mislykket leppejobb

Hei!

Grunnen til at jeg ikke har blogget i dag er fordi jeg var for å ta restylane. Leppene mine reagerte så sykt negativt på det og alt har hopet seg opp i to store kuler og en mindre. Ser skeivt og hjernedødt ut… NEIDA. Jeg tok en snus, og når jeg var ferdig med den hovnet plutselig leppa noe sykt opp, vet ikke hvorfor. Kanskje jeg plutselig har blitt allergisk? Tragisk måte å kutte ut snusen på altså 🙁 Det er nok borte til i morgen håper jeg. Og NEI det var ikke en sterk snus, vanlig Catch.. jentesnus

Flink blogger dokumenterer dårlige hendelser 🙁

hotellet vi skal bo på

Måtte sjekke ut hotellet vi skal bo på, har ikke sett på det ordentlig før nå. Var faktisk sykt fint. Vet ikke om det er de rommene som er avbildet vi skal bo på, garantert ikke, haha. De avbilder jo selvfølgelig alltid de fineste rommene, så man får sykt mye høyere forventninger. Ikke at jeg bryr meg så veldig mye hvordan rommet ser ut da jeg ikke oppholder meg så mye der. Skal sleike sol til den store gullmedaljen  :) 

Hotellet er iallefall 4+ stjerner, så regner med det er litt finere enn de vi har brukt å bo på før!

Noen bilder fra jeg var i syden i sommer:
 
 
 
  

Haha herreguud jeg husker dere raget så sykt pga dette bildet. Ikke at man ser særlig mye, bikini viser mer liksom 

4 dager til avreise

Hei!

Jeg har ikke nevnt det her på bloggen, men skrev det for en liten stund siden på fanpagen min på facebook (HER). Reiser til Gran Canaria på fredags morgen, jeg og min mamma skal ha en rolig ferie siden vi har vinterferie da. Gleder meg til late dager på stranden, god mat og et litt varmere sted enn lille Tromsø. Vi skal bo i Playa del Ingles på et spahotell (aldersgrense 16 år, så slipper unger!!). Tror hotellet heter Sunrpime Atlantic View Suites & Spa 🙂 Blir selvfølgelig oppdateringer fra syden, så dere trenger ikke bekymre dere.

Når jeg og Tuva kjørte hjem fra skolen var det forresten ran på bensinstasjonen, eller det hadde vært ran så hele området var sperret av by the po-po. Hvem er så dum at de raner en bensinstasjon midt på lyse dagen?? Herregud.. haha!

Nå skal jeg dusje, rydde ferdig rommet så snakkes vi etterpå. Skal vise dere noen flotte produkter 😀
 

leather converse

Elsker mine nye Converse fra baresko.no. Jeg har ett par hvite fra før av, men disse er i skinn og brunfargen er utrolig fin. Modellen heter All Star Light Leather, det er en mer slim modell enn de vanlige Conversene med tykk såle. Jeg vil anbefale dere å gå opp en størrelse større enn dere bruker til vanlig, iallefall en halv. Du finner de HER. Hele utvalget med Converse kan du se her.

Love it!

birra 18 år

Hei!

Gårsdagen var veeeldig morsom. Utrolig koselig bursdagsvors for Birgitte som endelig har blitt 18 år, voksen nå. Hun fikk masse fine gaver osv, jealous. Når klokken nærmet seg midnatt dro noen av oss videre på enannen fest, mens et gjeng dro på byen. En eller annen person har klart å ta med seg den ene ugg’en min fra festen, så nå går jeg med to forskjellige uggs liksom. Skal love dere at det ikke ser bra ut, helt forskjellig merke og kvalitet. Heldigvis er begge svart.. 

Nå skal jeg begynne å ordne meg litt, skal i russestyre-møte på Yonas. Kombinere møte med pizza, ikke verst. Håper dere har hatt en nydelig helg!! Gjorde forresten som jeg lovde i går – tok masse bilder. Her har dere nøyaktig 26:

NB: Hvis du blir lett påvirket, ikke se bildene under. Takk på forhånd


Skal ikke klage på partylysene iallefall!


Meg og bursdagspia mi <3


nawiii


Marie og Cecilia , cuties


mella


bff


sexi pose


Her hadde jeg akkurat knust et glass :'(


WIIII!!!


haha lover jeg bare synger

SKÅL hahaha

cocio konkurranser

innlegg i samarbeid med blogg.no og Cocio


Nå har blogg.no en konkurranse gående der du kan vinne fete premier fra Cocio. Blant annet et reisegavekort på 5000 kr fra STA Travel. Hadde jeg vunnet reisegavekortet ville jeg reist til Oslo eller til London på shopping. Hadde vært sykt digg 🙂 Er det forresten noen av dere som drikker Cocio sjokolademelk? Jeg hater egentlig sjokomelk, men jeg syns Cocio smaker helt greit. Konkurransen finner dere HER

Er du lei av vinter, kulde og av å måtte gå med masse klær?

Cocio arrangerer nå en konkurranse hvor du kan stikke av med et reisegavekort på 5000 kr fra STA Travel, men det er ikke bare det, du har også mulighet til å stikke av med knall tøffe Cocio t-skjorter, og Eva Mendes kjoler!”

Du kan også delta på Cocio’s facebookside her – der kan du vinne reise jorden rundt og andre kule premier. 

 

  

kvelden i går

Hei!

Var en utrolig morsom kveld i går. Vi var 20 jenter på vors her hos Camilla. Hun fikk mange fine gaver (mest vin og sprit), så nå kommer hun til å bli alkoholiker. Vi hadde et par drikkeleker ++ så dro vi videre til en fest. Utifra det jeg husker var det veldig bra? Skal i bursdag i kveld også til Birgittepusi, gleder meg. Blir nok en veeldig bra kveld i dag også!!

Hva skal dere i dag?

Sjokk at det er tusen bilder av meg. Ble ikke tatt noen bilder i går mens vi holdt på faktisk. Beklager kjære lesere 🙁 Skal ta bilder i dag, lover!

feirer camz

Hei!

Nå er akkurat jeg, Sofie, Meline, Camilla og Karoline ferdigfikset. Vi skal feire bursdagen til Camilla i kveld så det kommer en del jenter hit. Har ikke tid til å skrive så mye mer akkurat nå, men dere får se et par bilder nå iallefall. Viser bilder fra kvelden i morgen (hvis det blir noe kameratid ofc…). Love you!


bursdagsbarnet <3


fjortiiiis. temaet i bursdagen er fjortis xD

lovie dovie

Hei!

Jeg må være en av de med styggest negler. River og biter også, så de blir ikke akkurat finere av det. Skjeve som tårnet i Pisa, og korte som fy. Bestemte meg for å ta på løsneglene jeg kjøpte for en stund siden. Det er så enkelt med løsnegler, og det er en lett måte å spare negler på. Bruke falsknegler ofte – så klarer du ikke bite dine egne. Syns også det er fint med en fresh neglelakk nå som Kong Vinter har meldt sin ankomst. Kjøpte denne nydelige rosa på Vita i går. Merket Essie i fargen lovie dovie. Over den bruker jeg en top coat fra TL som du finner i manikyrsettet HER. Den gir mer glans og gjør at fargen holder seg bedre. 

Et tips til før du tar på løsnegler er å bruke en neglebåndstrimmer – med den ene siden dytter du neglebåndet helt ned og med den andre siden fjerner du neglebåndet. Gjør ikke vondt i det hele tatt, og utrolig smart. Mye penere negler! Fåes kjøpt HER

Nå skal jeg dra og hente Ida, vi skal ta litt sol og freshe opp brunfargen til helgen. Etterpå skal jeg til Camilla og overnatte! 


Haha slapp av, jeg skrapet neglelakken oppi igjen etterpå!! Kan ikke sløse  ;) 


Sånn så neglene ut før jeg tok på løsnegler!


Fra Cubus eller H&M, dont remember


Fiiint :)

outfit fra fredag

Hei!

Er på skolen nå, men vi er ferdig tidlig i dag så jeg skal kjøre hjem straks. Tenkte bare å vise dere outfit fra fredagen i Drammen, glemte det helt av. Har ikke tid til å skrive så mye nå siden jeg må komme meg avgårde, men vi snakkes igjen når jeg er hjemme.


ignorer sminken hehe er fra fredag :pppp


haha koser meg på bruen 🙂

jakke, bukse, genser // bikbok        smykke // ?        tubeskjer // glitter        converse // baresko.no