hjemlengsel

Heii!

I går var vi som sagt ute, og det var absolutt ikke bra. Vi dro på “Studenten”, og jeg har faktisk ikke vært borti en mer skitten og ekkel plass. Toalettet var helt jævlig, og ja.. var utrolig trist å være der. I tillegg var folkene (guttene) veldig innpåslitne. Savner Rogers etter denne opplevelsen, og egentlig vil jeg hjem til Tromsø. I dag lå vi i sengen til klokken 4 og bare døde, så dro vi og spiste på Fridays med nesten hele gjengen fra Florida. Var koselig å se dem igjen! Nå har vi plutselig endt opp i sengen på hotellet igjen, og begge to ligger med hver sin potetgullpose og griser ut senga. Må vel snart begynne å ordne oss litt, for vi skal på Reunion senere. Etter det blir det igjen et lite forsøk på “utelivet” her i Tigerstaden. Skal ut med en venninne fra Tromsø tror jeg, så blir forhåpentligvis en litt bedre kveld i dag!

Jeg er fri for strøm på kameraet, og har selvfølgelig laderen hjemme i Tromsø. Derfor låner jeg Tuva sine bilder fra tidligere i dag;

I går, woho…
 
Tuva koser seg med hotellfrokost :p

 
Fresh i morrest, hehe! 

lappen!!!!!

Heiii!

Har ikke fortalt dere det enda, men på onsdag fikk jeg førerkort til bil!!!! Er så lykkelig, det var en utrolig befriende og digg følelse å kjøre alene i bilen min. Dere aner ikke hvor nervøs jeg faktisk var før jeg begynte å kjøre på oppkjøringen, satt bare å tenkte på hva jeg skulle si når jeg strøk. Heldigvis gikk det strålende, og sensoren hadde ingenting å klage på. Hadde oppkjøring halv 10 på morgenen, så det var etter rushtiden og ikke så mye trafikk. Jeg hadde lurt alle vennene mine og sagt jeg hadde oppkjøring senere, så etter jeg fikk lappen dro jeg til Meline og latet som jeg skulle kjøre hun på skolen i mopedbilen. Når hun gikk ut døren og så bilen stå parkert der, bråstoppet hun og sto stille i et par sekunder før hun snudde seg; “KØDDE DU MED MÆ!?!?!” hahaha!! Elsker å se reaksjonen til folk, er så morsomt. Så ja – nå er jeg lykkelig eier av Volvo’en og har endelig førerkortet. Lodings for alle penga fremover, wihu. 

Neste helg skal vi kjøre på IKEA i Haparanda(?). Handle inn ting til leiligheten som vi overtar på mandag, sykt å tenke på!

oss to i oslo

Hallaa!!

Ligger i sengen på hotellet akkurat nå sammen med Tuva. Har vært en lang dag og sånn.. Eller ikke? Vi kom til Oslo S i 10-11 tiden, så var det rett på polet for å kjøpe kveldens drikkevarer. Siden flyet vårt gikk så tidlig i morrest måtte vi døgne, og derfor dro vi rett på hotellet og la oss for å sove. Våknet vel i halv 6 tiden i ettermiddag, så dro vi og møtte to av de italienske guttene vi ble kjent med i Florida. Etterpå var vi litt sammen med Raymond, en kompis fra Tromsø som har flyttet ned hit. Handlet også inn litt småting sånn at man er helt klar for kvelden. 

Vi aner ikke hvor vi skal i kveld, noen som har noen 18-års uteplasser i Oslo å anbefale? Har hørt det er dårlig med de uteplassene her, hva mener dere? 


Glemte å ta med kameraet fra hotellet i dag, så ble ingen spesielle bilder. Blir bedre i morgen!

takeoff

Hallaaa!!

Nå sitter vi på flyet og venter på avgang. Blir en langhelg i Oslo med fest og reunion med Floridafolket, og selvfølgelig litt shopping. Har døgnet i natt så både Tuva og jeg er walking zombies – om noen skulle se oss i Oslo på vei til hotellet, ikke bli skremt av de sure trynene våre. Skal legge meg og sove nå så vi blogges senere. Lots of looove <3

søt?

Noen bilder fra de siste dagene når jeg ikke har blogget. 

Meg og Nathalie klar for Rogers på fredagen. Hahahah, fiiiine!!!


Her fikk jeg servert biff og fløtegratinerte poteter på bursdagen min hos Camilla, best ♥

 
Onsdagen rett før jeg ble 18 år, klar for å feire 😀

 
Jelly”shots” i appelsinskall. Meline som har vært flink og laget, det er ikke så vanskelig. Du deler en appelsin i to, graver ut innholdet og fyller de opp med gelè (eventuelt alkohol om du skulle bruke det). Når gelèen har stivnet deler du de halve delene i båter! Mye enklere å spise disse enn jellyshotsene i de små shotteglassene, de må du liksom knuse og grave ut.

 
et par uker siden, men var så søt

 
HAHAHA det styggeste gruppebilde ever. Rett før vi dro ut på fredagen.. Nathalie, Lotte, Bettina, meg, Sofie og Tuva. 

 
På sofaleting på mandagen.. Et lite pust i bakken, var så slitsomt 🙁

 
Meg og Bettina, sykt glad og sånn:))))

 
Jeg har fått meg ny hund!!!!! :))) Hehe, verdens søteste, ååh ♥


Jomfruturen min på polet, må alltid dokumenteres. Storfornøyd med 4 tiktak i posen, hehe.

okei.. det var ikke min hund. bettina sin. lol. hehe. hade<3 

til helgen

Hei!

Tror ikke jeg har fortalt dette på bloggen, har vel glemt det av. Men iallefall så reiser jeg og Tuva til Oslo på fredag, wii!! Flyet går sykt tidlig på morgenen, så håper bare vi rekker det. Vi reiser ned i forbindelse med EF Reunion festen som er på lørdagen, så da skal vi møte dem vi var med i Florida. Gleder meg, spesielt til å møte Lema og Andrea. I tillegg kommer to av de italienske guttene som var i Florida helt til Norge og deltar på vår reunion, sykt bra! Ellers blir det vel en del shopping og en tur på byen for å sjekke trykket i Oslo, men tro meg – jeg gruer meg litt. Som Tuva har sagt så blir vi ikke å skrive hvilket hotell vi bor på, det finnes så mange gale folk rundt omkring så man vet aldri hva som kan skje. Blir sikkert også å være paranoid når vi er ute på byen eller går rundt i Oslo på vei hjem til hotellet sent på natten. Skummelt! Tror jeg må finne den der jentetaxien altså… hehe

Vi kommer iallefall til å være i Oslo frem til mandags morgen, så hvis dere ser oss må dere ikke være redde for å ta kontakt. Vi biter ikke! Her er noen bilder fra helgen vi var på reunion i fjor, da var vi faktisk bare i Oslo i et døgn. Har aldri gjort så mye på et døgn, og heller ikke brukt så mye penger på så kort tid:
 


hahaa fin


fine tuvababy

hahahahah

Herregud jeg elsker Norges befolkning. Spesielt dere som herjer rundt på Twitter og absolutt må skrive om meg. Jeg syns faktisk det er fantastisk morro at dere bruker tiden på å etterligne meg, finne noe “teit” i hvert innlegg jeg skriver and so on. Haters make me famous, er det ikke det man sier? Jeg kunne ikke gitt mer faen i om jeg biter på en fjernkontroll, hysjer på dyna mi(?) og alt annet dere pirker på. #YOLO. Hehe, neida. Vent – dere må twitre om det. At jeg mener det er #YOLO og gjøre sånne ting – kommer til å bli mange bra tweets ja. Håper dere får mange RT’s og favorites, siden alt det dere skriver er så morsomt. Har lagt merke til at det er sykt fet å “gjøre narr av” meg og andre toppbloggere på twitter, så må vel kanskje begynne å henge ut meg selv sånn for å følge strømmen liksom. Jodaneida, men skulle egentlig bare si at dere må fortsette med det gode arbeidet deres. Jeg syns iallefall det er meget underholdende, og hva enn dere forsøker på, så tar jeg meg ikke akkurat nær av at noen har så lite å gjøre at de velger å henge meg ut i en latterlig liten tweet. Kjør på, I love it! Kanskje vi må ha avstemning på beste tweet om meg :):):):):)


forresten – dere som skriver dritt eller latterliggjør meg på twitter (noe dere failer i), tag twitternavnet mitt istedenfor å skrive bare tcmn, pussys. you make my day ♥

babyen min

Heihei verdens beste! 

Må bare si at jeg ikke helt vet når jeg er tilbake for fullt i bloggingen, det er mye som skjer om dagene og jeg har veldig mange ting jeg må få gjort hele tiden. Jeg skal iallefall prøve å få blogget en gang hver dag, men frem til etter helgen blir det å være fullt kjør. Skal fortelle litt om helgen i morgen, nå er jeg utrolig nok så trøtt at jeg skal legge meg. Endelig, kjære døgnrytme, endelig skal du bli normal igjen. Ellers i dag har mamma hentet hjem bilen min fra jobben hennes, skal øvelseskjøre i den frem til jeg får førerkortet. Jeg er så forelsket i bilen, den er perfekt. Akkurat slik jeg har ønsket meg, wihu. 

Åh, herlige gullet mitt. Skal ha så mange fine stunder sammen vi to ♥ I morgen trekker jeg vinneren av Justin Bieber konkurransen og Chris Brown konkurransen, for å få det unnagjort. Og på søndag, om 6 dager, slenger jeg inn den første offisielle ukens leser i sidebaren!

utestengt ass

Hei!

I helgen har jeg hatt det utrolig travelt med alt, så derfor måtte jeg putte bloggen litt til sides. I går feiret jeg og Meline bursdagen vår sammen, vi hadde leid lokale og hadde en liten fest der. Var en fin kveld og overraskende nok gikk det utrolig bra. Nå har jeg nettopp spist frokost faktisk, og har tenkt å legge meg. Sliten og trøtt til tross for at jeg har sovet hele dagen. Har på en måte feiret bursdagen min i 3 dager, men når jeg var på byen på fredag gikk det sykt dårlig. Ble alt for full og faktisk utestengt fra Rogers – eneste uteplassen for oss som er 18 år… Jævlig kjipt, kan ikke dra dit på 2 måneder nå :( Må kanskje også dra å si unnskyld til en av vaktene jeg hadde vært frekk mot, stakkars! Må kanskje innse at man ikke kan oppføre seg som man er på fest når man er på uteplasser, de er utrolig strenge der med tanke på alkoholloven osv..

Hadde med meg kameraet i går, men tok ingen bilder. Sjokk!
 


i siiiget  

pink scarf

Hei!

I går var jeg sammen med Meline og Camilla en stund og handlet inn til i morgen, så ble jeg med Camilla hjem og fikk servert biff av hun og Andreas. Så snilt :)) Det var iallefall veldig godt, avsluttet kvelden med å spise et par kilo godteri. Føler meg ikke sunn for å si det slik! Nå har jeg vært i dusjen + sminket meg, eneste som mangler er å finne klær til kvelden. Blir en liten tur på byen med Tuva ++, hehe. Vil forresten vise dere det nye skjerfet mitt, elsker det. Fargen er så freeesh!! Det er fra H&M og koster 99,-


Uklare bilder, i knooow..