrolig koselig å lese alt det fine dere skriver til meg. I tillegg vil jeg gi en ekstra stor takk til alle som har laget meg header etter jeg la ut photoshoot bildene – det varmer utrolig mye. Legger ut alle jeg har fått det siste døgnet her, så kan jo dere si hvilke dere synes er finest?

Hvis du vil SENDE MEG EN HEADER foretrekker jeg at du laster den opp på Facebook fan-pagen min HER, og legger ved bloggadressen din + at du laster den opp på TINYPIC og legger ved en link til full størrelse av headeren under på beskrivelsen av bildet på facebook.


1. made by BLACKDOLL


2. made by BLACKDOLL

3. made by BLACKDOLL


4. made by Matilde Johanne Pedersen


5. made by ELISABETH SKRAM 

6. made by ELISABETH SKRAM 


7. made by INA GUSTAAD


8. made by JCO 


9. made by Anna Filippa Angell


10. made by CATHSTYLE 


11. made by ANDREA 


12. made by MIRIAM SANDNES 


13. made by Kine


14. made by Kine 


15. made by Kine


16. made by ISABEL NORUM 


17. made by ISABEL NORUM 

more photos

Nå er jeg på vei til butikken, men først skal jeg vise dere noen flere bilder. Det er enda MICHELLE som har tatt bildene. Hun sminker meg, tar bildene og redigerer de selv. Så får jeg de tilsendt på mail. Hun er så utrolig flink, blir speechless av mange av bildene!

Får vel flere tilsendt på mail senere/i morgen! Forresten, sjekk ut bloggen til SIGVEIG som jeg møtte i Bulgaria.

hos michelle

Hei!

Nå er jeg hos Michelle, vi ble akkurat ferdig med å sminke meg og ordne håret. Skal ta litt nye bilder i dag, er en stund siden sist. Har ikke så mye mer å skrive nå. Regner med vi får redigert ferdig noen av bildene i dag, så dere får se senere! Hejdåå 🙂

sliten

God kveld bloggen.

Nå merker jeg at jeg har latt døgnrytmen min sakte men sikkert begynt å fucke seg opp igjen. La meg klokken 5 i natt og sto opp klokken 3 i dag. Hater å våkne sent fordi jeg alltid våkner i panikk og tenker at jeg har hatt avtaler som jeg har gått glipp av and so on. Har vært utrolig slapp i dag, og bare ligget i sengen med mensensmerter og hodepine. Hate life. Neida, jeg liker livet veldig godt. Jeg orker heller ikke å være med venner eller noe, fordi jeg har et sykt vondt munnsår på innenfor leppen og på tungen så jeg klarer ikke snakke. Klarer så vidt å ta meg en snus, og da er det ille. Har hatt det i en uke, men det blir bare verre og verre :/
 


Eneste positive om dagen er brunfargen min, blir glad av å se på den. Haha! 

– Noen tips til hva jeg kan blogge om senere? 

hvordan få en bra blogg (repost)

NEW:I made an english version of my blog. You can see it HERE

Dette innlegget skrev jeg 28. mars, men får enda mange spørsmål om det så velger å reposte det. Og forresten, alle som sender meg mail, brev, kommentarer osv om jeg kan lage design og header – jeg har dessverre ikke muligheten til det. Er ikke flink med koding og slikt og jeg har heller ikke tiden til det. Mine design på bloggen lager jeg aldri selv.


Dette er et spørsmål som florerer blant mailer, kommentarer og brev jeg får daglig. Jeg har aldri svart på det, fordi det er egentlig ikke noe fasitsvar. Skal gi dere litt “tips” her og nå, men ikke ta de bokstavelig og tenk heller litt utenfor boka når du selv skal finne ut hva som kan gjøre din blogg bra!

BLOGGNAVNET 
– Ikke kall bloggen din for theresecharlottemargrethenielsen1994xoxo.blogg.no, INGEN kommer til å huske bloggnavnet ditt. Lag noe kreativt, enkelt og kort som folk husker. Du må også tenke på at det er ikke mange som blir interessert i å besøke bloggen din hvis du for eksempel kaller den for jegelskerogdansexo1994dansepia.blogg.no. I mitt tilfelle brukte jeg forbokstaven i alle 4 navnene mine, enkelt og greit.

DESIGNET
– Her må du jo selvfølgelig selv velge hva du syns passer, men du kan jo kanskje tilpasse litt etter at folk faktisk skal syns bloggen din er leselig. Ikke ha et eneste stort kaos og virvar av 15 forskjellige neonfarger, hold det litt rolig og få det til å se enkelt ut. La bildene og teksten komme bedre fram, og hvis du vil ha noe ekstremt kan du heller la det gå løs på headeren. Noe jeg selv ikke liker, er svart bakgrunn på bloggen. Syns det blir for tungt å lese.

TEKSTEN
– heijjj, har vert på skol1. nå skal jeii lage meii litt nammenamm mat<3<3 er så sutlen azz x))) haha, vet dere vaaaa eller? i dag på skoleen så såååå jeg en driiitfin gutt (åh, døde lizm ^^, O.o) og han sa HEIJJJJ til mei :O:O:O. ble shåkket, holdte på å falme av. omgomgomgggggggggggggggg, tenk nååå daaah. <3<3<3 mat nå, snakkes puser. love u, xoxoxoxo ;*;*;*;*;*;. Sier bare: a BIG FAT NO. Hvis du skriver på den måten burde du ta deg selv i nakkeskinnet 150 ganger før du rører et tastatur igjen. Det der er en skam over det norske språk. Hvis jeg kommer inn på en blogg og ser det der, svir det i øynene mine og jeg går faktisk ut med en gang. HEHEHE xDDDDD ;ppp

INNHOLDET
– Ikke vær dønn kjedelig. Ikke skriv som om det er en artikkel om antivirusprogrammer. Nei, du må skrive det som kommer fra hjertet ditt. Ha gjerne med humor – dette er en stor slager. En tekst uten humor blir ufattelig kjedelig å lese når man kommer hjem fra 6-7 timer på skolebenken. Rettskriving er også en viktig del av innholdet. Det trenger så klart ikke være perfekt, men prøv å holde deg så godt som mulig innenfor hva som er riktig.

BILDER
– Uff, det sårer meg når folk bare blogger med google-bilder. For så vidt sårer det like mye med kun webcam bilder, eller gamle bilder. Skaff deg et greit kamera og bruk bilder i nesten hvert innlegg. Prøv å ha litt store bilder, og ikke bare ta bilder av deg selv i speilet. Litt annet er spennende å se også 🙂

INKLUDER LESERE (her kan jeg selv bli flinkere)
– Ikke blogg overfladisk og lat som at du ikke har noen lesere. De som leser bloggen din fortjener å bli hørt, sett og lagt merke til. Svar på de kommentarene du klarer, eller svar på spørsmål i nye innlegg. Hold en konkurranse i ny og ne, still spørsmål nederst i innleggene, ta deg tid til å lese kommentarene og sist men ikke minst: vis at du vet at leserene dine er der og at det er dem du skriver til!  

Her viser jeg fram min gode venninne RENATE HENRIKSEN sin blogg

sommerrengjøring

Djeees, er dritlei av å rydde nå. Holder på å rydde gjennom hele rommet mitt, badet og loftstua. Vi skal “pusse opp”/kjøpe nye møbler til etasjen min så jeg går gjennom absolutt alt og hiver ut sofaer, tepper, skrivebord and so on. Er jo faktisk helsefarlig å rydde når det blir så mye støv i luften. Holder på å svime av, haha.

Har derfor liten tid til overs til bloggen i dag. Dere får et kjapt innlegg nå, muligens et i kveld/natt også.

rommet mitt, helt ryddig. lover.


det er så sinnsykt morsomt å rydde, er faktisk det beste du kan gjøre i løpet av sommerferien :)))


outfit. hahaha! elsker å kle meg stygt xD

fakkeltoget

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen. Jeg, Tuva og Elena deltok i fakkeltoget her i Tromsø. Var kjempemange som møtte opp i den lille byen vår til tross for regnværet som har vært i dag. I starten holdt ordføreren en fin tale, så begynte det lange fakkeltoget. Etterpå stoppet vi utenfor domkirken der blant annet presten talte og vi fikk høre på vakker musikk. Er virkelig rørende at så mange bryr seg og stiller opp for å vise sin støtte. Vi er en stolt nasjon!

Sett på denne sangen mens dere ser på bildene, utrolig fin sang som Hamad laget i forbindelse med Utøya.

 


En liten del av folkene, starten av fakkeltoget


Mere folk


Elena og meg, triste jenter


Dette er før folk har fått lagt ned rosene sine
Siden det regnet og vi ble kalde, søkte vi ly i varmen. Elena <3

Denne sangen er også veldig fin, og verd å høre på: