criben vår

Hei!

I går etter vi hadde ryddet tok jeg litt bilder av huset vårt til dere, men som jeg sa tidligere så tok jeg bilder av alt annet enn rommet til Tuva siden hun ikke hadde ryddet det. Vi har fått det meste på plass, men de der jævla bildene har vi et problem med å få kjøpt.. I tillegg mangler vi badhyller fordi Skeidar er så sinnsyyyykt trege med å få de inn. Er kanskje 2 måneder siden vi spurte etter de, kundeservice halloo?? Og selvfølgelig mangler vi vår kjære strippestang, den skal stå i stuen. Digg? Haha!

Lets goooo:

Yttergangen:

Gangen: (mangler jævlig mye)

Badet: (mangler badhyller, tørketrommel)

Trappen opp eller ned, spørs hvordan du ser på det

Vår nydelige stue med en TV til overs:


Peis har vi også, har bare ikke fått fyrt i den enda

..aaand our kitchen, ELSKER spiseplassen vår:

Og til slutt, mitt rom:

– Hva synes du?

trygg til en hver tid

// innlegg i samarbeid med enklereliv.no \ Hei!

Jeg fikk for en uke siden tilsendt noe utrolig smart fra Enklere LivJeg fikk to voldektsalarmer som jeg faktisk er veldig glad for at dukket opp før jeg reiste til Gran Canaria. Jeg er livredd for å gå alene på sånne plasser, og når unge jenter som meg går rundt beruset i lite klær så kan man aldri føle seg trygg. Jeg vet med sikkerhet at jeg kommer til å ta med meg denne alarmen når jeg skal ut på kvelden i syden. Enklere Liv satser stort på kvinnelig sikkerhet, og disse alarmene er av den beste sorten. Lyden er utrolig høy og vekker garantert oppmerksomhet blant folkene rundt deg. Tenk om du plutselig skulle bli utsatt for overgrep, tenk hvor mye en slik alarm kunne gjort for deg!

Den første alarmen heter CLIP og er en unik personalarm som kan festes til alt ved hjelp av sin klypefunksjon. For å aktivere alarmen kaster man den bare fra seg slik at det ikke er noe imellom klypen, og den utløser en utrolig høy og intens lyd. Den er liten, nett og ser ikke ut som en vanlig alarm. Du får kjøpt den HER for 149 kroner.

Den andre alarmen heter HIT og er en litt større variant. Den har to funksjoner, den kan festes til nøkkelen din, og via å trekke i en snor spretter nøkkelen opp. Alarmen på HIT utløses ved å trykke på knappen under, og den gir ca samme lyd som den andre varianten. Du kan også beskytte deg med nøkkelen i og med at den sitter som støpt på alarmen, jeg tror man skal slå med den? Haha! HIT får du kjøpt HER for 149 kroner. 


På den rosa fjerner du den svarte greia, så klyper du den fast der du vil ha den. På den oransje fester du nøkkelen på toppen, og knappen for alarmen er under.

– Har du voldektsalarm?

goodbye norway

Heiheiii! 

Da var kofferten pakket ferdig, jeg har ordnet meg og lagt klar vesken. Eneste som mangler nå er og klappe igjen PC’en og suse ut døren, for nå skal vi snart være på flyplassen. Begge gleder seg vilt mye til både sol, varme og alt crazy faenskap vi skal gjøre der nede. Kanskje jeg kommer hjem full av tattoo’s og piercinger? ;) Dere får iallefall vite det på bloggen når det skjer noe. Skal tvinge Mariell til å ta masse bilder hele tiden, har med meg både speilrefleksen og digitalkameraet så dette kan ikke bli annet enn bra. Ønsk oss god tur!!! Hvis ikke gidder jeg aldri mer blogge :s !!!!!

debemos tomar el piercing en el coño!!!!!! hahahah


haha vi skal ha han med på flyet 🙂 kjøpt et ekstra sete sånn at vi slipper å sitte ved siden av noen andre

reiser på fredag

Hei!

Jeg har faktisk ikke fortalt dere dette enda, men på fredag reiser jeg på en spontan tur til Gran Canaria med Mariell (hun jeg hadde russebil med om dere husker?). Hun spurte meg natt til tirsdag om jeg ville være med, vi får bo gratis hos en venninne av Mariell som heter Rebecca. Hun bor der nede og jobber, men hun er fra Norge da. Flybillettene kostet bare 2500,- og det er direktefly fra Tromsø. Det er jo nesten like billig som å reise til Oslo, haha! Gleder meg utrolig mye til å komme litt vekk og nyte en uke i varmen. Skal selvfølgelig ta med bloggen nedover, så dere blir oppdatert på hva som skjer. Hun har internett så det skal nok ikke være noe problem. Håper virkelig det er sol mens vi er der nede sånn at brunfargen min kommer seg litt, har jo bare falmet helt bort etter Florida-turen. Jeg har heller ikke orket og få den ordentlig tilbake heller… Noen andre som skal/er på Gran Canaria rundt den tiden? Tuva skal være hjemme og passe huset, hun har skole stakkars og kan ikke ta seg fri. Kjipt for deg stygga!!!1!!’

Vi skal bo i Puerto Rico, det ser sånn her ut:


Her er Amadores stranden

Ja, de fleste har vel kanskje vært der selv. Nå skal jeg på BurgerKing med Camilla og loverboyen hennes en tur – i morgen skal dere få se huset!! Vi har nemlig ryddet og vasket hele huset i dag (bortsett fra rommet til Tuva som hun ikke orket å ta, kjipt for deg stygga2!!!!!!!). 

restylane again

Hei!

Noe jeg ikke har fortalt, men som noen kanskje har skjønt via instagram, så har jeg fylt på med mer restylane. Første gang tok jeg 1 ml og var fornøyd med det, men etterhvert glemte jeg på en måte at jeg hadde restylane og klarte ikke å se at de var blitt større enn hva jeg hadde før. I tillegg ble de ikke helt 100% sånn som jeg ønsket, derfor valgte jeg å bestille meg en time slik at jeg fikk fylt på med litt mer. Jeg var såpass fornøyd med Essens Dagspa at jeg tok der igjen (og nei, det er ikke sponset. betaler selv). Denne gangen viste jeg hva jeg gikk til, så jeg var ikke redd for at det skulle gjøre vondt eller noe sånn. Det er så lett gjort, du kommer, er der i ca en halvtime, så går du. Nesten som å ta sol – haha! Nå har jeg fylt på med ca 0,8 – 0,9 ml til, så det vil si at jeg har nesten 2 ml til sammen i leppene etter begge gangene. De er store nok nå føler jeg, så jeg kommer nok ikke til å fylle på mer før restylanet begynner å gå ut av seg selv om en del måneder.   

Fant fram bilder fra før jeg tok restylane i det hele tatt, og tok noen etterbilder nå. Jeg ser betydelig forskjell og er utrolig fornøyd. Angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det :)


Ikke helt samme smil her da, men dere ser jo forskjell.hahahahahahahah LOOOL, stygt. overdriver litt her selvfølgelig

– Hva synes du?

konkurranse MUDY.NO

// innlegg i samarbeid med mudy.no \ Hei!

Nå tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse. Det er snart juletider og hva er vel bedre enn å vinne gavekort så du kan shoppe akkurat hva du vil? Denne konkurransen er i samarbeid med mudy.no – en butikk som selger klær. De har et stort utvalg, prisene er heller ikke så ille. Denne helgen har de til og med 40% på ALLE kjoler! Mudy har 30 dagers åpent kjøpt på alle ordrer, samt gratis frakt på ordrer over 900 kroner.  Premien er et gavekort på 1000 kroner som du får tilsendt fra mudy, og du kan bruke det på hva du vil i nettbutikken. Vinneren trekkes kommende fredag. Lykke til alle sammen :)

For å delta i konkurransen må du gjøre følgende;
– Gå inn på mudy.no sin Facebook page HER og like den
– Kommentere på mitt innlegg med navn og mailadresse at du har likt FB-pagen 

Viktig: Du skal IKKE skrive på veggen til mudy.no sin facebookpage, du skal kommentere mitt blogginnlegg om at du er med i konkurransen. Dette er for at samarbeidspartneren min skal slippe å få veggen fylt med hundrevis av navn og mailadresser.

gårsdagens outfit

Hei!

Hele denne uken har jeg vært sprekksjuk – halsbetennelse, forkjølet, influensa, dritvondt i ryggen osv. Har faktisk vært i helt jævlig form, ikke i stand til å gjøre noe som helst vettig. Nå har jeg derimot begynt å bli frisk, utrolig diiiigg. I går dro jeg og Tuva en tur på byen, faktisk så var vi edru når vi dro ut. Hun holdt seg edru men jeg måtte ta meg et par shots. Ikke at det hadde så mye å si da shotsene er så svake at man nesten må drikke 30 stykker for å få noen som helst virkning. Men nok om det, i dag skal jeg rydde rommet som for øvrig ser heeelt jævlig ut. Ser ut som klesskapet mitt har eksplodert over hele rommet… Nå er RENATE på besøk, skal finne på noe å gjøre så vi ikke kjeder oss ihjel. Vi høres senere i kveld bloggen <3 


Fin med gårdagens sminke.. Shorts og topp fra BikBok // Sko fra Forever21

– Hva har du gjort i helgen?

hvor er bloggen :s

Bloggen… går… under… blæææh! Jeg har så lite blogglyst for tiden. Jeg som trodde jeg skulle bli så flink blogger når jeg flyttet for meg selv, men tro meg – det er ikke lett. Har selvfølgelig mindre å gjøre om dagene, men samtidig mer. Trening, matlaging, rydding, handleturer osv. Ting som ikke tar så lang tid, men som gjør at du bare vil slappe av imellom når du har tid til overs. Jeg bare venter på at blogglysten skal gi meg et spark i ræva og alt blir som normalt igjen. Det kommer mest sannsynlig ikke til å skje, så jeg må nok bare ta et skippertak selv. Jeg bare vet ikke hvor jeg skal begynne, jeg føler at jeg har glemt hvordan man blogger. Hva man blogger om, hva man skriver, hva man tar bilder av. Alt! Dere må hjelpe meg å komme tilbake, for jeg klarer det ikke selv. Det beste dere kan gjøre er å gi meg en haug med tips til hva dere ønsker at jeg skal blogge om, så skal jeg faktisk kjøpe meg en jævla notatbok og skrive ned alle forslagene jeg liker. Deretter skal jeg i første omgang klare å blogge hver dag, så skal jeg øke med innlegg om dagen etterhvert som jeg kommer inn i rutinene igjen. Driver og snur døgnet mitt også nå, så det blir lettere å blogge med en normal døgnrytme. Jeg har vurdert å slette alt i arkivet frem til 2012 og på en måte starte på nytt, men fant ut at det blir litt drøyt og trist. Må jo kunne se tilbake på hvor retard jeg var for flere år tilbake siden! Haha :)

Savner bloggingen og alle de fine kommentarene til verdens beste lesere, hihi ♥

se så glad jeg var når jeg blogget før! nå er det mer sånn, meeh whateveeerrrr

new hoodie

//sponset produkt, ærlige meninger! Hei!

Herregud, i dag har jeg sovet bort hele dagen. La meg ikke før alt alt alt for sent, sånn typ at jeg rakk å spise frokost før jeg la meg. Sto derfor ikke opp før klokken 3, men det var egentlig perfekt fordi da var det rett på lunsjen. Nå skal vi snart suse på SATS, og jeg kjenner at det kommer til å bli tungt. Vet ikke hva det er – men får så vondt nederst i korsryggen uansett hvilken muskelgruppe jeg trener. I går var det ille, jeg klarte så vidt å gå når jeg var ferdig å trene fordi ryggen var så vond. Skal sies at jeg har vært plaget med smerter nederst til venstre i korsryggen når jeg ikke har trent også, så må kanskje en tur til legen. En vakker dag.. når jeg er oppe på den tiden legen har åpent.

Var forresten på posten i går og hentet en pakke fordi jeg fikk sikkert 10 meldinger til sammen om den samme pakken på 10 minutter. Klikk much? Ja. Fikk til og med melding om pakken etter jeg hadde hentet den, irriterende. Pakken var iallefall fra JUNKYARD og jeg fikk to gensere og en jakke. Viser bare den ene genseren nå, så får dere se resten en annen dag. Denne genseren er fra merket SOMEWEAR og heter “Hoodie Tube”. Jeg trodde egentlig at den skulle være litt for liten, men den er faktisk heller litt for stor, og jeg har XS. Så de er ikke små på størrelsene. Den er iallefall kjempedigg, en av de chilleste genserene jeg eier. Perfekt til å bruke hjemme når du ikke gidder å ha på deg trange klær, eller om du skal ut av huset og ikke føler for å fikse deg så jævlig. Junkyard har også rask levering av varer, min pakke kom på 3-4 dager. Du finner genseren i svart HER og grå HER ♥


Og ja, jeg var kjempepent sminket og dritfin på håret! 


Sneak peak på jakken :)

travel helg

Hallooen!

Nå er endelig helgen over, og tro meg – det føles utrolig deilig. Helgen har gått i ett med litt for mye alkohol og litt for lite rutiner. Fredagen gikk bort til å feire fineste LENE sin 30-års dag. Var utrolig koselig med hyggelige folk, god stemning, mat og drikke. Tror derimot jeg gjorde et lurt valg med å dra tidlig, for den siste timen husker jeg så og si ingenting av. Hadde jeg blitt der like lenge som Tuva, tror jeg ikke at jeg hadde turt å møte blikket til noen av de som var der ever again. Vi hadde med kameraet og var bestemte på å ta bilder, men nei… Dere vet, alt går ikke som planlagt.

Lørdagen sov jeg så og si hele dagen, men måtte selvfølgelig ta en tur ut sammen med jentene. Vorset her hjemme med Maria, Amalie, Natalie, Benedicte, Sofie og Emma. Vi heiv i oss alt vi klarte før vi stakk på byen, det var sykt mye folk der og jeg og Maria shottet sikkert 10 shots hver. Stakkars Maria endte opp med en hoven ankel, haha. Sånn går det når man ikke klarer å holde balansen på FLATE sko!!!! Dumme kjerring. Etter byen kjøpte vi oss mat også dro alle hjem, ingen nach. Trist, men ja.

I gååår dro jeg på kino med Meline på kvelden. Vi så Twilight Breaking Dawn part 2, åh for en fin film ♥ For dere som har sett den – regner med alle fikk samme lettelsen som vi gjorde når vi fikk vite at den lange scenen (kan ikke si hvilken) ikke var sann? Vil iallefall anbefale alle å se den, ikke på grunn av Edward (bare jeg som syns han er stygg?), men seff på grunn av Jacob. Deiliiiiiiig!”#¤%&

Kameraet ble glemt igjen i bursdagen på fredag, så har bare iPhone bilder:
Et bilde fra fredagen. Meg, Tuva, Karina og Elisa.


Så ja, det var iallefall min helg. Hvordan har din vært?