WHAT EVER

Hei!

I går var jeg en tur på Jekta sammen med Meline. Vi dro innom New Yorker, en ny butikk som nettopp har åpnet her i Tromsø. De selger mye fargerike, sommerklær til en billig pris. Kjøpte meg litt, så nå kan sommeren bare komme for min del. Er så lei av sur vind og snø. Her er iallefall innkjøpene fra i går, alt er som sagt fra New Yorker:


WHO CARES t-skjorte og chilleshorts. 


LOVE LOVE LOVE topp – jeg kjøpte jo en gul sånn her hvor det sto FAITH fra Forever21 når jeg var i USA. (her)


today is a fun day 🙂


søt


WHAT EVER


BOYS TOYS
 

Jeg husker ikke hva hver ting kostet, men til sammen kostet alt ca 750 kroner!

pink

Halloo

Er egentlig på vei ut døren, skal hjem til mamma en tur. Tenkte bare å blogge først, siden jeg allikevel har fått parkeringsbot trenger jeg ikke akkurat stresse for å slippe unna! I går dro jeg ut sammen med Charlotte en tur, DJ Sash var på Rogers. Husker ikke helt om han kanskje var ferdig når vi kom, eller om han enda spilte. Haha! Formen er hvertfall fin, har blitt flink til å ikke bli den fulleste hele tiden nå. Føler det er jeg som sitter og forteller alle andre de flaue tingene de gjorde iløpet av natten nå, og ikke motsatt. Sånn skal det vel egentlig fortsette også 🙂 

Vi blogges senere, lillebror maser på at jeg må komme så må dra nååå


jakke fra Sorbet på Nerstranda / bukse fra Gina Tricot / topp fra Forever21 / rosa veske fra Glitter

something new

Jeg har en del innkjøp fra den siste måneden som jeg tenkte å vise dere. Deler det opp i to-tre innlegg så det ikke blir så mye på en gang. Alt i dette innlegget er fra Sorbet på Nerstranda! Jeg har faktisk shoppet alt for mye den siste måneden, derfor var jeg pent nødt til å holde meg unna BikBok i dag siden de har 50% på hele butikken. Skulle gjerne vært der, men klær er ikke alt.. bare nesten alt 😉


Skjorte med jeansermer + knallrød bukse merke DrDenim. Sitter som et skudd 🙂


så fiiin


superdeilig genser med glidelås på den ene skulderen. stoffet er sååå mykt


Denne jakken er verdens letteste jakke. Kan liksom rulle den sammen og ha den i lomma på Canada Goosen. Samtidig holder den deg varm nok til joggeturer ute osv. Jeg bruker den når jeg skal på trening 🙂

supersalg

Hei!

Handelsportal har nå supersalg, 50% på alt av iPhone 4/4s deksler og etuier! Du finner hele utvalger HER 🙂 Her er noen av mine favoritter, selv om jeg ikke har iPhone 4 lengre.. Er det forresten noen andre som har 5’a som synes det er ekstremt dårlig batteri på den? Hvis jeg bruker telefonen i en halvtime har jeg jo nesten bruk opp halvparten av strømmen..

♥ nummer 1 her ♥ nummer 2 her ♥ nummer 3 her ♥ nummer 4 her (dekselet jeg og Renate lagde for lenge siden) ♥ nummer 5 her ♥

change

Hei!

Herregud så delig det er å ikke gå på skole. Måtte bare si det. Det å kunne stå en time i dusjen når man står opp, bruke så lang tid man vil på å sminke seg og bare ta det helt med ro. Jeg er den type person som haaater å stresse, så hverdagen min jeg har nå passer meg egentlig helt perfekt. Jobb av og til for å ikke gå møkklei, kunne ikke jobbet hver dag helt enda. Nå er det heller ikke lenge til sommeren, og jeg har masse å se fremover til nå. Skal bli deilig med litt forandringer også, skal flytte fra den stygge veien her blant annet. Tror jeg skal kjøpe leilighet, mer om det kan jeg fortelle etterhvert. Skal også bli et bra menneske, haha. Få litt orden på ting og tang, akkurat nå er livet mitt egentlig bare rot. Alt annet enn rutinert iallefall – but a change is about to come. 

Skal stikke en tur på Jekta nå med Malin, så skal vi trene etterpå. Vi bloggast

tidlig oppe

Hei!

Egentlig er jeg ikke våken, men skal på jobb om ikke så alt for lenge så må vel få i meg litt frokost osv før jeg drar. Har forresten masse innkjøp å vise dere, har innsett at det er sikkert flere mnd siden jeg viste noe jeg har kjøpt. Og på de månedene har det blitt en del innkjøp, så skal få vist dere asap. Nå har også blogg.no oppdatert mobilappen så man kan velge størrelse på bildene, ETTERLENGTET!! Endelig trenger det ikke være så stygt å blogge fra iPhonen.

Var hos legen i går, som dere vet. Auuu

au au

Hei!

Jeg og Sofie var nettopp hos legen, jeg skulle skjære bort noe på leppa. Har egentlig utsatt det fordi jeg er så redd for sprøyte osv, og selvfølgelig skulle jeg få lokalbedøvelse via sprøyte. Tro meg, den sprøyta var stor. Nesten like tykk som blyet inni en blyant. Gjorde sinnsykt vondt, skal aldri gjøre det igjen. Restylane er en drøm i forhold. Dere kan se reaksjonen min på sprøyta HER, haha… Nå har vi nettopp ordnet oss, så vi skal dra en tur på Jekta tipper jeg og hente litt respekt :))


sykt unhappy etter legebesøket


sofie :***

– Noen av dere som har sprøyteskrekk?

hey porsche

Hei!

Siden kameraet mitt ikke virker får jeg ikke tatt annet enn iPhone bilder. Skal få levert det på rep. og finne ut hva som er galt asap. Trodde det var fokuspunktet jeg hadde klusset med, men det funker fortsatt ikke. Jeg har prøvd å endre på absolutt alt av instillinger, men fokuseringen er fucked up. SHOOT ME…. Håper ikke det blir dyrt, da kaster jeg det og bruker iPhonen resten av livet – haha! 

Tenkte å dele en coverlåt med dere, Morten Tiller fra Tromsø som synger Hey Porsche av Nelly. Jeg syns han er veldig flink! Hva mener dere? 

believe

Hei! Nå har jeg og Bettina akkurat kommet tilbake på hotellet. Vi har, som nevnt et par ganger, vært på Justin Bieber konserten i dag. Vi dro ikke dit før i 19-tiden med shuttlebussen fra Karl Johan. Kom oss inn ganske fort og gikk inn på Golden Circle, brukte kanskje 1 times tid på å komme oss så nærme gjerdet som mulig. Var kanskje to personer forran oss med gjerdet, så vi var så langt fram vi klarte liksom. Til slutt ble det bare sinnsykt varmt, trangt og irriterende så etter halve konserten gikk vi et stykke lengre bak i golden circle, og der var det mye deiligere å stå. Man så mer, masse plass rundt og litt bedre luft. Kjentes ut som jeg var på vei til å besvime et par ganger når vi sto så langt fram, fikk jo ikke vann eller noe. Kun de aller fremste som sikkert fikk 5 kopper med vann hver.

Konserten ellers var veldig bra, det var stas å se han live. Jeg vet at jeg sikkert blir å dra på en konsert i et annet land neste gang, skal finne ut hvilket land som har færrest beliebers og dra dit. Bedre sjans til meet&greet og bedre plasser på konserten. Men ja, var fantastisk og angrer ikke et sekund på at jeg dro. Eneste jeg er litt skuffet over er at han har holdt seg så innesperret gjennom hele Oslo-oppholdet, litt trist at ingen har fått bilde av han bortsett fra på arenaen. Det er selvfølgelig forståelig, han kan jo ikke gå i fred noen steder stakkars 🙁

Nå er vi helt utslitt og har bestilt oss mat, så er det kveld. Har forresten møtt mange fantastiske lesere mens jeg har vært her, og tatt bilder med alle som har spurt! Dere som har tatt bilder med meg, send de gjerne på mail til: [email protected] – så kan jeg legge de ut på bloggen. Ellers, som jeg har sagt flere ganger, legger du ut bildet på instagram kan du bruke hashtaggen #tcmn så jeg ser det. Får så mange varsler så jeg får ikke med meg om du bare tagger @tcmn på bildet. 


Her kan dere se hvor langt bak vi stilte oss til slutt.. deilig!


♥ 1 – @tinasnuppah ♥ 2 – @ragnegronning ♥ 3 – @camillasnuppah ♥ 4 – @synnemasdal ♥ 5 – @birgiittee ♥ 6 – @ellyaase ♥ 7 – @stine0802 ♥ 8 – @aylinmp ♥ 9 – @filippaditlevsen ♥ 10 – @mariafrotveit ♥ 11 – @imiliamargaret ♥ 12 – @lviktorial ♥ 13 – @sophiesrby ♥ 14 – @julieengen ♥ 15 – @tobiasosnes ♥

:(

Hei!

Nå har jeg og Bettina akkurat kommet oss tilbake til hotellet. Vi gikk en tur på Karl Johan og Oslo City etter vi var og spiste, fikk kjøpt nytt minnekort, men selvfølgelig er det noe galt med kameraet mitt. Har et Canon 600D, og det fokuserer ikke riktig. Hvis jeg står i bildet, så fokuserer det på bakgrunnen istedetfor meg, kanskje 1 av 10 bilder får meg i fokus. Noen som vet hva som har skjedd? Har prøvd med to forskjellige objektiver, så vet at det er kameraet.. gråter meg hjel.

Og nåååå er det bare EN dag til JUSTIN BIEBER, WOHO. er så jævlig sjalu på de som blir OLLG, heldig.


Sånn blir nesten alle bildene 🙁


lol, kjempemorsomt


fine lesere jeg møtte, har skrevet brukernavnet til instagrammen dems. hvis du møter meg og legger ut bilde på instagram, hashtag #tcmn så jeg kan se det. ellers kan dere legge ut bildene på fanpagen min her ♥ nr 1 – @leneanti ♥ nr 2 – @maybieber11 ♥ nr 3 – @birgitte_hh ♥ nr 4 – @leastefine ♥ nr 5 – @stineteigen ♥ nr 6 – hahalol.