slitt hår?

Hei!

For en måned siden fikk jeg en shampoo og balsam i posten fra blivakker.no. De er i merket Bed Head Tigi. Siden jeg har brukt det en stund kan jeg si at det virkelig er det beste jeg har prøvd til mitt hår. Den gir utrolig bra fuktighet, håret blir mykt og glansfullt og ikke minst lukter den fantastisk. Shampooen og balsamen passer veldig bra til de som har slitt hår – det reparerer, nærer, styrker, gir beskyttelse mot varme og mye mer. Du får kjøpt pakken med shampoo og balsam HER.

Vil dere ha en konkurranse der jeg deler ut disse to produktene?

 

kjøpe eller ikke

Skal jeg kjøpe disse skoene fra BikBok, eller ikke? Jeg var og prøvde de på fredagen, og de hadde de beige i min størrelse. Visste ikke helt om jeg falt helt for den lyse fargen, og vurderer å spørre om de får inn de svarte i 36-37.. Hva tror dere? Jeg er så usikkeeeer!!

Har jo bestilt de mørkbrune fra Nelly, så kanskje jeg burde gå for de beige.. men samtidig trenger jeg jo svarte? HERREGUD så vanskelig. Blæh.. De er forresten mye finere i virkeligheten! 

 

o-m-g

Har jeg sluttet å blogge? Nei, dessverre… Måtte bare ta meg en bloggpause i helgen, og glemte helt å si fra til dere. Av og til føler jeg bare for å koble helt ut, og skjedde en del i helgen som gjorde at jeg ble i dårlig humør. Når jeg er i dårlig humør vil jeg selvfølgelig ikke la det gå ut over bloggen, så jeg valgte å vente til ting ble litt bedre og roet seg ned.

I går valgte jeg å dra til min pappa i Tromsdalen, og vet ikke hvor lenge jeg kommer til å bli her. Til jeg føler for å dra tilbake for å si det sånn 😉 I dag har jeg hatt en max stygg dag, har bare sett ut som en zombie liksom. Lurer på hva som skjeeera… Neida, men skulle egentlig bare si at jeg er tilbake og skal prøve å få til 2 innlegg om dagen!

You know you love me.. xoxo… neida. LOVE YOU!! Tusen bilder fra skoledagen min:

klassen


søt ida, hahahaha


Nå skal jeg chille videre, så skal jeg komme med en liten produktanbefaling i kveld!

– Har du savnet meg? Plis, si ja 🙁 

så fornøyd

Hei!

Nå har jeg fått pakken min fra Pandoras Eske. Er så fornøyd med alle tingene, og gleder meg veldig til de er i sitt rette element. Skal vise dere ordentlig når jeg er ferdig med rommet mitt og sånn. Tror det blir veeldig fint! Først må jeg bare få ny seng, nytt nattbord, kommode osv. 

Har sett på film helt til nå, så derfor har dere ikke hørt noe fra meg. Dere vet jo hvordan bloggen + meg er i helgene: L-A-T! Får se hva som skjer videre nå, kvelden er jo enda ung 😉


Alt finner du inne på nettsiden 🙂

chill + digg

Hei!

Nå er det helg igjen 😀 Jeg har tilbringt dagen min med Ida, så dro vi en tur til byen og møtte Marie og Kari. Fant et par sko på BikBok som jeg la av til mandag, så vi får se om jeg kjøper de. Må tenke litt over det, om jeg trenger de liksom. Mamma kom nettopp hjem så jeg skal løpe ned og tvinge hun til å lage middag. Sulten – JEPP!

Ikke påpek hvor jævlig fin frisyre jeg har på bildene, because I’m sexy and I know it.


Favorittskoene mine! De er så utrolig varme og gode å gå i. Har hatt de en måned nå ca, og blir ikke lei. Det er nesten som å gå på en rosa (grå) sky 😉 De er merke EMU og fåes kjøpt her. Finnes i flere farger, modeller og høyder!

– Hva skal du i helgen?

vinn avicii billetter

Hei!

Jeg er så heldig at jeg får dele ut billetter til en fantastisk konsert, og dere har muligheten til å vinne! Konserten er med Avicii, og går av staben i Oslo Spektrum den 18. februar. Dette er konserten med fri aldersgrense som dere under 18 kan dra på. Klokken 18:45 blir det liv og røre blant publikum og på scenen. For en herlig opplevelse det må være!

Jeg deler ut to stykk billetter til to forskjellige vinnere. Det vil si at om du vinner, kan du ta med deg en person. For å delta må du like facebook-siden min HER, samt kommentere på BLOGGinnlegget at du er med + mailadressen din. Veldig enkelt! Avicii er helt rå, musikken gir deg eargasm og jeg kan love dere at det blir alt annet enn rolig på konserten.

Det kommer til å bli konkurranser med et par forskjellige konserter fremover, gled dere. Så til dere som ikke vinner nå har dere sjangs på andre konserter som kommer fremover 🙂 Billetter til denne Avicii konserten får du kjøpt HER for 395,-

 

brillefin

Heihei!

Nok en gang er jeg på skolen. Vi holder på med gruppearbeid om klimatoppmøte osv., så jeg sitter med min kjære gruppe og tenker skittne tanker. Vi er Norge, vi er sterk blablabla. Er nødt og hjelpe gruppa, de klikker på meg hvis jeg ikke slutter å blogge nå.

Prøvde Ramona sine briller, fin? 🙂


Vi hadde ikke Norge-flagg, så vi ble litt kreative i dag!


Wii, flinke jenter

Sorry mange bilder av meg selv, men klarte ikke velge :/

ting du (kanskje) ikke visste..

om MEG 😉

1. Jeg får aldri kviser. Haha, men har 2 nå da så kan egentlig ikke si aldri. Får sjelden er vel rette ordet – får 1 kvise i måneden liksom. Ikke for å mobbe dere som får flere, men jeg elsker det. Wiii

2. Mamma har farget håret brunt for en stund siden! wops… var ikke om meg

3. Jeg veide 28 kg når jeg begynte i 8. klasse, helt sykt lite. Når jeg begynte i 1. klasse på barneskolen tror jeg at jeg veide 15 kg. Haha teeeenk så liten jeg var 🙁 Nå veier jeg 43 kg, og gleder meg til den dagen jeg endelig veier 50 kg. 

4. Jeg er (nesten) aldri sammen med venner. Ikke sånn usosial, men jeg gidder aldri dra på besøk eller ha besøk fordi jeg bare vil sove, spise og sitte på pcen. Burde vel bli litt mer aktiv, plutselig har jeg ingen venner lengre 🙁 

5. Før hadde jeg et problem med å bli alt for full på fest… kjente ikke min egen grense, så hadde null kontroll. Endte opp med at Tuva alltid var barnevakten min hver gang vi dro ut, og hun måtte få sin kveld ødelagt fordi jeg skulle hive inn på alkoholen alt for fort. IKKE KULT! Er heldigvis blitt kjempeflink nå, og roet meg betraktelig ned.

6. Det verste jeg vet er matrester. Kan ikke lage gårdagens middag som ble satt i kjøleskapet, kan ikke varme opp pizza fra tidligere på dagen, kan ikke drikke brus som har stått i glasset flere timer, kan ikke spise brød som har blitt fryst ned. Jeg er så teit 🙁

7. Jeg har verdens beste venner! Elsker alle, de er så fantastisk på hver sin måte og de er en stor glede i hverdagen min. Favorittvennen min er.. neida, haha. Jeg er så glad i dem alle, så det så.

8. Jeg har silikon faktisk. Neida, men noen hadde sagt til mammaen min at de viste jeg hadde silikon for de hadde sett arr og sånn. Mulig å bli teit? Ja, tok bare silikon mens jeg var med familien i Bulgaria i sommer uten at mamma merket det – hehehe!!! Not… har egentlig små pupper, og ja jeg bruker push-up bh. MEN ikke flere stykker som noen av dere velger å påstå – kun en for det er ikke nødvendig med flere.

9. Jeg er utrolig misfornøyd med kroppen min. Det er den som gjør at jeg får dårligere selvtillit. Syns jeg er alt for tynn, for lange ben, for tynne legger, armer osv.. Er så mange klær jeg ikke kan kjøpe fordi de sitter ikke sånn som jeg vil. Hater seriøst å være tynn! Men som mamma sier – det kommer seg med årene, right?

10. Jeg skrev kun dette innlegget fordi jeg ikke orket å hente kameraet og ta bilder. Har vært på jobb i 8 timer så er sliten. Nå skal jeg faktisk SOVE.

11. Jeg har lagt med før klokken 10 hver kveld denne uken? Er så deilig når jeg våkner opplagt på morgenen 🙂

12. Hade og god natt? Visste du det?

Og nei, jeg har ikke begynt å redigere bort fregnene mine. Det er bare et redigeringsprogram sånn at alt blir sånn “blurr” på bildet, for å få vekk kornete bilder. Og da blir det sånn. Kan selvfølgelig justere det litt ned fra nå av hvis det er et problem 🙂 Skjønner ikke hvorfor dere syter og griner sånn over hvordan jeg velger å redigere bildene mine av meg selv, djeez..

– Si en ting om deg som kanskje ikke alle du er venn med vet! 

bestilt

Hei!

Noe jeg enda ikke har nevnt på bloggen er at i februar skal mange av oss bloggere ned til Drammen for en herlig weekend sammen. Blant annet meg, Tuva, Sophie, Annais, Renate, Ida Wulff, Andrea Badendyck, Axel, Kristina Andersen, Lene Orvik, Caroline Maria, Caroline Berg +++. Tror iallefall alle vi skal. Datoen er 17. februar, og vi blir der hele helgen. Gleder meg veldig, tror det blir utrolig morsomt. 

I den anledning har jeg bestilt meg litt nye klær og sko. Er ikke helt ferdig enda, men her er en smakebit av det jeg har bestilt. Liker veldig godt alle tingene, men må vel se etter en litt mer classy kjole også. Er så typisk meg og bare bestille veeldig korte kjoler. Tok jo en liten Britney på et bilde tidligere her på bloggen… wops!

Alle kjolene er bestilt i XS og skoene er i størrelse 36

Fresh paljettkjole HER


Blå kjole HER     //    Rosa kjole HER


Sort oneshoulder HER


Grå pumps med trehæl HER


Brun støvlett med platå og lisser HER

Har du noen av produktene ovenfor? Hva kunne du tenkt deg av dette?

nordområdene

Nå sitter jeg på skolen og jobber med nordområdene. Er ferdig tidlig i dag så vi snakkes når jeg kommer hjem. Skal bare vise dere litt bilder fra skoledagen min, siden mange sa de likte å se bilder fra hva jeg gjorde iløpet av en dag 🙂


ser ut som vi går i 3. klasse – klippe og lime. haha!


vi er tegnefigurer – det er ikke redigert at all 0.o


ramona sitter i kø for å få ny telefon på forsikringen 🙂


Dette er skolen vår kjent for – utsikten. Kun derfor jeg begynte her iallefall!

Må logge av nå, talk to you later <3