halloween costume

Hei!

Nå er det jo Halloween, dagen for alle jenter til å ta den heeelt ut med sexy outfits og masse sminke. For de som liker den slags. Noen liker jo å ta den helt ut med syke kostymer også, noe jeg syns er utrolig morro. Jeg hadde planlagt å dra på Halloween-fest i år sammen med Camilla og KK, men så kom jo denne sydenturen som gjorde at jeg måtte reise ned til Oslo. Derfor ble det ikke noe kostyme på meg i år, og jeg kan faktisk ikke huske om jeg har kledd meg ut de 3-4 siste årene heller. Det eneste jeg fant i bloggarkivet var et kostyme fra 2011, året før jeg ble 18. Da kledde jeg meg ut som en slutty Alice in Wonderland, haha. Jeg husket jeg følte meg så sykt fin i kostymet mitt. 


Meg og Renate før festen i 2011

Syns det var utrolig kjedelig at det ikke ble noe Halloween-feiring på meg i år, det er jo morsomt å kunne ha på seg noe annet enn vanlige klær. Jeg får ta det igjen til neste år – forhåpentligvis! Ellers i dag har jeg bare vært hjemme og koset meg med hundene, mamma, småsøsknene mine og pizza. Pizza må være det jeg koset meg aller mest med av alt jeg nevnte, hehe. I tillegg var jeg en snartur på Romerikssenteret og kjøpte vipper og noe sminke så jeg er klar til avreise i morgen. 


Hundene til mamma. Milo til venstre (pomeraninan+chihuahua blanding) og Lulu til høyre (jack russel terrier+amerikansk cocker spaniel) ♥

Så her har dere årets Halloween kostyme:

prettyyyy

♥ Hva har du kledd deg ut som i år/tidligere år?

(Jeg fikk forresten med meg at et fly som skulle til Russland hadde styrtet på vei fra Sharm el Sheikh i dag, hvor 224 passasjerer omkom. Først hevdet en IS-gruppe at de hadde skutt ned flyet, så da ble både jeg og KK ganske nervøse for reisen i morgen. “Heldigvis” var ikke det tilfellet, men en utrolig trist sak. Bare tenk så mange pårørende som står igjen med tapet på noen de hadde nær seg… Hvil i fred!)

da blir det ferie

Hei og god helg sørfra!

I dag reiste jeg nedover til Oslo for å besøke mamma et par dager, for på søndag går turen nemlig til Egypt!! KK og jeg fant oss en billig tur så da var det lite annet å gjøre enn å kaste seg i det. Vi har planlagt lenge å reise, men det ble ganske spontant siden vi har vært så trege med å faktisk sette oss ned for å finne en tur. Siden vi allikevel måtte fly fra Gardermoen passet det fint å ta seg noen dager hos familien, hadde fått ferie fra i dag på jobb og mamma spanderte meg ned – det sier man ikke nei til ♥

Det beste må kanskje ha vært når jeg kom på at jeg ikke husket å ta med meg passet ca 5 minutter etter jeg hadde boardet flyet som skulle ta meg hit ned til Oslo. Tanken på at “passet må du ha med deg, Therese” hadde ikke en gang streifet meg når jeg pakket i går kveld og i morrest. Heldigvis skulle ikke KK reise ned til Oslo før i morgen, så jeg fikk henne til å dra innom leiligheten min for å lete etter passet. Alt ligger enda i esker og jeg hadde ikke peiling på hvilken eske det lå i, så hun måtte bare tømme alt og bombardere leiligheten. Hun skulle på jobb så hun hadde sikkert 10 minutter på seg, heldigvis fant hun det rett før hun skulle dra! Praise the Lord

Vi skal bo på Sharm Reef som ligger i Hadaba, Sharm el Sheikh. Noen som har noen erfaringer? Vi valgte all inclusive da det bare var 900kr ekstra, så kan vi heller gå ut å spise av og til når vi er lei maten på hotellet. Jeg fikk veldig mange gode svar i forrige innlegg, så nå vet jeg iallefall at snorkling/dykking er en av tingene vi gjøre. Ellers da, noe annet verdt å gjøre? Noen som vet noe om utelivet der? Har hørt man må inn til Naama Bay, at det er sentrum liksom?


tb til en av de siste sydenturene jeg var på. åh, langt hår…..

egypt?

Hei!

Nå sitter jeg hjemme trygt i min egen leilighet. Reisen hjem gikk fint, dagene etter helgen har dog ikke vært like fine i og med at jeg her så forbanna sliten haha…. Det som ventet meg når jeg kom hjem var snø, masse snø som var kommet på en dag. Hadde ikke vinterdekk på bilen når jeg kom hjem, så vi måtte stresse med å få de på for å kjøre på sommerdekk på et sånn føre som det er her nå er ikke den smarteste idèen og heller ikke noe særlig lovlig. Så ja, bare å ta frem alle ytterjakkene og kle seg godt fremover for fy søren så kaldt det er :'(

Nå skal jeg snart på jobb, skal bare dra å kjøpe meg frokost først. I kveld skal jeg en tur til KK, vi skal se på ferier og se om vi finner oss en sydentur neste uke. Jeg har egentlig ikke vært på noe særlig ferie i år, har enda noen uker til gode så jeg tenkte at jeg måtte komme meg en tur vekk. Har vurdert Egypt, nærmere bestemt Sharm El Sheik – noen som har vært her og har erfaringer, type hotellanbefalinger, er det billig å være der (hva koster for eksempel et måltid ute), hvordan er temperaturene i starten av november?


Et par bilder fra siste kvelden i Trondheim. Hege og Natalie. I tillegg ser dere de kamerasky søstrene Willassen, haha.

bloggers saturday

Hei!

For en kveld det var i går. Wiz var så klart amaazing, men skulle ønske vi kom litt tidligere så vi kunne fått litt bedre plasser. Vi sto liksom med et gjerde også var det en stolpe rett foran oss, så man så nesten ikke artisten på scena. Vi måtte bare følge med på storskjermene for å se showet, så egentlig kunne vi nesten bare vært hjemme i sofaen og sett på YouTube. Mot slutten av Wiz bevegde vi oss lengre bak i teltet hvor vi kunne gå litt rundt, det var egentlig mye bedre så slapp man stå og bli skvist opp mot gjerdet av alle rundt. Høydepunktet var når han sang “See you again” og hele teltet sang med, så nydelig ♥

Etter konserten dro jeg og KK en kjapp tur hjem til Natalie før vi dro videre til Anna på vors nummer 2 for kvelden. Der var Anna, Ingrid, masse andre søte jenter og Tuva og Karen. Anna og Ingrid har jeg ikke sett siden vi var på Hove, så det var veldig koselig å se de igjen. Fikk også sett Anna’s “berømte” soverom i virkeligheten, spennende. Har jo bare sett det på bilder tidligere, må kanskje ha vært kveldens høydepunkt :pPppPPp Etter en liten tur på vorset dro jeg videre på byen med KK og Natalie. Først var vi på DownTown, men det var så syyykt mye folk der så vi dro videre på The Mint. Ganske stappet der også, men ikke på langt nær like mye som på DownTown! Alt i alt en vellykket kveld, og formen er faktisk ikke så ille i dag.

Søndag er jo egentlig hviledag, men her i Trondheim er det tydeligvis Cava-søndag så ifølge de andre jentene skal vi ut igjen i kveld. Vi har fått i oss litt nachos så skal vi bare slappe av noen timer før det er påan igjen, kjenner jeg gruer meg litt og spesieeeelt til formen i morgen. Så lenge jeg kommer meg på flyet klokken 2 og rett på jobb når jeg kommer til Tromsø, så er jeg fornøyd!


bildene er lånt fra anna, vi nøyde oss med å ta bilder med et kamera for denne gang

– Hva har du gjort i helgen?

såååå klare

Hei og god lørdag!

Nå har jeg vært vel et døgn i Trondheim sammen med Natalie, KK og Johanne. I går spiste vi taco og slappet av, før Tuva og Karen kom en tur på besøk senere på kvelden. Vi har egentlig bare vært veldig utålmodig på at det skulle bli lørdag så vi kunne dra på konserten, og nå er tiden endelig inne. Om tre timer skal vi være der, så vi er snart på tur ut døren og skal dra bort på et lite vorspiel før vi drar til Dødens dal. Jeg håper virkelig ikke vi blir stående i flere timer å vente på Wiz og A$ap, men det er vel slik det er med store stjerner ;);) Dagens antrekk er bare helt casual, vi skal jo videre ut på byen etterpå men får se om vi har tid å dra hjem å skifte. Tviler egentlig sterkt, det er ikke ferdig før klokken 23 og byen her i Trondheim stenger kl 02.00?? Hjemme i Tomsø stenger faktisk alt klokken 03.30, weeeird as fuck. 


Skinnjakke H&M, topp Gina, bukse drDenim, sko HER  


Fineste KK (@karolinekasp på insta) <3333

Vi blogges igjen i morgen, kjøssss

trondheim neste stopp

Hei!

Nå har jeg akkurat fått med meg all shiten ut av leiligheten og satt meg i bilen til Meline. Jeg er på vei til flyplassen, for nå skal jeg til Trondheim! Jeg har aldri vært der før, så det blir noe litt nytt i forhold til å bare reise til Oslo hele tiden. Venninnen min Natalie har flyttet dit, så jeg skal bo hos henne. I tillegg bor jo Tuva også der nå, så jeg har jo absolutt grunner til å reise litt dit fremover!

Hovedgrunnen til helgens Trondheim-tur er ikke annet enn konserten til Wiz Khalifa og A$ap Rocky i morgen, gleder meg enormt mye. Håper bare stemmen min ikke tar skade av det, har nemlig gått uten stemme i en uke nå og i tillegg vært litt forkjølet. Jeg har med meg maccen og kameraet så dere blir ikke kvitt meg i helgen 😉

Høres fra Trondheim neste gang <3

fav hairproducts

Hei!

Som de fleste av dere vet, så jobber jeg på frisørsalong. Derfor får jeg også mange spørsmål om hvordan man skal ta vare på håret sitt, hvilke produkter som er bra til slitt hår, hvilke produkter jeg vil anbefale til den og den type hår og hva jeg selv bruker slags hårprodukter. Derfor har jeg nå funnet fram de produktene jeg er mest fornøyd med i skapet mitt. Alle produktene (med unntak av et) er produkter vi fører i salongen jeg jobber i, HairShop. Jeg har mye flere produkter enn de på bildene under, men dette er altså de jeg er mest fornøyd med og dermed er det de jeg bruker mest ♥ Ingenting i innlegget er sponset forresten, bare for å ha det på det rene. 


1. Redken Real Control Shampoo: Dette er en shampoo for et hår som trenger både proteiner og fuktighet. Den har begge deler, og er perfekt for et normalt hår samtidig som man kan bruke den på et tørt/skadet hår. Den skal også gi anti-frizz. Jeg er veldig fornøyd med denne, men jeg liker å variere på hvilken shampoo jeg bruker – så den blir ikke brukt hver vask.
2. SP LuxeOil Shampoo: Ikke bli skremt av “oil” i navnet, denne er superlett i håret og tynger ikke. Den gir utrolig mye glans og lukter suuupergodt. Dere som har håroljen fra serien er kanskje frelst av den lukten? Mmm! Shampooen skal beskytte keratinet i håret samtidig som den tilfører pleie.
3. Fudge Clean Blonde shampoo: Nummer 1, ALLTID. Dette er et produkt jeg aaaldri hadde klart meg uten, og jeg snakker nok for mange blondiner rundt om i Norge/verden. Dette er en lillashampoo som skal fjerne gule/oransje toner fra håret eller gjøre et kaldt hår enda kaldere. Jeg har prøvd utallige lillashampooer, men har ikke funnet noen som er så effektive som denne. Bruker du den på et nokså hvitt hår kan du få gråskjær om du ønsker det. Det er jo falske pigmenter så de vil vaskes ut etter noen vask om du skulle være så uheldig å ha den i for lenge. Denne bruker jeg hver 3-4 vask, alt avhengig av hvor kaldt jeg vil ha det. Jo lengre man har den i, jo kaldere blir det. 


1. Bamboo Kendi Intense Moisture Masque: Bamboo er en relativt dyr hårpleieserie, men Gud for noen gode produkter. Dette er en hårkur som inneholder bambusekstrakt og kendi olje. I hovedsak skal den gi masse fuktighet, men den er også litt oppbyggende. Noen syns den blir litt tung i håret, men jeg har ikke opplevd det. Den passer kanskje best til de med litt tykkere hårstrå, i et tynt/fint hår vil den nok tynge litt da den er ganske feit. Det er også en kur som du ikke trenger å stå i evigheter med i dusjen, 3 minutter skal den være i. 
2. Catwalk Oatmeal & Honey conditioner: Dette er den eneste balsamen jeg bruker, den lukter himmelsk. Jeg kødder ikke. Den gir masse fuktighet til håret, glans og en fantastisk god duft. Jeg kunne seriøst luktet på håret mitt hele dagen hadde det ikke vært for at jeg har andre ting å gjøre 😉
3. Catwalk Oatmeal & Honey intense mask: Super hårkur som lukter like godt som balsamen ovenfor. Perfekt til et tørt og skadet hår, men den kan være litt tung i håret slik som Bamboo-kuren ovenfor. Så de med litt finere hårstrå burde ikke smekke i en feit dunge av denne..


1. Redken Extreme Length sealer: Dette er en leave-in kur som du skal/bør bruke kombinert med primeren under, påføres i håndkletørt hår fra midten av lengden og ut. Den skal “seale”/forsegle splittede tupper og bygge opp håret slik at det kan vokse seg lengre. Den vil ikke gjøre at håret vokser fortere, haha, men den skal forebygge at håret knekker.
2. Redken Extreme Length primer: Denne er en kur som du skal bruke i dusjen. Først shampoo, så klemmer man vannet godt ut og fordeler denne i hele håret. Den er for et slitt hår, og tro meg den fungerer. Jeg har tidligere plagdes med såkalte “friterte” tupper etter all blekingen, dere skjønner vel hva jeg mener med fritert. Etter å ha brukt denne litt er tuppene mine myyye bedre og jeg trenger ikke bestandig rette håret etter jeg har vasket det. Den skal bare være på i 2-5 minutter, men jeg bruker å ha den i så lenge jeg gidder. Man kan barbere seg og gjøre andre ting imens den virker 🙂
3. Redken Extreme Anti-Snap: Leave-in kur som skal forhindre at håret knekker. Den lukter kjempegodt og er veldig lett i håret. Den har en tynn lotion-konsistens, og skal påføres i håndkletørt hår. Hvis du er den som aldri har tid til å kure håret, så har du iallefall et par sekunder etter du har vært i dusjen til å ha denne i. Det er bedre med leave-in kur enn ingen kur, selv om en kur i dusjen er mer effektiv. 


1. Bamboo Anti-Breakage Thermal Protectant Spray: En fantastisk varmebeskyttende spray som skal redusere skade fra varmeverktøy med hele 87% (klinisk bevist). Jeg kan ikke få forklart nok hvor skadelig det er å slette/krølle/føne håret daglig, og skal man absolutt gjøre det BRUK varmebeskyttelse. Et annet tips er å skru ned varmen på verktøyene hvis det er mulig, man trenger ikke ha på det varmeste hele tiden. Jeg sletter for eksempel håret på 150 grader selv om slettetangen går opp til 230 grader. Denne må man ha i vått hår da det er mer en krem enn en spray, så jeg sprayer den egentlig bare i hendene og fordeler i håret før jeg føner det.
2. Alexander Sprekenhus Hair Styling Elixir: En hårolje som jeg alltid bruker i fuktig hår. Den skal minimere tørketiden (rart, jeg vet), samtidig som den gir masse glans og forbedrer kambarheten i håret. I tillegg lukter den supergodt, haha. Alt som lukter godt er sikret en plass blant mine favoritter ;);)


1. KMS Anti-humidity Seal: En spray som skal beskytte mot luftfuktighet. Alle vet hvor irriterende det er å bruke lang tid på å krølle håret, også detter de ut igjen like fort pga fuktig luft/klima. Denne skal forhindre nettopp dette. Man sprayer bare over håret, superenkelt. Kan brukes både når man krøller håret og når man sletter håret, eller når man ikke har gjort noe – men er redd for at håret skal bruse seg opp når man går ut døren
2. Sebastian Re-Shaper: Dette er den beste hårsprayen jeg har brukt. Den gir godt holdt, men er også lett å børste på. Prislappen er ganske stiv på rundt 400kr, men jeg har hatt min i 1 års tid nå så den varer ganske lenge. Absolutt verdt pengene!
3. SexyHair Smooth & Seal: Kanskje en av produktene jeg har som har flest bruksområder. Jeg bruker den først og fremst som varmebeskyttende før jeg sletter håret. Det er en spray i gassform, så håret blir ikke vått når man sprayer over det. Den beskytter opp til 220 grader. I tillegg er den god å bruke på et frizzy hår eller elektrisk hår, og som en glansspray for å fremheve fargen! 

Sååå, det er mine favorittprodukter ♥ Har du noen av de samme favorittene som meg, eller har du kanskje noen andre produkter du vil anbefale meg å prøve?

VIDEO – scarecam

Hei!

De aller fleste venninnene mine får gjennomgå litt skremming på ukentlig basis. Jeg står alltid klar med telefonen for å dokumentere det på snapchat, så det er litt rart at de ikke har blitt helt vant til det enda. Haha! Det er ikke alle gangene det går like bra, men noen ganger blir jeg veldig fornøyd med mine egne påfunn! Nå har jeg satt sammen en video med mange av disse snuttene. Jeg vil først og fremst takke mine venninner for at jeg ikke har fått noen slag i trynet enda, og det er faktisk meget sjelden jeg får tilbake med at de skremmer meg! 

kampklar

Hei!

I dag er det jeg vil kalle en god søndag. Om to timer skal jeg ut og spise en herlig middag med jentene på Steakers, etterfulgt av årets viktigste kamp for TIL-guttene på Alfheim Stadion klokken 20.00. Vi må vinne denne kampen, så jeg håper så mange som mulig i 9000-byen stiller opp i kveld og støtter laget vårt når vi skal hente inn seieren!! Det kommer til å bli full fest på tribunen og en spennende kamp, stoked!

Hvis dere bruker hashtaggen #ViFyllerAlfheim på sosiale medier er dere med i trekningen av et reisegavekort på 10 000kr.

so many bdays

God lørdag dere!

Som forventet var det fullt trykk på senteret i dag, listene var presset og det var sikkert 20 000 på senteret. Nå er heldigvis “helvettes-salget” over og vi kan senke skuldrene litt :’)

Nå sitter jeg i bilen med KK, Camilla og Maria på tur i bursdag til Renate. Hun har blitt 22 år så det må jo feires, hurraa! Har enda ikke bestemt meg for om jeg skal være med de ut eller ikke, men kjenner jeg meg selv rett så ender det vel opp som alltids… Heeeehe 🙁 Hvis det blir tilfellet skal jeg prøve å ta det forholdsvis rolig, har store planer for morgendagen så formen burde være iallefall 70%, haha!

C u tmrw