oslove

(rommet er sponset)

Hei kjære! Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo sammen med Bettina. Vi kom hit på torsdagskvelden, og skal være her til i morgen før turen bærer videre til Arendal og Hovefestivalen 2014!

I helgen har vi har benket oss inn på Park Inn by Radisson Oslo – et utrolig sentralt hotell som ligger knappe 50 meter fra Karl Johan (Øvre Slottsgate 2c), så vi bor med andre ord midt i byen. Utrolig deilig med kort gåavstand til alt, for eksempel om vi er å shopper på Karl Johan så er det ikke noe problem å gå innom hotellet for å legge fra seg noen poser om det blir for mye å bære på. Rommet klager jeg heller ikke på, det er utrolig stort og romslig med mye lys og egen veranda. King size bed og alt er bare velstand egentlig. Har dessverre ikke fått smakt på frokosten enda da jeg våknet 13.30 i dag etter en litt for fuktig tur ut i går – men gleder meg til å spise den i morgen. Hotellfrokost er så godt ♥ Mens jeg har vært her så har jeg rukket å ordne neglene, tatt vippeextensions og fått juvederm i leppene. Skal vise dere bilder og slikt senere, nå må jeg komme meg avgårde så det ikke blir så sent. 

Jeg skal få blogget hver dag når jeg er på Hove, jeg har litt mer å skrive om og vise dere bilder av da føler jeg.

bettyboop og tcmn


Fiiine rommet 😀


hahaha, fritidsproblemer!!!!

ferietid

reklame i samarbeid med handelsportal.no

Hei!

Akkurat nå har Handelsportal.no noen kupp for dere som skal reise på ferie i nærmeste framtid. Freshe og billige øretelefoner – kun 39 kroner for et par i valgfri farge med mikrofon. Supert nå som det er ferie og man reiser bort, så kan man ta med seg uten at det er total krise hvis øretelefonene blir borte/gjenglemt eller får vann på seg. Man kan for eksempel kjøpe flere å ha som backup. Noe som er litt verre å få vann på må være telefonen, og derfor har de også tilbud på et vanntett armbånd etui til iPhonen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for telefonen din mens du går langs havet på stranden eller ved bassenget! Du finner øretelefonene til 39 kroner HER og det vanntette etuiet HER til 49 kroner. 

fingertattoo

(reklamelenker) Hei!

Har dere sett at Nelly har et stort salg hvor det er 50% på ALT? Ikke? Dere finner det HER! For litt siden, når jeg viste dere hva mer jeg hadde gjort på tatoveringen på armen, så sa jeg jo at jeg hadde en tatovering jeg ikke hadde vist dere enda. Jeg var for ca 1 mnd siden og tok en tatovering på fingeren. Har leeenge hatt lyst på en, og hadde i utgangspunktet tenkt til å ta en diamant eller en krone, men det er så mange som har det som jeg vet om. Derfor tok jeg heller en sløyfe, og jeg elsker den! Det var derimot ufattelig vondt, en av de vondeste jeg har tatt hittil… Som vanlig er det Max på Underdawg Tattoo som har tatt den på meg – han har tatt så og si alle mine, og jeg blir like fornøyd hver gang så da velger jeg å gå dit fast. Haha, ikke verst å være fastkunde på en tatoveringssjappe av alle plasser! 

I dag hadde jeg Camilla som kunde på Hair Shop på Jekta, hvor jeg jobber. Hun har vært i en lang prosess med å bli blondere i håret, hun har nå gått fra en mørk brunfarge til å bli ganske så lys uten å helfarge det. Dette er vel 4. gang vi striper det, og denne gangen ble restultatet utrolig bra. Bildet til venstre er etter en gang med striper, som dere ser så er det nesten bare striper øverst fordi de har blitt slitt og knekt av i lengdene. Dette skjedde etter hver gang vi stripet, så hun ble bestandig mørkere i lengdene etter hvert som tiden gikk. Kjipt, men når man har farget og styrt mye med håret er det ikke til å unngå at det knekker og faller litt av.. Ble iallefall utrolig fint! Klipte også av 3-4 cm så håret så mye sunnere ut ♥

NB: Dette ble altså ikke gjort på et frisørbesøk, men over en periode på flere måneder med en lengre pause mellom hver behandling for å kure og bygge opp håret! 

feriepenger = nye klær

Hei!

Forrige uke tikket det inn en melding på telefonen om at feriepengene var kommet inn på konto, og i det sekundet kjente jeg en enorm kløe etter å dra bankkortet for litt nytt i klesskapet. Derfor sprang jeg rett på BikBok etter jobb og kjøpte meg litt sommerklær, haha. Jeg prøvde å ikke bruke så mye, siden jeg skal på Hovefestivalen snart og derfor sparer litt penger til da. Det er faktisk bare 10 dager til jeg drar, gud bedre! Har ingen peiling på hva jeg skal ha med meg, er så lite forberedt at jeg får litt panikk. Gleder meg iallefall utrolig mye til å dra, og tror det blir veldig morsomt. Håper på å møte mange av dere der ♥

Her er det jeg kjøpte. Neste dag kjøpte jeg litt bikinier, men har ikke rukket å ta bilde av det så viser resten ved en senere anledning! 

Hva likte du best?

tingeling

(sponsede produkter) Hei!

Minnekortet mitt er ødelagt, så har ikke fått blogget noe i det siste. Dere vet den knappen man kan skyve på for å “skrivebeskytte” minnekortet? Den har blitt skjøvet slik at minnekortet er skrivebeskyttet, også har den falt av, haha.. Så jeg får ikke gjort noe med minnekortet, må få kjøpt meg nytt. Det har skjedd med sikkert nesten alle minnekortene mine og det er så irriterende.. Alt et stengt til tirsdag, så dere for nøye dere med mobilbilder fram til da.

Jeg fikk for litt siden en ny pakke fra Handelsportal.no med produkter til både iPad’en og iPhone’n min. Er superfornøyd med alt som vanlig, jeg manglet faktisk et hvitt sett med øretelefoner så nå er samlingen komplett. Til iPaden fikk jeg et smart cover med “stand” som man kan støtte opp for å få iPaden til å stå – perfekt til å se på film og sånn! Her til 199 kroner. Øretelefonene finner dere HER på tilbud til 49 kroner. Jeg fikk også et deksel til iPhonen, syns det var utrolig søtt. Det er gjennomsiktig og bilde av Tingeling som kysser Apple-eplet på telefonen. Det så ut til at de var utsolgt for akkurat det, men du finner et lignende HER.

bikini on

Hei!

Først og fremst: tuuuusen takk for de positive tilbakemeldingene på forrige innlegg om håret og alt, det er så godt å se at dere enda er innom bloggen min til tross for at jeg er så dårlig med oppdateringer – men det ga meg virkelig litt ekstra motivasjon med respons fra dere ♥

For en herlig dag. Hadde tidligvakt på jobb, så skulle egentlig være ferdig klokken 16 – men det var så lite å gjøre at jeg fikk gå enda litt tidligere. Noe jeg ble veldig glad for, så får jeg tatt meg en tur ut i solen jeg også. Jeg skal hente Malin snart også skal vi dra en tur til bukta, venter bare på at hun skal bli klar (sinnsykt treg….). Skulle ønske jeg hadde verandamøbler her jeg bor + en grill – skal faktisk få ordnet det snart. Nå følte jeg at jeg MÅ ha det, haha. Vi blogges iallefall, må komme meg avgårde før det blir kaldt ute!


bikinitoppen er fra river island og shortsen fra delia’s i usa

siden sist

Hei!

Nå begynner det endelig å bli sommer her i Tromsø, solen skinner og det er varmt ute. Hele forrige uke gikk til eksamensstress, men det lønte seg da jeg fikk 5(!!) på eksamen. Jeg var egentlig fornøyd så lenge jeg bestod, så ble litt overrasket over 5’eren for å si det sånn. Siste skoledag var på tirsdag, så hadde jeg fri fram til mandag. Nå har jeg begynt å jobbe som lærling på HairShop Jekta, og jeg trives veldig godt der. Har min siste eksamen på torsdag, en ganske stor en med høy strykprosent (gaaad, noen som vil ta den for meg?).. Gleder meg til å se hva årene fremover bringer, men det er iallefall veldig deilig å ha en fast jobb. Ferdig med skole for denne gang, hihi. Om dere vil ha billig klipp/farge/whatsoever så er det 50% hos meg siden jeg er lærling, så det er bare å bestille seg time her (tror man må ringe for å booke hos lærlinger). 

Sååå fornøyd! 

Ellers er det sikkert mange av dere som lurer på hvor mye hår jeg har igjen etter jeg farget det blondt – vel, ikke mye. Eller jo, det er tykt og sånn, bare ikke langt. Det er veldig kort, ubehagelig kort. Stygg-kort (på meg selv). That’s the price you gotta pay for doing dumb shit! For ja, det var faktisk ikke noe smart å farge håret blondt. Jeg angrer ikke, men jeg har ødelagt håret mitt. Det er helt tyggis flere steder, men det forventet jeg selvfølgelig når jeg gikk fra rødt som er en av de vanskeligste fargene å få ut av håret.. Heldigvis finnes det extensions, skal få ordnet meg tape så jeg slipper å styre med clips hele tiden når jeg skal ut og sånn. 

Oooog jeg har fylt i litt mer på tatoveringen. Sleeven begynner å komme seg sakte men sikkert, har innsiden av overarmen igjen + underarmen. Jeg og Max ble enige om å få inn litt bakgrunn rundt rosene, så det ikke så ut som de bare var plassert der. Det så liksom litt nakent og tilfeldig ut med bare rosene, så da kjørte vi på med litt bakgrunn i en lys, soft gråfarge for at rosene skal være i fokus. Dette gjorde jeg rett før helgen, så det er ikke helt grodd enda – men jeg er veldig fornøyd. Max på Underdawg Tattoo har faktisk tatt alle tatoveringene mine bortsett fra “mamma” og “pappa” på håndleddene. Noen som klarer å gjette hvor mange tatoveringer jeg har akkurat nå? Har også en tattoo jeg ikke har vist dere enda, men dere kan skimte den sånn svakt på noen av bildene – guess what?