todays

Hei!

I dag har jeg vært på kurs med jobb, så det har vært en relativt avslappende dag uten kunder. Har fått lært litt nytt, noe som alltid er gøy. Ellers har jeg vært en liten tur på kafè og blitt tvunget til å drikke kaffe (noe jeg ikke liker), eller det var vel en kaffe mocca or something, but it’s still coffee.. Nå er jeg hjemme en tur for å rydde litt og henge opp de jævla hyllene. Er så reddd for at det skal bli skeivt, jeg har liksom ikke noe vater liggende for å måle heller. Vi får håpe på det beste, det blir som det blir tenker jeg.

I morgen skal jeg til tannlegen, hvor jeg har vært sikkert 3 ganger den siste måneden. Jeg går til noen som skal behandle den enorme tannlegeskrekken min, så til nå har vi ikke gjort noe behandling med tennene. De timene jeg har vært har vi brukt til å se på instrumentene, se på bedøvelsessprøyta og sånne ting. Føler meg som et barn når jeg er der, men hvis de kan “kurere” skrekken min er det vel verdt det til slutt. I morgen skal vi bare polere tennene og se litt mer på bedøvelsessprøyten, haha. Jeg gruer meg til vi faktisk skal gjøre noe behandling, har ikke gjort noe med tennene på over 5 år og jeg vil helst ikke vite hvor mange hull de finner og hva annet som må gjøres. Alt jeg vet er at jeg knakk en del av en jeksel for et år siden, som jeg satt på plass med en pinsett – den holdt seg på plass helt til for et par dager siden når den “knakk” igjen. Det som er morsomt er at nå når den falt av igjen spiste jeg akkurat det samme som første gang jeg knakk den – haha!! 

Her er dagens look. Jakke fra Nelly (lignende her), kjole fra Only, cardigan fra Only (finnes i hvit her) og sko fra junkyard.no

spring is coming

God onsdag!

Nå har jeg akkurat fått i meg frokost og er på tur ut døren for å ta fatt på dagens arbeidsdag. Wohooo! Eller ikke, haha.. Jeg begynner å få skikkelig vårfølelse nå som det er 8-10 grader og sol ute, snøen smelter og mørketiden er over. Dessverre er det nok som vanlig bare midlertidig. April bruker nemlig å være den måneden hvor det snør mest, så det er vel bare snakk om et par dager så tar vårfølelsen slutt..

Etter jobb i kveld skal jeg hjem og skru opp litt hyller og rydde litt, så kanskje dere får litt bilder fra leiligheten min snart. Jeg har fått på plass det meste bortsett fra vaskemaskin og tørketrommel, men dere tåler vel å se leiligheten min uten de to tingene, haha! Eller jo, gardiner. DET må jeg få ordnet meg asap. Jeg bare aner ikke hvor jeg skal begynne, syns det er så vanskelig med lengder osv.

Nå må jeg løpe, håper dere får en fin dag så blogges vi ♥


Mmm, varme baguetter er gull til frokost (og seff Pepsi Max). Det er egentlig det eneste jeg kommer på når det gjelder frokost, må ha noe lettvint. Noen andre tips til gode frokoster som ikke tar 20 minutter å lage? 

new in lately

Hei!

Håper dere alle har hatt en fin påske. Selv har jeg vært i i Finnmark et par dager, nærmere bestemt Kunes. Lite med dekning der, så fikk ikke oppdatert noe særlig på denne fronten. MEN er det ferie så er det ferie. Det var en veldig fin tur og trivelig selskap. Vi fikk oss to dager med scootertur opp på fjellet hvor vi grillet og slappet av noen timer, godt å få kommet seg litt ut og gjort noe fremfor å bare sitte inne foran TV’en. Jeg har også fått vært en dag på Storsteinnes hos Sofie, hvor vi tok oss en aldri så liten bygdefest. Nå er jeg tilbake på jobb og nå er det fullt kjør frem til mai når det endelig kommer noen fridager igjen – gleder meg til det. Noe jeg syns er litt sykt å tenke på er at vi snart er inne i den 4. måneden av dette året allerede, jeg syns liksom at det var jul for 4 uker siden. Tiden flyr, og snart er jeg vel 50 år. 

Ellers har det dukket opp litt pakker i postkassen den siste uken. Jeg bestilte meg masse ting på AliExpress (samme som eBay egentlig) og alle vet at når man bestiller 20-30 forskjellige ting så blir det julaften hver dag man henter posten. Jeg har fått en del av det til nå og er ganske fornøyd med alt. Det blir jo til at man bestiller en del tull også når det koster 1 dollar her og 4 dollar der, sånn som nøkkelringer, passholder osv haha. Drit i det 😀

Her er det jeg har fått til nå:

to nøkkelringer, to klokker, solbriller, passholder, deksel, svart t-skjorte og en grå genser


kjolen eeelsker jeg, og de to hvite toppene blir superfine til sommeren når man er litt solbrun i huden

Hva har du gjort i påsken?

new jumpsuit

(sponset produkt)

Hei!

Titter bare innom i full fart før jeg skal sette på dagens episode av Paradise Hotel (at jeg enda ser på det programmet, haha…). Fikk en pakke fra Junkyard i dag med masse godsaker, blant annet denne jumpsuiten på bildene under. Jeg har aldri funnet en casual jumpsuit jeg liker skikkelig godt, enten henger de for mye ned mellom bena eller så sitter de ikke noe særlig fint. Nå har jeg derimot funnet den perfekte – den kan brukes like fint forran TV’en som den kan brukes når man skal pynte seg. Det er bare å hive på et par pumps og accessories så kan man springe rett fra sofaen til baren, hehe! Det er faktisk Madeleine Pedersen som har designet denne sammen med Junkyard, og dere finner den HER. Jeg har min i XS 🙂

Tycks?

hva blir den neste sykdommen?

Hei!

Jadda, husker dere jeg lå med influensa her sist jeg blogget? Jeg fikk svar hos legen et par dager etterpå at jeg hadde fått lungebetennelse i tillegg, så jeg har offisielt ligget i sengen i nesten 2 uker nå med absolutt null energi og elendig form. Var sykemeldt ut forrige uke, det vil si at i går var min første dag tilbake på jobb. Det kjentes at jeg hadde vært borte en stund, men det kjentes også at kroppen ikke er helt i form igjen. Jeg har en lungebetennelse som heter Mycoplasma, som visstnok er verken virus eller bakterie og dermed kan den være vanskelig å bli kvitt. Jeg har gått på en spesiell antibiotika siden torsdag, kuren er på 12 dager så jeg håper jeg blir friskere enn jeg føler meg så langt fordi energien er ingen sted å finne. Er helt utslått etter jobb, det eneste jeg orker er å gå fra bilen til sengen også reiser jeg meg helst ikke mer enn nødvendig resten av kvelden haha :’)

Eeeeellers er livet helt greit. Har hatt litt lite system på ting her hjemme, men jeg begynner å komme meg i rute med alt og det er deilig å få litt orden på ting igjen. Nå er det bare en måned til jeg reiser til Amsterdam med jentene, og en liten uke igjen til påske. Mye å se fram til med andre ord, wihu. I påsken skal jeg muligens til Finnmark av alle steder. Jeg har aldri vært der og jeg vet egentlig ikke hvor det er jeg skal, men mener det het Kunes eller noe. Det var iallefall en kunde jeg hadde på jobb som sa til meg at det var langt utpå ødemarka med bare en butikk – what have I gotten myself into O.o

Hva skal du i påsken?


peace out 

sickness got me

Hei!

For en uke siden var jeg så heldig å få influensa, så jeg har vært i skikkelig kjip form den siste uka. De verste influensasymptomene har gitt seg, men før helgen fikk jeg en herlig tørrhoste. Jeg har hostet og hostet så mye at jeg kan skimte en sixpack på magen, det var faktisk helt uutholdelig. Hostet døgnet rundt til jeg nesten brakk meg og spydde. Den hostinga der er faktisk det verste jeg vet, har hatt den en gang før og da varte det i to måneder. Så jeg tok turen til legen i går og fikk resept på Cosylan hostesaft også fikk jeg noe annet som skulle hjelpe på astmaen min og nå begynner det å bedre seg litt. Får svar i morgen eller torsdag om det er lungebetennelse, men det håper jeg ikke. Nå satser jeg på at jeg blir frisk så jeg kan komme meg tilbake til hverdagen med jobb og sosialt samvær. Senga har så og si vært min eneste venn og det har blitt få turer utenfor døren bortsett fra legen og tannlegen. 

Ellers så har faktisk Facebook-kontoen min blitt deaktivert. Noen har rapportert meg som at jeg bruker falsk identitet, så nå har jeg vært en hel dag utenfor det sosiale xD Jeg har måtte sende bilde av pass for å vise at det faktisk er meg, men de er jo så sykt trege å svare at det tar jo sikkert en uke før jeg får slippe inn igjen. Nå vet jeg hvordan det føles å bli holdt utenfor, kjedelig altså… Haha! Jeg ser heller lite vakker ut for tiden så jeg skal spare dere for ansiktet mitt denne gangen, hehe 😉 Det kommer alltid en neste gang