white & color disco

Hei!

I går hadde vi disco på hotellet. Temaet var white & color, siden alle studentene er delt inn i 4 fargegrupper skulle hver gruppe ha på seg noe hvitt og noe i den fargegruppen de er i. Jeg og Tuva er blue, og har verdens beste leder Bill. Siden vi ikke hadde noe blått var vi nødt å finne noe på butikken rett over hotellet. Den heter Beach wave, og de selger for det meste souvernirer og turistklær. Vi fant allikevel noe å ha på oss, haha. Syns det ble sykt komisk, og hatten var prikken over i’en. Ser kanskje litt slutty ut, men hallo – man lever bare en gang?! 


Bill og “the blue bus” vi kjøpte i gave til han! 

 
Sexy bitches


Meg, Bill og Andrea + litt Marco

Vi tok dessverre nesten bare bilder av oss selv, beklager. I dag hadde vi graduation day, forteller i neste innlegg. I morgen tidlig klokken 07.00, 13.00 norsk tid, reiser vi fra hotellet og til Miami for å begynne turen hjemover. Er hjemme i Tromsø 16.00 norsk tid på onsdag, og da kommer beste Camilla og henter meg <3

rollerskatezzz

Hei!

For et par dager siden hadde vi “Pizza and skate night”. Først tenkte jeg hvorfor i faen vi skulle stå på skateboard, men når jeg snakket med lederne fant jeg ut at det ikke var skateboard – men rulleskøyter. Litt annerledes rulleskøyter enn de vanlige vi har i Norge. Vi var i en hall med skatebane, disolys og musikk – utrolig morsomt faktisk. En av de beste tingene vi har gjort her nede blant aktivitetene. Det eneste som trakk ned var at jeg fikk et styyygt gangsår som gjør sinnsykt vondt. Nå er det forresten nest siste kvelden vår her, for på tirsdagsmorgen reiser vi til Miami for å fly hjemover, og lander i Tromsø onsdag klokken 16.00. Gruer meg til å komme hjem til hverdagen og kulden!!

I morgen skal vi ha graduation day samt fremvisning av prosjektene vi har laget her nede. Vårt prosjekt kan du se HER, og etter du har sett den håper jeg du vil trykke på liker/tommel opp under videoen. Hadde vært fantastisk. Vi snakkes senere eller i morgen, har vært lite oppdateringer i det siste grunnet dårlig nett. Beklager <3

 
Rollerskates


Bill, meg og Lindsey. De to desidert kuleste lederne her. Sto på tå, derfor ser jeg fucka ut.


Pizzakø. Dere ser den lille jenta i fronten ca midt i bildet? Hun var helt sinnsk på rollerskates. Hun klarte også å rive Tuva ned i bakken hahaha!


Federico

VIDEO – get out there

Hei!

I forbindelse med skolen her nede i Florida har vi hatt et prosjekt som heter “Get out there!”. Det gikk ut på at vi skulle ta bilder under hele oppholdet vårt og til slutt lage et slideshow ut av bildene. Vi var i grupper på 4-5 stykk fra forskjellige land. Jeg var sammen med Lema som er norsk, Blanca og Javier som er spansk og Yacine som er fransk. Siden jeg ikke har Macbooken min (ødelagt) så måtte jeg redigere i Windows Live Movie Maker – selv om det suger. Derfor ble den litt fucka, men who cares.

Håper dere kan se hele videoen, og gå inn på videoen på YouTube og trykke LIKER! Det hadde varmet hjertet til alle i gruppen min ♥ Trykk på tannhjulet nede til høyre så 1080px 🙂

baseball match

Hellooo

På tirsdag hadde vi skole, som vi har 4 dager i uken. Etter skolen tilbragte vi litt tid med bassenget for å få med oss litt sol. Det er faktisk bare 6 dager til vi reiser herfra nå, så har det litt travelt med å sole bort flassen! Midt i solingen åpnet himmelen seg og det pøsregnet i kanskje 5 minutter, så var det rett tilbake på solsengen. Klokken 5 ca var det på tide å dra på baseballkamp ? spennende. Akkurat i det vi skulle trå utenfor romdøren vår begynte det seriøst og regne som faen. Tuva gikk utenfor på parkeringsplassen i 2 minutter og kom tilbake som en dryppende våt hund. Well, who cares? Været stoppet ikke oss. Tok bussen til baseballkampen, teamet vi var på hjemmebanen til heter Manetes. Kampen varte i rett under 3 timer, litt lenge å sitte og se på og spillet gikk litt tregt for min del men det var greit å ha vært der. Fikk til og med tak i en av ballene de brukte, wii! Lukter svidd gummi ? men skal nok ha den som trofé!


[


fineste Andrea


Tuva hadde vært ute i regnet i 2 minutter, haha


Lemama og Andrrrrea

 
Jentene gjør seg klare til å turne litt


Sexy biiitch

 
Manatees mascot

 
<3

 
hot babe

  


Souvernirer! Woho 😀

Universal Studios

Hei!

På mandag var det tid for å dra på Universal Studios og Island of Adventure. Det er to forskjellige parker som ligger rett ved siden av hverandre. Vi tok bussen klokken 10 på morgenen og var framme rundt 11.30. Det ligger ca halvannen time bortenfor hotellet vi bor på. Når vi kom dit gikk vi først innom Universal Studios og stilte oss i kø til en karusell (trodde vi). Siden køen var sykt lang fant vi ut at vi skulle kjøpe oss «fast pass» som er en billett som gjør at du får gå i en egen kø som har førsterett og går mye fortere. Et fast pass kostet ca 600 norske kroner. Ikke så billig, men var greit å ha det så vi slapp køene. Vi trodde vi sto i kø til en roller coaster som så sykt bra ut, men det var egentlig en simulator greie som var ganske kjedelig. Etterpå gikk vi og tok de andre karusellene inne på Universal, de var helt greie – men ingen av de ga meg skikkelig adrenalin kick. Etter et par timers vandring og jakting på store roller coasters så vi oss lei og spiste lunsj, for deretter å ta turen innom Island of Adventure. Den parken var etter min mening mye bedre. Et par gode berg-og-dal baner, alt for mange spiseplasser (de kunne byttet ut mange av spiseplassene med skikkelig fete karuseller spør du meg) og myye gåing. Blir egentlig nesten bare kjedelige bilder i dette innlegget – men kanskje noen finner det interessant. Det regnet forresten store deler av dagen så derfor er det vått overalt 🙂

 

 
Dette er den første karusellen du ser når du kommer inn på Universal. Dette trodde vi var køen til Rock It (bildet under) og ble ganske skuffet når vi kom inn i en simulator og måtte ta på oss 3D-briller. Haha! Den var jo ikke dårlig, den var helt grei, men den er ikke verdt å stå i kø i en time for.

 
Dette var den største karusellen inne på Universal Studios. Den var ikke så jævlig bra som jeg trodde, men den var morsom så jeg angrer ikke!


“Twister” er ikke en karusell, men de tar inn kanskje 40-50 personer om gangen og du får oppleve “twister” på en egen scene. Flammer, sterk vind, flyvende objekter osv. Ganske morsomt og se på nært hold, er jo litt sånn backstage på hvordan de lager mange filmer her i verden.

 
Revenge of the mummy er en rollercoaster, den varer bare et par minutter – men er ganske bra!


Fake bygninger har de også

 
Yellow Cab!


Så ble vi lei av Universal Studios og tok turen innom Island of Adventure.

 

 


Begge parkene har mange forskjellige “byer” med forskjellig tema. Her er Cartoon-theme.


“The Hulk” er en rollercoaster du finner i superhero byen. Den var veldig morsom, det var en av de få karusellene vi tok flere ganger.


En av delene i parken har Jurassic Park theme.


Oscar – en av de få kjekke guttene som er her med EF.


Mens vi gikk i Jurassic Park fikk vi øye på Harry Potter blant alle trærne, wii!!
 
 
“Welcome to Hogsmeade”


Fin han til høyre ja 🙂

 
Hermine’s kjole fra den 4. filmen

 

 
Denne delen av parken var for barn.


Candy!

 

 
Ja – jeg er Shrek.


Vi spiste på Hard Rock når vi var ferdige i parkene. Dette er faktisk verdens største Hard Rock cafe!

 
Hadde ikke takket nei til denne bilen.

 

 
Meg og Yacine


NBA City

Dette innlegget har nå tatt meg nesten 3 dager fordi internettet er så utrolig tregt på rommet og generelt ellers også. Det er så vanskelig og laste opp bildene, og et innlegg uten bilder er jo ikke noe interessant for dere. Nå har jeg heldigvis fått til – etter mye om og men. Må liksom være våken i flere timer og vente bare, fordi det funker best på natten. Haha, jaja!

hvil i fred

Hei!

I dag orker jeg ikke blogge normalt. Det er en veldig trist og spesiell dag for oss alle, et år siden Utøya angrepet. Det er ikke så mye jeg kan gjøre her jeg sitter i Florida, men vil bare si at jeg støtter alle som har det vondt, sender masse varme tanker til de som mistet noen kjære og nære på denne dagen i fjor. Vi kommer til å bli minnet på denne dagen hvert år 22. juli. Folk kommer til å sørge for oss langt fremover i tid. Norge er et sterkt land og alle har klart dette, vi har stått sammen og hjulpet hverandre gjennom de tunge tidene. Alle som mistet livet på Utøya og i bombingen var uskyldige, de ble utsatt for noe så grusomt at jeg ikke har ord for det. Hvil i fred til ALLE som mistet livet sitt denne dagen, både på Utøya og bombingen i regjeringskvartalet. Pass på hverandre på dager som disse og vis folk hvor glad du er i dem – for du vet aldri når de plutselig blir revet vekk fra deg.

Jeg har på meg sørgebånd på venstre armen og et flagg jeg tegnet med neglelakk faktisk.. OSL♥VE

trøtt

Hei!

Skulle bare stikke innom for å si god natt. Klokken er nå 03:00 her i Florida, og det er på tide å komme seg i seng. Vi har vært på EF Disco hele kvelden, forteller mer om det i morgen. Ble dessverre ikke tatt noen bilder fordi vi var for opptatte på dansegulvet. All sminken jeg tok på meg bare rant av fordi det var så varmt, men var gøy å klikke litt på dansegulvet sammen med Tuva mens alle så rart på oss. Så sikkert ut som vi var superdrita. Anywaaays, sovner nesten nå. Høres i morgen beste <3


Kjolen (elsk) er fra en random butikk her i Florida, skoene er fra Charlotte Russe i Florida!

 
meg og bestepusi

Community Service

Hei!

Når vi ankom Cocoa Beach første dagen, fikk vi en plan over hva vi skal gjøre hver dag her nede. Jeg leste gjennom den første dagen og fikk litt hakeslep når jeg så det sto “Community Service” 21. juli. Tenkte bare “Oh no, må vi plukke søppel??”. Heldigvis var det ikke søppelplukking. Vi skulle nemlig hjelpe Within Reach å samle inn penger til organisasjonen dems. Within Reach er en “non-profit” organisasjon som betyr at de som jobber innenfor organisasjonen ikke tjener noe på det. De får liksom ikke lønn om dere skjønner. Organisasjonen dems går ut på å hjelpe de som trenger det. Enten det er folk som ikke har penger, eller det kan være for eksempel at en familie trenger nytt tak – men de har ikker ressurser nok til å gjøre det selv. Kanskje noen trenger rullestol men ikke har råd til å kjøpe den? Der kommer Within Reach inn og hjelper.

Oppgaven vår gikk ut på å vaske, det var en såkalt “Carwash”. Selveste vaskingen var gratis, og hvis de ville betale noe kunne de donere så mye penger de ville til Within Reach. Dagen var ikke så ille egentlig, ble et par timer med bilvasking. Kanskje ikke helt sånn som på filmer, dere vet der damene går i røde bikinier med svarte og hvite fartsstriper på, gnikker seg mot bilene osv? Haha! Etterpå dro vi og så på et show samt fikk mat, og nå er vi tilbake på hotellet.

Bilder fra dagen:


Klar for å vaske!


Marco og Lema prøver å få kunder


Meg og Lemababy


Marco som fotograf, jaja…


ødelegger alle bildene 🙁


Customer!


Hahaha sooo excited!


Haha sexyy…


Store deler av dagen var slik – ingen kunder. 


Marco og Lema


Fuck life!! Skal aldri la være å bruke solkrem igjen. Nå har jeg flasset på brystet, øverst på ryggen, skuldrene, bittelitt på armene og nå øverst på lårene. WTF. Aldri flasset så mye før, men solen er utrolig sterk her. Noen som vet om det tar lang tid å sole bort flekkene der man har flasset? Har 10 dager igjen her, men bare 5 dager til å sole meg på, pliiis si at jeg rekker det. Hater å straffes for å være dum, stygge flass.

spørsmålsrunde

Hei!

Får veldig mange spørsmål på hvert innlegg, og det er mye letter for meg å svare i et eget innlegg mer utdypende, så alle får det med seg. Derfor setter jeg i gang en spørsmålsrunde om Florida, USA og språkreise generelt. Dere kan altså spørre om alt dere måtte lure på, så skal jeg prøve å svare så godt som mulig. Vet ikke helt når svarene kommer, kanskje mot slutten av språkreisen min eller når jeg kommer hjem rundt 1. august. Har det iallefall veldig fint og angrer ikke på at jeg ble med på dette, fått mange gode venner og koser meg masse  :) 

– Hva lurer du på? 

american picnik

Hei!

I dag etter skolen hadde vi american picnik. Da tok vi først bussen til en liten park/stor gressplen hvor vi hadde barbequemat. Etterpå gikk jeg og Tuva ned på stranden for å sole oss med noen av de andre EF studentene. Det var også noen “games” på plenen mens vi var på stranden, men glemte av tiden så vi rakk ikke å være med på de. Derfor fikk jeg ikke tatt noen bilder derfra. Har lånt noen hos TURI. Hun tar veldig bra bilder, jeg må kjøpe meg det objektivet som hun har. 50 mm 1.4 tror jeg det er, noen som vet om det er stor forskjell på det og 50 mm 1.8? De objektivene til Canon kamera altså. 

Mens vi var på stranden ble vi kjent med en lifeguard som het Corey, han så sinnsykt bra ut. Kjekk, muskler, tan og fint smil. Vi snakket en del med han og kompisen hans, vet ikke hva han heter, men de var iallefall utrolig hyggelig og morsom. Vi møter de sikkert igjen siden vi bruker såpass mye tid på stranden. Corey spurte faktisk om vi ville bli med å surfe – men nei. Vi er dritredd for bølger og vann, spesielt haier. Er så sikker på at jeg skal bli bitt av en stor hai selv om det sannsynligvis ikke blir å skje. I tillegg er ikke svømmingen min noe å skryte av. Begynte å regne på slutten, har vært litt skyer i hele dag. Gikk tilbake til hotellet da, og når det regner her så regner det ikke lite. Vi kom til hotellrommet dryppende våt, haha. Sexy 😉
 

 

 

 
// De tre over var Turi sine bilder 


Corey, lifeguard

 

Mens vi var på stranden fikk vi øye på noen som giftet seg. Vi måtte selvfølgelig gå bort og se, så spurte vi om å få ta bilder av dem og sammen med bruden. Var veldig intimt og koselig bryllup med nærmeste familie, bruden hadde nydelig kjole på seg og de alle var kjempehyggelige. Ble så fascinert på en måte! Det er det jeg elsker med USA, de aller fleste amerikanere er veldig pratsomme og hyggelige. Alle spør deg “Hi, how are you today?” og sånn og det er veldig lett å føre en samtale med de. Det kan selvfølgelig bli litt slitsomt å lengden, men det er for det meste bare hyggelig.

Haha, litt ukomfortabelt å stå der i bikini. Tuva bare “Haha, omg. We are not dressed for this!!”


So cute!


Guys who surf – love it. So sexy!


Tuva hanging out, looking for some handsome guys. Not so many to find though, boriiiing…