ukens spørsmål

– Hvorfor er du aldri sammen med Tuva lengre?
Hun har sitt liv, jeg har mitt. Vi er ikke venner lengre. Neida, vi er jo selvfølgelig bestevenner. Vi bare bruker å ha et par perioder der vi ikke er så mye sammen. Blir heller ikke så mye nå som vi ikke går i samme klasse, og er ferdig til forskjellige tider på skolen. Har merket at jeg savner hun ganske mye, så får vel gidde å dra den feite (IRONIII) kroppen min et par hus bort i gata og ha en liten reunion, haha. 

– Hvor er den blå jakken din fra?
Urban. 1299 om jeg ikke husker feil, eller 1199. Kanskje 1399.

– Hvor er den grønne jakken din fra?
Zara. 999,- garantert.

– 3 positive og 3 negative ting med mopedbil?
Positive: vaarmt og godt så du slipper å bli våt + musikk, greit fremkomstmiddel siden du kan ha med deg masse bagasje og en venninne/kompis, det blir lettere å kjøre opp til bil siden du er vant til å kjøre i noe som ligner litt.
Negative: den går bare i 45 hvis du ikke trimmer den, det kan være vanskelig å finne deler til den hvis noe blir ødelagt (jeg finner på molandgaard.no) og det ser litt/veldig harry ut.

– Hvilke løsvipper bruker du?
Aaah, det er så mange forskjellig. For det meste bruker jeg fra Ardell – det syns jeg er de beste. Elsker nummer 116! 

– Hvorfor virket du så sur på sminkevideoen?
Hmm.. fordi det faller meg ikke naturlig og sitte å glise som en annen idiot forran kamera til meg selv. Og fordi jeg var sykt sliten, og bare ville få unna sminkevideoen. Pluss at nordlendiger kan virke litt “surere” generelt på grunn av tonefallet. 

– På en skala fra 1-10, hvor mye betyr bloggen for deg? Hvordan ville du reagert om bloggen ble slettet?
Vil si 8,5 egentlig. Den betyr veldig mye, og det som betyr enda mer for meg er alle dere fantastiske lesere som gjør hverdagen min tusen ganger bedre. Får så masse koselige tilbakemeldinger, smiler fra øre til øre når dere er så koselige. Om den ble slettet hadde det bare vært one thing to do – suicide.

– Hva skal du i kveld?
….. gjeeeett? SOVE!!!

– Hvilken krølltang brukte du for å lage krøllene på bildene med den fargerike kjolen?
Jeg brukte Gorgeous Curl Wand – krølltang, fåes kjøpt HER. veeerdens beste <3 

natta.

first day at work – check

Heeeeell no. Jeg er sliten! Bloggen kommer i siste rekke i dag for å si det sånn.

Dagen startet med at jeg dro på jobb, og var der EN TIME for tidlig….. avdelingslederfyren sa sikkert feil med vilje for at jeg ikke skulle komme for sent. Kjempegøy å sitte på ræva utfor en butikk i en time, hehe. Dagen fortsatte med at jeg lærte masse morsomt og satte meg inn i rollen som ansatt på Glitter. Kan virkelig venne meg til dette, men først og fremst må jeg ha på noen andre sko når jeg står gjennom hele arbeidsdagen på 8 timer.

Dagen fortsetter med å ligge i sengen… og. dø. Er sykt sliten, men er siden jeg la meg for sent og at jeg fryser + er sulten (nettopp spist middag, weirdo). I tillegg har jeg lyst på godteri. SLITEN. Derfor, vil jeg bare si – jeg har oppdatert ukens leser. FLINK???? Noen bloggforslag til senere i kveld btw?

Også vil jeg si at du finner meg på instagram; tcmn  

se? sliten? for dette bildet er jo seff tatt i dag


vil helst at dere skal se maten jeg spiste for et par uker siden


flooott posering


haha, dere vet sånn fake a smile? dette er ikke det!!

Og ja, var skikkelig i humør til å holde meg seriøs gjennom hele innlegget. 

jobb i morgen

God kveld!

Nå har jeg akkurat dusjet, og holder på å vaske litt klær. Ja, jeg vasker mine egne klær for en gangs skyld. Grunnen til det er at jeg kom ned med over 2 fulle skittentøyskurver – da satte mamma ned beina og sa nei, dette får du ordne opp i selv. For ja, jeg har faktisk så mye klær at det kan gå en måned mellom hver gang jeg tar ned noe skittenklær – og da er det mye.

Skal lese litt gjennom noe skolegreier, vi har nemlig utplassering så jeg skal jobbe på Glitter på Nerstranda hele denne uken. Ingen skole, wihuuu! Gleder meg, men gruer meg også litt. Hvis det går bra skal jeg jobbe der hver onsdag frem til over nyttår, siden jeg går salg og service har vi utplassering.


FIIIIN ettervekst… skal ta den til uken 🙂


haha, har faktisk hatt denne handduken siden jeg var 6-7 år gammel 😀

filmsøndag

Hei! Follow meg på instagram: TCMN

Nå er jeg våken og oppegående. Dagen min ser ut til å bli tilbringt på sofaen, med filmer og serier på TV. Er iallefall en film som går 22:50 på FEM som jeg skal se, og Beverly Hills Chihuahua… hehe.

Dagen i går var helt grei, dessverre var det noen som trykte på brannalarmen i lokalet slik at politiet kom og avsluttet festen. Etterpå hang vi på Burger King før jeg tok turen hjem, var ingenting spennende som skjedde i byen i går så tok like så godt tidlig kveld. Angrer ikke, for formen er på topp!

Nå har det vært litt mange kostymebilder i det siste, haha. Kjenner jeg selv blir litt lei! 

halloween fest i kveld

Hei!

Nå er jeg sammen med RENATE. Vi steker pizza atm, og skal spise masse godteri etterpå før det braker løs i kveld med god stemning og party people. Dere som trodde jeg skulle gå trick or treat med kostymet? Haha, er ikke normalt når man er 17 år og velge trick or treat framfor en god halloween fest. Er jo en unnskyldning for å kle seg drøøøyt. Gleder meg iallefall masse til i kveld! Vi snakkes i morgen verdens beste lesere <3

renatepusi mi

iphone speil

Fikk noe utrolig smart fra handelsportal.no – de selger deksel og tilbehør til iPhone, Samsung og HTC.. Jeg har alltid brukt beskyttelse på skjermen til iPhonen min, og nå som jeg har hatt samme i 1 år er det på tide å bytte. Fikk tilsendt et mirror cover til skjermen, noe som var utrolig smart. Trenger ikke dra opp speilet fra nederst i vesken hele tiden, og nå har jeg alltid et speil lett tilgjengelig i lommen. 


den gamle beskyttelsen


FINT!

Du kan kjøpe det HER til 99 kroner. 

alice in wonderland

Har hatt fri fra skolen i dag, så har ikke orket å blogge før nå. Bare chillet på sofaen med sjokolade, potetskruer og Desperate Housewives på TV!

Bestemte meg for Alice kostymet, og angrer absolutt ikke. Det ser veeeldig bra ut, og kvaliteten skal jeg ikke klage på heller. Kjøpte det HER, kostet 290 kroner. Strømpene måtte kjøpes separat, men er ikke et ille kostyme til den prisen. Nåååå, tusen bilder av meg med kostymet på (vet dere elsker bilder):
 

eyebrows

Nå har jeg brukt 1 time på å fikse opp i øyenbrynene. Ble så lei av å spare, så tok like så godt fatt i saken selv. Brukte jo bestandig og skjære, men har innsett at det er helt idiotisk så denne gangen nappet jeg faktisk. Har så sterke tårekanaler rundt øynene/brynene så har ikke nappet før, siden jeg begynner å grine samtidig som jeg nyser etter hvert hår jeg napper i starten. Utrooolig irriterende. Kom meg iallefall i mål.

Resultat etter det ene øyenbrynet:


venstre // etter       høyre // før

Jeg har kun brukt produktene fra Glo Minerals, og du får alt i et sett til øyenbrynene. Kost, pinsett, øyenbrynspensel, to brynskygger, brynvoks og highlighter + en del øyenbrynsmaler. Er et utrolig smart sett, og passer de fleste. Brynene blir utrolig fine ved hjelp av den lille boksen med brynskygger og lignende. Har hatt et sett tidligere, men dette er mitt andre.

Jeg vil absolutt anbefale det til dere, det kan kjøpes HER hos makestyle.no. Ønsker du lysere farger, se HER