min nyttårskjole

Først vil jeg gratulere bestevenn RENATE med 18-årsdagen! Hun er vel på byen nå… Er sååå misunnelig, men gleder meg utrolig til å feire med jentene! Først regner jeg med jeg skal spise kalkun and shit med familien, så suser jeg opp til Renate hvor vi samles en gjeng jenter og feirer bursdag og nyttårsaften. Igjen, happy b-day Renate!! Love yoooou babe

Kjolen jeg skal bruke i morgen fant jeg nettopp ut at jeg kunne bruke. Grunnen er at den egentlig er for liten, så jeg får ikke igjen glidelåsen i ryggen. Det jeg gjorde var å stikke noen hull og bruke en tråd for å holde den igjen i ryggen. Det er bare en midlertidlig løsning, fordi jeg ikke rakk hobbybutikken i dag. Ved senere anledning skal jeg kjøpe slike “ringer” og tre et silkebånd i hvitt/beige gjennom ringene der jeg har laget hull.

Kjolen er fra Asos (utsolgt I think). Jeg har størrelse 32, men det er petite modell slik at den er mindre enn vanligvis. Burde hatt 34!


beklager det overlykkelige trynet mitt :)))

– Hva syns du? Hvilken farge på skoene kan jeg ha?

look-back // februar 11

Tilbakeblikk på februar måneden som har vært dette året! Hvordan var din februar?Jeg og Tuva fant ut at vi ikke hadde noen vennebilder, så vi måtte prøve å ta noen. Pen…


outfit


fikk converse fra http://www.baresko.no/ !! love love love


tuva bestepia mi, vi ordnet oss til “vorset” vi skulle ha hos henne


Elsker sånn type krøller! Det jeg gjorde var å krølle bare litt av håret, også børste over, må gjøre det igjen snart.


random


fikk nye sko fra brandos.no. merke friis&company (de er for små nå…)


HHAHAHAHA… dere klikket såååå mongo på grunn av dette! Er jo så klart redigert 🙂


Skrev et innlegg om hvordan jeg gikk fra brunette til blondine. Les det HER


Postet dette bildet av meg og Marte. Syns det er så fint!


“venne”bilder med mathias, heh


savner skjerfet mitt 🙁


Postet et gammelt bilde av meg. Ble litt stoka på så mørkt hår nå… shiat! Hva syns du?


Var sammen med Lene i Oslo på et noe dårlig samarbeid.Moods of Norway fashion show med Lene
photoshoot på hotellet 🙂


outfitVar på photoshoot med Michelle igjen, fikk til noen råkule bilder!  Var kjempefornøyd i lang lang tid etterpå 🙂 

look-back // januar 11

Siden jeg er TUVA sin største bloggfan, skal jeg også lage minneinnlegg for alle månedene dette året. Hadde egentlig tenkt å lage et innlegg for hele året, men fant fort ut at det kom til å bli et alt for langt innlegg. I morgen er jo siste dagen, men jeg gleder meg veldig til 2012. Tror det kommer til å bli et veldig bra år, hvert år blir egentlig bare bedre og bedre for meg. Gleder meg blant annet til å flytte hjemmefra, få lappen til bil, sydenturer +++. Stoka på livet!

Men da begynner vi iallefall, og det er i rekkefølge 🙂
 

 
Jeg var i syden hele julen, og kom hjem 1 nyttårsdag. Var stortsett bare sammen med Nora hele sydenturen.
Mamma og jeg fikk vite at vi vant turen til Hollywood! Time of my liiiife 😀


Mistet masse hår etter jeg hadde keratin extensions. Tuva måtte børste ut en svæær floke, og det var så og si umulig uten at vi måtte klippe og styre. Huff, never again sier jeg bare.


Skrev et innlegg til mamma, som mange av dere satte veldig stor pris på. Brukte dette bildet i innlegget 🙂


oh-ohhhh…..


Farget håret gult!!! Wopsi! Sånn går det når man går fra brunette til blondine, men jeg har jo fått det ganske blondt så jeg angrer ikke.


Fikk tilsendt en superflott tegning fra idavaag.blogg.no 

random bilde 

dette var favorittene mine. brukte det hele tiden!


Hadde litt sløyfedilla, og kjøpte hårbøyler osv med sløyfer på


hahahah var en dag og jobbet på polaria!!!


Brukte falsknegler hele tiden, fordi jeg har så stygge negler. Vurderer å begynne igjen, men er så stygt når man går rundt og mangler 1 eller 2 falsknegler.. haha!

 Brukte store deler av dagene mine til facebookspill. Var helt obsessed, og kunne sitte i flere timer med et spill. 


hahahahaha… Har forandret meg, takk gud!!!


skikkelig spesielt outfit

Januar var egentlig ikke en så spennende måned for meg. Hvordan var din januar? 

noram

Hei! Nå er jeg på besøk hos Nora Marie. Vi har nettopp spist pizza, og nå sitter hun og rydder rommet sitt. “åååh, æ hate å rydde”. Hun fant nettopp pengboken sin som hun har letet etter i hele dag, den lå nederst i søpla. Lol? Vi skal iallefall chille videre, skal dusje håret og sånn snart så skal vi til søsteren og sitte barnevakt for søteste Aron. Regner med vi tar litt bilder når vi er der, så fornøyd som vi er med hvert vårt nye Canon Eos 600D ♥

Toppen er Nora sin, den er fra Gina Tricot. Supercute!

hade

babyen min

Nå tar jeg farvel med det fucka kameraet, og hellooo til min nye baby Canon EOS600D. Kostet 6000 kr på Elite Foto på Jekta. Det er på lading akkurat nå, så skal spille litt Wii mens jeg venter på at det skal bli klart til bruk. Kanskje jeg kjører på med en liten videoblogg i dag? Vi får se, vi får se. Dere kan jo sende forslag til videoblogg i dette innlegget.


fint pudder på genseren, jeg vet 🙂

hvordan nå toppen

Vet dere er skuffet over oppdateringen min og sånn, men i dag(går) orket jeg ikke blogge på grunn av noe som har skjedd. Fikk vite det natt til i går, og det gjorde meg ganske heartbroken så jeg tok meg en ærlig fridag. Vinneren av konkurransen er forresten kåret, så det poster jeg i morgen! Nå går vi inn i bedre bloggtider, Canon EOS600D er mitt i morgen. Videoblogger og gode bilder, her kommer viiiii 🙂


Får bare på forhånd si at dette er ment som et ironisk innlegg, og derfor bruker jeg bare bilder av meg selv slik at ingen andre skal føle seg “mobbet” eller hengt ut. Siden jeg kjenner meg igjen i punktene så why not, hahah. Vet jeg driter meg selv ut ganske mye nå, men jeg tar ikke meg selv så høytidelig! 

Hvordan kan du bli en toppblogger? Det er flere enkle trinn du kan følge, som du ser flere bloggere har gjort. Det er ikke en standard, men et utgangspunkt. Har hentet litt inspirasjon fra andre blogger, så derfor kan noen føle at jeg har “kopiert” fra de – men nope.

1. BLONDES HAVE MORE FUN: Først og fremst, før du begynner å blogge – bleik dritten ut av håret ditt. Gjerne med litt gulskjær og en liten søt ettervekst. Det scorer høyt på babe-skalaen. Du trenger ikke bleke etterveksten før lesere begynner å klage på den, og da må du selvfølgelig blogge om at du bleker den, og vise etterbilder. Og når du først skal være blond – bruk extensions. Clips. De må nesten nå deg til rumpen.

2. MAKE-UP IS BEAUTY: Bruk masse sminke. Du kan gjerne være litt oransje, det gjør ingenting. Flekker er heller ikke så farlig, for da får du enda flere lesere. De elsker å se på ansiktet ditt og le av alle feilene du har gjort med sminken. I tillegg må du ha supertynne øyenbryn, det er fint xD

3. BOOBS DRAW ATTENTION: Det er sant. Har du puppene i fokus på et bilde, er det alltid det folk ser på først. Det tiltrekker en hel haug med småkåte gutter og gamle mannfolk, da får du enda flere lesere. Jenter blir sjalu og vil bare stalke deg for å være en hater, og klikke på deg for at du viser pupper. Bruk en BH med god push-up, så det ser ut som du har silikon og folk kan anklage deg for å ha tatt puppeoperasjon i for tidlig alder.

GRILL DEG: Du burde være så brun som mulig. Selv om du ser ut som en neger mot den hvite snøen, fortsett. Ingenting er viktigere enn soltimene dine på Brun og Blid, så du må gjerne skulke skolen for å få din nødvendige bruningsdose. Gå gjerne på betakaroten, peis på med solariumskremer og bruk selvbruning i tillegg. Gjør alt som står i din makt for å oppnå 10 ganger mer enn den optimale brunfarge.

STUNT-WOMAN: Du må gjøre et par stunt iløpet av din bloggkarriere. Noe som blir en snakkis hos folk, noe de blir sjokkert over. I mitt tilfelle ble det blåøyet… jeg gjorde det selvfølgelig med vilje kun pga bloggen! Neida, men det ble mye omtalt og var absolutt en hit av blogginnleggene. Ta silikon, brekk nesen, brenn ned huset, ja – valgene er mange. Kanskje ikke så drøyt som å brenne ned huset, men dere skjønner tegningen.

Vær overfladisk og blogg om sminke. Klag på at du ser stygg ut når du poster 40 bilder av deg selv, for at alle skal kommentere hvor pen du er. Dra og spis på restaurant flere ganger i uken. Blogg om at du er på skolen. Vis frem alle de fine produktene du får i posten. Post photoshoot-bilder av deg selv minst 1 gang i uken. Outfits med minst 10 bilder av hva du har på deg. Skjul ansiktet om du ikke har på deg sminke. Rediger bildene slik at de ikke ligner på deg selv. Ta bilder i speilet ofte. ++++++

julegavene

Hei!

Dere som klager på bloggingen min: det er juleferie, og da er det lov å ta seg litt fri innimellom. Har andre ting å gjøre enn å sitte forran pcen hele dagen (selv om det er det jeg gjør, haha….). Nå skal jeg iallefall vise dere julegavene. Er jo hos pappa i år, så har enda flere julegaver hjemme hos mamma som ikke er åpnet enda. Får vise dere de senere! I tillegg åpnet jeg noen før jeg dro til pappa (bad girl) så de ligger hjemme, får ikke vist dere de nå 🙁


parfymesett fra ed hardy


varmevifte til bilen, så setter jeg meg i en varm bil om morgenen! DIGG 😀


masse greier


smykker


haha bokstaver til å sette på bilen :))

hvit eyeliner, parfyme og maroccan oil!!


gavekort til nytt kamera! WIII


vin og sjokolade


luer (kjøpte de til meg selv, høhø)


elsker denne leppestiften. fra maybelline – 109 rosy dream

orket egentlig ikke finne frem alle tingene, mangler noen småting og et par snusbokser osv men det ligger nuuu vel på rommet. Nå skal jeg rydde tilbake alle tingene, så kanskje en liten tur til Meline igjen 0.o

Siden innlegget handler om julegaver – hva fikk du? 

never say never

Nå har jeg fått dekslene med Justin Bieber på fra handelsportal.no, men de ligger på kvaløya hos mamma og jeg er i tromsdalen hos pappa så får ikke tatt bilde med de enda. Men Renate har fått de og har tatt bilde av det, så tenkte å vise dere. De er råååfine, klart og tydelig bilde. Gleder meg sykt til å la dette pryde telefonen min.

Det er til iPhone 4, og det er jeg og Renate som har fått æren av å designe dekselene med god hjelp fra en kompis av oss. Er veldig fornøyd med at vi har fått den muligheten, og det å vite at folk har et deksel designet av oss på sin telefon er kjempemorsomt. Vi har allerede solgt 250, så er du interessert finner du DEKSLET HER. 

– Hvem ville du helst hatt på et deksel? 

love you

Hei!

Nå er jeg hos Meline. Har ikke vært sammen med Meline på flere uker, men det skal vi klare å ordne opp i. Er jo hos pappa hele julen og nyttår, og Meline bor to gater oppfor så tar ikke lang tid å gå dit heller. Vi sitter og ser på “Som to dråper vann” eller noe med Lindsay Lohan, og koser oss med masse candy and shit.

Ble litt sent i går, og jeg glemte av å vise dere julegavene. Sto ikke opp før halv 7 i kveld, så dere får se det når jeg kommer hjem en gang! Beklager sen oppdatering, men det er litt vanskelig å oppdatere når jeg sover til halv 7.

Håper alle hadde en fin julaften, og en koselig 1. juledag! 


kooos!
– Hva har du gjort i dag?