hjemme en liten stund

Hei!

Vet det har blitt mye reklame i det siste, men har hatt mye å ta igjen etter jeg kom fra Gran Canaria-turen. Skal fortelle litt mer om den når tiden er inne, blir vel om et par måneder. Hadde det iallefall veldig fint med Ida der nede, til tross for at vi kom litt skeivt ut med Rannveig. Det var kjipt at ting ble som de ble, men det er ikke noe å gjøre med det. Nå er jeg hjemme i knappe en måned før jeg reiser videre til Ios sammen med bestevenninnen min Bettina. Vi reiser den 25. august til Ios med LIABP, og jeg gleder meg utrolig mye. Sophie skulle egentlig være med ja, men hun ombestemte seg for en liten stund siden så da tok jeg heller med meg Bettina. Etter 12 dager i Ios reiser vi videre til Ayia Napa hvor vi blir en uke. Gleder meg veldig mye til å oppleve disse to stedene! Det er den eneste planen jeg har for resten av sommeren, etter det blir jeg nok i min kjære hjemby helt til jeg skal til syden i desember med pappa (Gran Canaria). Så i år ble det altså tre sydenturer på meg – klager ikke altså. I morgen skal jeg vise dere innkjøpene fra turen til meg og Ida 🙂

Nå er det forresten siste uken dere kan bestille restplasser til Ios med LIABP, hurry up! De har nettopp vært nede i Ios og filmet swedish midsummer. Sjekk ut filmen nederst i innlegget.

Hvilke planer har dere for sommeren, hvor skal dere reise?

ikke nok med at vi skal på ferie sammen, men vi er kjærester også så det blir kjæresteferie 😉 

 
 LIABP sin facebook-side finner du HER.

shine bright

// produktene er sponset av makestyle

Hei! Først og fremst har jeg en rabattkode som gir dere 10% på alle produktene under, gyldig i 1 uke: TCMN26 

Follow @makestyle på Instagram. Rett før jeg reiste til syden, fikk jeg en ny pakke fra Makestyle – denne gangen med sminke. Er evigheter siden jeg har prøvd ut nye ting, så dere kan tro det var deilig å få litt nytt i sminkemappen. I pakken fikk jeg en del forskjellige shimmerprodukter som man kan bruke på forskjellige måter. Dette var produktene jeg fikk:

♥ 1. kabuki kost HER ♥ 2. too faced endless summer bronzer HER ♥ 3. theBalm hot mama! HER ♥ 4. mary-lou manizer HER ♥ 5. nilens jord sahara shimmer (tomt) ♥ 6. mini kabuki kost HER ♥


prøvde å sminke meg i en litt mer naturlig tone, vet ikke helt om jeg fikk det til


dette solpudderet fra too faced er rett og slett herlig! du får en utrolig fin glød av det, og pudderet skal visstnok vare i 16 timer. den store kabuki-kosten fra nilens jord er perfekt til å påføre med, mykere og deiligere kost finner du ikke. i tillegg til at pudderet og kosten er så bra, så har begge deler et veldig fint design – noe jeg syns er veldig stas på sminke!


disse tre produktene er helt forskjellige, men kan brukes til mye av det samme. mary-lou manizer er en highligther som du også kan bruke som shimmer og øyenskygge. den har veldig mye glitter og er i en lysere tone, så bruker du den i ansiktet må du være litt drøy i bruken. theBalm sin HOT MAMA! har jeg hatt tidligere, det er en utrolig fin blush i en rosatone med myyye shimmer. den legger seg veldig fint på kinnbena, og jeg har alltid likt denne veldig godt. siste produktet er Nilens Jord sin Sahara Shimmer (utsolgt), solskinnspudder med perlemor i. Denne har mange forskjellige nyanser i seg – og de kan fint brukes som øyenskygge også. sahara shimmeren har jeg også hatt tidligere, og brukt mye som blush og øyenskygge. 

♥ har du prøvd noen av disse produktene?

salg på handelsportal

// innlegg i samarbeid med Handelsportal

Hei!

Akkurat nå har Handelsportal salg på alle iPhone 4 og 4S deksler, de har hele 50% avslag på alt i den kategorien. Jeg tenkte derfor det kunne vært fint å informere dere om det. Du kan se hele utvalget på deksler til nedsatt pris HER. Jeg skriver jo ofte om dette, men har et fast samarbeid med HP. Dette er fordi jeg er veldig fornøyd med varene de leverer, rask leveringstid og de har et veldig godt utvalg. Er det mange av dere som enda har iPhone 4/4S?


Et lite utvalg av dekslene dere kan få kjøp til nedsatt pris 🙂

we cant stop

Hei!

Nå har dere jo alle sikkert sett den, men er veldig spent på å høre deres mening om den nye musikkvideoen til Miley Cyrus? Sangen “We Can’t Stop” er jo i seg selv ganske bra, veldig fengende syns iallefall jeg. Jeg så videoen for en liten stund siden, og jeg klarte ikke helt bestemme meg for om jeg likte den eller ikke. Miley har jo skiftet stil på videoene sine iløpet av de siste årene, men alle blir jo eldre og forandrer seg. Hun er vel lei av å være forbilde for en såpass ung fanskare. Det virker som at hun nå satser på å tiltrekke seg litt eldre fans, og det er forståelig.

Så ja – hva synes du om den nye videoen?

 

spotify-lister

Hei!

Nå ligger jeg i sengen på hotellrommet i Oslo og vurderer om jeg skal sove eller se en film. Klarer ikke helt bestemme meg! Ida er en tur ute, men jeg er så lei av å drikke og sliten av reisingen så valgte å holde meg her i dag. Reiser ikke før klokken 22 i morgen kveld, så det blir en lang dag hvor jeg bare må gå og telle ned til jeg får se kjæresten igjen. Kjedelig, skjønner ikke hvorfor jeg må ta fly hjem sååå sent. Kunne liksom tatt hvilket som helst annet fly – hvorfor akkurat det siste på en søndag? Har ikke bestilt flyet selv så hadde no saying i den beslutningen 🙁

Ellers har jeg fått et par ønsker om å dele Spotify-listene mine. Jeg har tre jeg hører mye på, så slenger bare med de.

get up bitch denne sliten består bare av stemningsmusikk. bruker listen mye når jeg kjører bil, rydder i huset, vorser og generelt når jeg vil komme i godt humør. denne listen opprettet jeg i novemer 2012, og jeg legger inn sanger når jeg finner noen spesielle jeg selv har lyst å høre mer av. listen består av 189 sanger med en god blanding av mye toppliste-musikk, russelåter osv.

be alrightdere skjønner vel utifra navnet at dette er roliglisten min. bruker den hver natt når jeg sover (sover så godt med musikk i bakgrunnen), og når jeg er veldig sliten og i chillemodus. deilig med litt rolig klang, og ikke bare full fres med beats. listen ble opprettet i april, og består av 64 sanger. oppdaterer den når jeg finner en fin låt, men det blir ikke så alt for ofte. mye sanger fra litt tidligere på 2000-tallet (eks. britney spears, maria mena, jojo, ne-yo osv).

childhooddette er en veldig grei liste å ha for min del. liker av og til å høre på låter som bringer fram minner, og det gjør aboslutt denne lista! den består av masse “klassikere” (har jeg lov til å bruke det ordet om disse, haha?), altså låter som jeg hørte på når jeg var under 10 år og som foreldrene mine også hørte på. de fleste sangene minner meg om kjøreturer til sverige med the family. opprettet den i mars, og den består av 85 sanger. har egentlig ikke oppdatert så mye – men kom gjerne med forslag til andre låter dere føler hører hjemme der!

siste kvelden

Hei!

Nå er det siste kvelden til meg og Ida her nede på Gran Canaria. Flyet vårt går i 13-tiden i morgen, så i dag skal vi ikke drikke. Skal ta en rolig kveld og se litt i butikker, spise et godt måltid og bare nyte siste dagen skikkelig. Ferien vår har vært helt nydelig, vi har nytt den til de grader. Lange, late dager i solen, god middag utover ettermiddagen for så å dra videre ut og sjekke trykket på klubbene utover natten. Har møtt mye spennende mennesker her nede og blitt kjent med noen litt bedre enn andre – så alt i alt er jeg veldig fornøyd med turen vår. Nå vender vi nesen hjemover snart, og jeg gleder meg veldig til å komme hjem selv om jeg har hatt det fantastisk her nede. Klarer ikke vente til å møte kjæresten min igjen, og å være hjemme med alle tingene mine. Føler meg så tomhendt hver gang jeg reiser på ferie, ikke så lett å bo i en koffert. 

Stakk bare innom for å si hei og hade før vi drar og kikker litt i butikkene 🙂 Her er litt bilder fra onsdagen:


sykt fine :))

poolside

Hei!

Nå har jeg og Ida nettopp vært ute en tur med bassenget og solt oss. Har vært deilig vær her nede hver dag siden vi kom, så det klager jeg ikke på. Vet ikke helt hva vi skal gjøre resten av dagen, men blir iallefall å finne på noe gøy. Har hørt de har skydiving her, høres sykt fett ut men jeg vet ikke om jeg tørr egentlig. Vi får se, vi blogges iallefall lateeeer


Fine hotellet vårt 🙂

Og ja – har sett den der videoen. Syns bare det er morsomt at hun kan ha så mye og si om oppførselen min, når hun så vidt har vært sammen med meg og Ida. Sier mer om hvordan personlighet hun har, som kan sitte å mene så sterkt om meg uten å kjenne meg ordentlig. Greit at man ikke går overens og fungerer sammen med personer, men det går ann å gjøre det beste ut av det og ikke begynne med drittslenging og hat. Det at hun sier hun har sagt ifra til meg vet jeg ikke om jeg er helt enig i. Vi satt med frokostbordet i går, og hun sier til meg og Ida at vi er noen drittunger – det var det eneste. Ingen begrunnelse eller noe. Om det er å si fra på en ordentlig måte syns ikke jeg, det blir helt feil.  Og at vi ikke inkluderer hun stemmer ikke helt, vi prøvde i starten – men hun virket lite interessert i å være sammen med oss og i det hele tatt prate med oss. Da gidder man ikke prøve så jævlig hardt heller. Nok om det, det der er en person jeg ikke bruker mer av min tid på. (og nei, det er ikke en fake krangel haha)

nivå: lavmål

Hei!

Jeg fikk noen kommentarer om at Rannveig (som er her på Gran Canaria sammen med oss) hadde skrevet noe om meg og Ida på bloggen sin, så jeg gikk inn for å lese det. Det var kanskje veldig unødvendig, men tenker jeg kan si det fra vår side også da. En sak har jo alltid to sider. Hun nevner blant annet at vårt største mål i livet er å drikke oss så dritings som mulig, at vi skryter over gutter som har sett på oss, hyler høyest mulig hver gang vi ser en gutt som er kjekk og håper han hører oss osv. Vi, iallefall jeg, har ikke skrytt over at noen gutt har sett på meg. Jeg har heller ikke som mål og bli så wasted som det går ann, og jeg sier ikke et ord når en “kjekk gutt” går forbi. Har jo type, så bryr meg ikke om andre gutter – men uansett. 

Vi har da reist ned på en tur sammen, og Rannveig var fullstendig klar over hvem hun reiste med og at vi faktisk drikker og fester. At hun som høygravid velger å dra på ferie med to 18/19-åringer som åpenbart kommer til å feste osv er ikke mitt problem. Egentlig bør hun ikke klage over det at all.. Hun har selvfølgelig ikke sagt et ord til oss om hva hun mener, så her tar vi ting blogg2blogg. Siden hun er så voksen som hun påstår syns jeg hun kunne tatt det opp med oss og ikke skrive det bak ryggen vår. Hadde jeg vært Rannveig ville jeg hevd meg over det, ikke brettet ut om det på bloggen. Hivs jeg var ordentlig barnslig kunne jeg rakket ned på Rannveig’s oppførsel her, men jeg skal ikke synke til det nivået – tror vi kan kalle nivået for lavmål 🙂

Og vi har da faktisk prøvd å inkludere hun: men når hun flytter fra hotellrommet vårt pga tre maur og bor alene, legger seg på solsenger langt vekk fra oss og aldri snakker til oss så er det ikke så lett. Hun har ikke tatt noe særlig intiativ til å forbedre situasjonen selv, og vi orker ikke prøve så jævlig hardt når hun ikke viser interesse for å være med oss uansett. Hun hadde vel gjort seg opp en mening fra starten av, men jaja..

Avslutter med dagens look:
 
topp fra cubus, skjørt fra H&M og bikinien min er fra en butikk her nede i GC.

bling bling

// innlegg i samarbeid med Handelsportal

Hei!

Nå er det jo sommer, og da er freshe farger et must. Ikke bare når det gjelder klær, men du kan også blinge opp telefonen din med fargerike deksler med diamanter osv. Har funnet fram noen jeg liker, som jeg selv kunne tenkt meg til min telefon. Disse er til iPhone 5. Alle dekslene er fra Handelsportal.

Nummer 1 HER, nummer 2 HER og nummer 3 HER 

gran canaria

Hei!

Nå ligger jeg og Ida på hotellrommet og slapper helt av. Ble en liten tur ut i går for å sjekke trykket på Playa, var ganske mange ute – men mye lokalbefolkning siden det var lørdag. I dag har vi tilbringt dagen med bassenget og fått jobbet litt med brunfargen. Været er supert, hotellet er kjempefint og vi storkoser oss. Vi har faktisk enda ikke fått i oss mat, så snart tar vi vel turen ut for å spise litt og kanskje ta oss et par drinker om vi er i form til det. Har enda ikke fått tatt så mye bilder, men skal prøve å ta med meg kameraet litt oftere.

♥ Hva synes dere om den nye bikinien min? Jeg elsker den!


Jeg hadde pakket driiitbra og systematisk, helt til jeg åpnet kofferten og skulle finne meg klær. kaaaaos