lykkedagen

Hei!

Det blir en del bilder i dette innlegget, men whatever. Dagen startet med at jeg fikk meg telefon, har lånt en iPhone 3Gs hos en kompis. Aner dere hvor deilig det er? Har vært uten i 3 uker nå, følt meg totalt utesperret fra sosiallivet mitt.. Det er faktisk den beste følelsen når man tar i bruk telefonen etter et langt opphold uten. Deretter ble jeg med Camilla til frisøren, ja dere vet det. Mens jeg var hos frisøren valgte jeg å prøve et siste forsøk på å få skoleplass, så jeg ringte til Breivika videregående hvor RENATE går. Etter en halvtime ringte de meg tilbake og sa at jeg hadde fått skoleplass på påbygning – lykkelig! Jeg begynner på mandag klokken 09.00. Nå skal jeg bli sosial igjen, få døgnrytmen på rett spor og finne meg leilighet. Skal ha et nydelig liv, hehe. Jeg fikk også vite at jeg har glattkjøring på tirsdag, kjenner at jeg gruer meg litt selv om jeg vet at det går bra.

I tillegg har jeg vært på kino med småsøsknene mine og sett på Modig, den var faktisk litt bra… haha! Fikk tårer i øynene på slutten, typisk meg.


BESTE camilla :*


fineste kidsa

dagens outfit

Hallaa!!

I dag har vært en fantastisk dag, forteller mer om det senere. Her er dagens outfit ♥ 


dongerijakke – forever21  //  topp – a’gaci  //  jeans – bikbok  //  sko – h&m  //  veske – forever21  //  klokke – gran canaria

– tycks?

uventet

Hei!

Nå har vi kommet tilbake fra frisøren. Det ble plutselig en liten endring i planene til Camilla, hun farget nemlig håret brunt heller. Det var en sinnsykt stor forandring fordi hun har vært blond hele livet sitt, og nå er det ingen blonde hårstrå igjen. Uansett syns jeg det ble veldig fint, hun kledde det! Kanskje jeg etterhvert farger håret mitt mørkere også? Hmm, hvem vet… Nå skal jeg iallefall på kino med søsknene mine, så vi høres senere! 

 

Se så fiiiin hun ble!! – Hva syns du?

blonde times over

Hei kjære lesere!

Nå sitter jeg på Headmasters og ser på Camilla som sitter i frisørstolen. Hun skal kvitte seg med de platina-/gulblonde lokkene og få en mer naturlig farge, noe alà det jeg hadde etter første gangen jeg var her hos frisøren. Blir spennende! Jeg har selvfølgelig med kameraet så viser bilder senere, vi blogges <3

bilen min

Hei!

Nå er det bare 21 dager til jeg er 18, snart 20. Det vil si at om tre uker kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil, jeg har snart lappen og skal snart kjøre i min nye, fine bil! Bilen kjøpte jeg der mamma jobber, og nei – verken mamma eller pappa har betalt for den. Kjøpt selv, men har så klart ikke betalt hele: tok litt lån! Det er en Volvo S40 R-design 2011 modell. Elsker alt med den: fargen, interiøret, utseendet osv. Gleder meg sånn til å slippe å være avhengig av venner med lappen – og ikke minst buss. Ikke det at jeg tar så mye buss, faktisk tar jeg aldri buss. Om jeg skal noe, så gidder jeg ikke gjøre det om jeg må ta buss… latskapen selv her 🙂 Har jo mopedbilen, men jeg er sykt lei av å kjøre i 45 km/t, så blir godt å selge den vekk.

Iallefall, her er bilen min:
 

 
Så fiiin   

innbruddstyv

Hei!

Nå har leiligheten til mams fått seg egen inngangsdør, stilig. Skal love dere at det var vanskelig å sove i natt (dag egentlig), bråk som faen. Vurderte et sekund å stappe papir i ørene og teipe over, så ille var det. Og bråket varte from 9 to 5… Jaja, overlever vel. I natt måtte jeg forresten bryte meg inn i mitt eget hus. Hadde ikke nøkkel, så her klatrer man inn det bittelille badvinduet. For å ikke tryne ned på gulvet siden det er litt høyde på vinduet, måtte jeg balansere på skittentøyskurven – noe som sjelden fungerer. Denne gangen derimot gikk alt helt perfecto, stolt.


Her klatret jeg inn!


Det er faktisk mange som har spurt hvor jeg fikk denne genseren, hadde den nemlig i en videoblogg for et år siden ca. Den kjøpte jeg i USA i fjor i mars når jeg var i California. Fant geneseren inne i en butikk langs Venice Beach, de hadde den dog på de fleste butikkene langs stranden der.


Har forresten fått et tilbud fra Rapunzel – hva synes dere, skal jeg takke ja?

vinn billetter til Modig

// i samarbeid med disney og blogg.no \ Hei!

Nå har du muligheten til å vinne billetter til Disney Pixar’s nye animasjonsfilm “Modig” (Brave på engelsk). Blogg.no og Disney kjører nå en konkurranse på filmen. Den har premiere fredag 31. august (i morgen) så jeg informerer om dette litt i siste liten. Jeg skal selv med småsøsknene mine her i Tromsø og se den. De fem beste blogginnleggene vinner to billetter de kan bruke i premierehelgen – de vil også få en kul premie i posten. Billettene kan benyttes i hele landet! For å delta går du på Facebook og deltar på Disney sin konkurranse HER. Dette er hovedkonkurransen, og det eneste du må gjøre er å like siden.

Etterpå kan du poste et innlegg om hvorfor nettopp du har lyst å se denne filmen. Merk innlegget ditt med embedkoden “br 29 ave” uten mellomrom og gåsetegn. Du er da med i den ekstra trekningen på blogg.no. Les mer her.

  

Disse to skjønne skapningene skal jeg dra sammen med:

Det var siste kampanjeinnlegg på en stund, beklager at det har blitt litt i det siste!

L’Oréal casting creme gloss

// innlegg i samarbeid med L’Oréal \

Hei! Akkurat nå har L’Oréal en konkurranse på facebook hvor du har mulighet til å bli den nye modellen i en reklamekampanje for Casting Creme Gloss. I konkurransen trekkes det ut to vinnere som får reise til Stockholm og være med på en profesjonell photoshoot med dyktige frisører, make-up artister, stylister og en av Nordens beste fotografer. Dette er en mulighet du ikke kan gå glipp av – vinneren av de to som reiser til Stockholm blir avbildet i vinterens store reklamekampanje for Casting Creme Gloss!

For å delta må du være 16 år, og ha foreldrene dine sitt samtykke om du er under 18. Du må også godta å farge håret under photoshooten om du blir en av vinnerene. Konkurransen kjører fra 20. august til 15. september, og alt du trenger å gjøre for å delta er å fylle inn informasjonen om deg selv samt laste opp et bilde av deg. De som juryen plukker ut og de som får flest likes kontaktes senest 20 september (my birthday!)  og de vil bli bedt om å sende inn flere bilder slik at juryen kan ta en besluttning. Juryen består av representanter fra  L’Oréal og Costume.  

DU KAN DELTA I KONKURRANSEN HER

 

Som dere kanskje vet er Casting Creme Gloss en toningshårfarge Loreal har i 27 forskjellige farger. Den er uten ammoniakk og varer i 6-8 uker, den gjør også at håret blir silkemykt og får glans. Det er mange som spør meg om hårfarginstips osv, og jeg har faktisk prøvd denne hårfargen før. Husker veldig godt at den ikke slet så mye på håret som vanlig hårfarge.

Noen enkle hårfaringstips er:

– Om du vil farge blondt hårt mørkt, velg en varm nyanse for å unngå matt eller grønt resultat.
– Ikke blek en hårfarge med en annen farge, vil du ha lysere nyanse på farget hår må du først avfarge!
– Ikke vask håret før farging! Hodebunnens naturlige oljer beskytter under fargingen.


– Har du prøvd Casting Creme Gloss hårfarge, har du noen hårfargingstips?

morgenstund? næh

Hei hjerter!

I natt har jeg døgnet fordi jeg skal snu døgnet mitt. Ikke det at det er unormalt for meg å være våken nå, er på denne tiden jeg bruker å legge meg. Er så lei av å være våken hele natten nå, så fant ut at det var nok. Nå er jeg bare nødt til å se på serier og filmer osv sånn at jeg ikke sovner av. Ikke det at jeg tror jeg blir å klare å sovne heller, fordi håndverkerne som jobber i øveretasjen bråker som fuuuck. Høres faktisk ut som de river hele etasjen – kunne jo vært en once-in-a-lifetime-experience om 2. etasjen falt ned på meg?

Anyways, må bare beklage og si at i dag blir det enda to kampanjeinnlegg.. Vet det er irriterende for dere med reklame, men dette er avtaler jeg har som jeg er nødt å holde. Bloggen er trossalt jobben min, nå som jeg verken går skole eller noe annet – derfor må jeg av og til ha slike innlegg som jeg tjener inn på. Prøver så godt jeg kan å spre de på forskjellige dager og tidspunkter, men akkurat de her kræsjet på samme dag i tillegg til T&B i går. Håper dere forstår at jeg er nødt å gjennomføre de – lover å gjøre det godt igjen med bloggingen fremover! Skal få laget nytt design også sånn at jeg blir 100 ganger mer motivert til å blogge for dere. Jeg er så takknemlig for alt bloggen har gitt meg, og noe av det jeg setter mest pris på med den er dere lesere. Om dere er flinke til å kommentere og gi tilbakemeldinger på innleggene fremover skal jeg gjøre mitt beste med å oppdatere ofte :)


Her har jeg ingenting hudsminke som foundation, pudder osv. Sjeldent syn, hehe


chilleklær, husker jeg elsket buksa før. nå brukes den bare hjemme


Elsker denne toppen! Fra en random butikk på Gran Canaria 

Tina & Bettina – The Movie

// reklameinnlegg \ Hei!

Har du fått med deg at Tina & Bettina, kjent fra “Torsdag kveld fra Nydalen”, nå kommer ut med sin egen film? Nei, ja? Uansett – nå vet du det. Den har premiere 7. september på kino, og du kan faktisk vinne billetter til den. Tina og Bettina har en bloggkonkurranse nå for tiden der du har muligheten til å stikke av med billetter og til og med en Samsung Galaxy SIII! For å delta i konkurransen må du legge ut filmsnutten i et eget innlegg på din blogg – de 12 beste innleggene blir lagt ut på facebook og den som får flest stemmer på FB vinner telefonen!

Filmen tar sted i Smestad hvor disse to jentene bor, og de skal visstnok være de mest populære jentene på hele ungdomsskolen. Med et vanlig tenåringsliv bestående av blogging, festing, og gutter går alt som smurt – helt til de står ovenfor et voldsomt problem: innvandring. Jeg gleder meg utrolig mye til filmen. Har du lyst å vinne billetter og se litt hva som skjer i filmen? Da kan du se videosnutten jeg har lagt ved her, Tina og Bettina har også spilt inn en liten personlig hilsen til bloggen min – morsomt! Mer info finner du her :) SJEKK UT VIDEOEN 🙂

 

Her er koden dere skal legge inn i HTML delen på innlegget deres: 
<script type=”text/javascript” src=”http://weeklybuzz.org/embed/player/317/2245/”></script>

  
– Har du sett Tina & Bettina’s videoblogger vist på Torsdag kveld fra Nydalen?