vintorsdag igjen da

Hei!

Så hyggelig med respons på forrige innlegg, og morsomt å se at så mange husker mye av det jeg skrev! Jeg ser nå at dere kanskje setter pris på litt mer varierte innlegg, ikke bare hverdagslige – så det skal jeg bli flinkere på. Jeg har så mange idéer i hodet angående hva jeg kan blogge om, men det er et eller annet som holder meg tilbake på hva jeg har lyst å poste her. Før kunne jeg postet hva som helst, så jeg tror egentlig det er det at jeg har blitt eldre og tenker meg om 2 (eller flere) ganger som spiller inn akkurat der. MEN, Tuva kommer hjem i julen og da har vi blitt enige om at vi skal få til en videoblogg – just like in the old days. Vi var jo helt crazy når det kom til videoer sammen, det fantes seriøst ingen grense for hva vi fant på. Noen ønsker til video? Vi har vurdert en ny må-gjøre video siden den vi lagde for x antalla år siden slo sånn ann, men vi tviler på at denne vil bli i nærheten av like bra da jeg (og hun forsåvidt) som sagt har blitt eldre og ikke er like barsnlige lenger.

Nå er jeg hos Karoline sammen med Benedicte og sjefen min Catharina. Vi alle jobber jo sammen, så det blir litt jobbsnakk når vi først er sammen. Vi klarer liksom ikke helt legge jobben fra oss på jobb når vi er ferdig, haha! Det er vintorsdag på uteplassen Grúnder i dag, så vi skal ut og rase litt fra oss. I helgen blir det nok rolig for min del, så da trengs det en liten dag nå. Jeg tenker at jeg skal spare meg til julen etter det her, da bruker det jo å bli en del happenings og spesieeelt nyttårsaften – det gleder jeg meg til. Jeg har enda ikke funnet jule- og nyttårskjolen, og jeg lurer på om det er litt i seneste laget å bestille… Noen som vet om leveringstiden på for eksempel Nelly rundt denne tiden, safe å bestille nå or not? 


fine karo og benny 

visste du dette om meg?

Jeg kan ikke huske at jeg har hatt et innlegg som dette før, så jeg tenkte at det passet bra å kjøre på med det nå. Jeg regner med at de fleste som er innom den “meeeeget” aktive bloggen min er folk som har lest bloggen min lenge og håper på å se nye innlegg – til tross for at dere blir like skuffet hver gang dere trykker enter og ser samme overskriften på nyeste innlegget dag etter dag.. haha! Well, let’s gooo!

1. Jeg har hatt den sykeste blåveisen uten å vite hvordan jeg fikk den. Jeg våknet bare opp med den etter jeg hadde vært i bursdag hos en venninne. Når jeg våknet fikk jeg ikke opp det ene øyet, så jeg trodde at kanskje vippelimet hadde klistret det sammen. Når jeg kom ned i speilet på badet fikk jeg rimelig sjokk. Jeg hadde i følge venninner ikke noe blåveis når jeg ble kjørt hjem, så den har kommet etter det. Det jeg har konkludert med er at jeg har snublet i karmen på soverommet når jeg skulle inn, også har jeg kræsjet i hjørnet på kommoden og besvimt på gulvet. Jeg hadde jo et sår på siden av øyet, så det er nok der kommodehjørnet traff. Jeg er ganske sikker på at jeg hadde pisset på gulvet der jeg lå også, piiinlig. Heldigvis fikk jeg ingen varige skader av det, men det tok sin tid før blåveisen forsvant!

2. Før redigerte jeg alltid nesen min på bilder. Og ikke bare litt heller. Jeg hadde skikkelig komplekser pga nesen, fordi jeg syns den var for spiss + det er en liten kul på den som vises veldig sjelden. Jeg hadde så lyst på en nese med bue på, så da redigerte jeg like så greit på meg en slik nese. Hallo – alle rundt meg måtte jo se at jeg gjorde det? Jeg redigerte en skikkelig skihoppnese, tror jeg ble blind på redigeringen etterhvert for flere av bildene ser jo helt tåpelig ut haha! Her har dere et bilde av hvordan nesen min egentlig ser ut fra den vinkelen jeg liker den minst, og noen bilder av den flotte redigeringen jeg gjorde før i tiden.

3. Jeg tok til mot og kom meg i mai ut av mitt første forhold. Det varte i nesten 2 år, med mye perioder hvor jeg var singel innimellom. Det var et forhold som ikke var sunt i det hele tatt. Jeg gikk gjennom mye dritt i løpet av den perioden, og jeg er den dag i dag veldig glad for at det er over og at jeg klarte å bli ferdig med det selv om det tok meg litt vel lang tid. Jeg tar det med meg som lærdom videre i livet på hvordan det ikke skal være. Jeg kan ikke akkurat si at jeg angrer på det for det var jo fine perioder, men det er store deler av det jeg kunne vært foruten og alt i alt var det mer dritt en bra, så not worht it.

4. Jeg er ekstremt sjenert av meg. Hvis jeg er rundt mennesker jeg ikke kjenner noe særlig, så kan jeg være stille som en mus – med mindre jeg har noen av mine nærmeste sammen med meg, da føler jeg meg på en måte tryggere. Det er ikke sjelden jeg har bedt mamma eller andre ta kontakt med folk for meg, eller sagt at de må si ting for meg fordi jeg ikke har turt. Haha! Når jeg har drukket derimot er det en helt annen sak, da er jeg venn med alt og alle.

5. Jeg har fregner. Og da mener jeg mye fregner. Jeg har hele mitt liv hatet de, og har i hele tenårsperioden min forsøkt å finne foundations og annen sminke som kunne dekke godt nok over de. Jeg kan ta meg selv i å sitte å fantasere om å ha fregnefri hud. For problemet mitt er at uansett hvordan jeg sminker meg, så ser det aldri jevnt ut – nettopp fordi jeg har 1943 mørkere prikker i hele ansiktet. Før vistes de bedre fordi jeg hadde nok hakket mer fregner når jeg gikk på ungdomsskolen/vgs, men nå bruker jeg også mer sminke og dekker det bedre enn før. Her er et 5 år gammelt bilde hvor jeg hadde prøvd å sminke meg. Dødsfint, jeg vet. Men her ser dere fregnene iallefall haha!

6. Jeg har i mange, mange år hatt som mål å veie 50 kg. Guess what? I’ve reached it. Nå veier jeg 50-51 kg, og jeg føler meg bedre enn noen gang. Ikke har jeg prøvd å gå opp i vekt heller i det siste, det har bare skjedd uten at jeg har tenkt noe særlig over det. For ca et år siden veide jeg 42 kg, en periode hvor jeg var veldig deprimert og ikke hadde det så lett. Det er så rart å tenke på at jeg har veid 10 kg mindre, jeg må jo ha sett ut som et vandrende skjelett fordi jeg er jo enda slank med mine 51 kg.

7. Hunden jeg kjøpte når jeg gikk på ungdomsskolen døde nylig. Lotta ble nesten 7 år gammel, og døde uten noe forklarlig årsak. Min bestevenninne Malin overtok ansvaret for Lotta når jeg flyttet hjemmefra da jeg ikke kunne ha hund i leiligheten jeg leide, så hun har hatt henne de siste årene – men jeg har sett henne jevnlig og tilbringt mye tid med henne selv om hun har vært Malin sin hund. Vi begravde henne forrige uke, noe som var utrolig tungt.. Vi trøster oss med at hun har hatt et fantastisk liv og blitt skjemt bort fra alle kanter. Alle var glad i henne, verdens nydeligste hund. Hvil i fred <3 

8. Jeg er ekstremt lat. Jeg tror faktisk det må være en sykdom eller noe. Jeg kan tenke at jeg må vaske klær, også går det 2 uker før jeg gidder å sette på den første maskinen med klær. Og da har jeg allerede i en uke måttet bruke evig lang tid på å grave fram noe brukbart av det jeg ikke bruker i skapet, fordi ALT jeg egentlig bruker er til vask. Sånn er jeg når det kommer til alt. TING TAR TID, rett og slett. 

Var det noe av dette du ikke visste?

dressed up

Hei!

De siste ukene har jeg vært helt tom for energi. Jeg har ikke fått gjort noe som helst annet enn å være på jobb. Dagene mine har gått akkurat slik som det her: stå opp – dra på jobb – dra hjem – spise noe enkelt – sove. Jeg har sovet så mye at jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har liggesår enda. Har lagt meg i før midnatt hver dag, noen dager lenge før. Mørketiden er kommet for fullt og det tar på at det er mørkt når man står opp, når man skal på jobb, når man er ferdig på jobb – ja, mørkt døgnet rundt. Jeg har heller ikke fått gjort noe som helst hjemme, så jeg bor enda i pappesker og det blir bare mer og mer ting i leiligheten og mindre og mindre som er pakket ut. Jeg må nok prøve å få kommet i orden før jul, og nå får jeg heldigvis snart siste rest av møblene som jeg trenger for å få pakket ordentlig ut. 

Jeg har fått ei som lager bord og andre ting til å lage et sofabord til meg, så det er jeg utrolig spent på og jeg håper det er ferdig snart. Jeg har også kjøpt (fått i julegave av pappa) kommode og reol som forhåpentligvis kommer på onsdag, alt av saker jeg har liggende i pappesker er nemlig bare ting som må ha et sted å bli pakket ut og det har jeg ikke hatt til nå. Jeg skal få tatt et par bilder når jeg har kommet litt lengre her hjemme så skal dere få se.

Forrige helg hadde vi julebord med jobben, noe som var utrolig koselig. Først møttes vi etter stengetid på HairShop. Her skulle vi være i tre timer å vorse, samtidig som vi pyntet oss og ordnet hverandre på håret. Etterpå dro vi på Biffhuset og spiste nydelig biff, drakk litt for mange glass vin etterfulgt av en smakfull dessert. Etterpå gikk turen på Grunder hvor vi tilbragte resten av kvelden/natten. Dagen etterpå var helt forferdelig, men jo morsommere man har hatt det jo verre blir hangoveren har jeg erfart. Det var iallefall et vellykket julebord, jeg var jo ikke med i fjor så det var gøy å få vært med denne gangen. Jeg har jo så fantastiske kolleger at det kunne ikke blitt kjedelig omså vi hadde prøvd på det.

(affilliatelenker) Her er antrekket fra julebordet. Cardigan fra Nelly, kjole fra Nelly, sko fra Nelly – hahahaha! Kjolen og paljettcardiganen kjøpte jeg i fjor, jeg rakk ikke finne meg en ny kjole før julebordet dessverre.. Jeg føler liksom man må ha noe nytt, men får satse på at jeg finner en ny kjole til julaften/nyttårsaften iallefall!


Håret har flinkeste Karoline ordnet <3 


karobby