god form

(konkurransepremien er sponset av handelsportal) Ja, god form – hva i all verden er det? Et fremmedord for meg i dag i hvert fall, for noe god form har ikke vært tilstede her. I går drakk jeg sammen med noen venninner, ble en lang natt og kom meg ikke hjem før i dag tidlig. Ganske redusert så da var det bare å slenge seg rett ned i sofaen og ikke røre en eneste muskel på flere timer. Lå egentlig og ventet på at den gode formen skulle komme snikende, men det skjønte jeg fort at bare var å glemme. Var i alle fall en fin lørdag, litt roligere enn hva jeg er vant til ellers når jeg er ute – men det gjorde meg absolutt ingenting!

Den siste tiden har bloggen vært så nedprioritert som det går ann, og det er i hovedsak fordi jeg ikke har hatt en pc som funker for fem flate øre. Fikk levert MacBook’en min på reparasjon først i går, så fikk jeg en låne pc som jeg kan bruke i mellomtiden mens jeg venter. Dere må ikke forvente at jeg skal blogge hver dag, i alle fall ikke nå for tiden. Det har skjedd mye i livet mitt de siste månedene som har gjort at jeg ikke har hatt noe motivasjon til å sitte og skrive uten mål og mening på bloggen min. Jeg har vært nødt til å prioritere andre ting i hverdagen som kommer foran bloggen. Jeg har ikke hatt noen “blogg-glede” på en måte – så istedenfor å skrive innlegg hvor jeg fremstiller alt fint og flott, slenger med noen bilder av nyeste innkjøp og et par selfies, så har jeg bare latt fullstendig være å tenke på bloggen. Jeg har prøvd å blogge normalt og oppdatere flere dager på rad, og det har gått greit frem til jeg får inn mange anonyme kommentarer som rakker ned på meg utseendemessig. At jeg har blitt så tynn og at det ser ser ut som jeg har spiseforstyrrelser osv. Jeg er bestandig forberedt på at jeg får kritikk, og dere har all rett til å kommentere for en dårlig blogger jeg er, be meg om å legge opp bloggingen og sånne ting. Jeg tar mer enn gjerne imot refs for den dårlige bloggingen min, for det fortjener jeg. Men vær så snill og slutt, dere som gjemmer dere og er anonym bak tastaturet, med å skrive trakasserende kommentarer. Hva er vitsen? 0, det er vitsen.

Så ja, kommer tilbake med et mer utfyllende innlegg i morgen om hva det gjelder. Frem til da tenkte jeg å kjøre en konkurranse og dele ut noen produkter. Jeg har jo fått produkter fra Handelsportal en del ganger, og jeg har derfor samlet opp sikkert 20 øretelefoner. Jeg har ikke noe behov for flere, så jeg skal dele ut noen til dere nå. Jeg trekker to vinnere som får to stykk høretelefoner og et Tingeling-deksel hver. Alt dere trenger å gjøre for å delta er å skrive en kommentar med kontaktinfo og hvilken farge dere ønsker på høretelefonene og dekselet – så trekker jeg en tilfeldig vinner senere denne uken.

Dere får forøvrig kjøpt øretelefonene her fo 69kr og Tingeling-dekselet her for 169kr ♥


Så ja, bare få med kontaktinfo og fargeønske på dekselet og øretelefonene du vil ha! Good luuuck og jeg håper dere har hatt en fin helg 🙂

selvfølgelig

Husker dere jeg sa at jeg mistet alle bildene på pcen min fordi den var klikka og jeg måtte gjenopprette den som ny? Vel, jeg trodde problemet var løst da men nå vil den bare slå seg på også slår den seg av med en gang igjen før den har startet ordentlig opp. Noen sa at harddisken er gåen da, så vet noen om man må betale for å få ny harddisk eller om det går på garantien?

Ellers går det bare fint her nede. De to dagene som har vært har gått til soling, mat og festing – mens i dag har vi kun hatt en chilledag på hotellet med to snarturer ut for å få i oss litt mat. Dette fordi vi bør være i form til i morgen, da skal vi på partyboat om vi får ordnet billetter. Starcraft tror jeg båten heter, noen som har noen erfaringer?

På lørdagskvelden reiser jeg hjem igjen, men jeg skulle gjerne vært her lengre hadde det ikke vært for at jeg må tilbake på jobb. Det får holde med mobilblogging til jeg kommer tilbake fra ferie og får gjort noe med macbooken.

Peace out

Haha, vi gikk forbi en butikk som har hatt en fin bantanke med å variere størrelsen på dukkene – men resultatet ble kanskje ikke helt proposjonert?

mobilbilder er kanskje ikke så spennende, men det får duge!

vims

Haha, første kvelden gikk egentlig ganske greit for min del – men for andre sin del gikk den ikke fult så bra. Han ene som er her har klart å miste telefonen sin i natt, han var ubrukelig full i går så i dag ser han ut som han har blitt mishandlet. Full av sår overalt! Glad det ikke var meg for å i det sånn, nå ligger han sprekksyk og blir ikke med oss andre ut i dag. 

Dagen ble tilbringt med fyllesyka på stranda, like så greit. Etter det dro vi hjem for å slappe litt av og ordne oss før vi tok turen inn til sentrum. Spiste en god middag og gikk i litt butikker etterpå hvor jeg kjøpte meg 4 par “Toms” og en hettegenser + bukse. Har ikke hatt planer om å shoppe noe særlig mens jeg er her nede, annet enn at jeg skal ha tusen par “Toms” sko med meg i kofferten hjem. Nå har jeg neongrønne, rosa, hvite og svarte. Må ha litt flere farger å velge mellom, skoene kan jo brukes i de fleste sammenhenger og passer til så mange antrekk. Jeg har betalt ca 75 kroner per par, men de er jo så klart ikke ekte. 

grillegrillegrille


topp og shorts – bikbok, sko – jallatoms fra tyrkieeet

alanyaaa

Hei!

Nå har vi gått Alanya rundt nesten for å finne et fungerende nett, så nå sitter jeg på en restaurant for å blogge haha… Vi kom hit natt til lørdag, så da ble det bare en liten spasertur inn til byen for å kjøpe noen nødvendigheter før vi tok kvelden. Jeg er her nede sammen med Malin og to kompiser, Marco og Dennis. Det er deilig vær her nede, men luften er så ufattelig fuktig og klam så det føles 20 ganger varmere ut enn det egentlig er. Ellers bor vi sånn passelig sentralt på et hotell som har det viktigste – bortsett fra internett. Eller jo, det er internett, men om den fungerer er en annen sak haha.. I dag har vi bare vært på stranden og innom en sjappe og røyket vannpipe. Nå er vi ferdigspiste og klare for sjekke utelivet her i Alanya. Om dere ikke hører mer fra meg mens jeg er her nede må dere ringe mammaen min og si at jeg har blitt kidnappet og solgt som sexslave i et annet land, huff 🙁

Noen som har noen anbefalinger til hva som er et must å gjøre/få med seg i Alanya? 

topp og skjørt fra bikbok, sko fra h&m. eneste brukbare skoene jeg tok med meg, haha 🙁


Spiste fajitas, det var veldig godt. Normalt spiser jeg bare burger, spagetthi og pizza – men blir så lei av det så må prøve å variere litt 🙂

selfiestangen

Hei! (produktene er sponset)

Herregud, det har skjedd så mye den siste perioden. Tiden har løpt helt fra meg, jeg har vært uten pc i evigheter fordi maccen ble ødelagt for flere uker siden og jeg har ikke fått den i orden før nå. Jeg reiser snart på ferie til Alanya, og jeg vil gjerne oppdatere dere mens jeg er der nede så jeg tenkte å begynne å blogge litt før jeg reiser slik at jeg for fortalt dere alt som har skjedd i livet mitt den siste tiden også. Akkurat nå har jeg det litt travelt, så jeg rekker ikke skrive noe utfyllende innlegg før i morgen – men da skal dere få høre alt så bare å titte innom igjen litt ut mot kvelden når jeg har kommet hjem fra jobb! 

I mellomtiden vil jeg vise dere en pakke jeg fikk fra Handelsportal.no – og denne gangen var jeg virkelig fornøyd. Jeg fikk noe utrolig smart, en selfiestang til iPhone’n. Alle har vel opplevd hvor irriterende det er når du skal ta en selfie og du får så vondt i armen av å strekke en så langt, også får du ikke med alt du vil ha i bildet? Eller hvis du skal ta en selfie med venner og det ikke er plass til alle i bildet fordi du ikke når langt nok bort med telefonen? Da er denne lille saken en reddende engel. Den er utrolig enkel i bruk – først om fremt lader du opp stangen med den medfølgende kabelen. Når du har lade den opp varer batteritiden opp til 100 timer før du må lade på nytt. Det følger med to forskjellige “deksler” som du setter på telefonen for å koble den til stangen. Dekslene passer til forskjellige størrelse telefoner. Når du har satt dekselet på stangen, slår du på stangen under og kobler den opp mot telefonen med den innebygde bluetoothen. Så går du inn på kameraappen din på telefonen og trykker på en knapp på stangen for å ta bilde – smart, eller hva? Har lenge tenkt at jeg må ha noe slikt, haha.. Stangen kan også strekkes fra 23,5 cm til 1 meter, alt etter ditt behov. 

Selfiestangen er på tilbud til kun 249 kr nå, og du finner den HER! Dette må være en av de smarteste dingsebomsene jeg har, me likeeey ♥

Fikk også disse nye øretelefonene de har fått med utrolig fancy design – fine? De koster 199 kroner, og de har selvfølgelig mic og fjernkontroll for volum. Du finner det rosa her, sebramønster her, slangemønster her og leopard her ♥