outfit

Hei!

Da var jeg kommet hjem etter en slitsom og lang dag, men spennende. Tattoveringen er halvveis ferdig, og møtet med Jan Thomas var veldig morsomt. Forteller alt om dette senere, nå er jeg sliten så skal slappe litt av. Her er dagens antrekk, byttet til hvit BH etter jeg så hvor gjennomsiktig genseren faktisk var.. So much for neon underwear!


jakke – madlady.se (link, har min i xs-s) // genser – usa // skjerf – cubus // bukse – gina tricot // sko – converse // solbriller – h&m 


Fineste Meline mi! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne jenta, hun hjelper meg med ALT. Og er det noen som har gode råd og kreative løsninger, så er det hun. Meline er på en måte bloggmanageren jeg min, såå fornøyd med alt hun gjør for meg. Vet ikke hvordan jeg skal vise hvor takknemlig jeg er.. LOVE YOU!

tattoo og møte

Hei! Follow breigz på instaaayo

Nå har jeg og Meline akkurat ordnet oss ferdig, og jeg sitter med spisebordet og sluker i meg frokosten. Har det rimelig travelt, men fant ut at jeg var nødt å blogge før jeg dro! Klokken 12 skal jeg ta tattovering, skal ta den på Underdawg hos Max. Hva jeg skal ta får dere se når den er ferdig, men det er en litt stor en. Gleder meg masse samtidig som jeg gruer meg. Etter tattoveringen skal jeg faktisk møte Jan Thomas, han skal til Tromsø på en åpning av Spar Kjøp. Når han er ferdig der skal jeg møte han på hotellet, det blir utrolig spennende. Skal få sminketips osv, så dette blir en fin dag. Vi blogges om møtet senere, skal prøve å få tatt litt bilder og sånn 🙂

Nå må jeg bare avslutte, har ikke så god tid på meg!

booking open

Hei!

Nå har Life Is A Beachparty åpner bookingen til Ayia Napa, du kan booke HER. Bookingen til Ios er også åpnet, og den finner du HER. Som sagt skal jeg og Tuva på begge disse turene, og blir veldig spennende å oppleve partylivet. Det er noe helt annet enn her hjemme i Tromsø, og jeg har jo enda ikke vært på en ordentlig partyferie. Puerto Rico, hvor jeg var i desember, tror jeg er helt øde i forhold til Napa iallefall! Gleder meg også til å reise med LIABP, utrolig hyggelige gutter og det virker som de har god peiling. Wiii, ferie!!


 Var på Jekta i stad, men de hadde ikke sånn for å klippe simkortet. Prøvde selv når jeg kom hjem, men står bare “SIM Not Valid” selv om det kommer opp sånne streker for at det er dekning når jeg har simkortet i. Dritt… får bare vente på det som skal komme i posten da, selv om det sikkert ikke er her før neste uke. Såååå lenge uten telefon, tror faktisk ikke jeg blir å ha et liv i helgen. Siden det var så sinnsykt trist kjøpte jeg meg litt undertøy og noen småting, også var jeg på Change og målte størrelse siden all hevelsen er borte og de har lagt seg mer på plass. Viser dere hva jeg kjøpte i morgen!


surleppa


genseren er fra junkyard.no

Nå skal jeg sove en liten time, så skal jeg hente Meline. Hun skal sove her, for i morgen skal vi opp litt tidlig. Jeg skal først gjøre noe klokken 12, også møte noen klokken 17. Noen som vil gjette? Tror ikke dere klarer å gjette det sånn egentlig, men uansett.. haha!

ny Telefon

Hei!

I helgen når vi var på byen, har telefonen min blitt ødelagt. Derfor måtte jeg på mandag bestille meg ny, er faktisk helt forferdelig å gå rundt uten å kunne få tak i folk. Bestilte iPhone 5 på Apple.no, og den kom faktisk allerede i dag. Så frakt på 2 dager klager jeg ikke på, hadde sett for meg å vente iallefall en uke. Nå skal jeg en tur på Jekta med Benedicte, hun skal finne seg en genser og jeg må få klippet sim-kortet mindre sånn at det passer. Noen som vet om de gjør det på vanlige butikker hvor de selger mobiltelefoner?


<3 <3<3<3<33
 

vinn iPad Mini

//innlegg i samarbeid med bazar

Hei!

Akkurat nå har Bazar en konkurranse hvor du kan vinne en iPad Mini, perfekt for de som syns den vanlige iPad’en er litt slitsom å drasse med seg. For å delta trenger du bare å opprette en bazar konto (gratis!). Bazar er en side hvor du kan selge for eksempel klær, for øyeblikket er det gratis å annonsere og de som i tillegg annonserer er også med i trekning hvor de kan vinne en av tre vesker fra Marc Jacobs! Så hvis du bruker 5 minutter på å melde deg inn på bazar, og legge ut en annonse med noe du ønsker å selge, så er du med i trekningen av både en iPad Mini og en veske fra Marc Jacobs. Tenk så deilig det hadde vært å vinne..


– Har du prøvd ut iPad Mini, er den bra?

throwback

Dette er faktisk 2 år siden, når jeg var i Oslo sammen med Lene Orvik på et eller annet useriøst opplegg. Sier bare hallooo rosa blush <3<3<3 Noen som husker meg slik? Og forandret til det bedre eller verre, haha? Håper for guds skyld ingen sier at jeg har blitt styggere – daaa blir jeg lei meg.


haha…

arts & crafts

Hei!

Før helgen var jeg innom Arts & Crafts på Nerstranda for å finne meg litt accessories. For dere som ikke vet hva A&C er, så er det en butikk som selger smykker og annet tilbehør i god kvalitet. ALT de selger er håndlaget og designet av A&C, og alt er nikkelfritt. I butikken kan du finne smykker, brosjer, øredobber, armbånd, speil, smykkeskrin, skjerf, solbriller og piercinger. I produktene demmes bruker de blant annet swarovski krystaller, ekte fersvannsperler (fra østers), perlemor og strandskjell. De bruker ikke truede arter som for eksempel saltvannsperler. I “Essens”-serien har de 20% gull i platteringen og 20% rodium i sølvplatteringen. A&C på Nerstranda er den eneste av butikkene i Norge som er halvt pop-up shop (lagersalg) og halvt vanlig. Det vil si at det hele tiden er masse varer til reduserte priser her. Hvis du melder deg inn i VIP klubb Nerstranda får du også eksklusive tilbud på SMS (jeg er medlem), invitasjoner til førsalg og handlekvelder. Helt gratis å bli medlem og å motta sms.

A&C har også noe som heter LADLI. Det er en kolleksjon med smykker og tilbehør håndlaget av ekte halvedelsteiner og messingtråd. Det er barn i India som har laget smykkene på fritiden sin, og Arts & Crafts selger dette videre. All inntekten for denne smykkeserien går til indiske gatebarn, og kjøper du et smykke kan det gi et godt måltid til hele 50 barn! Tenk på det om du er innom der, du kan glede andre ved å kjøpe noe til deg selv.

Jeg fant meg noen enkle, men fine produkter som jeg kan bruke til hverdags og til fest. De får også inn en haug med varer for tiden, blant annet utrolig fine fargerike armbånd. Dere vet sånne typ armbånd som man kan ha sikkert 10 på om gangen? Det er dritfint nå som sommeren kommer! – Hva synes du om produktene, og har du selv noe fra A&C?


Ah, elsker dette skjerfet! Fargene går til stortsett alt 😀


Denne “vinge”ringen er utrolig fin, også er den justerbar. 


“freedom respect diversity”  // innlegg i samarbeid med A&C

mørkere hår

Hei!

På torsdag forrige uke dro jeg til min faste frisør, Linn på HEADMASTERS, og farget håret igjen. Linn kom videre med sitt bidrag i Headmasters “Photographic Award” i London. Hun ble nominert med sitt bidrag i kategorien “Mens Image” og vant prisen Runner up! Gratulerer så mye til henne 😀

Fargen var blitt litt utvasket og følte den hadde litt grønnskjær i seg, så da var det på tide å få det litt mørkere igjen. Elsker den fargen jeg bruker, for det er på en måte et lite rødskjær i den som vises av og til. Dødsfin! Vet ikke hva fargen heter, men om dere skal på Headmasters kan dere jo spørre. Etter hun farget håret mitt ordnet hun det litt, fikk veldig fine krøller, men rakk ikke å ta bilde av det før de var gått litt ut. På Headmasters i Tromsø kan du bli medlem i VIP-klubben. Da får du i mars blow-dry til kun 299 kroner.  Det kommer også andre tilbud etterhvert. Du kan bli medlem i VIP klubben til Headmasters Tromsø HER


og nei, bruker ikke extensions! 🙂– Fin farge, eller hva?!

basketball birthday

Hei!

Helgen gikk utrolig fort, så ble ikke så mye blogging. På fredags ettermiddag kom Sofie på besøk og var her til i går. Camilla fylte 20 år forrige uke, og det feiret vi på lørdag. Startet med bursdagsvors hvor alle jentene var, og temaet var basketballchick, så alle hadde kledd seg ut i basketballskjorter. Trodde ikke alle kom til å gjennomføre temaet, men det gjorde de. Var utrolig gøy på vorset, hadde forskjellige drikkeleker og enormt mye mat/drikke. Etterpå dro vi på byen og fortsatte festen. For min del ble det en utrolig lang natt, la meg ikke før klokken 3 i går ettermiddag.. 

Jeg hadde tenkt å ta masse bilder, men det ble dessverre ikke sånn. Vi lagde også en Harlem Shake video, men den ble så latterlig dårlig at jeg velger å ikke poste den noen steder. I hele videoen lå egentlig alle bare på gulvet og jokket, hahah.


lakers mafakka


loveyou bestie


bestevenninna, lenge siden dere har sett oss avbildet sammen nå! finnes ikke bedre jente


ja, typisk oss

– Har du hatt en fin helg? 

life is a beachparty

Hei!

Nå er det jo ikke så alt for lenge til sommeren, og derfor har jeg og Tuva begynt å tenke på hvor vi skal reise. Vi er, som dere sikkert vet, veldig glad i varme sydenplasser og sier ikke nei takk til om det er full fest også. Vi har derfor landet på at vi begge to skal reise med noe som heter LIFE IS A BEACHPARTY – det er tre gutter som har startet et konsept. Det startet med at to av guttene møttes tilfedig på ferie, og begge hadde en “passion” for reising og ønsket at dette skulle bli dems livsstil. Derfor har de startet LIABP, det er enda ganske nytt, men det de tilbyr er altså en “tour” som alle kan være med på. Dette er et utrolig godt konsept til dere som er lei av å lete etter partysteder, men kun finner anbefalinger for familiehotell og rolige omgivelser. Reiser du sammen med LIABP-guttene kommer du til å få en opplevelse du sent vil glemme. Fordelene ved å reise sammen med disse guttene er at du får informasjon om de beste partyene, du får eksklusive tilbud og arrangement, LIABP er der hele tiden for å hjelpe deg og de du reiser med for en best mulig ferie og under hele oppholdet har de med seg et team som filmer og lager en aftermovie som kommer til å bli sick (du trenger selvsagt ikke bli filmet). 

Siden ikke så mange kjenner til LIABP, så er det forståelig at mange er usikker og ikke tørr å reise med noe nytt. Men noen grunner til at du kan reise med sikkerhet er at de allerede har kontrakter med hotell, fly osv. De har booket 75 seter på Norwegian flyet til den første destinasjonen! De har kapasitet til 100 personer på hotellet de har booket, og de siste 2-3 årene har de investert mye i firmaet sitt for å ha de beste samarbeidspartnere. I 2012 for eksempel reiste de med et filmcrew for å filme opplevelsene og få det online, uten fortjeneste. Etterhvert som årene går kommer LIABP til å bli større og større, og jo flere blir å ta del i noe som kommer til å være dems livs opplevelse.

Jeg og Tuva gleder oss allerede masse masse til å reise, og håper mange av dere som også skal på ferie velger å reise med LIABP så dere kan feste med oss. Det er sinnsykt bra partyliv og det kan ikke sammenlignes med hva du opplever hjemme. Vi har tenkt oss til både Ayia Napa og Ios! Det kommer til å bli utrolig fett, og jeg er faktisk ganske sikker på at Life is a Beachparty kommer til å komme langt i reisebransjen. De har et skuddsikkert konsept og er utrolig seriøse, med konkurransedyktige priser. Hvis du vil se på litt videoer fra LIABP kan du gå inn HER, og for å få med deg de siste oppdateringene og nyhetene om det som kommer til å være den beste sommeren din må du like Facebook-pagen demmes HER. De har de siste årene reist rundt alene for å bli kjent med stedene og finne de beste partyplassene, og derfor har de veldig god erfaring og vet hva de driver med.

Første reisen de har i boks er til Ayia Napa fra 8. til 15. august, prisen på denne er 6666 norske kroner (6300 om booking skjer før 28 februar). Det som inkluderes i prisen er:
– Fly tur/retur Oslo til Larnaca
– Transport fra Larnaca til Ayia Napa
– 7 netter på et av Napa’s største partyhotel: Pambos Magic. 
– LIABP t-skjorter, singletter og håndkler.
– Profesjonelt kameracrew som filmer til Aftermovie
– Eventer: Party Boat (åpen bar) og Pool Party (åpen bar)
– Gratis inngang til mange av Napa’s beste nattklubber og offisielle afterpartys. 

Du kan lese mer og bestille tur –> HER <–. Bookingen åpner om 3 dager, så snakk med vennene dine og book reisen så snart som mulig.

Andre reisen de har i boks er til Ios i Hellas fra 25. juli til 6. august, og denne touren kan du lese mer om og bestille på hjemmesiden! Som dere ser får man mye for prisen, og alt er booket så det er 100% trygt. Om du velger å reise med LIABP så har du muligheten til å feste med LIABP-guttene, eller du kan feste på egenhånd. Alt er opp til deg selv, du tar de valgene du vil for – men reiser du med LIABP får du billige deals på de beste uteplassene som du ikke ville fått ellers. De er alltid der for deg på reisen din om du trenger tips eller lignende. 

En aftermovie fra de var på Ios i fjor alene: