badstu

Hei og god kveld!

I dag har jeg vært på “jobb” helt til klokken 19. Vi har utplassering og jeg er utplassert på HairShop på Jekta sammen med Benedicte, trives veldig godt der – men det er også litt skummelt. Føler meg så liten om dere skjønner? Som når jeg gikk på barneskolen og var på omvisning på ungdomsskolen, det var jo sååå stort og skummelt. Anyblog har jeg ikke så mye å meddele. Etter jeg var ferdig på utplasseringen i dag dro jeg på Brun og Blid sammen med Camilla og Benedicte. Har tatt litt for mye sol i det siste, og i dag tok jeg i 45 minutter. Galskap ja, jeg angret etter de første 10 minuttene i solsenga fordi det var mildt sagt badstu der inne. Gikk inn og ut av solsenga, slo den på pause 10 ganger og visste ikke helt om jeg skulle besvime eller dø. Blir neppe å gjøre det flere ganger, men guud så godt det er å ha fått litt brunfarge igjen. Jeg kan ta mye sol i en periode på en måned, også kan det gå 2-3 måneder hvor jeg ikke tar sol en eneste gang. 

Tenkte også at det er på tide med en video igjen snart, noen ønsker? ♥ (vinnerene av skjerfene blir kåret i morgen, har glemt det av)

sofiekos

Hejjj blogg1

Helgen min har jeg tilbringt her på Storsteinnes hos Sofie. Dette er hva jeg kaller landet – dårlig dekning, nabo med alle man kjenner og en butikk. Haha neida, det er ikke så ille. Fredagen spiste vi sjokolade og frukt + at vi kjørte litt. I går dro Sofie meg med på puben de har her hvor det var liveband og sånn. Husker ikke siste halvdel av kvelden, men Sofie klarte iallefall å miste telefonen sin i do når hun skulle tisse. Gratulerer så mye til henne, skal fikse diplom og sånn. I dag skal jeg kjøre hjemover, kjenner jeg gruer meg litt men heldigvis skal jeg ikke kjøre alene. Tenker vi blogges igjen i kveld når jeg er hjemme, skal bli litt flinkere å oppdatere dere på det SPENNENDE livet mitt xD

oh shit

Nesten litt pinlig å blogge plutselig… men jeg har faktisk bare gitt meg faen i å blogge i det siste. Har verken hatt ork, lyst eller noe å blogge om så da lot jeg heller være. Det er faktisk lov å gi seg faen, og jeg blogger jo ikke for å tilfredsstille dere. Jeg blogger fordi jeg har lyst og syns det er gøy, og når jeg ikke har lyst plutselig så lar jeg være. Derfor har dere ikke hørt fra meg på en stund + har druknet i skolearbeid og andre ting i livet. 

Nå er jeg iallefall her og sier hei, thats whats important. Jeg er ikke død og jeg lever i beste velgående (nesten iallefall..). I helgen som var dro jeg og Tuva til Narvik på besøk til Bettina og Line. Hadde ikke vært der på 1 år, men var koselig å tilbringe litt tid med Bettina igjen + å få møte samboeren hennes Line. Fredagen slappet vi av sammen med Iselin, lagde pizza og så på TV. Lørdag dro vi ut, og søndag var vi hangover. Helgen kort oppsummert, ikke noe mer spennende enn de ordene der.

Har forresten kjøpt meg en ny bukse på BikBok, men er veldig bekymret for at hullene skal ende opp slik som på forrige buksa jeg hadde med hull i. De ble sinnsykt store og buksa ble ubrukelig. Så noen som har noen tips for å unngå at hullene utvider seg (bortsett fra å sy en lapp på innsiden som dekker hullet)? De har allerede utvidet seg liiiittegrann og det er nok i massevis allerede haha.

I dag hadde vi en mappeprøve på skolen som het Brudeoppsett med makeup. Derfor hadde jeg Aurora som modell, og gjorde et oppsett + at jeg sminket henne lett. Jeg er ikke noe god på oppsett og jeg syns det er dødsvanskelig, kan vel dette og en eller to oppsettsfrisyrer til. Fletter utover de vanlige flettene er bare å glemme, og noe kreativ er jeg heller ikke. Håper det kommer med tiden. Forvørig så ble Aurora veldig fin ♥

makeup kurs

Hei!

Denne uken på skolen har vi bare om make-up. Et kurs som går over 4 dager. Teorien i seg selv er veldig enkel syns jeg, alt gir mening og det er lett å huske på. Men herregud, det praktiske… Det er faktisk vanskelig å sminke andre enn seg selv. Å velge riktige farger, fremheve og skjule riktige trekk og å få alt til å passe sammen. Jeg skjønner veldig godt at hvem som helst ikke kan kalle seg en make-up artist. I går hadde vi dag-makeup og i dag hadde vi kvelds-makeup. I morgen skal vi ha brude-makeup og det gruer jeg meg til. Der skal jo alt være perfekt og med måte, man skal jo få bruden til å føle seg som en prinsesse på bryllupsdagen så noe feile farger og slikt kan man ikke ha noe av. I tillegg til at resultatet skal være plettfritt, skal det også se nogenlunde naturlig ut. Man vil jo ikke være den som ødelegger dagen til bruden heller..

Etter skolen i dag dro jeg til Benedicte også lagde vi fiskeboller. I går lagde vi lasagne. Mye bedre å ha noen å spise med, er så sinnsykt trasig og stå på kjøkkenet for å kokkelere til seg selv og.. seg selv. Ellers har jeg bestemt meg for at jeg skal til Narvik i helgen, må besøke Bettina. Har ikke vært der på snart akkurat et år faktisk, sykt. Ikke at det gjør meg noe da jeg bare blir alt for full og gjør teite ting når jeg er der, men så har jeg vokst litt på dette året så vi får satse på at det går bra. Helgen etter der igjen skal jeg til Sofie på Storsteinnes, hun har flyttet for seg selv så da blir det god mat og vin. Mmm ♥ Venner og mat + snus, solarium, litt alkohol og søvn. Favorittene i livet ;)))

Nå skal jeg stikke til Brun og Blid for å ta sol for første gang på flere måneder. Føler meg så bleik for tiden, så her må det litt tæning til!!!

“kjærlighetssorg”

God kveld ♥

Denne søndagskvelden har jeg tilbringt forran TV’en med smeltet sjokolade, frukt og potetgull. Litt me-time er viktig i hverdagen, og hvilken annen dag en søndag er ikke perfekt for dette? For et par uker siden gikk et program på TV, Justin Bieber: All Around The World. Hadde ikke tid til å se det, så jeg satte det på opptak. Har helt glemt av at jeg hadde det, så i kveld fant jeg ut at jeg skulle se programmet. Noe jeg angrer dypt på… Når skal jeg lære? Hver gang jeg ser på programmer og ting om Justin Bieber, så får jeg så sinnsykt “kjærlighetssorg” fordi jeg vet at jeg aldri blir å få møte han og bli sammen med han. Nå kommer jeg til å være deppa i flere dager siden jeg absolutt måtte pine meg selv gjennom programmet – why God, WHY? Akkurat det samme skjedde etter jeg så Never Say Never på kino, haha.. Verste ukene i mitt liv i etterkant av filmen 🙁 Han er fin, han synger så fint, øynene, smilet og alt. Ikke verdens største, men ansiktet og stemmen veier opp for alt det andre! Jeg elsker også at han har blitt litt “bad” den siste tiden, selv om det var litt vel mye bad behaviour og arroganse i de videoene TMZ postet.. 


Kan han gi faen liksom? Mmmm… ♥


Noen som så på programmet når det gikk, eller har sett det fra før?

new in

Hei!

Her er de nyeste tilskuddene i klesskapet mitt. Som dere ser har jeg fokusert på gensere, fordi jeg har plutselig veldig lite hettegensere og gensere generelt. Etter jeg flyttet fra der jeg og Tuva bodde før, så har masse klær og sko bare forsvunnet i løse luften. Ting jeg er sikker på at jeg pakket ned liksom, mulig at det har falt av hengeren en plass eller noe når jeg kjørte flyttelasset.. Haha! Så nå var det godt å få litt nytt inn i et allerede fullstappet klesskap. Har enda ikke fått ryddet gjennom det, men det tar jeg når jeg har tid!


BikBok 199,-


colour wear her


eivy hoodie her


BikBok 179,-


madlady her


madlady her

Ikke nok med det, men jeg måtte altså titte en tur innom Nelly og se litt rundt. De har 20% og oppover på masse varer fra Jeane Blush, her finner du mange fine topper, bluser, kjoler og annet i blonder og duse, herlige farger til sommeren. De har også mange andre varer på salg enda, så det kan være lurt å ta en titt her før man forelsker seg i alle plaggene til vanlig pris ♥ Selv kjøpte jeg blusen og den sorte kjolen på bildet under, gleder meg til sommeren!

♥ Nydelig bluse her ♥ Stilren cardigan her ♥ Søt blondekjole her ♥ Enkel, sort kjole her 

helg for faen

Endelig heeeeelg!! Har gledet meg enormt mye til helg denne uka, fordi jeg har masse søvn å innhente. Blir så sinnsykt godt å legge seg i kveld og vite at man kan sove så lenge man bare orker. Dagene skal brukes på venner og familie, i kveld skal jeg over til mamma og spise hjemmelaget pizza. Ganske snart faktisk, venter bare på at hun skal komme hjem. Når jeg er sulten og ikke gidder å lage meg mat selv, bruker jeg å skrive til mamma eller pappa på facebook “middag?” så får jeg så og si alltid servert noe. Godt å ha noen som kan feite opp pinnedyret tcmn. I morgen skal jeg være sammen med en venninne, tro det eller ei – jeg skal faktisk ikke ut. Ikke før om tre uker, jeg er nemlig utestengt fra den eneste uteplassen jeg er gammel nok til å dra på. Jeg er så sjalu på venninnene mine som blir 20 tidlig på året, jeg må vente hele 6 måneder før det blir min tur…

I går var jeg på Jekta sammen med Meline. Hadde fått lønn og følte jeg måtte kjøpe noe (dårlig uvane) så skal vise dere innkjøp i morgen. Kjøpte litt klær, også kjøpte jeg meg nye hull i ørene. Jeg har hatt to hull i hvert øre, men det siste hullet hadde grodd i det høyre øre. Derfor tok jeg det på nytt, også tok jeg et ekstra hull i venstre øre så nå har jeg 3 i det venstre og 2 i det høyre. Skal ta det tredje hullet i det høyre når det jeg tok i går har grodd. Jeg har også vurdert å ta piercing i tunga og i nippelen faktisk, haha. Ikke fordi det er så sinnsykt fint, men for gøy og for å se hvordan det er. Liker man det ikke så tar man det jo bare ut! På planen står også sleeve-tatovering på høyrearmen og noen småtættiser her og der. Herregud så mange planer, må nesten komme i gang med noe av det snart. 

Dere som har hull i tunga og nippelen, hvor vondt var det på en skala fra 1-10 og hvordan er grotiden? 


genseren er ny, kjøpte den på bikbok i går for 199 kr ♥ superdeilig stoff og fiiin farge

ass tattoo

Hei!

Husker dere når jeg svarte på spørsmålsrunden for litt siden? Da sa jeg jo at jeg hadde 4 tatoveringer, og at den ene fikk dere aldri se. Den ene som jeg ikke ville vise var en sinnsykt stygg kyssemunn på rumpa som jeg og en venninne tok i fylla i syden. Tatovøren var omtrent like full som oss, og resultatet ble jo.. tja, helt jævlig stygt? Etter hvert ble jeg ganske lei av å ha den der, fordi den så ikke ut. Derfor bestilte jeg meg en time til å ta cover-up, altså dekke den med en ny tatovering. Jeg ville enda ha kyssemunn, så ga tatovøren frie tøyler og nå har jeg en kyssemunn som bokstavelig talt ser ut som et klistremerke. Alle tror den er fake, men jeg syns bare det er morsomt. Den er litt cartoon-ish, mens den jeg hadde før bare var helt jævlig stygg-ish. 

Drøyeste bildene jeg har lagt ut på evigheter, men whateveeeer ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ hejdå

vinn varme og gode skjerf

(sponsede produkter) Hei!

Nå er jo våren på vei, men det betyr fremdeles ikke at det blir varmt ute. Derfor vil jeg gjerne dele ut et skjerf hver til to heldige lesere. Disse skjerfene har jeg blogget om før (her). De er fra BuyHelse og er så og si prikk lik Acne skjerfene, bare billigere. Skjerfene er i 100% ull, så de er veldig varme og gode. De gjør det lille ekstra til et hvert antrekk, og når man har så mange fine farger å velge mellom så har man bestandig et skjerf som passer til antrekket. De er stooore så hvis jeg fryser hjemme bruker jeg de som pledd også, haha! Kvaliteten er heller ikke til å klage på, de skjerfene jeg har hatt lengst er enda like fine som når jeg fikk de. Noen av fargene er utsolgt – men du finner det blå her, camel her, rosa her og mørk grå her.

For å delta i konkurransen må du kommentere hvilken farge du ønsker (velg mellom de fire på bildet til venstre) og like innlegget, så er du med i trekningen. Du kan velge blant rosa, lys beige, blå og mørk grå. Vinnerene trekker jeg på søndag, lykke til ♥ 

super rich kids

Hei!

Akkurat nå sitter jeg og venter på at vaffeljernet skal bli varmt. Tuva var her en tur i går kveld (ja, vi er enda venner for tusende gang), og begge var sultne så da måtte mesterkokken tcmn mikse sammen en vafflrøre. Det blir vel til at jeg kun spiser vafler helt til røra er brukt opp, haha. Jeg har gjort noen viktige ærend i dag, og klokken 17 skal jeg på en viktig samtale. Gruer meg litt til å dra, fordi det er helt jævlig vær ute og jeg har ikke jakke. Så den korte turen fra leiligheten og til bilen, og fra bilen til dit jeg skal blir å resultere i at jeg ser ut som ei våt bikkje… 

Når jeg kommer hjem igjen kommer det forresten en konkurranse, lenge siden jeg har delt ut noe til dere flotte lesere! Et lite hint til premien – vår + hals. Nåå må jeg egentlig bare trykke i meg noen vafler og komme meg avgårde. Håper alle har hatt en grei start på uken, så blogges vi senere. Kisses 


genser fra junkyard