vask klær & vinn acneskjerf

// reklame

Hei!

Dette blir kanskje litt utenfor deres interesse, men jeg har fått et nytt “vaskemiddel” i posten for testing. Ikke hvilket som helst, men Dizolve. Dette er et utrolig lett og konsentrert vaskemiddel som ikke tar mer plass på badet ditt enn hva en liten bunke med ark ville gjort. For ja, dette vaskemiddelet er i form av vaskeark. Hvor kult er ikke det? Jeg selv syns det er fancy as hell. På et ark er det fire remser man kan rive av, og en remse tilsvarer like mye som en full dose tøyvaskemiddel. I hver pakke med Dizolve er det 12 vask. I tillegg er det superenkelt å bruke, du legger inn klærne du skal vaske også legger du vaskearket inn sammen med klærne! Man slipper søl og gris med vaskepulver og tøymykner, noe jeg forsåvidt griser med hver eneste gang jeg vasker klær. Jeg syns dette produktet var så spennende at jeg like gjerne ga mamma en pakke også, så hun kunne få teste det ut!

KONKURRANSE:
Nå kan alle som leser bloggen min prøve ut Dizolve gratis og vinne et Acneskjerf. Du bestiller produktet HER også får du en pose med 12 vask rett hjem i postkassen. Når du har bestilt hjem produktet, kommenterer du og liker innlegget mitt slik at jeg ser at du deltar – også trekker jeg en vinner av de som har testet det ut om en uke, den 7. november! 

Positivt med Dizolve:
– Ingen gris rundt på vaskemaskinen
– Tar veldig lite plass på badet
– Slipper å bære tungt hjem fra butikken
– Kommer rett hjem i postkassa
– Sparer miljøet for transport og emballasje
– 16 ganger konsentrert
– Vasker like godt og mykt som andre produkter
– Man trenger ikke skyllemiddel
– Tidssparende


No more of this

 

mørketid = deppa

Hei!

Nå er klokken halv 6, men det føles ut som det er leggetid. Nå er mørketiden kommet for fult, og det merkes godt på energien. Man gjesper seg gjennom hele dagen, og de få timene med dagslys er vanskelig å rekke. Det er i perioder som dette at trening og solarium hjelper på humøret. Jeg, som mange andre, blir ekstra deppa når mørketiden har kommet. Det eneste jeg har lyst til er å ligge i sofaen under pleddet og spise sjokolade, men det kan jeg dessverre ikke. Jeg skal begynne å trene igjen snart, har faktisk trent to ganger denne måneden – hurra! To ganger på 31 dager, det er vel en start? Jeg måtte derimot ta en pause etter de to treningsøktene, for så stiv og støl har jeg ikke vært på evigheter. Alt var et problem, til og med å sitte vanlig i sofaen gjorde vondt. Haha 🙂

I dag har jeg vasket klær og jobbet litt med mail osv, i tillegg har jeg fått en pakke fra Junkyard (sponset) med litt klær til både meg og kjæresten. Han skulle stille opp på bilder, men han er ikke hjemme så da får jeg vise det han fikk i morgen. Han ble iallefall fornøyd! Selv fikk jeg en rosa lue, så nå slipper jeg å fryse på ørene. Elsker luen! Har også fått en hettegenser med glidelås, den er helt plain – men stoffet er utrolig deilig. Hvis du oppgir kampanjekoden tcmn i kassen får du 20% rabatt på hele ordren din fra Junkyard! (rabattkoden varer ut fredag)


Lue fra SVEA finner du HER, og hettegenseren finner du HER


so happy xD

vinn GHD rettetang

Hei søtnoser! 

Jeg elsker å holde konkurranser for dere, så jeg kan dele ut premier som en “belønning” for at dere leser bloggen min. Det beste jeg vet må være å glede andre, så nå har jeg ordnet enda en konkurranse. Dene er i samarbeid med BliVakker, og dere har muligheten til å vinne en eksklusiv rettetang fra GHD. Selv har jeg hatt en rettetang fra GHD tidligere, og den fungerte utrooolig bra – men jeg ga den til en venninne da hun trengte den mer enn meg, og jeg allerede hadde en jeg var fornøyd med. Jeg er sikker på at du som vinner denne konkurransen blir fornøyd, rettetengene fra GHD er kjent for å vare en god stund! 🙂

For å delta, melder du deg på under i boksen. Du legger bare inn e-post adressen din, og vips så er du med i trekningen! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

 

vinner + ny header

(innlegg skrevet i går) Hei søtnoser!

Nå har jeg nettopp trukket vinneren av Junkyard-gavekortet, og vinneren ble tilfeldig valgt. Gratulerer til Janniken Bergan! Fant ikke mailen din, så kontakt meg på [email protected] 🙂 Ellers har jeg vært i et møte i dag, dere får vite mer om det senere. Jeg satt og svarte på mail i dag, også plutselig kom jeg på at jeg hadde et møte om 10 minutter. Tror dere jeg var rask ut døren? Måtte til og med parkere ulovlig, så under hele møtet satt jeg og krysset fingrene for at jeg ikke fikk bot. Flaksen var med meg for denne gangen, heldigvis! Hadde ikke hatt råd til noen bot, men i det øyeblikket fant jeg ut at jeg ikke hadde rukket møtet om jeg skulle begynne å finne en parkering som var lovlig.. 

I dag (tirsdag) kommer det forresten en ny og spennende konkurranse som dere kan se frem til, skulle egentlig komme ut på søndag, men hadde litt problemer med å få satt den opp. Skal også lage sminkevideo til dere snart, men jeg må få kjøpt nye lyspærer sånn at det er lys nok til å se noe på videoen. Haha, høres ut som tidenes verste unnskyldning, men det er faktisk sant!! 

Jeg skal også få nytt design snart, og tenkte å bruke noen av disse bildene. Kunne derfor trengt deres hjelp til å plukke ut to bilder, hvilke to syns DU var finest? Vet at fargen er litt fucked på de, men det fikser hun som lager design for meg 🙂

nye deksler

(reklame) Hola

Gårsdagen resulterte i en stygg hangover, huff huff. Nå skal jeg på Burger King og slukke sulten. Har fått noen nye deksler fra Handelsportal, et flip deksel som har plass til bankkort og lignende, og et bling deksel. Syns begge var veldig fine. Dekselsamlingen min begynner å hope seg opp, så om ikke lenge blir jeg vel å dele ut noen deksler jeg ikke har brukt i en konkurranse 🙂 Handelsportal har de beste dekslene og et veldig stort utvalgt. 


HER


HER

fest er best

Heiheiii!

I dag er det lørdag, og jeg skal ut. Først skal jeg og typen i bursdag til en av kompisene hans, så skal jeg videre ut med venninner når de drar på 20-årsplass. Har troen på at dette blir en vellykket kveld. Jeg viser dere bedre bilder av antrekket i morgen, selv om det ikke er noe spesielt mer enn dere ser på disse bildene.  Adios

bitch don’t kill my vibe

(sponset lue) Hei mine flotte lesere :*

Nå har jeg akkurat kommet hjem. Det gikk kjempefint å bli stylet, jeg stilte opp til et skoleprosjekt siden Mette holder på å utdanne seg til frisør. Så da trengte alle elevene en modell de kunne sminke og style håret på, og Mette hadde valgt temaet “fashion”. Syns hun gjorde det kjempebra, hun har tross alt bare gått frisørlinjen i 2 måneder nå. Jeg glemte minnekortet hjemme, så fikk ikke tatt noen bilder der borte dessverre. Stresset veldig med å rekke å komme meg dit, jeg gjør jo alt i sneglefart. Dere kan se resultatet på instagrammen til Mette (@metterenate)

I dag fikk jeg en pakke i posten fra madlady.se. Fikk tre beanies, så viser dere den ene nå!


Du finner den HER til 129 kroner.

skal bli stylet

Hei!

Nå har jeg akkurat spist frokost, og er på tur ut døren. Jeg skal ned til Norsk frisør- og hudpleieskole her i Tromsø og være “modell” for Mette som går frisørfaget. Hun skal style håret mitt og sminke meg, er både spent og gruer meg litt på samme tid. Skal ta med kamera og ta bilder til dere iallefall! På bildene under ser dere meg akkurat nå, helt sminkefri og ingenting i håret. Fresh? Nei, ikke så veldig 🙂

Nelly har forresten oppdatert salget sitt med nesten 1000 varer, blant annet har de 700 festkjoler på salg akkurat nå. Du kommer til salget HER

vinn gavekort på 2000,-

Hei!

I dag har vært en ekstremt lite spennende dag, så skal spare dere for kjedeblogging. Tenkte heller å fyre på med en konkurranse til dere. I samarbeid med Junkyard deler jeg ut et gavekort på 2000 kroner som vinneren kan bruke fritt i nettbutikken. Junkyard har utrolig mange spennende varer, så jeg er sikker på at dere finner noe dere liker der. Jeg selv har masse klær og sko fra de, og er like fornøyd med alt.

For å delta:
– Lik facebook-pagen til Junkyard HER 
– Skriv en kommentar på dette blogginnlegget med link til dine favorittvarer med en totalsum rundt 2000,-

Enkelt og greit! Lykke til, vinneren trekkes på mandag 🙂 

venner og kjæresten

Heiheiii

Jeg har nettopp hatt besøk av Camilla og Natalie. Tror det er de første vennene mine jeg har på besøk etter jeg flyttet hit, bortsett fra bursdagen min – og det har gått ca 2 og en halv måned. Det sier kanskje litt om hvordan sosiallivet mitt er. Jeg prøver heldigvis å gjøre noe med det, må gjenopprette kontaken med alle vennene mine. Savner de alle sammen veldig mye.

Før, når jeg var singel, tenkte jeg bestandig at jeg aldri skulle ende opp som de jentene som kun satt inne med typen og som man nesten aldri så noe til. Gjett hvordan jeg endte opp? Jepp, akkurat sånn. Det er faktisk noe jeg hater veldig mye, føler meg som verdens dårligste venn og at jeg bare svikter alle… Det viktigste for meg er egentlig at jeg starter og avslutter dagen med Marius. Jeg skal bli mye flinkere til å ta meg tid til vennene mine, man trenger jo faktisk ikke bruke hele dagen sammen med kjæresten.  Dessuten har vennene alltid vært der, og det er de som kommer til å være der om det skulle bli slutt med kjæresten – så det er viktig å ta vare på de! 

Noen andre som har hatt perioder med kun kjæresten, og ingen sosialliv? 

meg og meline<3<3<3