smakebit

Hei!

Nå som leiligheten begynner å bli ferdig, tenkte jeg å gi dere en liten smakebit av hvordan det ser ut. Blir bare litt detaljer, men dere får se hele leiligheten snart. Da skal jeg som sagt lage en video-tour, så fremst jeg får det til og lyssettingen samarbeider. Noen som har noen tips til hvordan jeg skal få filmen best mulig?

Nå er det tid for frokost, haha, klokken halv 5. Ellers er det jo Døgnvill i Tromsø i helgen, men jeg må spare penger så tror ikke jeg skal drikke en gang. På mandag er det premierefest i Oslo for Charterfeber, så jeg skal en snartur ned dit og opp hjem igjen på tirsdag, så sparer meg til da selv om det garantert blir rolig fylla med et par glass vin.

breakfast at tcmn’s

God morgen solstråler :*

Haha, det er forsåvidt ikke morgen – men for meg og Sofie er det sånn. Vi går nemlig ikke skole, og slipper å stå opp klokken 7 på morgenen. Det er så deilig å våkne sent, ligge i senga og slappe av for så å lage seg goood frokost. Mens Sofie lå i sengen og nøt morgensnusen, stod jeg opp og laget varme rundstykker og dekket på til dagens første måltid. Nå er vi utrolig mett, og nyter etter-mat-snusen. Regner med det ikke blir å være sånn her lenge, for nå har jeg tross alt gått i et år uten å gjøre noe. Tenk – et år hvor jeg har våknet til ingenting. Våknet til å ikke gjøre en dritt nyttig, haha. Føler meg utrolig lat og jævlig, så skal få gjort noe med livet mitt etterhvert.


yummy
 

Koselig, her er forresten sofaen jeg kjøpte. Elsker den 🙂

endelig besøk

Hei!

Nå har Sofie kommet på besøk til meg og skal være til i morgen, er evigheter siden jeg har hatt besøk av venner så det blir koselig. Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre, kanskje en tur på kino eller noe annet. Det er jo ikke akkurat så veldig mye å finne på i denne byen.. Senere skal vi lage mat, det blir nok nachos eller taco som er favorittmaten her i huset! Anyhoooow, må faktisk bare stikke. Begynner å bli sent nå! Lots of love


Skjorte fra Forever21, bukse fra BikBok og sløyfe-hårstrikket er fra Primark.

Charter-teaser

Haha, nå er teaseren for oss “bloggerne” kommet ut. Ikke nok med at man er like stygg som i virkeligheten på TV, men alt virker bare superkleint nå haha. Å høre sin egen stemme på TV er faktisk helt forferdelig, og å se seg selv på TV er enda mer forferdelig. ALT er forferdelig – ikke se på Charterfeber i år er dere snille 🙁 Neida – I wish.. men nå gruer jeg meg skikkelig. Fikk hjerte opp i halsen når jeg så teaseren var kommet ut, og når jeg hadde sett den ferdig hadde jeg lyst til å grave meg ned i jorda..

 

ryddedag

Hei!

Beklager at jeg ikke har blogget, men dagen brukes til å rydde opp i leiligheten, få ut alt av søppel og drit og skru opp de aller siste tingene. Har derfor ikke brydd meg med å få sminket meg, så trynet er ekstremt lite bloggmateriale nå. Slenger heller med noen bilder fra Instagram den siste tiden 🙂

ny hårfarge?

Hei!

Nå trenger jeg litt hjelp fra dere. Det er en stund siden jeg farget håret mitt i en rødlig farge, men den har falmet vekk og nå har håret mitt en utrolig utvasket blanding av rød, brun og oransje farge. Jeg må farge det på nytt, for jeg syns ikke den jeg har nå er noe fin. Det jeg er usikker på er om jeg skal farge det rødlig på nytt, mørkbrunt eller prøve å få det lysere igjen. Jeg er så usikker, jeg står egentlig likt på alle fargene. Hva syns dere jeg skal gjøre? 

Sånn ser det ut nå, kommer litt an på hvilket lys jeg er i..

Noen tidligere hårfarger jeg har hatt det siste året:

tilbehør

Hei!

Kvelden i går var veldig bra, og det resulterte i ekstremt dårlig form i dag. Blogger derfor vanlig igjen i morgen, har nettopp kastet opp Burger King frokosten min og det var jævlig udelikat.  

Har fått litt nye produkter fra Handelsportal i posten. Fikk de freshe earplugsene i mange forskjellige farger, earplugsene har volumkontroll og mikrofon så man kan skifte sang, besvare anrop og sånn. Fikk også flere touchpens i forskjellige farger, den er veldig smart hvis du har alt for lange negler eller hvis du er ute og har på deg hansker, for du trykket på skjermen med pennen. Earplugsene finner du HER til 99 kroner og touchpennen HER til kun 19 kroner.

Deler ut to headset og to touchpenner, så hvis du vil ha et kommenter hvilken farge og legg igjen e-post så jeg kan kontakte deg om du vinner 🙂 

neppy hudson

Halloo!

Jeg har nettopp kommet hjem fra Jekta, dro sammen med Tuva for å kjøpe drikke til kvelden og kikke litt i butikker. Kjøpte ikke noe da jeg på en måte er på budsjett for tiden, har brukt så mye på møbler og annet at jeg er nødt til å spare. Ingen shopping på denne fruen 🙁 I kveld skal vi på Rogers, det er skumparty så tror det kan bli morsomt. Egentlig er det ønskelig at man stiller opp i bikini/strandklær, men haha – skjer ikke. Blir nok kjole eller noe sånn for min del. Vi bor ikke i det varmeste strøket så noe bikinivær er det ikke, spesielt ikke på natten! Skal ut med Tuva og Camilla, gleder meeeg. Det er lenge siden jeg har vært på Rogers :’)

I dag har jeg på meg jeans fra BikBok, toppen vet jeg ikke og verdens fineste jakke som jeg kjøpte på River Island i London. De selger den heldigvis på Nelly for dere som liker den like godt som meg, den heter Neppy Hudson. De er fri for den for øyeblikket, men den kommer sikkert inn igjen hvis dere følger med HER. Vi snakkes senere i dag 🙂

bedroom done

Hei kjære lesere ♥

Nå er jeg endelig ferdig med et rom, og det ble soverommet. Deilig å ha alt på plass der, orden i klesskapet og ikke overfylt med ting sånn som der jeg bodde før. Elsker tapeten jeg har på den ene veggen, og jeg er veldig fornøyd med rommet. Det eneste som mangler er gardiner, men det er jo så slitsomt å kjøpe. Man må jo måle lengde og alt, så tar det en jæævlig vakker dag når jeg gidder. Ellers er snart de andre rommene ferdig, mangler gardiner og bilder + å rydde vekk alt som ikke skal være der. Sofaen har kommet, jeg har fått tak i stuebord og alt. Nå begynner virkelig ting å falle på plass, og det er ikke noe som er deiligere enn å bli ferdig med å flytte inn. Og siden jeg nærmer meg målstreken når det gjelder innflyttingen, så vil bloggingen bare gå oppover 🙂

I dag har jeg ikke gjort noe særlig bortsett fra en liten tur på postkontoret for å hente det nye kameraet mitt. Jeg måtte bestille nytt siden det gamle har klikket på et eller annet vis, dårlig å ta vare på tingene mine. Denne gangen kjøpte jeg Canon EOS 700D, og er veldig fornøyd så langt. Gleder meg til å teste ut filmingen, for den skal visstnok ha autofokus – noe jeg har irritert meg grønn på at de tidligere kameraene mine ikke har hatt. Så ja, da blir det video med apartment-tour :))))


Toppen er fra choies


beste senga


Bokstavene vet jeg ikke hvor er fra, men kronen og skiltet er fra Pandoras Eske og det andre fra Ikea.


Fineste lysekrona! Fra Bohus, modell ISABELLE og på tilbud til 699,-


Slik ser det ut inni garderoben min 🙂
 

TV-debut

Da var det offentliggjort, jeg er med i årets sesong av Charterfeber på TV3. Jeg reiste jo sammen med Ida Martine og Rannveig, og Tine Alice som egentlig skulle være med, men måtte reise hjem. Hvorfor jeg ble med og sånn skal jeg komme tilbake med senere, men da vet dere iallefall at dere finner meg på skjermen om et par uker.  Premieren er tirsdag 3. september klokken 21.30 – og jeg gruer meg som faen! Husker så vidt hva vi spilte inn, så kan jo bli spennende å se hvordan de klipper det til og alt. Tror nok mange av dere vil få et inntrykk av at jeg er en sur person, fordi jeg var overhodet ikke bekvem foran kameraet og følte meg skikkelig utilpass. Derfor ble alt jeg gjorde litt unaturlig og jeg klarte ikke å være meg selv.. Well well, shit happens 🙂