music

Hei!

Skal ta en til powernap nå, men først dele et par sanger med dere. Haha, er faktisk så sykt trøtt hele tiden. Kunne faktisk sovet 20 timer i strekk om jeg fikk sjangsen, men nei det kan jeg ikke for her er det unger og mødre som ikke klarer å holde kjeft i 20 timer i strekk. Hello privacy?? I morgen reiser heldigvis mamma bort – og ja mamma, jeg skrev heldigvis, så da får jeg litt me-time. DIGG!! Trenger litt voksentid akkurat nå siden jeg er så voksen, og hva annet enn å være for seg selv i et stort, tomt hus kan beregnes som voksentid? I tillegg til at jeg er så voksen, så er det ikke lenge til jeg står på egne ben med tanke på at mamma har kastet meg ut 3 ganger de siste to ukene. Det var vel og merke tomme trusler, men en gang må det vel komme en seriøs trussel sånn at det blir fremskynding i leilighetsplanene. Nei, nå er jeg slem… Love you mamma ;)


meg sånn ca hver dag

Et par sanger dere bør høre, og nei det går tydeligvis ikke ann å trykke på play….. dere får trykke dere inn på tittelen av sangen:

1. Keemo & Tim Royko feat Cosmo Klein – Beautiful Lie

2. Ellie Goulding – Lights (Bassnectar remix)

3. Loreen – Euphoria

4. geniAL – Love Somebody

5. Jon Young – If I Die Young remix

6. Meg & Dia – Monsters 

koselig med besøk

Ah, så forbanna deilig! Eksamen overstått, fikk en litt ufortjent 3’er.. følte meg mer som en 4er elev, vi hadde en eksamen som skulle fremføres muntlig sammen med partner også utspørring etterpå. Mariell sto og lo av meg på fremføringen, koselig partner. Synd for hun at hun fikk en syyykt fortjent 2’er da (neida, hun fikk faktisk 5 og jeg er sjalu) ;) Anyways, nå er vi ferdig med tre fag for i år – kjenner det blir chill skole fremover? I dag er det i tillegg sol, så livet smiler.

Har besøk av Tuva at the moment, bestandig koselig når hun ligger som et slakt på sofaen og tar sin daglige after school-powernap. Men jeg må innrømme at de powernapene er absolutt de beste selv om de fucker opp døgnrytmen. Tror jeg skal sove litt jeg også nå, så får vi blogges senere. Må prøve og få slappet av mest mulig sånn at den helvettes lungebetennelsen stikker av, kjenner jeg savner å trene på SATS nå. 1 mnd siden sist, vil tilbake… Love y’all!!!! :)

VIDEO – gettin’ ready vol 2

Heiii!

Her er videoen jeg sa jeg hadde laget. Dessverre så var jeg dum og glemte å slå av lyden på videoklippene slik at bakgrunnsmusikken kræsjer med musikken jeg hørte på når jeg sminket meg. Så dere trenger ikke poengtere det, for jeg er fullstendig klar over det. Hadde forresten foundation på fra før av! Håper dere blir fornøyd, skal bli flinkere med videoblogg fremover! Det er faktisk 3 måneder siden sist, og det er alt for dårlig… Hvis dere forresten vil at Renate skal svare på flere spørsmål fra spørsmålsrunden om meg, gå inn HER og kommenter det til henne!

TRYKK PÅ TANNHJULET OG VELG 1080p HD FOR BEST KVALITET!!!
 

– Tycks? 

oi oi oi

Hejjj!

Nettopp våknet fra en sykt digg powernap, men må legge meg igjen fordi jeg har den !”#¤%& eksamen i morgen 🙁 Vet at jeg kommer til å få en dårlig karakter. Forresten, nå har RENATE lagt ut svar på spørsmålsrunden om meg del 2, på video. Dere kan se den HER, mehe. Ellers har jeg klart å redigere ferdig videobloggen, men selvfølgelig glemte jeg å slå av lyden på noen av klippene slik at bakgrunnsmusikken kommer på samtidig som musikken jeg har lagt inn på videoen – irriterende. Vurderte å lage den på nytt, men det gidder jeg ikke. Noen som er keen på sminkevideo?

 

faen da

Da har EF trukket vinnerene av LOL kinopremieren i Tromsø. Premieren er i dag klokken 18.00 på Aurora Kino i byen. Følgende personer har vunnet 2 premierebilletter hver så dere kan ta med en person, disse får dere på kinoen!


Anja Breivik

Hanne Tyldum
Charlotte Jensen
Camilla Sofie Amundsen-Krane
Gabrielle Johansen
Anna Bjørhovde
Karianne Bekkelund Moe
Margrethe Munch
Anna Tårnes
Aleksandra Berntsen
Kine Holthe
Amalie Solheim
Sandra Jakobsen
Christin Gjøvik
Magnhild Ludviksen

Kos dere masse i dag! 


God morgen!

Ny dag på skolen, vi har eksamensforberedelser og fremføring av eksamen i morgen. Er på gruppe med Mariell, håper bare det går bra og at jeg ikke står fast på utspørringen. Mest av alt håper jeg sensoren er i streik, men det får vi ikke vite før i morgen eventuelt. Blir stressa av store oppgaver som det her, klarer liksom ikke tenke ordentlig. Alt for mye å tenke på på en gang. Og jaaa, den videobloggen hadde jeg redigert ferdig men gikk ikke ann å lagre den fordi en fil var skadet eller noe. Sykt irriterende, så jeg skal prøve å redigere den på nytt i dag. Sorry!

Håper dere som har streik koser dere sykt, er jealous 🙁

hm, ikke bra

Hallooo bloggen :********************* <3 <3 <3 <3 <3 <3 =P

Skulle vel ærlig talt vært i seng nå, men det er noe vanskelig med døgnrytmen min som er på trynet. Har derfor spilt inn video til dere, kommer sikkert ut på bloggen i morgen. Herregud så lenge det er siden forrige videoblogg, faktisk alt for lenge. Må skjerpe meg på den fronten – jeg burde faktisk skjemmes. Det gjør jeg også, lover. Hehe. Nå skal jeg begynne å redigere den og sånn, så er det vel ikke lenge til skolen begynner når jeg er ferdig med det, så da er jeg jo klar til å dra på skolen allerede nå. Effektiv og rutinert kaller man meg.

Jaja, whatever. hejdå

svar del 1

Drikker du ofte?
– Nei, egentlig ikke så ofte (syns jeg). Blir vel hver lørdag, siden det er da folk drar ut. Er ikke så mye annet å finne på i den her byen i helgene for oss som er singel og syns det er kjedelig med “filmkveld” med venninner. Ikke at det er kjedelig å være sammen med venninner, men det kan man bruke alle andre dagene i uka på, lørdagene må man utnytte.

Hva har du tenkt å gjøre vidre nå som du er ferdig på VGS?
– Godt spørsmål. Jeg har jo fått lærlingplass, enten på Skjervøy Møbler AS eller Europris i Harstad – men som dere skjønner frister ikke det noe særlig. Begge plassene er langt utfor Tromsø, og Skjervøy er jo gudsforlatt. Der får man vel en kunde i uka om man er heldig. Derfor blir jeg å takke nei til begge tilbudene, og vurderer å gå påbygning eller et friår og finne meg en jobb. Hater faktisk å tenke på hva jeg skal gjøre, senga hele dagen frister mest.

Hvor lenge har du snust?
– En god stund. I 8. klasse begynte jeg å snuse Röda Lacket løs, haha. Så gikk jeg over til Mocca av en eller annen grunn, og nå snuser jeg Catch Eucalyptus. Så har snust siden 8., men hadde en pause i 9. klasse. Vet ikke hvor mange år det blir, kanskje 3 eller 4. 

Drømmejobben?
– En jobb der man starter sent, slutter tidlig, lite varer og lite kunder. Haha, det hadde seriøst vært en drøm for meg. En chillejobb – sengetester eller noe?

Hvem er dine bestevenner?
– Alle. Neida, men Tuva, Camilla, Renate, Meline, Sofie, Natalie osvosv er de jeg har mest kontakt med. 

Vil du anbefale folk og være russ?
– Absolutt! Russetiden var helt sykt bra, savner det hver dag. Føler at jeg ikke har noe mål i livet lengre. Derfor er det et pluss hvis jeg går påbygning, for da kan jeg være russ en gang til. Men ja, kjør på. Vær russ! Enda bedre hvis dere har russebil/buss.

Hva syntes du er irriterende med folk? Altså andre personer f. eks. venner.. Nevn tre ting.
– Første er vel når de er sånn smått dum og ikke klarer noe selv, haha. Andre er når de ikke klarer å ta telefonen, jaaa RENATE!!! Tredje er når de ikke har penger, det koster å leve.

Hva gleder du deg aller mest til i sommer?
– Floridaturen med Tuva. Nå er det bare 37 dager til vi reiser. Har helt sykt mye å gjøre før avreise – må pakke ned hele rommet mitt i flytteesker… Flytter nemlig etter sommeren for meg selv. Derfor gleder jeg meg også til sommeren er over, og det er bare 115 dager til jeg blir 18. Doomday is near, weeee!!

Hvor mye penger bruker du i måneden?
– 6000-7000 kr kanskje. Prøver å ikke bruke så mye, sparer nesten alt jeg tjener 🙂

Kan du legge ut et bilde med lillesøsteren din og deg? 

Så bruuun 🙁 Miss it!

Hva blir det beste med å flytte for seg selv?
– Frihet, ingen mas og man kan ha fest hele tiden – det er iallefall det jeg gleder meg til når jeg flytter ut 😉

Hvilken shampoo og balsam bruker du?
 

Hvem fikk du siste meldingen din fra og hva sto det?
– Fra Sophie, det sto “30% ca tror æ, e det æ gjøør:D kordan gjorde du det på geuvaads eller ka det nu hetee”

Hvor mange ganger i måneden shopper du?
– Jeg shopper faktisk sjeldent. Er aldri i byen egentlig, men hadde jeg vært det hadde jeg nok shoppet en del. 

Ser du på deg selv som en bra person?
– Ja, det gjør jeg. Syns jeg er snill og omtenksom, bryr meg om de rundt meg osv. Hvilket inntrykk har dere av meg via bloggen?

Drømmebilen?
 
FIIIN

lille gullet

Hei!

Postet et innlegg med bilder av meg fra jeg var liten for en stund siden, men tenkte å poste noen av bildene på nytt siden jeg har en del flere lesere nå. Må jo ha vært verdens nydeligste baby, hehe! Vet iallefall at lillesøsteren min har arvet the hot look fra meg 😉 Har du noen gamle bilder av deg selv? Da utfordrer jeg deg til å lage et innlegg om det på bloggen og poste link til innlegget i kommentarfeltet mitt!

  

 
Haha, broren min ser prikk lik ut den dag i dag…

 

 
Gran Canaria, min andre hjemplass i barndommen!

 
Sikkel <3

 
Jukse-nisser på Gran Canaria 🙁

 
FABOLOUS OUTFIT!!

 
God-smilet 🙂 Husker jeg brukte å måle meg opp til den karmen øverst i bildet, siden jeg var så sykt liten 🙁

 
Furby-ballen min, RIP

 
6 år, wihu

 

 
Var verdens undergang når jeg glemte bamsen til venstre på bussen…

 
HAHAHHAHA

 
Meg til høyre, deilig

 
Når jeg gikk på Freestyle DiscoJazz

 
Dette er vel det som minner mest om hvordan jeg er nå – badass! 

moron test

Hei!

I går dro jeg på fest en tur med Meline, var en bra kveld med herlige folk så angrer absolutt ikke. Derfor har jeg bare slappet av i dag, viktig å få max med energi nå før eksamen begynner denne uken. Beklager at dere har hørt lite fra meg selv nå som russetiden er over, men som sagt har jeg lungebetennelse og tilbringer store deler av dagen på sofaen. Siden jeg må ha noe å gjøre, har jeg begynt å se på masse randome serier – kan anbefale dere Drop Dead Diva 🙂 

Ellers så kan de som kjeder seg laste ned The Moron Test til iPhone, full versjon koster 7 kr men du får del 1 og 2 gratis. Så kan du jo sjekke hvor dum du faktisk er, jeg fikk seff bra score så er ganske smart :))) I morgen skal jeg svare på noen av spørsmålene i innlegget under.

Skal faktisk legge meg og sove om ikke lenge, til tross for at døgnrytmen min har vært helt på trynet etter russetiden. Up all night, sleep all day.

– Hva har dere gjort i helgen?

spørsmålsrunde

Hei!

Tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde, svarer på den på mandag/tirsdag. Dere kan som vanlig spørre om alt dere vil – men jeg svarer ikke på teite spørsmål og spørsmål dere ikke har behov for å vite svarene på. Så da kan dere jo tenke dere selv til hva slags spørsmål jeg ikke kommer til å ta med i svarinnlegget 🙂 Tror det er en god stund siden sist jeg haee spørsmålsrunde på bloggen om jeg ikke husker feil, så er vel på tide. Også vil jeg bare takke alle dere fantastiske lesere for at dere leser bloggen min, og kommenterer! Det gjør meg så glad, og vit at jeg leser hver eneste kommentar selv om jeg ikke er så flink til å svare på de ♥


iPhone-kamera er faktisk ikke så ille på kvaliteten, funker jo greit til blogging eller hva mener du?