JEG VET ALT!!!

Kjære leserne til Therese ♥

Siden Therese har hatt veldig mye å gjøre og tenke på for tiden, spurte hun om jeg (Tuva) kunne gjesteblogge for henne – og et slikt sjenerøst tilbud om å få gjesteblogge på blogg.nos største blogg kan man faktisk ikke takke nei til, eller hva?! Og så stiller man selvfølgelig opp for bestevenninnen sin ♥

Nå som jeg har FULL MAKT over bloggen hennes (burde egentlig bare slette den nå som jeg har sjangsen, sånn at jeg selv kommer høyere opp på topplisten, men tror kanskje vi hadde blitt uvenner da?), så skal jeg kjøre i gang en kjapp spørsmålsrunde om Therese der hvor JEG svarer på spørsmålene. Ja, jeg vet at andre bloggere har gjort dette tidligere, men dette blir mye kulere, for jeg og Therese er sånn cirka 10 ganger så gal og kul som de andre. Så nå har dere virkelig sjangsen til å få vite sannheten om bloggprinssen vår! Og èn ting; jeg vet ALT! Kjør påååå!!


Dette blir rååååtttt!! SIDEN THERESE HAR 1 MILLION LESERE VIL SPØRSMÅLSRUNDEN AVSLUTTES I MORGEN TIDLIG. Svarene vil komme fredag, for i morgen er både jeg og Therese busy womans (men Therese kommer til å blogge i morgen for det om, sier hun)

Om du ikke vet hvem jeg er fra før av, så kan du lese her hvem jeg er og hvilket forhold jeg har til Therese. *Skjult reklame*

Big Brother i kveld!

Hei!

Nå sitter jeg og slapper av og egentlig bare venter jeg på at kvelden skal komme. Det er nemlig premiere på Big Brother i kveld klokken 21.30! Alle som vil vite hva slags deltagere det er og hvordan Big Brother blir i år, burde få med seg premieren på TV2 BLISS klokken 21.30. Gleder meg. Jeg er liksom lei av Paradise Hotel, siden man blir jo sjalu når de ligger og drar seg med bassenget hele dagen. Nå derimot, får vi se folk innestengt i 100 dager i Big Brother huset!

– Hva ville jeg brukt 1 millioner kroner på?
Jeg ville nok spart det meste helt til jeg skal flytte for meg selv. Hvis vi tenker at jeg er 18 og bor for meg selv når jeg har vunnet pengene, og hvis jeg har bil, så ville jeg betalt ned alt av lån og satt resten i banken. Ville sikkert kjøpt meg en sydentur ganske fort også!

– Hvem ville du gitt 1 million kroner til, og hvorfor?
Å gi bort 1 million til noen andre… det hørtes IKKE lett ut! Hvem vil gi en så stor sum til noen og ikke få noe selv? Hvis jeg absolutt måtte gi det til noen så måtte det blitt typen min (om jeg hadde hatt en), for da kunne vi delt pengene etterpå! Haha.. Neida, men hvis jeg skal være litt seriøs nå så ville jeg gitt pengene til enten familien som står meg alllller nærmest eller støttet en god organisasjon.

Jeg spør deg om det samme. Hva ville DU brukt 1 millioner kroner på? Hvem ville du gitt 1 million kroner til og hvorfor?

Se så brun jeg var! Dette var andre eller tredje dagen i Bulgaria. Miss it… Derfor ville jeg brukt litt penger på en sydentur!

hahahah

Må innrømme at det ser veldig komisk ut, og det går helt fint med meg. Så dere får lov å le dere også! Haha. Skal blogge som normalt fra tirsdag, må bare få på plass litt ting osv så har ikke så god tid. Vi snakkes på tirsdag da!


quasimodopiaaaa ahhahaha

oh my god

Heiii!

Nå er helgen endelig over, og jeg kan sette meg ned og nyte de siste timene. Skal legge meg tidlig i dag, for jeg er ganske sliten og trøtt. Men nok om det, nå skal jeg gå over på det dere aller helst vil høre om nå. Øyet mitt. Først og fremst så er det ikke redigert, sminket på eller noe annet tull. Så drøy er jeg ikke. Det er heeelt ekte, altså null redigering. Ikke en gang kontraster er redigert liksom.

Hvordan skjedde det? Joda… skulle ønske jeg kunne si at jeg ble mørbanka av en gangster eller noe, men dessverre så var det ikke så alvorlig. Var i bursdagsfest hos en venninne på fredag, og drakk liiitt for mye. Så jeg har nok bare trynt veeldig hardt en plass og fått noe mot øyet, eller kræsjet i noe. Jeg hadde ikke noe på øyet når jeg kom hjem, men det har nok hovnet opp over natten. Når jeg våknet fikk jeg helt panikk, begynte å lure på om jeg hadde vært i slagsmål eller noe. Det neste jeg konkluderte med var at jeg har slått meg selv i søvne flere ganger – men nei.. for dumt. Fylla har skylda!

Om det gjør vondt? Njææ, det er heller mer irriterende. Øyelokket ser ut som en stor svulst, så jeg klarer ikke å ha øyet åpent. Kan presse det opp men det gjør litt vondt. Er ikke så vondt på selve øyelokket, men det er vondest ved øyenbrynsbenet der jeg har skadet meg mest og fått et sår. Og jeg ser jo heeelt kronidiot ut så jeg går med solbriller. Skal ta skolebevis bilde i morgen, hahahaha…

Såret ser helt annerledes ut nå enn det gjorde første dagen, for nå er det blir møøørkelilla. Som pappa sa: har sett finere øyne!

Slik så det ut i går.

Se bare hvor fort det “endret” seg iløpet av i natt.


Det ser seriøst ut som noen har drylt knyttneven sin inn i øyet mitt. I’m a G!


Jeg tror jeg har forslått noen blodkarer eller hva man skal si, siden det er blod/rødt på øyet ytterst.


hoooovent


Ser dere meg sånn i byen, så er det ikke fordi jeg tror jeg er superstar eller noe.


Ser faktisk blåveisen fra siden.. kjipt.

– Har du hatt en skikkelig blåveis før?

flinke meg

Hei!

Må ta meg bloggpause til øyet mitt har blitt bra igjen. Akkurat nå ser det slik ut, ikke veldig delikat. Klarer ikke åpne det eller noe, og nei det er ikke redigert eller sminket på. Det er sminke fra gårsdagen som jeg ikke har vasket bort.

Pretty girl… satser på å få det mindre iløpet av dagen, skal sitte med en iskald klut på det.

GB by Gun-Britt (hårprodukter)

Nå vil jeg anbefale en rekke hårprodukter til dere. Jeg bruker disse selv, og er veeeeldig fornøyd. Håret har absolutt behov for å få pleie av gode hårprodukter, og disse oppfyller de kravene jeg ser etter. Du får glans, håret blir rent og det blir lett å style. De fleste produktene jeg har av denne serien er for blondt hår, og de produktene for blondt hår er med på å fjerne uønsket gulskjær blant annet. Det er en av tingene jeg virkelig liker med GB! Alle produktene i serien finner du hos MakeStyle. Dette er en omtale i samarbeid med MakeStyle, men inneholder mine 100% ærlige meninger.


Dette er det jeg har av produkter i GB serien.


Først og fremst har vi Shampoo Blonde og Conditioner(balsam) Blonde. Disse er begge for blondt hår, og fjerner blant annet gulskjær. Blondiner får veldig lett gulskjær, og det er veldig praktisk at man bare kan bruke en shampoo og balsam som hjelper oss med å få det vekk. Samtidig forsterker de blondfargen uten gulskjær. Håret mitt ble veldig mykt og fikk mye glans av disse to, så jeg har nå pakket vekk all dårlig shampoo og balsam og disse er nå blitt erstatterne. Visste du at disse også beskytter håret mot UV stråler?

// shampooen for vanlig hår     // shampooen for volum
// balsamen for vanlig hår        // balsamen for volum


Hårkuren! Jeg virkelig ELSKER denne, Deep Treatment Blonde er utrooolig god for håret mitt. Jeg har aldri kjent håret så glatt, mykt og “friskt” etter jeg har dusjet som det ble når jeg brukte denne kombinert med de andre produktene. Selveste hårkuren er lilla siden denne er for blondt hår, og igjen hjelper det med å få vekk gulskjær. Veldig bra for tørt og porøst hår også, så denne anbefaler jeg til alle.

// hårkuren for vanlig hår


Hårspray og volumpulver. Hårsprayen har jeg ikke brukt så mye, i og med at jeg ikke bruker hårspray, men jeg har brukt den i luggen for å holde den på plass. Som navnet sier, Styling Spray STRONG, så holder denne lenge. Jeg trengte ikke ha den med meg i veska for at luggen skulle holde seg på plass gjennom dagen.

Hårpulveret STAR DUST er det samme som Osis Dust it, bare ti ganger bedre og du får mye mer i flasken. Håret blir ikke like tørt og ekkelt som det blir av Osis. Pulveret gjør at du får volum i håret hvis du ikke vil tupere og bruke masse hårspray. Det er en sunnere og tryggere måte å skape volum på uten å skade håret for mye. Hvis du også har mye fett i hårrøttene så fjerner Star dust dette. For best resultat burde du avslutte med en shine spray.


Jeg farger jo håret hyppig, og har bleket det mye. Det etterlater ikke håret så friskt og sunt som jeg skulle ønske det var, men det er prisen man må betale for en slik hårfarge. Tuppene mine splitter seg ofte, og til slutt knekker de. Har lenge lett etter et godt serum som gjør tuppene myk, og denne er veldig bra. Split Ends Serum kan du bruke i hele håret, og er veldig bra for de som har tørt og porøst hår. Man tar enkelt og greit 1-2 dråper og fordeler i håret før man føner/retter det, så blir det glansfullt og sunt. Inneholder blant annet Vitamin E.

Her finner du alle GB produktene

– Har du prøvd GB by Gun-Britt? Hvilke hårprodukter bruker du?

outfiiiit

Hallo!

Nå er TUVA kommet hjem fra syden, wihuuu. Vi har vært sammen med Mariell, spist litt god, norsk middag og bare chillet. Også måtte jeg en tur innom brun og blid, hehe! Brukte en ny solariumskrem som jeg har fått, herregud den var det fart i. Kjentes ut som jeg hadde solt meg i sikkert 2 dager i strekk, og nå er jeg tæææn og fin. Dessverre er Tuva helt neger, så har litt å ta igjen før jeg føler meg klar til å henge skikkelig mye med henne.

Og i dag var jeg flink jente og tok outfit bilder:


Cardigan // H&M     shorts // huske ikke    sko // H&M    veske // bulgariaa    meg // irak

få meg på, for faen

Alle har vel hørt om denne filmen, sett reklame for den på TV eller hørt spotify-reklamen som du får når du har gratisversjonen. Jeg har nå sett denne filmen, og jeg vil anbefale alle å dra å se den. Det er en bra film, selv om det er litt klein stemning. Hvem vil vel ikke se hvordan livet til Alma på kjedelige Skoddeheimen får en brutal omvending når gutten hun er keen på nekter å ha rørt henne?

Sjekk ut traileren:

I tillegg har blogg.no en konkurranse der 10 bloggere kan vinne 2 kinobilletter hver til “Få meg på, for faen”. Så du som ikke har hatt muligheten til å se denne filmen enda, delta i konkurransen så kanskje DU er en av de heldige vinnerene. Konkurransen finner du HER

– Hva synes du om traileren?

selvbruning som anbefales

Hei hei! Ikke kom med noe tull om at jeg hermer etter en annen toppblogger nå, for jeg spurte om dere ville ha innlegg om dette over 1 time før hun postet innlegget sitt, så det er nok bare en tilfeldighet at begge har skrevet om det 🙂

Iallefall, de fleste ville ha om selvbruning så da tar jeg det i første omgang. Passer jo rimelig bra nå som jeg ikke har tatt så mye sol i det siste og derfor ikke er så brun. Fikk for en stund siden tilsendt SUNJUNKIE fra nettbutikken illusion.no

Har gledet meg som en hund til å teste den ut i over en uke nå, og ble overlykkelig når den endelig dukket opp i posten. Pakken inneholdt fire produkter, med hver sine “egenskaper”. Tok på selvbruningen for ca. en halvtime siden, og jeg er allerede veldig fornøyd. Denne selvbruningen blir du brun av med en gang, og du blir brunere gradvis i ca 8 timer, da har du oppnådd full effekt. Den lukter heller ikke den vanlige selvbruningslukten.

Litt ting dere sikkert blir å lure på: Den tørker på 5 minutter, men jeg vil anbefale deg å ikke kle på deg før etter 10 minutter for sikkerhetens skyld. Ikke dusj på 10-12 timer, ikke ha vann på kroppen. Anbefaler dere å ta det på kvelden, for da har det hele natten på seg slik at du kan vaske deg og dusje dagen etterpå. Det er lett å smøre på, og blir ikke noe skjoldete etter hva jeg har erfart. Du kan bruke det i både ansikt og på kroppen. Det er ikke en selvbruning som bare varer til man dusjer første gangen, den varer flere dager og enda lengre hvis du kjøper “tan safe shower gel“. Du blir brun med en gang, og gradvis brunere i 8 timer – da har du oppnådd det endelige resultatet. Det skal ikke flekke av på klær og lignende med mindre du kler på deg rett etter du har smurt deg inn. Vent 15 minutter med å ta på klær, og for sikkerhets skyld kan du ta på noen klær som du ikke er så redd for. Fargen er ikke oransje, den er mer dyp brun og mer naturlig enn andre selvbruningsprodukter.


1. exfoliating wipes // disse bruker du før selvbruningen, de nøytarliserer huden og gjenoppretter PH-verdien. Gir mye bedre resultat av selbruningen. De kan også brukes av de med sensitiv hud. Et must for selvbrunings-brukere!

2. barrier cream // denne skal du smøre de plassene du ikke vil ha så sterk selvbruning, et tynt lag. På for eksempel knær, albuer, mellom fingre, neglene, inni håndflatene, armhulene også videre. Den er også bra for tørr hud. Tørk lett av med et papir etter du har smurt på barrier creamen.

3. self tanning lotion // dette er selveste selvbruningen, og den er i lotion form. Du får den også i mousse og spray, men jeg foretrekker lotion fordi jeg syns det gir best resultat. Du må ikke bruke hendene til å smøre den på, men kjøp med to “vottekluter” som du kan bruke. Husk å vaske disse etterpå!

4. tan safe shower gel // dette er noe som er lurt å ha når du vil at selvbruningen skal vare lenge. Den nøytarliserer PH-verdien og gjør at bruningen ikke falmer, slik den ville gjort med en vanlig dusjsåpe.

Steg 1: Ta ut en av disse og bruk den siden av kluten der de blå trådene er. Bruk den over hele kroppen!


Slik ser den ut. Hvis den blir veldig tørr tar du en ny klut og bruker. Er ca 40 kluter i den om jeg ikke tar feil.


Steg 2: Ta barrier cream på de områdene som er tørre og som du ikke vil at skal bli alt for brun. Alle har vel opplevd å bli helt oransje på albuene, mellom fingrene, neglene osv når de har brukt selvbruning – ikke særlig pent!


Steg 3: Nå er det tid for selvbruningen. Det er viktig å smøre på denne rett, hvis du presser den ut sånn som jeg gjorde på bildet ender du opp med at det blir mye mørkere der lotionen har ligget. Det du må gjøre er å ta kluten, ta selvbruningskremen på kluten og smøre direkte på huden.

IKKE gjør som under, da blir du flekkete!


NEI NEI NEI. HELT FEIL. endte opp med å skrubbe det av meg, leste ikke ordentlig før jeg begynte. Så ikke gjør dette.

Disse resultatene er RETT etter jeg har smurt på selvbruningen, husk at jeg enda brunes i 8 timer. Og hvis du syns det ser flekkete ut eller skjoldete, så blir det borte når du dusjer. Man burde ikke dusje før det har gått 12 timer.


før / etter


før / etter


før / etter

Skal vise dere det endelige resultatet i morgen! Gleder meg til å se det 🙂

sliten allerede

Det er utrolig rart å gå på skolen igjen. Enda jeg sov hele 10 timer i natt er jeg stuptrøtt og sliten, tror jeg har mangel på energi eller noe. I dag var det skole fra 9 til 1, gikk forsåvidt bra. Har spist tre ganger allerede, for blir sulten av å stå opp så tidlig. Etter skolen dro jeg til byen med Mariell og Åse, vi skulle bare innom BikBok (har jo hustlet masse 50% kuponger) en kjapp tur. Spiste også lunsj på Knoll & Tott + litt solarium. Er faktisk over en HEL måned siden jeg har tatt sol, noe jeg ser på kroppen min. Not tan enough… yet…

Noen bilder fra byen, selvfølgelig er det nesten bare bilder av meg:

Mariell på utkikk etter en bukse som gir bra rumpe


ikke klar for bildet..


heller ikke her…


men her ja!


Haha! Det er clip-on hestehale fra glitter, syntetisk hår. Du kan jo flette det om du vil… litt slitsomt å gå med.. og bittelitt flaut.

Vil du ha innlegg om selvbruning eller gode solariumskremer senere?