nytt design igjen

Hei!

Nå har kusinen min RIKKE laget meg nytt design. Er superfornøyd, ble alt for fort lei det forrige + at jeg vil ha et litt eget som ikke alle andre har. Rikke tar designbestillinger på bloggen sin, og hun er vedlig flink. Hun har drevet med koding og HTML i flere år. Sjekk ut bloggen for mer info. Ukens leser er også forresten oppdatert just nu, det ble Marius! Vet der er litt på etterskudd, må virkelig skjerpe meg….

Hva synes DU om det nye designet?

forfriskende dag

Hei og god kveld!

I går var en rolig og avslappende kveld, men en enda bedre ettermiddag. Jeg og Tuva tilbringte vår dag på Bryggen Spa, hvor vi først fikk en utrooolig deilig basic ansiktsbehandling. Den varte i ca 1 time, ble veldig avslappet og jentene som jobbet der var veldig dyktige! Huden ble silkemyk, og jeg føler meg skikkelig frisk i huden. Anbefaler alle med litt uren hud og få utført en slik behandling, tror de har den på juletilbud til 700 kroner nå.

Etterpå fikk vi nydelig spa med jacuzzi, badstu, frukt og drikke! Jeg ble helt paff med en gang jeg kom inn på spa-rommet, det er så nydelig der. Veldig gjennomført og avslappende utseende og interiør. Dette er den perfekte plassen og ta med kjæresten sin på, jeg og Tuva satt lenge og tenkte hvor digg det hadde vært å ta med kjæresten sin dit. Romantisk, avslappende og hudpleiende spa. De har to badstuer hvor en har duft og en er vanlig. Ble en liten time i jaacuzziet før vi satte oss og småpratet litt med frukt og vann i hjørnet.

Jeg kan egentlig ikke beskrive hvor deilig det var, og hvor fint det er der – det må oppleves! Bildedryss:

Elsker Bryggen Spa, skal definitivt tilbake. De har besøksadresse Sjøgata 27 – i gaten nedenfor gågata hvor Burger King ligger.

DIRTY LITTLE SECRET

VIKTIG, DERE MÅ STILLE SPØRSMÅLENE PÅ MIN BLOGG – rhenriksen.blogg.no, SÅ JEG FÅR DE. 

HEIHEII, Renate her, spørsmålsrunden er i gang på bloggen min. Nå kan dere spørre om hva dere måtte ønske om vår kjære Therese. Er klart at drøye og upasselige spørsmål blir utelukket. Men nå har dere virkelig sjansen til å spørre om ting som ‘skjuler seg bak bloggen’!! Som sagt, det kan hende jeg slenger inn ‘obs’ bilder av henne som ikke har blitt vist på bloggen før. 

Nå er det bare å ta turen innom bloggen min å spørre i vei, trykk HER for å komme direkte til spørsmålsrunden, eller trykk på hvilket som helst bilde. Benytt sjansen jeg kommer til å svare i morgen ved midnatt! Kommer du til å delta?

Kyss og klem fra rhenriksen.blogg.no!

uten sminke

Først og fremst: angående lydbloggen. Det er jo et valg dere tar selv, jeg tvinger dere jo ikke til å abonnere! Og jeg tjener ikke penger på lydbloggen, det som koster er å ha den linjen lydbloggen er på og de som skal drive den linjen må jo selvfølgelig betales – samt de som satte opp lydblogg til meg via den linjen. Det koster penger å lage noe sånn, og jeg gjør det bare fordi jeg vil gi enda mer til de som har lyst på enda mer! Den er til for at jeg skal kunne ringe dere på farten, og jeg kan gjerne snakke i en time om det er det dere vil. Er ikke meningen det skal bli 10 sekunder hver gang, skal selvfølgelig bli mer. Hvis dere ikke er interesserte, er det bare å la være og kommentere 🙂

Mange spør om å få se meg uten sminke, så here you go. Helt uten sminke etter ansiktsbehandling! Skriver mer om det etterpå, har hatt en kjempedeilig venninnedag på Bryggen Spa med Tuva mi <3 Dere skal få masse bilder etterpå, nå skal jeg fortsette avslappingen en liten stund.


Nei, har ikke krøller naturlig 🙂 Hadde håret i flette i natt, wihuu

TCMN til 2029 – lydblogg

Nå har jeg fått lov til å gjøre noe dritfet med bloggen, nemlig lage lydblogg. Dette er en type blogging via mobilen. Jeg spiller inn en beskjed til dere ca en gang i uken, hvor beskjeden kan handle om hva som helst. Bare snikk snakk, tips og hint om kommende konkurranser som gir deg et forsprang, og andre ting som gjelder bloggen. Når du abonnerer på meg, vil du bli oppringt på mobilen fra “Skjult nummer” eller “Blokkert”, og lydmeldingen min vil spilles av.

For å abonnere sender du TCMN til 2029, og den første meldingen vil komme i løpet av kort tid. Det koster 19 kr for hver beskjed som spilles av. Jeg blir til å lydblogge ca en gang i uken, og da vil et koste deg som abonnerer 19 kroner i uken/per gang. Test det ut og si hva du mener i kommentarfeltet! (prisen er 19 kr fordi det er dyrt å drive lydbloggingen, just so u know!)

Ønsker du ikke å fortsette å abonnere sender du TCMN STOPP til 2029, du vil da avslutte abonnementet.

Så hva venter du på? Ta fram telefonen og jeg ringer dere alleeee


lillestrøm-turen

Er en stund siden jeg var i Lillestrøm, men jeg sa jo til dere jeg skulle fortelle hvorfor. Grunnen er egentlig ikke noe komplisert, dere vet jo hvor mye foreldre sliter med tenåringer? Jeg tenker egentlig motsatt, at vi sliter med foreldrene… hehe, jeg vet om en person som gleder seg til å bli 18 (ja, det er meg hvis du lurte!!!!). Kjøper inn pappesker og står klar når klokken slår 00.00 på bursdagen min neste år. Leilighet her kommer jeeeeg!

Vel vel, tilbake til saken – lillestrøm. Mamma så seg lei på meg fordi jeg ikke kom meg på skolen, sov hele dagen, dro ut i helgene og festet som en eller annen gal alkoholiker hver fredag og lørdag, dreit i alt og hele livet mitt på det tidspunktet var bare et eneste stort rot. Hadde egentlig bare gitt opp alt som heter plikter og regler, og funnet ut at jeg skulle gjøre det jeg selv ville og til slutt ble det litt i overkant. Hun valgte derfor å sende meg en uke ned til Lillestrøm, hvor eks-stefaren min som jeg har et godt forhold til, bor. Her skulle jeg altså tenke over livet og roe meg ned, finne ut av at det finnes viktigere ting enn festing. Det fungerte så som så, er jo enda litt for glad i festing, men har skjerpet meg litt!

For ja, jeg er ikke en perfekt person. Jeg har gjort sååå mange feil, ting som jeg angrer veldig på. Men det er livet – du lærer av dine egne feil. Nå virker det da som jeg må feile litt flere ganger på samme område før jeg lærer, men det får bare være. Ting som å kjøre hjem i fylla på firhjulingen, bli full og våkne opp med en blåveis uten å huske noe, jeg har ekstremt høyt fravær på skolen, slite med å holde avtaler, få oppsigelsesvarsler osv. Dette er ting som jeg i ettertid bare tenker “lol, shitkid” om og blir egentlig litt flau over at det er meg. Ting som jeg selv vet at jeg ikke vil gjøre igjen!


// bilder fra da jeg var i lillestrøm

betakaroten

Okei, har offisielt brukt en time på dette innlegget.. oppslukt av robot unicorn attack…

Jeg vet det blir litt mye snakk om brunfarge osv på bloggen for tiden, men jeg er så fornøyd! Endelig føler jeg at fargen kommer på plass, takket være betakaroten + solarium. Betakaroten har jeg skrevet om før, du kan lese det HER. Det er iallefall et “kosttilskudd” du tar i tabelettform en gang om dagen – dette skal gi deg en dypere og jevn farge som varer. Du blir selvfølgelig ikke brun uten å eksponere kroppen for sol.


det har først og fremst blitt resultater på magen, men armene og brystkassen kommer etter hvert!


Denne bruker jeg på armene og brystkassen for å få enda kjappere resultat. Fra solhuset.no

Betakaroten kan kjøpes her:

(ikke reklame, bare funnet en link som gir dere billig startpakke. ps: du få tilsendt ny pakning for 278,- inkl. frakt etter 2mnd. er dette uønsket avbestiller du abonnementet etter du har fått første pakke,)

herlig

Nå er helgen offisielt over. Hater søndager, for det betyr skole i morgen. Søndager er det heller ikke en drit å finne på, så skal vel tilbringe hele dagen med å game robot unicorn attack. Skal også bytte ukens leser i dag, blir å gjøre det i kveld. Jeg må bare finne noen som er “verdig”, haha. Ahh, bare 5 dager til helg igjen. Cant wait 😀

Ble plutselig ganske trøtt igjen, men skal ikke legge meg. Jeg skal spare det til senere, sånn at jeg kommer meg på skolen i morgen og får hatt gym. Kan ikke huske sist jeg hadde gym, kommer alltid for sent på mandager selv om vi begynner klokken 10.

Og må dere slutte å være så aggressive, blir jo lei meg 🙁