vellykket operasjon

Hei og god kveld!

Som dere vet opererte jeg puppene mine for 2. gang forrige uke (les her). Operasjonen min var på torsdag, så jeg sov over hos en venninne slik at hun kunne bringe og hente meg. Jeg hadde oppmøte klokken 11.30, så jeg stod opp en time før og fikk dusjet – måtte jo skrubbe meg ned med hibiscrub, men jeg lot faktisk være å bruke den i håret selv om det stod i papirene. Håret mitt er så tørt og porøst at jeg tror rett og slett ikke det ville tålt det, haha.. Alt gikk nå bra selv om jeg skippet den delen!

Jeg møtte opp en 5 minutter før 11.30. Kirurgen var klar med en gang jeg kom, så da hadde vi bare en kort briefing på kontoret før vi gikk inn til operasjonssalen. Første operasjon tegnet han og styrte på meg før vi gikk fra kontoret, men denne gangen trengtes tydeligvis ikke det siden han bare skulle inn gjennom de gamle arrene. Jeg lå vel på operasjonsbordet allerede klokken 11.30 med veneflonen i hånden hvor jeg fikk smertestillende og etterhvert satte de igang narkosen. Det siste jeg husker før jeg sovnet vekk var at jeg måtte bestemme meg for om jeg ville ha den eller den størrelsen. Det neste jeg husker er en fjern stemme som sier “Therese, nå må du våkne”, også mumler jeg et eller annet om “hø, er jeg ferdig? hvor lang tid tok operasjonen :ss”. Så er det litt svart også husker jeg bare at jeg satt i senga og ventet ivrig på at noen skulle komme å si at jeg kunne dra hjem. 

Så ja, hvor lang tid tok denne operasjonen? 20 minutter. Det er sykt. Jeg som jobber i frisørsalong bruker 30 minutter på å klippe herrer, mens her hadde jeg bare fått meg et par nye pupper på 20 minutter. På den lille halvtimen tar jeg inn 479 kroner på en klipp, mens de på et par pupper kan dra inn 32 000 kroner på 20 minutter – haha! Nå betalte riktig nok ikke jeg så mye, jeg betalte kun for selveste implantatene siden det var så kort tid siden forrige operasjon. Mine forrige implantater var 325 gram og var i moderat profil over muskel. Denne gangen la han inn 450 gram høyprofil +, og ja – det høres kanskje veldig mye ut. Det er jo 125 gram mer enn hva jeg hadde i hver pupp, men siden vi byttet fra moderat profil til høy profil så måtte vi også opp en del i størrelse for å fylle ut hulrommet hvor implantatet ligger. Det nye implantatet er smalere i bredden enda det er større enn det forrige, men det går mer ut sett i profil. Det blotte øyet vil ikke se så stor forskjell sett forfra, jeg ser det selvfølgelig men det er ikke noe alle ville lagt merke til. 

Smerter etter operasjonen har så og si ikke vært et tema. Dag 1 og halve dag 2 kjentes det ut som jeg var litt “mørbanka” i brystet og det var ganske stramt rundt ribbeina, men det kan ikke sammenlignes med første gangen jeg opererte. Jeg følte ikke at jeg trengte smertestillende de to første dagene, men jeg tok de bare for å gjøre det egentlig haha. Jeg kjørte bil, vasket klær, sminket meg og gjorde helt normale ting de første dagene mens forrige gang var jeg sengeliggende og klarte ikke en gang komme meg opp av senga uten hjelp. Da levde jeg også på smertestillende og sov sikkert 20 timer i døgnet.. Nå har jeg ingenting smerter annet enn at støttebh-en gnager på arrene, slik har det egentlig vært siden dag 2. 

Alt i alt så er jeg veldig fornøyd. Operasjonen gikk kjempebra, resultatet ser så langt bra ut og det at jeg hadde så lite smerter gjorde alt 100 ganger bedre. Noe før-etter-bilder vil jeg kanskje komme med litt senere når jeg er sikker på at det ikke er noe hevelse osv, det tar tross alt en del måneder før puppene er “ferdige” og ser ut slik som de blir seenede ut. For dere som er interessert så kan dere lese om min første operasjon her

back in oslo

Hei!

Nå har jeg jo tatt meg litt ferie siden jeg opererte på torsdag, så nå er jeg på besøk sørpå hos mamma igjen. Her skal jeg være fram til søndag, og på mandag er det tilbake på jobb. Det er det lengste jeg har hatt ferie på en stund, men har spart opp ferien min sånn at jeg kan bruke den litt senere i år.

Operasjonen gikk veldig bra, jeg skal skrive et innlegg om den i morgen så får dere høre litt mer utfyllende om hele greia. Nå har jeg nettopp lagt meg i senga sammen med Thia, rart det der hvor tidlig man tar kveld når man faktisk har fri fra jobb/skole – mens når man skl opp tidlig må man nærmest ta på seg en tvangstrøye for å komme seg i seng til et vettig tidspunkt, haha…

Fikk en aldri så liten pakke levert på døren her hos mamma idag, feriegave fra Nelly <3 Cage Joggers heter den, vet ikke helt om det er ment som en joggebukse eller vanlig bukse?

i morgen skjer det

Hei!

Nå er det bare 12 timer til jeg skal møte opp på klinikken for å operere. Kjenner ingen nerver og tenker ikke så mye over det, det eneste er at jeg gleder meg til narkosen. Syns det var så digg sist, hahah… Jeg er veldig spent på operasjonen og om det blir bra, men jeg tenker at enten blir det ikke noe bedre men da blir det ikke noe verre heller. Jeg håper også at jeg får lov å ta med meg de gamle implantatene mine hjem, som et minne eller noe haha!

Akkurat nå sitter jeg hos KK, vi har nettopp spist kvelds og jeg har fått i meg den første tabeletten jeg skal ta før operasjonen. I morgen må jeg faste 6 timer før, får kun lov å drikke et glass vann for å få ned den siste tabeletten. Jeg må også dusje og vaske hele kroppen med en bakteriedrepende såpe kalt HibiScrub både i kveld og i morgen tidlig, noe jeg må vaske håret med også. Det er helt jævlig for fyyy så tørt håret blir av det. Tenk deg å vaske håret med antibac, ingen balsam eller noe etterpå. Digg? Njaa…

Nå skal jeg bare slappe av før vi skal legge oss. KK skal være støttekontakt og hente meg på klinikken når jeg er ferdig, håper bare ikke hun kræsjer bilen min på tur dit 😉

operere puppene igjen

Hei!

Om 11 dager, den 20. august, skal jeg operere puppene mine for 2 gang. Som de aller fleste av dere sikkert vet, så tok jeg silikon i begynnelsen av 2013. Jeg fikk lagt in 325g medium profil over muskel, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Nå har jeg fått veldig mye rippling rundt hele implantatet på begge puppene, slik at man kjenner kanten rundt hele – det er veldig ubehagelig å kjenne på de når det er masse bølger og det er ikke noe som går vekk heller. Mange kan få rippling om de går ned i vekt og blir tynnere, men jeg har faktisk gått opp i vekt uten at det har forsvunnet så da så jeg ikke noen annen løsning enn å ta en prat med kirurgen min. 

På konsultasjonen ble vi enige om at vi skulle ta ut implantatene og legge i nye. Denne gangen skal vi legge inn høyprofil implantat, slik at de blir litt smalere i bredden. Jeg syns de jeg har nå er litt for brede siden jeg er såpass smal rundt brystkassa. Vi må da gå noe opp i størrelse på implantatene, men siden de er smalere vil de ikke se så mye større ut.

Den neste uken skal jeg bruke til å mote meg opp til operasjonen. Det var lite behagelig de første dagene når jeg opererte sist, dere kan lese mer om min opplevelse her. Ifølge kirurgen vil det heldigvis ikke være like vondt denne gangen, i og med at huden allerede er strekt ut. Vi får se hvordan det blir, håper iallefall på at alt går bra og at resultatet blir som jeg ser for meg. I forbindelse med operasjonen har jeg tatt ut 9 dager ferie siden jeg ikke kan jobbe, også reiser jeg ned til mamma i Oslo den 25. august og skal være der en liten uke.  

friii

Hei!

Endelig er det helg, og nå kan jeg si Helg med sto H, fordi jeg har ikke jobb i morgen! Jeg har jobbet så og si hver lørdag de siste månedene, og det har ærlig talt vært litt kjedelig å ikke få ordentlig helg før lørdagskveld. Med søndag som eneste dag å hente seg inn på – men den bruker man som regel på å være hangover.. Typisk endelig-frihelg for meg er at jeg er stuptrøtt på kvelden nå, så jeg skal snart finne senga og sove så lenge jeg orker. Det må være det jeg har lengtet mest etter, men det ender vel også opp med at jeg våkner kl 10-11. Haha, deilig skal det bli uansett!! 

Om 12 dager skal jeg gjøre noe jeg har gjort en gang før, skal fortelle dere om det på søndag. Noen har klart å skjønne det allerede, men dere andre får bare vente til da. Har begynt å skrive på innlegget, så skal fortsette litt i morgen så det er klart til søndag 🙂 Nå har jeg brukt 1 time på dette innlegget med x antall avbrytelser fra Candy Crush og andre ting, så nå holder jeg snart på å sovne av heeeeeer…

new in

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem (til Karoline vel og merke, haha), etter en evig lang dag. Først var jeg litt på Jekta sammen med Camilla før jeg begynte på jobb. Camilla reiser snart til syden så da får jeg ikke se henne på 2 uker, trist… Anywayssss, så ble det litt shopping selv om jeg egentlig ikke skal kjøpe meg nye klær. I just can’t stop! Jeg er iallefall fornøyd med innkjøpene, og det er jo det viktigste. Så her har dere innkjøpene mine, nå skal vi krype i seng og få litt skjønnhetssøvn før tidligvakt i morgen. Sleep tight ♥

Genser fra BikBok, 299,-


My new favorite, den er så fin! Bukse fra Only, 459,-


Og to bikinioverdeler fra BikBok, de var på salg til 49,- per del