kjøpt meg bil

Stem på lillesøster og lillebror i leverposteikonkurransen, verdens beste lesere!! Thia kan du stemme på HER og Julian kan du stemme på HER. Dere kan stemme hver dag hvis dere vil, de har sykt lyst å dra til Disney World – haha!


Haha, er ingen bilder av meg selv på bloggen for tiden men hater å poste bilder når jeg ikke har ordnet meg og ser stygg ut. Iallefall så har jeg funnet meg bil, skal hente den på mandag – den står ca 3-4 timer utenfor Tromsø! Det er ingen vanlig bil, er nemlig en superharry mopedbil som jeg har lov å kjøre på mopedlappen. Tenk så mye diggere enn å kjøre på firhjulingen min, nå har jeg både varme, musikkanlegg, to seter, tak over hodet, automatgir(viktig!!) og bagasjeplass. Haha, gleder meg som faen selv om det ser harry ut.

Den er blå nå, men for å toppe harryfaktoren har jeg vurdert og lakke den rosa eller lilla, ha pelstrekk på setene og rosa terninger hengende på speilet ved  frontruta, hahaha. Hva tror dere, skal jeg og Sofie pimpe denne greia? Ser jo litt sliten ut nå så hadde gjort seg med litt freshere farger and so on! 


Må nok fikse den plastikk-støtfangeren forran der, bare ta litt teip og lim hahaha!


Tenk så fet den hadde vært i en rosa farge med masse skinn i! Barbiebilen 😉

Okei, haha så harry – men jeg bryr meg ikke, gleder meg til å lode rundt i denne lille driten. Haha! 

nike shox

Ah, verdens deiligste sko! Fikk de fra baresko.no, er in love allerede. Er så herlig å gå med de, og de sitter perfekt på foten. Mine er hvite med lilla detaljer, lilla er en sykt fin farge så angrer ikke på at jeg valgte det framfor blå eller svart. Skoene er litt dyre, men jeg syns de er verd det (selv om jeg ikke kjøpte de selv, så vurderte jeg å kjøpe de når jeg var i Lillestrøm!).

Du finner skoene HER (ps: kjøp en halv størrelse større enn du bruker til vanlig)

– Har du Nike Shox?

supergod hårkur

Jeg poster et eldre innlegg, men det er en hårkur du lager hjemme – og jeg lover at håret blir utrolig mykt av den. Har brukt den flere ganger, det hjelper virkelig når håret ditt er på det tørreste.


I går natt bestemte jeg meg for å finne ut hvordan jeg kunne redde det uttørkede håret mitt. Det er tørt, og hver gang jeg står opp er det krusete i tuppene. Jeg må vøte håret hver morgen for å gre ut krusene! Det er irriterende at håret er så tørt, så jeg skal få tatt meg en tur til frisøren når jeg får extensions. Da skal jeg få stusset vekk det aller slitteste.


Eew, se så ekkelt! Hater håret mitt noen dager…


Mirakelkuren skulle vise seg å være olivenolje blandet med egg.


Så da tenkte jeg å gi det en sjangse. Du må huske å vispe det sammen før du tar det i håret!

Også er det bare å helle alt i håret, blir nok ikke så mye gris. Neida, haha! Du skal gå på badet og fordele røra i håret, husk å gni det inn sånn at det ikke er tørt noen steder. Husk også at tuppene er mest utsatt for tørrhet og slitasje, så vær sikker på at du får mye røre der.


Slik ser det ut når du har hatt røren i.


Etterpå må du ta en plastpose over hodet og feste med et hårstrikk. Dette er for at du ikke skal grise og for at det holder seg fuktig der.


Når du har sittet med det så lenge du orker, skal du IKKE skylle det ut. Før du vøter håret MÅ Du ha shampoo rett i håret og gni ut. Ellers kan du ha skapt deg selv en ganske stor felle, med tanke på at det blir vanskelig å få skylt ut oljen og egget. Derfor tar du alltid og fordeler rikelig med shampoo i hele håret før du skyller ut. Du må gnikke dette ordentlig inn, så kan du skylle ut. Gjenta hvis det enda er fettete.


Det fungerte utrolig nok. Håret er skinnende og mykt som silke akuratt nå, så da vet jeg hva jeg skal gjøre en gang i blant. Det virker som om “mirakelkuren” er en kur som kan hjelpe mine dårlige hårdager. WIHU

– HAR DU NOEN HJEMMELAGDE HÅRKURER OG ANBEFALE?

nord-norske blogger

Jeg ELSKER nord-norske blogger… kun fordi jeg er det selv! Neida, men jeg gjør faktisk det. Så lenge det er en bra blogg, så elsker jeg å lese om sånne som meg. Det er noe med oss, personligheten vår, gutsene våre og alt som bare gjør oss til noen sykt bra personer. Det er helt rått! Vi har ikke like mange sperrer som enkelte andre, vi er mer down to earth og har en god del selvironi. Snakker ikke om meg, men nordlendinger generelt.

Her er alle nord-norske bloggene jeg leser daglig (trykk på bildene):

renate henriksen
, en av mine bestevenner


tuva willassen
, my biiitch’


nora marie winther
, bli flinkere å oppdatere ASAP!!!!!!


sophie elise
, u go girl

– Leser du noen av disse bloggene?

hårdonut

Hei!

Sliten og redusert etter en lang natt, men nå gidder jeg ikke unnskylde meg for å ikke ha blogget. Er bare sykt sliten om dagen, og frister lite å ta kameraet opp og begynne å knipse masse drit til bloggen – men jeg klarte det til slutt i dag. Skal vise dere hårdonuten, haha.

Du får kjøpt den på glitter til 79 kroner, enten i svart eller denne fargen. Jeg er blond så valgte så klart den lyse. Det er for å lage en “dott” på hodet, sånn hvis dere lurte!


Du trenger to hårstrikk, børste, hårdonuten og singelnåler/fliseklemmer.


Start med å børste gjennom alt håret, og lag en hestehale ganske høyt på hodet. 


Så tar du hårdonuten som et “hårstrikk” på hestehalen i tillegg til det strikket du allerede har.


Del håret i midten og legg det rundt sånn at det dekker hele donuten.


Fest et hårstrikk rundt håret og donuten, slik at hårstrikket ligger nedenfor dontuen.


Snurr håret som er nedenfor hårstrikker rundt slik at hårstrikket ikke vises, og fest det med fliseklemmer.


Sånn blir resultatet når du slurver 😉


Seee så sliten jeg ble av å blogge nå, hoff… må ta meg en powernap, tok all min energi!

klar for back 2 school

Nå må jeg dessverre dra, og levne bloggen slik. Har så vidt vært hjemme, men jeg regner med det kommer et innlegg når jeg kommer hjem i natt! Håper dere koser dere, vi har høstferie nå frem til mandag – blir ganske digg.

Alle kjolene mine er en eller annen plass i huset jeg ikke vet om, så går på gjenbruk her!

fullt kjør hele dagen

Nå sitter jeg på skolen, flink jente! Hele dagen har vi sånn “senior surf” i klassen – vi har liksom en gjeng gamle mennesker på besøk på skolen i dag og vi skal lære de å bruke pcen, lære de med facebook, skype, google, nettaviser, youtube, nettbank med mer. Dessverre var jeg i et møte når skolen startet, og kom ikke før rundt 10 – derfor har jeg ingen senior og lære å surfe så jeg surfer bare litt selv 🙂

Ellers er jeg klar for en stressende dag, skal nemlig på Back 2 School i dag og har en del å gjøre før det begynner. Må nok fort innom byen og skaffe løsvipper, negler, kanskje en ny kjole? Gleder meg iallefall, håper det blir bedre enn det var i fjor!
 


<3 fine kvisen min <3 

– Har du Back 2 School der du bor? 

bloggfri

Tok meg bloggfri i dag (blir vel i går, altså tirsdag) siden jeg ikke har vært hjemme. Kom ikke inn på veken blogg.no eller blogsoft, heller ikke noen andre blogger, på det nettet som Ole hadde. Vi får heller snakkes i morgen, var litt deilig med en hel dag uten blogg – må jo ha en fridag av og til 😉

begynner med ukens leser igjen

Hei!

Jeg har jo alltid utrolig lyst å gi mine lesere ekstra oppmerksomhet, spesielt de som er flinke å kommentere. For en stund siden hadde jeg ukens leser, men det gikk litt skeis siden jeg var utrolig dårlig og oppdatere det – da mener jeg UTROLIG dårlig. Gladmor.blogg.no sto liksom som ukens leser i flere måneder, haha! Jeg tenkte å begynne på nytt med det, og da SKAL jeg oppdatere hver mandag. Det blir i en boks i sidemenyen til høyre, rett under infoen om meg og mailadressene. Her vil jeg putte et bilde av deg og link til bloggen din.

Hvordan kan du bli ukens leser? Det blir ikke sånn at du kan sende meg en mail og nominere deg selv, det var det mange som prøvde på. Jeg trekker en helt tilfeldig leser som jeg har notert meg at har vært flink å kommentere, eventuelt svare på spørsmål som dere kan svaret på (dere trenger ikke sitte å lese alle kommentarene, men hvis dere plutselig ser et spørsmål på en måte). Jeg får en del kommentarer, slik at det er ikke alltid så lett for meg og få med meg alle spørsmålene. 

Byr på litt gamle bilder, siden nå begynner fristet! Skal få satt opp boksen i kveld og finne en “verdig” ukens leser. Suss!!!

ny jakke fra zara

Da jeg var i Oslo kjøpte jeg denne nye jakken! Den er dritfin på, skikkelig feminin – og det som gjør hele jakken er at man kan glide opp helt slik at det ser ut som pelsen er en “hals”. (det er fuskepels, men utrolig fin til å være falsk!) Kostet 999,- på Zara, så løp og kjøp. Stramming nederst og i ryggen sånn at du kan tilpasse den slik du vil. Den kan bli litt for tynn til vinteren her i Nord-Norge, men jeg er overrasket over hvor varm den egentlig er!

Og ja, Tuva kjøpte samme men det var jeg som fant den så all creds til meg 😉


Når man har halsen åpen ser den slik ut, pelsen ligger perfekt over skuldrene.

U like?