videoblogg-tid

Yoyo

Herregud så mye det er å gjøre på jobb om dagen, vi har fulle lister fra start til slutt på dagen – alle forbereder seg til 17 mai. Det gjør heldigvis at dagene går nokså fort unna, så før man vet ordet av det er man liksom ferdig på jobb! Nå er det snart ♥ LANGHELG ♥, noen som har noen spesielle planer? Jeg skal shine litt her hjemme, det jeg liker aller best å gjøre på fridager ;))) Neida, men jo. I tillegg er jeg invitert i to bursdager på lørdag, så planen min er å drikke med jentene. Jeg må bare finne en løsning på hvordan jeg kan være på to steder samtidig (slik som på bildet under xD) siden det er to forskjellige bursdager. 

Tenkte også å spille inn en videoblogg denne uken, så noen som har ønsker eller tips til video? Lenge siden sist nå :'(

clean car

Haha, jeg vet faktisk ikke om jeg har lagt ut noe bilde av bilen min på bloggen? Har hatt den i snart et år, solgte den hvite Volvoen jeg hadde også kom denne babyen til meg – en Volvo S60 R-Design i fargen Rebel Blue. Nå vet dere iallefall det, haha. Her om dagen fikk jeg med meg Meline og dro i en selvvask-hall for å få vasket bilen. Den var så utrolig skitten og hadde ikke blitt vasket siden august i fjor, og nå som solen smått har begynt å titte fram igjen vistes gjørma og dritten på bilen så utrolig godt. Fikk den til og med ikke helt ren fordi den var så skitten, så må få vasket den enda en gang snart..

I helgen var jeg ute en tur, søndagen lå jeg på sofaen fra klokken 13 til klokken 01, i 12 timer altså. De 12 timene gjorde jeg ingenting annet enn å spise, se på TV, sove, spise, se på TV. Jeg er rimelig sikker på at jeg har fått liggesår etter det… xD Nå er det en ny uke, sånn som det er hver mandag. Gleder meg til fredag for da er det fri fra jobb og langhelg, kanskje jeg må dra bort en tur i helgen siden jeg har en ekstra dag med fri!!

olaplex?

Hei!

I dag har jeg vært en tur på sykehuset, jeg holdte faktisk på å glemme av timen. Ble påmint den i natt når jeg la meg, og først klarte jeg å se på feil lapp så jeg trodde jeg hadde time klokken 9 i morrest. Heldigvis ble jeg veldig usikker og sjekket på nytt, fant riktigt lapp med tidspunkt klokken 10.30. Det var plutselig litt krise siden jeg hadde tidligvakt i dag, men heldigvis hadde jeg ikke noen kunder akkurat da så sjefen min strøyk meg ut en time så jeg fikk dratt på sykehuset. Når jeg var ferdig der var det lite fristende å dra på jobb fordi det var så fint vær ute. Hver gang jeg kjører bil og det er sol og varmt, får jeg bare lyst til å høre på musikk mens jeg kjører på roadtrip med takluken åpen, for å kjøpe meg is eller noe haha.. Teit!

Nå har jeg fått håret enda et hakk lysere, så nå er jeg ginger i øvre del av håret mens resten av håret har en litt oransje + grønnblå-ish farge. Dere husker vel at jeg farget håret blått med Paintbox? Vel, den fargen var jo under det brune jeg hadde og den kommer jeg nok til å slite med å få ut. Nå tenker jeg derimot la håret hvile litt også skal jeg prøve å bli blond igjen når jeg har fått tak i et nytt produkt som heter Olaplex, det skal gjøre at håret ikke blir skadet under bleke- og fargebehandlinger. Jeg krysser fingrene for at vi får ta det inn i salongen, så får jeg være prøvedukke for å se om Olaplex virkelig er så bra som folk sier. Jeg tørr ikke begynne å bleke noe på det enda, så om vi ikke får inn det produktet får jeg kure det MASSE fremover før jeg går videre i prosessen!

Nå skal jeg gå gjennom litt mailer og slikt før jeg tar kveld, har jobbhelg forran meg og jeg regner med det blir en del å gjøre. Mye fargekunder om dagen som skal gjøre seg klare til 17. mai. Og nå kom jeg på at jeg kommer sikkert ikke til å se vettig ut på håret på 17. mai, skal jeg være oransje liksom hahahah…. Ikke har jeg bunad heller, så 17. mai er ikke noe jeg bruker å glede meg noe spesielt til. Skal nok få ordnet meg bunad i løpet av et par år, det er så fiiiint. Har du bunad?

oops…

Jeg og hårfarge går ikke bra sammen. Bytter frem og tilbake uten å tenke meg om, men nå er jeg sikker på at jeg vil være blond. Trives overhodet ikke med mørkt hår, og i dag har jeg gjort første steg i bli-blond-prosessen min.. Skal fortelle litt mer utfyllende om hva jeg har gjort når jeg har blit litt blondere!  Fin farge, eller hva? ;);)  

 

brud?

Hei!

Enda en uke over, herregud så fort tiden går egentlig. I dag har jeg ikke gjort annet enn å sove + ligge på sofaen – en normal søndag med andre ord. Helgen har vært rolig, noe som har vært utrolig godt. I går dro jeg en snartur på Jekta storsenter for å ta noen bilder til jobb. I helgen har Jekta hatt noe som heter “Brudemarsjen”, et show hvor vi får se modeller i forskjellige brudekjoler og masse annet. Et par av jentene fra HairShop Jekta stod på stand og stylet noen av brudemodellene samt noen bunadsmodeller på håret, på bildet ser dere noen av frisyrene de gjorde.


Brudemodellene, så fine kjoler :’)

I går kveld var jeg og noen andre på kino, vi så på en skrekkfilm som het “It’s Following” som var en helt utrolig weird film. Satt bare igjen og tenkte “Okei?” når filmen var ferdig, haha. Etter på lagde vi taco og så på The Conjuring, mye bedre 🙂

Ellers har jeg sett litt på Nelly, noe jeg angrer på at jeg gjør hver gang. De har jo så mye fint der… Nå er det siste sjangse på deres store salg med opp til 80% rabatt, det finner du HER. Her har jeg plukket ut mine favoritter fra salget + et par støveletter utenfor salget som jeg syns var ganske niceeee 🙂

♥ nr 1 her ♥ nr 2 her ♥ nr 3 her ♥ nr 4 her ♥ nr 5 her ♥ nr 6 her ♥

 

tannlegeskrekk

Hei!

Nå skal jeg fortelle dere noe sykt weird som skjedde her om dagen. Dere vet de blå smurfpakkene med rosa fruktputer eller hva det heter? Vel, jeg elsker det godteriet og hadde fått en pakke med sånne i påskeegget mitt. Til min store skuffelse var de steinharde (normalt skal de jo være myke), men jeg spiste hver eneste en uansett. I det jeg tygger på de 2-3 siste så tygger jeg plutselig på noe som er enda hardere. Og hva var det? Jo, nesten halve tannen min. En av jekslene bak i munnen hadde knekt av og det var nesten hele overdelen av tanna. Så nysjerrig som jeg er tar jeg en pinsett og forsøker å plassere biten der den skulle være, kun for å se om den passet. Og det gjorde den, men det er ikke det som er problemet – problemet er at jeg ikke fikk den av igjen!! Jeg prøvde til og med å pirke biten av med pinsetten, men den sitter bom fast og det har den gjort i flere dager nå. Jeg tenker bare på alt som må legge seg mellom biten og tanna som blir å ligge der til det råtner nå haha O.o

“Gå til tannlegen asap” tenker vel du. Ja, det er jo en logisk ting å tenke – men jeg har faktisk ikke vært hos tannlegen på over tre år. Jeg har så tannlegeskrekk at bare tanken på at jeg må bestille en tannlegetime gjør meg anspent i flere dager, og jeg gruer meg. Deretter ender det opp med at jeg aldri ordner meg noe tannlegetime. Jeg har måttet fått dormicum hele tiden hos tannlegen, et lite glass med drikke som slår meg helt ut og gjør at jeg ikke husker noe som helst. Man blir nærmest litt full av den. I tillegg har jeg hatt med meg mamma og pappa i alle år, men nå begynner jeg å bli litt for stor til det så det hadde ikke vært annet enn flaut. Derfor har jeg tenkt at jeg får heller snakke med fastlegen min og få litt tips og råd, så jeg kommer meg til tannlegen. Fysj, grøsser bare av ordet tannlege. En gang jeg var hos tannlegen for å bygge opp på en tann, klarte hun å borre i tunga mi – og det hjalp ikke akkurat mye på skrekken jeg hadde fra før av. Jeg har trekt så utrolig mange tenner, borret, hatt regulering og gud vet hva – så det er litt merkelig at jeg har denne skrekken. Men jeg hadde ikke noe valg når jeg var yngre, timekort kom i posten og mamma dro meg med, jeg fikk dormicum og de fikset alt – men nå som jeg er snart 21 år er det ingen som bestemmer at DU skal til tannlegen. Det dukker ikke opp noe timekort i posten, det er ingen foreldre som drar deg med eller noe. JEG må ta intiativ for å dra til tannlegen, og når det kommer til meg er det noe jeg rett og slett ikke klarer å ta intiativ til.

Hva er dine beste tips mot tannlegeskrekk? Har du noen dårlige opplevelser fra tannlegebesøk? 


Meg med regulering for 100 år siden, og rett etter jeg hadde tatt den av. Også et delikat bilde av 3 av de 100 tennene jeg har trukket, mm.
Noen som husker når jeg så slik ut? haha!

killing me

Hei!

I dag hadde jeg store planer om å blogge etter jobb. Jeg var ferdig klokken 8, men plutselig var jeg ikke hjemme før halv 11 pga personalmøte. Hadde fulle kundelister på jobb idag så jeg har stått i ett, og ryggen min dreper meg akkurat nå. Straks jeg kom inn hjemme stupte jeg ned i sengen. Kjenner det blir godt med frihelg så jeg får hentet meg litt inn igjen, og planene for helgen er….. å sove! Hahah, det er jo faktisk det beste jeg vet så hvorfor ikke? Nå skal jeg sove vekk ryggsmertene, så får vi heller blogges litt mer i morgen. Har tidligvakt så da får dere et mer helhjertet innlegg fremfor dette halvhjertede 🙁

min påske

Hei!

Da var påsken over. Den gikk nok litt fort, men faen det var godt å ha ferie. Den kunne gjerne vært et par uker lengre for min del, men det er dessverre bare jula som varer helt til påske og ikke motsatt. Jeg har iallefall hatt det kjempefint sørpå hos mamma med søsknene mine. Storebroren min var også der nede for anledningen, samt Sunniva og Frida som mamma hadde på besøk – fullt hus med andre ord. Mamma har heldigvis tatt godt vare på oss alle sammen ♥ GoKarten var kjempegøy, jeg hadde gangsperre i armen i tre dager etterpå fordi jeg hadde dratt så hardt i rattet hver gang jeg skulle svinge haha..

Lørdagen dro jeg på kino sammen med Julian og så Fast 7 – filmen var utrolig bra, men samtidig utrolig trist fordi det er det siste man fikk se til Paul.. Hører på See You Again med Wiz Khalifa hele tiden, og har funnet ut at jeg skal ha den sangen i begravelsen min den dagen jeg dør! RIP Paul Walker ♥ På søndag kjørte vi over til Nordby kjøpesenter i Sverige for å kjøpe snus og godteri, denne gangen var det heldigvis ingen som stjal posen vår med snus slik som sist vi var der, men det var nok fordi vi la den i bilen rett etter vi hadde kjøpt den – haha. Ellers har jeg fått ordnet vipper og negler hos Kasja, og en høyst nødvendig til på BrowRehab hos Silje for å få fikset opp i brynene. Det skal jeg fortelle mer om senere 🙂

Og en liten beskjed til hvem enn det var som stjal skiltene på bilen til mamma søndagskveld på Kløfta, for så å fylle tanken og stikke av på Shell: idiot 

Litt bilder fra påsken:


Se så hun koser seg, naw


Haha ser ut som deeen retarden!


Takk til Nichlas for runden min på over et minutt, måtte bråbremse fordi han var i veien og da skle jeg runt og ble stående fast…. 🙁

nike air force

Hei!

I går ankom jeg påskedestinasjonen min – Kløfta. Her skal jeg tilbringe 6 dager med familien, noe jeg virkelig ser frem til. Gårsdagen ble det taco før jeg tok litt tidlig kveld for å legge meg å se på Comedy Central’s roast av Justin Bieber. Nå skal vi dra på GoKart på Alnabru (tror det var det det het?), også får vi se hva resten av kvelden bringer. Det er jo skjærtorsdag så kanskje ikke så alt for mye å finne på, men en av dagene jeg er her nede skal jeg ta med Julian på Fast & Furious 7. Kun fordi jeg har så lyst å se den selv, hahah!


genser fra batoko.com, bukse fra Gina Tricot, nike air force 1 mid fra Junkyard.no