spreke damer

Hei!

I dag har formen faktisk ikke vært så alt for ille. Jeg hentet TUVA (hun har begynt å blogge igjen!!) på flyplassen i 13-tiden, hun har vært i Trondheim i helgen hos kjæresten sin. Hun holdte faktisk på å miste flyet sitt så hun fikk ikke sjekket inn bagasjen sin og måtte levne den på flyplassen i Trondheim, så det som møtte meg var en irritert Tuva uten PC og kamera, haha. Vi har bare hatt litt god gammeldags kvalitetstid sammen i dag – spist på pizzahuset, spist is i godværet også har vi vært en tur i Bukta og gått tur ;););) Neida, vi dro dit ens ærend for å ta bilder til bloggen – da slo det meg hvor seriøst man til tider tar denne bloggingen. 

I morgen er det tilbake på jobb, men jeg gleder meg faktisk veldig mye fordi i morgen skal Catharina farge håret mitt. Jeg har gått rundt med denne hårfargen i over en måneds tid, det er ikke akkurat flatterende med halve håret orange og halve håret brun-grønt haha! Jeg skal ta før og etterbilder til dere, det blir spennende å se om vi får det sånn som vi har planlagt at det skal bli! Nå begynner det å bli en del timer siden forrige måltid, så nå må vi diske opp noe godt her før vi sulter i hjel. Noen som har forslag til noe enkelt, men veldig godt? 


Favorittjenta! Kan ikke huske sist vi var avbildet sammen på bloggen her, sikkert 1 år siden minst.


Mmm, herregud så lenge det er siden jeg har spist softis! Sur jordbær er absolutt det beste strøet ♥


Jakke fra Sorbet, topp fra MadLady, bukse fra Gina Tricot, sko fra Junkyard.no og solbriller fra H&M


Tøyer ut etter den lange spaserturen :PPP

pop the bottle

Hei!

Nå har jeg og Caroline akkurat fikset oss ferdig, så nå venter vi bare på å bli plukket opp så vi kan begynne å drikke. Vi har ikke noe spesiell plan, så vi får se hvor vi havner i kveld. Jeg er litt usikker på om jeg gidder å dra på byen, tviler faktisk litt, så kanskje det blir hjemmefest i dag xPpPppp Nå skal vi bare poppe champagnen så snakkes vi om en uke når jeg er i form igjen hehe ♥ Neida, jeg skal faktisk blogge i morgen også. Har endelig funnet tilbake til blogglysten igjen så det er deilig, jeg føler liksom at jeg vil blogge for tiden og ikke at det bare er et ork. 

CHEERS, noen andre som skal ut ikveld? 

what’s up?

♥♥♥ WEEKEND is up ♥♥♥

God helg alle sammen! I går var jeg sammen med Meline og Malin etter jobb, så derfor har dere ikke hørt noe fra meg. Meline har endelig flyttet ut hjemmefra sammen med kjæresten sin, så i går fikk jeg knødd meg bortover for å se på leiligheten de bor i – det var utrolig fint der enda hun ikke hadde fått alt på plass enda. Jeg får så lyst å ommøblere her hjemme når jeg ser på andre sine leiligheter, for det er så mye fint interiør… Men det får holde med at jeg flyttet speilet mitt fra et hjørne til et annet, hahah…

I dag har jeg vært en snartur på jobb et par timer, så nå skal jeg slappe litt av før jeg begynner å ordne meg litt. I helgen er så og si alle vennene mine i Oslo på Findings festivalen, så det er ikke stort å finne på for min del, annet enn å dra ut. Så da blir det sånn, denne helgen også. Jeg begynner å bli rimelig lei av å drikke, men det er jo nesten bare da man er sosial haha… La gååå, who caressss


sykt glad i bilen <3333

Vi blogges senere i dag, denne gangen mener jeg det hahah

nakenbilder på avveie

Hei!

Her om dagen fikk jeg en mail fra et forlag som ønsket å bruke et av mine bilder i en av sine lærebøker om datasikkerhet. Disse bildene de ønsket å bruke stammer fra et blogginnlegg jeg skrev for halvannet år siden om misbruk av mine egne bilder (her og her). Det som skremte meg den gangen er at disse manipulerte bildene framsto som så virkelig, og det var mange som ikke trodde på meg når jeg sa de var manipulerte. Jeg måtte derfor bevise det ved å poste de orginale, haha.. Siden den gang har jeg egentlig ikke opplevd noe særlig til misbruk av bilder, iallefall ikke til en såpass alvorlig grad at noen filmer når de onanerer og spruter på bilder av meg, eller photoshopper på meg pupper og underliv. Jeg har egentlig ikke blitt så mye mer obs på hva jeg poster, tror kanskje jeg tenker meg enda mindre om nå (det er jo ikke så bra) – men når man ser på det ene bildet som ble manipulert, så var dette et helt normalt bilde av meg med klær på. Det viser bare at uansett om man poster et bilde i bikini eller et med klær på, så kan de misbrukes til samme grad og man vet aldri hvor bildene havner. Det er kanskje litt dobbeltmoralsk av meg å si det, haha, men vær forsiktige med hva dere poster og hvor dere poster det! 

Jeg lurer egentlig mest på om noen av dere har opplevd misbruk av bilder? Hvordan ble det isåfall misbrukt, og hva gjorde du med saken?  


what hair color?

Hei!

Haha, nå begynner dere vel å bli lei av at jeg blogger om hvor ubesluttsom jeg er angående hårfargen min, men det får dere bare leve med en liten stund til. Jeg har jo ingen spesiell farge på håret nå siden jeg brukte noe som skulle trekke ut farge fra håret, så jeg går egentlig bare og venter på at jeg skal få gjort noe med håret igjen. Planen er å bli blond igjen, slik som bildet øverst til høyre. Det er det jeg selv føler at jeg kler best, og trives best med i lengden. Jeg farget det jo i ettertid mørkere i bunnen slik som bildet øverst til venstre, men jeg føler at alle har en slik type “ombrè” + at jeg egentlig likte det bedre når det var helt blondt.. Det røde håret var jo utrolig fint, men det er en veldig krevende farge å vedlikeholde og samtidig blir man fort lei av at at det første man ser når man våkner og det siste man ser når man legger seg er knallrødt hår. Det blå var bare et tulltak jeg fikk på jobb, haha.. 

Her er iallefall nesten alle hårfargene jeg har hatt de siste to årene, hva mener du jeg burde ha? Det røde er egentlig uaktuelt fordi jeg har slitt så mye for å få vekk rødfargen i håret, jeg ofret bokstavelig talt alt det lange håret i prosessen på å bli lys liksom…

1. Blondt med mørk bunnfarge / 2. Rødt / 3. Blondt / 4. Brunt / 5. Blått / 6. Mørkebrunt med lilla-ish skjær

Det blir nok blondt igjen skal dere se, men kanskje det hadde vært finere med litt mørkere striper innimellom? Noe alà slik jeg hadde i 2012 etter Florida-turen til meg og Tuva: 

effektiv dag

Hei!

I dag har jeg rukket over en hel del, og det kjennes veldig deilig ut. Dagen startet med lærlingdag på jobb hvor vi skulle gjøre “Balayage”. Jeg brukte Malin som modell og fikk henne mot lysere tider.

Etter jobb dro jeg og hentet Lotta hos Malin, også dro vi (jeg og Lotta, haha) hjem til meg hvor jeg hev meg i rydding. Jeg har nå ryddet og shinet hele overetasjen – til og med pusset vinduene og vasket veggen på utsiden av leiligheten. Det eneste som gjenstår er gulvvask og mer grundig arbeid som å vaske kjøleskapet, ovnen osv. Sånne ting tror jeg at jeg må få noen profesjonelle til å gjøre, haha!

Etter det dro vi (igjen, jeg og Lotta) og møtte pappa og fikk vasket bilen min, og som takk for at han fikk lov å hjelpe meg med bilvasken min, disket han opp kvelds til meg. Nå ligger jeg og Lotta hjemme i sengen, vi begge er ganske klare for en god natts søvn – det beste vi vet er nok å sove <3

Jeg har glemt batteriet og laderen til kameraet mitt hos Sara hvor jeg var på vors i helgen, så det får gå med mobilbilder denne gangen. Jeg skal få hentet det snart, men i dag har jeg rett og slett ikke hatt tid haha…

volume vipper

/behandlingen er sponset

Hei!

Helligdag, gud så deilig med friiii!!! I påsken var jeg i Oslo hos Lashes by Kasja på mitt faste besøk for å få ordnet vipper og negler. Denne gangen ville jeg ha samme som sist, volume lashes også kjent som 3D vipper. Forskjellen på 3D vipper og vanlige vipper er enkelt og greit at du får flere vipper på en vipp. Jeg har sett på noen av de som har falt av, og det er opp til hele 7 vipper på en av dine egne. Vippene er myke og i god kvalitet, så man merker ikke forskjell annet enn på mengden vipper og fyldigheten man får av disse vippene. Tidligere har jeg fått satt på vipper av flinke Weronika, men denne gangen var jeg der utenom åpningstidene siden det var påske – så herlige Kasja tok seg tiden til å dra på jobb for å gjøre meg fin ♥ Jeg tror vi tok enda litt lengre vipper denne gangen enn sist, men jeg ble utroooolig fornøyd og det er så fint. Jeg liker at det er litt “over the top”, naturlig er ikke for meg. Men det som er så fint er at man selv kan velge hvordan sluttresultat man ønsker på vippene, om man vil ha lange eller litt kortere, om man vil ha mye fylde eller ikke. Alt går an! Men en advarsel – det er nesten mer avhengighetsskapende enn snus og røyk hahah!

Du finner salongen i Tordenskioldsgate 7. Det er en utrolig trivelig atmosfære og man kan virkelig slappe av mens man er der, hyggelige ansatte som virkelig kan det de gjør. Jeg mener det når jeg sier det – jeg har aldri vært helt fornøyd med vipper/negler noen andre steder, men her kan jeg si at jeg alltid har vært 110% fornøyd. Ikke bare får man kjempefine vipper, men neglene jeg har fått satt på har alltid holdt seg på så lenge at jeg nesten kan klippe de av når de vokser ut – og jeg biter negler, så det skal godt gjøres å få de til å holde seg på mine korte stubber. 

Du kan bestille time HER ♥


Fine Kasja!


Slik ser vippene ut, dette var like etter jeg hadde fått satt de på! Jeg har ikke mistet alle enda og det er snart 2 måneder siden jeg var der. Den følelsen av et helt nytt sett vippeextensions, den kan ikke beskrives. Man føler seg så fresh, og det å alltid være “sminket” på øynene er befriende. Ingen styr med mascara eller falskvipper på morgenen, og har man ikke tid til å sminke seg i det hele tatt så ser man allikevel litt sminket ut på grunn av vippene 🙂
 

short curls

God helg dere søtinger :*

Det kjennes litt rart å sitte alene i leiligheten på en fredagskveld.. Lagde hjemmelaget pizza til meg selv, og nå holder jeg meg selv med selskap. MEN det kjennes også godt, for jeg vil verken ha besøk eller dra på besøk hahah!! Nå har vel de fleste av dere tatt langhelg – dere vet ikke hvor heldige dere er.. Jeg må enda jobbe en dag til før jeg kan ta helg med god samvittighet. Fridagen på mandag skal nytes til det fulle, men hvis jeg er skikkelig i slaget skal jeg la være å nyte den og heller bruke den på å få vasket og ryddet litt her hjemme.

Fikk forresten Catharina til å krølle håret mitt i går, jeg har ikke krøllet det en eneste gang når det har vært så her kort. Dere vet jo hvor deprimerende jeg syns det er å ikke ha noe lengde på håret, og når man da begynner å krølle det så blir det jo enda kortere -.- Nå når jeg ser på bildene,  så ble det kanskje ikke så ille som jeg har forestilt meg at det kom til å være tidligere. Litt mer spennende enn å ha det pinnerett hele tiden iallefall!

De siste ukene har vært litt kjipe, det har skjedd ting på den private fronten som har satt meg litt tilbake til start. Jeg vet enda ikke helt om jeg er lei meg, sint eller hva slags følelser det er jeg sitter med – men som tidligere så slår vel følelsene tilbake ved en senere anledning. Fremover skal jeg bare prøve å se lyst på ting og ta en dag av gangen, så slipper jeg å stille for høye forventninger til meg selv og bli skuffet. Så lenge jeg har gode folk rundt meg så ordner alt seg til slutt, bare å ta tiden til hjelp tenker jeg. Jeg vet mange av dere savner litt mer personlige innlegg, men de eneste personlige tingene som har skjedd i livet mitt på en stund er ting ikke egner seg på nett ♥

new dresses

Hei!

I dag ble jeg med Benedicte hjem etter jobb for å se litt på noen klær hun hadde lagt ut for salg på Facebook. Jeg så nemlig at det var noe jeg kunne tenkt meg, så for å komme alle andre i forkjøpet måtte jeg være førstemann til mølla. Jeg fant meg tre fine kjoler som jeg kjøpte hos henne, og jeg er superfornøyd med alle tre. Den sorte og røde ble kanskje litt i minste laget over puppene, men jeg har mensen nå (beklager delikat tillegsinformasjon), så puppene er større og mer sprengt enn hva de er ellers. Jeg får bare passe på å ikke bruke den når “Tante Rød” er på besøk, haha!! Betalte bare 200 kroner til sammen for alle kjolene, fremfor å bruke 1000 kroner på tre kjoler fra Nelly, så følte meg litt økonomisk i dag.. Snilleste Benny ♥ Mest fornøyd er jeg med sølvkjolen, den er så fiiin O.o

Hvilken likte du best?

grillmester tcmn

Hei!

Åååh, det er så deilig å våkne til strålende vær ute! Varme og sol gjør virkelig noe med både kropp og sinn, jeg har alltid så mye energi og ork i forhold til hva jeg har på grå og regnfulle dager. Det første jeg gjorde når jeg våknet i dag, var å grille meg barbeque-vinger til frokost før jeg dro på jobb. Det endte dessverre i søpla fordi jeg ikke syns det var noe godt, haha… Det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra jobb var å grille enda en gang, denne gangen ble det krydrede grillskiver med ris, bernaisesaus og hvitløksbrød til. DET havnet ikke i søpla, for fyfaen så godt det var! Jeg er så heldig at jeg har veranda her jeg bor, ikke bare en – men hele to. Jeg har en som er rett utenfor soverommet, den er ca like stor som soverommet mitt men jeg bruker den ikke fordi det er stress å gå ut nede. Den jeg har oppe er den jeg bruker, litt mindre men stor nok til alt jeg trenger. I fjor fikk jeg pappa til å kjøpe meg verandamøbler i bursdagsgave (beste papz), også kjøpte jeg selv en grill til et par tusen kroner. 

Jeg er utrolig fornøyd med både møblene og grillen, og er glad for at jeg har noe å bruke utendørs. Grillmat smaker definitivt bedre, så det er fint å ha den muligheten. Uheldigvis må jeg snart ta en vask av grillen, men jeg har IKKE peiling på hvordan jeg skal vaske den. Noen her som har litt mer peiling? Hehehe


Perfekt liten koseplass på verandaen min ♥

Noen som bor for seg selv, som har veranda? Bruker dere den?