gullpinne i lua

Hei!

Badingen var vellykket, men så siiinnsyk kald. Det er liksom masse is og snø i bukta, men fremdeles måtte vi bare hoppe i det. Tok springfart ut i vannet og trynte, så jeg fikk jo vann i trynet og i håret. Mmm, godt med salt <3 <3 <3 Neida, men vi fikk ingen bilder den gangen – og derfor gjorde vi det IGJEN for å få bilder. Alt for bloggen sa du? Jepp! Tror dere det stygge !#”¤% kameraet ville ta bilder i mørket? Nope, så vi fikk bare bilder før og etter. Kult det da 🙂


Sofie gruer seg.


Stripper for fiskene


1.. 2… 3…


4… 5… 6…


Ferdig og kald!


Vil ikke stille opp for bloggen.

Så var det en drittunge som klare å få eksosrøret på bilen til å løsne og slepe etter bakken, så da fikk han værsågod sette det på plass igjen. Dessverre for han har det knekt oppe ved festet så han skal få betale det :))))))))

shitkids…

Nå skal jeg gjøre leksene, jeg sverger. NOT. 

sats #1

Hei!

I dag.. meldte jeg meg inn på SATS. Faen, nå må jeg bare ikke bli støttemedlem, men jeg er faktisk sinnsykt motivert og syns det er gøy å trene foreløpig. Håper bare det varer, blir så motivert av å tenke på Florida i sommer. Fikk fiiin lilla bag til å ha sakene mine i – den kommer godt til nytte. Nå er det bare og finne seg en haug med treningsklær :)

Skal snart suse avgårde nok en gang, til tross for min store haug med lekser, skal jeg dra til bukta og ta årets første russeknute med Sofie. Vi skal bade 🙁 KALDT, det er jo så vidt plussgrader ute. Gradestokken forteller meg at jeg kommer til å bli syk, men shit happens.

Wohooooo!! – Er du medlem på noe treningssenter?

lunsj og sol

Hei!

Skulle bare innom for å si hei før jeg suser avgårde. Er ferdig på skolen nå, så skal ta en tur innom SATS med Tuva før jeg må hjem og gjøre et tonn med lekser. Har vært en utrolig deilig dag i dag, rolig skoledag med sol, fritime osv. I fritimen var vi innom Knoll & Tott og spiste lunsj, det er faktisk den beste lunsjen du finner i Tromsø. Ferske baguetter med et valgfri ingerdienser på.


Koser mej uten mascara.


Tuva sin baguett 🙂


Kosemoseoverdose


Grunnen til at jeg kommer meg på skolen om dagene – moppabiiilen <3 <3 <3

milo og lotta

Hei!

Nå er det snart påskeferie, wihu. Mamma skal til riksgrensen, men jeg skal være hjemme siden jeg passer Milo. Det er en av valpene Lotta fikk for et halvt år siden, så er jo litt gøy det da hehehe xD. Vi har iallefall vært og hentet russebilen vår, det gikk som smurt. Snille Reinhardt ble med siden vi måtte ha to med førerkort for å få begge bilene tilbake. Den er egentlig ganske stygg, men det driter vi i siden vi skal bare ha noe å kjøre i, så er fornøyde!

Her ser dere en smakebit på bilen før den pusses opp:

Milo og Lotta, gullene:

Dere har lest bloggen min såpass lenge, så dere burde vite hvem som er Lotta 🙂


Nå er det kveld i heimen, er så dum at jeg klarte å få moppabilen innelåst i parkeringshuset i byen… det betyr ingen bil på meg før ettemiddagen, så lurer bare på hvordan i faen jeg skal komme meg på skolen!

2day

Hei!

I dag på skolen hadde vi KUPP-elever på besøk i klassen. Det er altså 9. klassinger som er rundt på videregående skoler for å få et bedre innblikk i hva vi gjør på de forskjellige linjene. Vi fikk ansvar for noen elever hver, så vår gruppe lagde en photostory om en bedrift. De var veldig flinke synes iallefall jeg :) Nå skal jeg gjøre meg klar, skal snart på roadtrip for å hente russebilen vår på Vollan, Renate kjører om en times tid så vi har det litt travelt.


På vei ned til byyyen


Noen av KUPP-elevene


Så glad og fin :))))

Vi snakkes senere når jeg kommer hjem igjen. Har forresten strøket ferdig russebuksen min med merkene og sånn, noen som er interessert i og se resultatet?

nye tider

Hei!

Nå skal jeg fortelle dere noe jeg aldri trodde jeg ble til å si (iallefall ikke før i 40-årene når det hadde vært nødvendig) – jeg skal begynne å trene!?! Skal melde meg på SATS der Tuva trener når april begynner, 1. april, så det er en aprilsnarr liksom. Neida, men skal seriøst det. Jeg trenger det, er så lei av og slaske på sofaen hele dagen. Vil ha mer energi, finere kropp og litt muskler hadde heller ikke skadet. Drømmekroppen min ser slik ut:

20081211063656_large 
Haha neida, fyfaen.

Litt inspo:
Tumblr_lif6v2mxm31qfateqo1_500_large 

Tumblr_lop4hlb8it1ql8qkq_large 

33_thumb4_large 

Tumblr_lnsgj1enev1qaooc8o1_1280_large 

Tumblr_ljutxftxgj1qj8j9ho1_500_large 

Tumblr_lkcovrifvf1qafudeo1_500_large 
Haha her er meg xD

Tumblr_lfkejozfdg1qd9n9wo1_500_large 

Tumblr_ln3s9qm0s01qlnrzqo1_500_large 

Tumblr_lp07rcw1dm1qlnrzqo1_500_large 

 Tumblr_lz53siq5dn1r8oaqoo1_400_large

Tumblr_lsni6phit11r21yago1_500_large

Tumblr_m01eajyrta1rq07e7o1_500_large

Tumblr_lpsa5dmfmr1qmohofo1_500_large

Tumblr_lheyafccte1qc8jr9o1_500_large

Huff, blir tungt…

favoritthåret

Hei!

Husker dere extensionet jeg fikk fra hairtohair? Jeg har jo farget håret nå, så regner med jeg må få meg nytt. Det er absolutt det jeg anbefaler til alle dere som vil ha clips, fordi det er med sine 180 gram mye tykkere enn andre leverandørers hår samt at tuppene ikke er pistrete. I tillegg anbefaler jeg alle som kjøper clips og kjøpe seg en haircase, det er en utrolig bra oppbevaring for extensionet ditt – på den måten varer det mye lengre og det blir ikke slitt like fort.

 
Her er håret jeg hadde når jeg var blond i farge 613, har det enda. Noen som vil “arve” det? Haha.

 

Dette er haircase, og de har den i rosa, svart, leopard og zebra-mønster. Du finner de HER
 
– Hvor anbefaler du at man IKKE kjøper hår fra? Dårlige erfaringer osv. 

dangeruss 12

Hei!

Da har vi fått logo, og facebookpagen til russebilen vår Dangeruss 12 er oppe og går. Jeg har bil sammen med Mariell, Natalie, Renate og Silje. Vi skal bare ha en vanlig personbil, men still så er jeg sykt stoked på russetiden. Vi tar vår første russeknute på onsdag: Bade i bukta før 1. April – GULLPINNE I LUA! Daaamn, det blir kaldt, men må man så må man. Om dere vil like facebooksiden vår finner du den HER – det du får i gjengjeld for å like den er jevnlige updates om knuter osv, alt vi gjør for å si det slik.


the dangerusses


Syns om logoen vår? Dødsfet!!!!