klikkes

Hei!

Sitter i timen på skolen nå, og skal love deg det er god stemning. Vi er sinnsykt stoka hele gjengen i klassen som er russ, klarer ikke vente til vi skal begynne dagen med alko og MASSE partypeople. Vi snakkes ikke før i morgen igjen, dette er en stor dag. Kanskje jeg får mobilblogget litt iløpet av kvelden, hvem vet.. Har forresten tatt en russeknute nettopp, krype opp trappene fra kjeller til kantine med bind forran øynene. VARMT, LANGT og SKITTENT.


sorry for at jeg ble så svart 🙁

18 baby

Hei!

Som sagt ute i går, resulterte i at jeg våknet i en random leilighet mutters alene. Neida, så gal er jeg ikke xD Hangoversøndagene mine består av pizza, sen blogging og snus. Noe dere trenger å vite: I dag er min kjære Tuvapusi hele 18 år. Gratulerer så mye til deg, verdens beste <3 Håper du har hatt en herlig dag med feiring sammen med familien, så skal vi feire framover hver helg. Synd at det er 4 mnd til vi kan dra ut på byen sammen, men det går fort. Florida i sommer, kunne ikke tenkt meg å reise med noen andre på en så lang tur. alt det sinnsyke vi skal gjøre framover, livet er så vidt startet. jævliiiig rått!! du och jag, bestis :*

 
Her konfirmerte vi oss ilag for  3 år sia, naw

 
Her va vi bare søt

 
<3 <3 <3

 
her va vi babes i sommer

 
her kosa vi oss på reunionfest

 
her og

orker ikke finne fram flere bilder, love u!!!!!!!!!!!!!! 

bra kveld

Hei kjære!

Nå er jeg  trygt hjemme, og ferdig fikset. Som jeg sa skulle vi blogges før jeg dro ut – og her sitter jeg altså. Ferdig ordnet, brukte 20 minutter, og det kaller jeg effektivitet når det gjelder meg. Kan egentlig være veldig rask bare jeg vil. Dessverre glemte jeg speilrefleksen min i bilen, så dere får nøye dere med digitalkamerabilder. Er klar for en utrolig bra kveld, skal ut med Meline bestie så skal jeg møte Tuva senere som blir hele 18 år i dag (kl. 00.00!!!!). SINNSYKT HELDIG 0.o

Hva skal dere gjøre i kveld? 


hef10 shit

Hei!

Beklager sen blogging + at det er mobilblogging men har vært på roadtrip hele dagen. Vi dro noen stykker til Finland for å handle inn alko til russetiden samt en tur innom Karesuando på svenskesiden for snus. Har vært en god del trøbbel på turen, alt har klikket i bilen og håper bare vi kommer oss helskinnet hjem til Tromsø. Kjørte over grensa til Norge for 10 minutter siden så tror vi overlever. Skulle egentlig vært hjemme allerede, men som sagt trøbbel underveis. Når jeg kommer hjem er det rett i fintøyet så ut, men skal blogge før jeg stikker ut.

helg, tror jeg

Hallååå

I dag har vi i russebilen vært og fått på “bry deg – si nei til narkotia” klistremerke på russebilen + gensere. Så syyyykt awsome, herregud. Neida, men joda. Er jo viktig det? Etterpå var det en hardcore dobbeløkt på SATS med Malin. Nå er jeg faktisk sykt sliten, men skal begynne å redigere på videobloggen jeg filmet i går. Hva tror dere den handler om? Russetiden, trening, hår, sminke eller ikke en dritt? Du tok feil, handler om det siste, for jeg har nemlig ikke filmet den enda. Jeg klarer ikke – har helt glemt hvordan man videoblogger. For et par år siden var jeg veldig ivrig videoblogger, nesten oftere enn vanlig blogging 🙁

Genseren vi fikk, skal bruke den hver helg når jeg er på fest xD
  

Og forresten, noen som vil se resultatet av treningen så langt? Før og etterbilde

Nå er det en liten kul der 0.o


hei alv 


Sååå, nå chiller jeg i prinsessedyna. Skal spille litt tetris tror jeg, ble sinnsykt stoka

treningstights

// reklame i samarbeid med X-Life. ikke betalt, ærlige meninger.

For en ukes tid siden fikk jeg tilsendt masse herlig treningsklær og ting fra  X-Life. Deler det opp i tre innlegg, og starter med treningstightsene. De to jeg fikk er jeg utrolig fornøyd med, spesielt den fra 2xU. Begge ser veldig små ut når du får de, men det er mye stretch i de. X-Life selger masse forskjellig treningstøy og tilbehør til treningen fra forskjellige merker, de er liksom en grossist som selger varer fra mange forskjellige merker. Handler du for over 500 kroner får du til og med gratis frakt, og når du først er inne på nettbutikken skal det godt gjøres å handle for under den summen. De har så mye fint!!

 
2XU Elite Compression Tights – selv om det er en liitt stiv pris så får du virkelig det du betaler for. Denne er min absolutte favoritt, og den er ganske populær har jeg sett her i Tromsø. Det er nemlig ikke bare en tights. På grunn av materialet PWX FLEX som den består av gir den god fleksibilitet og bevegelighet. Materialet er også ganske kraftig, så det gir god støtte til lår- og setemuskulatur, den reduserer muskeltretthet og muskelskade, gradert trykk i beina gir økt sirkulasjon med mer. Den er altså en one-of-a-kind. I tillegg er det anbefalt å ha på seg tightsen 30 minutter etter du er ferdig å trene på grunn av noe med sirkulasjonen, jeg er ikke helt sikker.

Tightsen ser veldig liten ut når du pakker den opp, du kommer muligens til å tenke “WTF, den der er jo aaalt for liten”, men nei – den skal være sånn. Bare å tre den på deg, den sitter som et skudd. Jeg har XS, den er litt trang å få over leggene men det går fint. Er du litt større enn meg, burde du ta S. Hvis du trenger en tights som virkelig strammer inn så er denne en klar vinner.


Fitness Star løpebukse – dette er en billigere tights enn den ovenfor. Samtidig elsker jeg den fordi den er utrolig god å ha på og det er fint med detaljen på den ene leggen (den kan fåes med forskjellige farger på leggen). I likhet med 2XU tightsen ser denne veldig liten ut når du pakker den opp, men har veldig mye stretch. Grunnen til at de ser så små ut og det kan være vrient og åle seg inn er for at de skal sitte som smurt på kroppen sånn at de strammer opp og løfter. Denne tightsen slipper også ut fuktighet, skjuler ujevnheter i huden og skal visstnok være cellulitt forebyggende. 

– Hva er din favoritt av alle treningstightser, og hvorfor? 

trening

Hei!

Er på vei på SATS nå, skal bli deilig med en treningsøkt på ben og litt armer. Skal trene med Malin om dere husker hvem det er? Tror dere må helt tilbake til sommeren 2011/august 2011 for å finne bilder av hun!

Snakkes når jeg er hjemme, da skal jeg vise dere favoritt-treningstightsene mine 🙂

vinn NIKE running iD sko

// reklame

Hei!

Nå har Nike en app oppe og går hvor du kan designe dine Nike running iD sko. Det er så enkelt som at du går inn HER og velge farger på skoene, lissene, tungen, sålen, nike-merket osv, det er mange farger å velge mellom. Jeg syns det er veldig fresht når man har farger som “kræsjer” litt i hverandre. I tillegg til alt fargevalget kan man skrive navnet øverst på skoens tunge. Du kan også kjøpe de du designer til kr 1440,-. Her på bloggen har jeg nå en konkurranse der du kan designe de, ta print screen av skoene og sende bildet på mail til [email protected]. For å ta print screen trykker du på den knappen på tastaturet som heter “prt scr” (varierer litt hva den heter), så limer du det inn i paint eller lignende og lagrer som et bilde. Veldig enkelt! Gleder meg til å se alle freshe skoene dere designer. Jeg velger en deltaker som vinner skoene de har designet!!

Skoene jeg laget, hadde ikke takket nei til å bruke disse på trening:

Vinneren kåres iløpet av første helgen i mai og vil bli nevnt i et innlegg så fort som det er avklart hvem som vinner. Jeg vil også kontakte den personen på mail! Jeg blir til å trekke tilfeldig hvem som vinner, ikke utifra hvilket skopar jeg syns er finest. Så vær nøye når du lager skoene – kanskje det er akkurat du som vinner! Litt kjipt å vinne et par sko hvis du ikke har designet de akkurat slik du ønsker. Lykke til 🙂
 

musikktips?

Hei!

Noen som har noen fete musikktips, partymusikk med høy bassfaktor? Trenger spilleliste til russebilen. I dag fikk vi forresten satt på logoen vår på russebilen.. blir kvalm av å blogge om russ ditt og russ datt, føler dere har fått nok av det allerede. But I can’t help it, er trossalt det som skjer 17 dager fremover. Vil dere ha outfit bilder hver dag? STOR variasjon i bekledning, samme jævla blå bukse hver dag 😉 

Ellers har vi tverrfaglig prosjekt på skolen denne uken, som er en slags tentamen i alle tre programfagene. Har fremføring i morgen, og føler meg ganske klar – men må dessverre øve igjennom det et par ganger før det sitter. Beklager sen blogging, men skole fremfor alt annet. I morgen skal jeg seriøst spille inn en videoblogg, alt for lenge siden. Noen ønsker? Ikke sminkevideo, det må jeg ta en gang jeg har bedre tid.


Genseren, wiii


pen

disco sa du?

Haha, filmet en liten snutt til Viddy når vi var ute og lodet med russebilen i dag. Det ser så sykt retard ut når vi kjører gjennom tunnellen. Vi har satt opp lys inne langs taket med goood hjelp fra Markus, Kristian og Aslak, og disse lysene kan vi velge farge på eller så kan det blinke i alle fargene. Skal love deg det blir høy partyfaktor i russetiden med disse lysene, bare synd det ikke er så mørkt på kveldene i Tromsø lengre.. Vi får henge i tunnelen fra 1. til 17. mai så vi får vist fram disse blinkende led-lysene? ALLE bildene er lånt fra RENATE PUSI


Denne fjernkontrollen kontroller alt, mehe!

 

 

 

 

I tillegg hentet vi russegenserene våre som vi har bestilt fra NORDIC PRINT. Viser dere bedre i et innlegg senere, men de kan altså trykke hva enn dere ønsker på gensere og lignende. 

 

 

 

WIII, vi er jævlig klare for mai nå. Åpning av russetiden på mandag, cant wait! Og heeeer er videoen dere skulle få se: