talent fra tromsø

Denne gutten på 15 år er søskenebarnet til Meline, som dere vet hvem er. Han heter Martin Schaal og kommer fra Tromsø. Han har lastet opp noen videoer på YouTube som virkelig er verd å høre på! Utrolig stort talent og fortjener all støtte 🙂  Du finner YouTube kanalen hannes HER. Dette er de to sangene han synger som jeg liker best: 

 

nelly midseason sale

De fleste av dere har kanskje fått med dere det store salget til Nelly? De har 50-70% på en hel mengde varer (nøyaktig 4789 varer), du finner salget HEEER og koden for å logge inn er ” FBSALE ” eller ” MIDSALE “. Her er noen av tingene jeg fant som jeg likte, har kjøpt noe som jeg blir å vise dere når det kommer i posten;


Beige og blå kjole HER    //    Lysrød kjole HER    //    Hvit kjole med åpen rygg HER


Enkel hvit kjole HER    //    Gammelrosa kjole HER    //    Hvit kjole med blomster i brystet HER    //    Lysgul kjole HER

HER finner du alle festkjoler // HER finner du alle festsko. Har du kjøpt noe fra salget til Nelly enda? 

den siste tiden

Hallo!

Herregud så rart det er å blogge, føler jeg har glemt av hvordan man gjør det.. Vel, det er kanskje fordi ting går litt tregt hjemme hos oss. Vi venter enda på internettet, lurer faktisk på hvor i f*** det blir av? Det er så og si umulig for meg å blogge fra telefon eller å bruke nettet til telefonen på PCen, fordi jeg har brukt internettet på mobilen så mye at de har satt ned hastigheten og det går så utrolig tregt – blir gal!! Nå er jeg derimot hos Camilla og da får jeg blogget. Jeg skal gjøre klar noen innlegg på forhånd som jeg kan poste når jeg ikke har mulighet til å blogge. Men jeg lover dere at så snart vi har nettet på plass hjemme, begynner jeg å blogge for fullt. Vet jeg har sagt “ja, etter helgen”, “ja, når vi er helt ferdig med leiligheten” osv.. burde skjemmes!

Anyways, så kan jeg jo fortelle litt hva som har skjedd den siste tiden. Egentlig så har det ikke skjedd noe, bortsett fra at vi hadde innflytningsfest i helgen. Det kom alt for mange folk, og naboene ble litt sure (det forstår jeg selvfølgelig!). Vi dro litt sent på byen og det var mye bråk, vi har jo naboer som bor vegg i vegg med oss. Vi har iallefall funnet ut at sånn type fest blir det ikke igjen, var ganske slitsomt. Ble stressa av at det var folk overalt hele tiden. Bortsett fra det har jeg vært sammen med Camilla i sikkert en og en halv uke i strekk, fordi ingen av oss har et vettig liv for øyeblikket. Hun begynner ikke i ny jobb før om en uke, og jeg har ikke funnet meg jobb enda. Tenkte jeg skulle sende søknader i morgen, må faktisk ha en jobb. Kommer til å bli gal i hodet av å gå rundt meg selv hele dagen lang. Men først og fremst må jeg få bloggen på plass igjen, det er trist å gå inn på den. Kan ikke huske sist jeg hadde en så lang pause som dette :'(

Har ikke brukt kameraet på eeevigheter så dere får heller se bilder fra instagram, så blogges vi heller i kveld med ordentlige bilder!
 


Haha, her var leppene mine sykt hovne


Camilla etter en fuktig natt på byen


Ja, dette er den type trusler jeg får… haha, jævla Nathalie!!


Ikke bare nok med at Bettina fikk meg til å snuble ned trappen, hun klorte meg også 🙁


millababy


glaad i livet


klar for innflytningsfest

 


Hverdagskost, pwrnap på tuva og thessy


+ kosetid med bamsen min 

siste finish

Heihei!

Nå har jeg og Camilla akkurat shinet hele huset mens Tuva har vært og trent. I helgen har vi nemlig besøk av Bettina og Nathalie fra Narvik, så da må det se litt okei ut. I tillegg skal vi ha innflytningsvors i morgen, og da burde egentlig alt være på plass. Regner med morgendagen blir brukt til å finne lys og gardiner osv, gleder meg til å slippe å tenke på at “shit, det må vi kjøpe”. Nå er jeg lei av å handle, skru, flytte og alt det der. Har enda ikke fått vært på en ordentlig mathandel, så har ikke fått fylt opp skapene eller fryseren 🙁

Disse bildene er fra forigårs før jeg tok restylane, kameraet er på lading så dere skal få se resultatet etterhvert.

xoxo

restylane

Heisann!

Jeg har en stund hatt tenkt til å ta restylane i leppene, et naturlig stoff man får sprøytet inn for å få mer fylde og eventuelt korrigere feil på leppene. Jeg bestemte meg i går for å bestille meg time, så jeg dro innom Essens dagspa i Tromsø og fikk meg time allerede i dag. Så i morrest klokken 10 dro jeg sammen med Camilla bortover for å få fylt på leppene. 

Jeg var nervøs siden i går kveld, i morrest våknet jeg av meg selv fordi jeg var så redd. Vet dere hva? Det var faktisk ikke vondt i det hele tatt. Jeg har hørt mange si at det er kjempevondt osv, men jeg syns mer bare det var ubehagelig. Først fikk jeg en bedøvelseskrem smurt på leppene, som skulle virke i 15 minutter. Man kan også få “tannlegebedøvelse” via sprøyte om man vil, men jeg har sprøyteskrekk så nei. Når kremen hadde virket i 15 minutter, satte vi i gang behandlingen. Jeg fikk til sammen ca 12 stikk om jeg husker rett, mest i overleppen fordi denne skal være størst. I restylanet er det bedøvelse så etter hvert enkelt stikk kjenner du mindre og mindre – men noen av plassene var det mer vondt enn andre. Hun som tok restylanet på meg var flink å si ifra at denne kommer til å svi litt mer enn de andre, og da lukket jeg bare øynene så gikk det lett unna. Ble ingen skriking, kun en gang måtte jeg bare si “satan, så vondt…”. Hele prosessen gikk veldig fint, og det tok ca 10 minutter og få inn alt.

Jeg tok 1 milliliter (3500kr), som er en sprøyte. Man kan også ta en halv (1700kr) om man ønsker det, men når hun hadde tatt inn halve sprøyten på meg fikk jeg se resultatet, og jeg så helt ærlig ingen forskjell. Etter behandlingen får man beskjed om å ikke ta på leppene før 4-6 timer etterpå på grunn av infeksjonsfare der sprøytestikkene var – man kan heller ikke bruke lipsyl eller lipgloss på grunn av bakterier. Jeg var ikke så veldig hoven de første timene, men nå er de utrolig opphovnet og jeg ser ut som en sugefisk eller noe. Iløpet av 1-2 dager vil jeg se et mer reelt bilde av hvordan leppene blir når de ikke er opphovnet.

Jeg la ut bildet under på instagram, og reaksjonene var faktisk mer negativ enn jeg trodde det kom til å bli. Grunnen til at jeg tok restylane er fordi jeg syns overleppen min var skeiv, og jeg ville ha litt mer fylde samtidig som jeg korrigerte det. Mange tror at bare man tar restylane får man gigantiske duckface-lepper, men 1 milliliter gir et ganske naturlig resultat (bare vent og se når jeg viser dere bilder av leppene om et par dager). Stoffet forsvinner gradvis etter ca 6 måneder, og det er også et naturlig stoff så det er ikke farlig. Det eneste som kan skje er at leppene klumper seg, men da presser man bare på klumpen så løser den seg opp. Ser ikke helt det store problemet, det er ikke akkurat en operasjon som fikser på leppene for evig og alltid. Man kan til og med sprøyte inn noe for å fjerne restylanet tidligere om man blir helt misfornøyd.

Dere får ikke se etterbilder enda siden de er så opphovnet, haha!

Her ser dere når jeg får sprøyten på den ene siden.


Der jeg har ringet rundt er den tynneste siden av overleppen om dere ser det.


Før


Ca 1 time etter behandling, her kan dere se sprøyestikkene og et blåmerke jeg fikk.


Akkurat nå – sinnsykt opphovnet. Sexy ;););)


Her kan dere se en liten forskjell, venstre er selvfølgelig før-bildet. Jeg var nok litt hoven på bildet til høyre, men anyways!

fredag og cava

Hei!

Nå sitter jeg og Tuva i stuen vår, nettopp ferdig å fikse oss. Snart kommer Camilla og henter oss, så skal vi en snartur innom et vors også bærer det ut på byen. Egentlig hadde vi ikke tenkt oss ut i dag, men på grunn av traumene fra Oslo-turen må jeg få en oppfriskning! Jeg vet ikke helt om det er så mange som skal ut i dag, men vi får bare gjøre det beste ut av det. Føler ikke akkurat for å putte hæla i taket, men whatever. Hva annet skal jeg gjøre, stirre på veggen der vi egentlig skal ha en TV? Hehe xDDD


sneeews

nachos og girltalk

Hei!

Ting er enda ikke helt på plass, så derfor har jeg ikke kommet ordentlig tilbake på bloggen – men det blir snart, og da får dere se leiligheten (så fort de siste detaljene er på plass). Nå sitter jeg, Tuva, Meline og Camilla og har girltalk i nysofaen vår. Meline har laget oss nachos, så snill som hun er, og hun kan egentlig ikke lage mat. Flinke vennen min! Det var veldig godt til tross for at hun faen ikke hadde noe krydder i kjøttdeigen, idiot…. ♥ Dere må forresten followe Meline på instagram; melinek heter hun. Nå skal jeg underholde besøket, så får vi høres i morgen heller når jeg har noe på hjertet!


sykt fine


This IS the life for faen!!!!!

kjedelig hverdag

Heihei!

Nå har jeg lagt meg til rette i sengen min med en fersk snus under leppa. Superdigg! Hverdagen her hjemme er litt kjedelig da vi enda venter på internett og kabel TV. Det er også mye småting som skal på plass i huset som bilder, gardiner osv – men i dag fikk vi den siste delen av sofaen så nå er stuen så og si finito! Regner med vi skal ha innflytningsvors/fest iløpet av ikke så lang tid, blir så braaa. Haha, jeg og Tuva har faktisk diskutert om vi skal ha en strippestang i stuen. Så kan vi invitere folk på show hver fredagskveld, 50 kr inngang og 100 kroner for privatshow. Hahahaha, neida.. looool!!!

Anyyyways, i dag var jeg på postkontoret og hentet en pakke jeg har ventet på lenge. Dere vet members.com jeg snakket om? De hadde iPad 2 på tilbud, så da slo jeg til og kjøpte en. Den er så fin, jeg valgte hvit. Kjøpte også med en dritsøt rosa mappe til å ha den i som også var på tilbud. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke iPad’en til, men skader jo ikke å ha den? Har også bestilt meg iPhone 5 fra apple.no, jeg trodde den skulle koste sånn 7000 uten abonnement, men kostet bare 5200,-! Fornøyd, selv om det er 3-4 uker leveringstid på den da…


Fiiin mappe, ikke sant? Merket er “Krusell”


Som dere ser på vinduet, har ikke dem som malte gjort en så veldig god jobb…


haha jeg bruker denne bamsen som pute på natta, i morrest hadde Tuva kastet den på gulvet. STAKKAR!!

Nå skal jeg dra og finne meg noe å spise, dårlig med mat foreløpig her i huset!

rommet mitt

Heisann alle sammen!

I helgen var vi som sagt på IKEA, så da kjøpte jeg masse ting til rommet samt til resten av huset. Skal fortelle mer om det senere, men først vil jeg bare vise dere rommet mitt. I dag har jeg endelig fått pakket ut alt jeg hadde med meg hjemmefra og satt på plass alle tingene jeg har kjøpt. Siden jeg har det minste rommet av meg og Tuva (vi tok stein-saks-papir, I lost…) så måtte jeg utnytte det så godt som mulig. Føler at jeg har klart det veldig bra uten å få det til å se stappet ut, og jeg er utrolig fornøyd med helheten av rommet. Hvitt, beige og lyst. Akkurat slik jeg har sett det for meg faktisk. Jeg har fått stor hjelp fra Joakim til å sette opp det helvettes skapet, og Meline har hjulpet meg med stortsett alt rundt om kring på rommet. Haha – Meline har faktisk vært her hver dag og hjulpet til, koselig med en så snill bestevenn ♥ I gjengjeld kjører jeg og henter hun stortsett hele tiden. 

Iallefall, nok om det. Her er rommet mitt!!! (Mangler enda TV på veggen, litt bilder og småtteri, men det blir ikke så stor forskjell):


Ah, elsker sengen! Speilet over sengen og nesten alt i sengen er fra Jysk, samt klokken som henger over.


Lysekrone fra IKEA, dockingstasjon fra Elkjøp ++


Alt på bildet finner du på IKEA, Jysk, Pandora’s Eske (nettbutikk).


Samme som over.


Garderobeskapet mitt. I dobbeltskapet har jeg de fifneste klærne, mens i enkeltskapet har jeg chilleklær. Har faktisk veldig god plass i dette!

– Hva syns du om rommet?

et evig stress

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har vært på internett, grunnen til dette er at jeg og Tuva endelig har flyttet inn i leiligheten vår. Vi flyttet inn på mandag, men det er selvfølgelig ikke en brøkdel av tingene som er på plass. Vi må enda bestille internett, kabel-TV og alt det der, samt at vi skal på IKEA i morgen og kjøpe inn alle møblene vi trenger. Til nå er det eneste jeg har kjøpt meg en seng og sengetøy, er kjempefornøyd med det. Superdeilig å ligge i, sikkert gjøre andre ting også. Hehe 😉 Jeg må bare beklage at dere hører så ekstremt lite fra meg, men det er så mye som skjer hver dag med flytting, henting av ting osv. så det er ikke alltid tiden strekker til. Tenkte bare å si fra hvorfor jeg er fraværende, så noen trodde jeg hadde kræsjet med bilen og blitt drept? Haha, nei.. slik er det altså ikke! Jeg har bare mye å gjøre om dagene, så derfor blir bloggen satt litt til side. Meeen, så er leiligheten ferdig iløpet av helgen og da er jeg tilbake for fullt! I dag har vi hatt hjelp av Joakim til å rive ned noen stygge skap fra rommene våre, han er så snill. Dere får se leiligheten når den er ferdig, jeg orker ikke poste noen bilder av et tomt rom liksom. No fun 🙁

Alt i sengen er fra Jysk.

Vi blogges i morgen kanskje, må se hva jeg rekker før vi drar på IKEA!