fjellheisen

Hei!

Siden det var så fint vær i dag, dro jeg opp på fjellheisen for å se etter at de pusset opp. For dere som ikke vet, så er fjellheisen gondoler som går 700-800 meter opp på fjellet hvor de har cafè og veranda hvor man har utsikt over hele Tromsø. Utrolig fint å stå og se utover byen når solen skinner, ingen steder er finere enn hjembyen min når været er på sitt beste. Utsikten fra fjellheisen er også en veldig god plass for å se nordlyset skikkelig når det lyser opp himmelen. Det ble iallefall veldig bra etter de pusset opp, så jeg anbefaler alle som besøker Tromsø til å ta seg en tur opp dit.

Nå har jeg akkurat fått satt meg ned. Har brukt et par timer på å rydde og vaske litt, blant annet hadde jeg glemt en Pepsi-boks i fryseren så den hadde jo eksplodert utover alt. Har også klart å pakke ut kofferten etter Amsterdam-turen, kun en uke etter hjemkomsten. Det må være ny rekord for meg, normalt lever jeg meg ut av kofferten – noe som kan ta mange, mange uker. Haha!

sunday funday

Hei!

Sykt deilig å våkne opp i dag uthvilt. I går lå jeg bare helt utslått på sofaen etter jobb. Det var nemlig stappfulle lister på jobb, så jeg sto 8 timer i strekk og jobbet. Det tar på både energien og kroppen å stå så lenge, og det er ganske kjipt når hele lørdagskvelden blir ødelagt fordi du er for sliten til å gjøre noe som helst etter jobb. I dag har jeg vært sammen med Meline, noe som ikke skjer så alt for ofte. Det er derimot veldig koselig når vi først tilbringer litt tid med hverandre og får pratet litt shit. Vi har bestemt oss for å begynne å trene på samme treningssenter – det hjelper veldig på å ha noen til motivere seg. Vi begge er også veldig enige med at vi ikke vil trene oss ihjel 5 dager i uken, så jeg tror det kommer til å gå veldig bra.

Meline har alltid vært den som har hjulpet meg mest med tanke på bloggen, så i dag dro vi og tok noen outfitbilder ute til en forandring. Det er litt kjedelig med den samme hvite døra i bakgrunnen hver jævla gang, haha. Så glad for at jeg har en venninne som faktisk engasjerer seg i bloggen og vil hjelpe meg ♥ Nå skal jeg se et par episoder med PLL før jeg tar kvelden, sovepartneren min er på jobb så da må man underholde seg selv..

sko og hvit genser junkyard // hettegenser black bananas // bukse river island // caps h&m

innkjøp fra amsterdam

Hei!

Her kommer innkjøpene mine fra Amsterdam. Beklager dårlige bilder, men speilrefleksen ville ikke samarbeide i dag så mange av bildene ble litt uklare og det er kanskje vanskelig å se helt hvordan de sorte plaggene ser ut. Dere får heller se bedre bilder når jeg har på meg det i antrekk og får tatt bilder ute i lys. Har skrevet hvor alt er fra under bildene. Som sagt så var prisene så og si tilsvarende norske priser, kronen står jo så dårlig så alt er dyrere for oss nå i forhold til for noen år siden. Jeg er iallefall fornøyd med alle innkjøpene, denne gangen har jeg bare kjøpt ting jeg vet jeg blir å bruke. Ellers når jeg har vært på ferie og shoppet, så har jeg bare røsket med meg alt jeg syns var fint og det meste ligger vel enda ubrukt i skapet hehe. 


Long-tee fra Forever21 og cardigan fra New Yorker


Tee fra en random shop, merke DJ White


Skjørt fra Bershka, vest fra New Yorker


Hoodie fra random shop, merke Black Bananas(?), bukse fra River Island


Cardigan i hvit og sort fra en jallabutikk


Hoodie fra Forever21, kjole fra New Yorker


Toalettmapper og solbriller fra Forever21, sko fra en jallashop. 

back home

Hei!

Endelig tilbake, hjem kjære hjem. Borte bra – hjemme best, er det ikke det man sir? Dagene i Amsterdam fløy unna, turen var absolutt vellykket og jeg storkoste meg sammen med jentene. Det ble mye god mat iallefall, blant annet nutellapannekaker og vafler. Jeg skal skrive et mer detaljert innlegg om turen etterhvert når jeg orker å sette meg ned med det. Tenk at vi reiste hjem dagen før 4/20, fra Amsterdam liksom – hallooo? Neida, haha. Nå er det tilbake til hverdagen med jobb og plikter; som f.eks. vaske klær, betale regninger og sånne ting ingen liker å gjøre. Ellers har jeg gjort lite siden jeg kom hjem. Var hos legen i dag og tok litt blodprøver for å finne ut av hva den jævla feberen jeg får hver kveld skyldes, så håper at jeg får noe svar på det. Også har jeg vært på jobb, så klart.

Jeg fikk også shoppet litt, men det tok ikke helt av siden prisene var tilnærmet norske priser. Om dere er interessert kan jeg gjøre et innlegg meg innkjøpene mine fra turen? 

meg og trudepus

7 timer shopping

Hei!

Gjett om vi er en gjeng med slitne jenter på hotellet nå. Vi har trasket rundt siden klokken 11 i morrest, og kom ikke tilbake på hotellet før klokken 8. Først tok vi trikken til Dam Square og gikk et lite stykke for å finne oss en plass å spise frokost. Vi har ikke kjøpt med frokost på hotellet, siden det var realtivt dyrt. De skulle ha 22 euro per dag per person for frokost, så da fant vi ut at vi heller kunne prøve ut litt forskjellige steder i byen og få det til halve prisen. Etter frokosten delte vi oss og gikk rundt og shoppet. Vi er jo 6 personer, og skulle alle gått sammen hadde det blitt mye venting og da hadde vi neppe rukket gjennom mange butikkene før det stengte. Jeg fikk kjøpt meg en del klær, og det meste jeg kjøpte var faktisk svart (takk til kleskoden på jobb for det). Hadde så vondt i armene på slutten etter å ha bært på veske og poser i timesvis, så det var godt å komme tilbake.

Nå skal vi bare slappe litt av før vi hiver på oss finstasen og drar innover til byen igjen. Har hørt at Escape er bra, så vi tenker å sjekke det ut i kveld.


Frokosten min i dag. Jeg bestilte kyllingssandwich, men fikk så klart ikke med meg at den var supersterk med chilisaus.


Tøffinger på trikken 😉


Måtte selvfølgelig ta oss en pause midt i shoppingen og få oss en nydelig belgisk vaffel med nutella. Yummy ♥


 

arrival

Hei!

Nå begynner vår første dag i Amsterdam. Vi kom jo fram i går, men ikke før litt sent på ettermiddagen så vi bare brukte kvelden på å få i oss litt mat. Reisen gikk veldig greit med tre korte flyvninger. Vi tok først fly ned til Oslo, og tok et annet videre til København før vi endelig satt oss på flyet til Amsterdam. Den lengste flyreisen var den fra Tromsø til Oslo, haha. Når vi skulle komme oss til hotellet skulle vi egentlig ta toget, men så kom det en fyr og hanket oss til en taxi, hvor hele opplegget virket litt shady. Taxien var liksom parkert i et parkeringshus, vi måtte gå et lite stykke fra flyplassen og flere av jentene ble mer og mer skeptisk jo lengre vi gikk. I tillegg var det en annen taximann som sa til oss at det kunne være farlig, men ifølge han som skulle kjøre oss sa han det bare fordi det var konkurranse blant taxiene. Vi kom oss iallefall trygt fram til hotellet.

Hotellet vi bor på, Novotel, er et skikkelig business hotell. Det er litt utenfor selve byen, men vi har trikk og tog rett vedsidenav og det tar ca 15 minutter med trikken inn til sentrum. Det var iallefall et fint hotell med greie rom, så har ingenting å klage på der. Nå skal vi dra og spise frokost og shoppe litt, så blir det kanskje en tur ut i kveld for å sjekke utelivet her. Jeg har ikke fått tatt så mange bilder enda, men jeg har med både speilrefleks, digitalkamera og GoPro – så jeg skal få dokumentert litt mens jeg er her 🙂

Nå må jeg begynne å sminke meg, vi blogges ♥


så søøøte


Som dere ser er utsikten vår så som så, haha. 

reisefeber

Husker ikke om jeg har fortalt det, men den siste uken har jeg hatt svak feber hver dag. Det er akkurat sånn at jeg fryser/er varm om hverandre, men den har ikke vært noe høyere enn 37,6 så det er jo det som kalles lavgradig feber. Jeg har konkludert med at det må jo være reisefeber?! Haha! For i morgen reiser jeg jo nemlig til Amsterdam med jentene, guud som jeg gleder meg.

I dag fikk jeg stripet etterveksten på jobb siden det var så rolig, gjett om det trengtes. Jeg var ferdig tidlig, så ettermiddagen som egentlig skulle brukes til å pakke har jeg brukt til å ordne meg, rydde i sminken og vasket alle sminkekostene mine. Det er evigheter siden sist jeg vasket de, og det som er så utrolig viktig da.. Ikke rart jeg får en kvise her og der. Nå skal jeg på kinodate, så pakkingen blir ikke gjort før i natt ser det ut som. Siden jeg er verdensmester i å pakke sinnsykt mye unødvendig og waay, way too much hadde jeg satt pris på noen gode pakketips til brødhuer som meg som pakker for 2 uker når jeg skal være borte i 3-4 dager. Anyone?

jeg har bestemt meg

… jeg skal begynne å trene! Sånn seriøst, jeg mener det. Det er lenge siden 1. april nå, så det er ingen spøk. Jeg har jo “trent” mange ganger før, men det har da vart i knapt 2 måneder også har jeg ikke orket mer. Jeg tror det er mye fordi jeg har kjørt så hardt på fra dag 1 og bestemt at jeg skal trene minst 4 ganger i uken og hatt skikkelig døll kostholdsplan med kylling og salat og faenskap. Derfor tror jeg at jeg må gjøre det litt annerledes denne gangen, det vil si at jeg kanskje tar meg 2 treningsøkter i uken også kan jeg trene mer om jeg føler for det – og at jeg spiser sånn passelig sunn mat uten å skulle holde meg slavisk til den jævla tørre kyllingen. 

Målet mitt med treningen er som følger: Få vekk litt fett på magen og hoftene, for det er kun der det legger seg. Jeg vil også stramme opp og få litt mer definert mage (og rumpe, hehe xD), samt bygge litt muskler for å få litt mer volum ellers på kroppen fordi det er det lite av. I tillegg vil jeg styrke ryggen min pga skoliosen og jobben min. Så om noen har noen tips må dere gjerne komme med de. Spesielt tips til mageområdet, har hørt at det skal være vanskelig å få vekk fettet som legger seg under navlen. 

Her var jeg på en treningsshoot, og ikke vet jeg hvorfor fordi jeg tror ikke jeg trente på det tidspunktet hahahahah… ;)))

 

chunky knit

Heiheii!

Det var stille på denne fronten i går. Jeg er sikker på at jeg fikk sett iallefall 10 episoder med Pretty Little Liars, fordi jeg lå i sengen så og si hele dagen bortsett fra den lille timen jeg var ute og spiste sammen med Charlotte. Jeg trøster meg med at det var nødvendig for å få ladet opp batteriene. Nå er det bare 4 små dager igjen før jeg sitter på flyet til Amsterdam med jentene, så jeg har iallefall noe å se fram til mens jeg jobber og sliter meg gjennom de neste dagene. Vi har iallefall funnet ut at vi skal komme oss på en fornøyelsespark, og har sett litt på Efteling – men så ser jeg at det er jo mange flere. Alle ligger jo utenfor Amsterdam, men om det tar et par timer med tog/buss er ikke så nøye. Noen som har vært på noen fornøyelsesparker i Nederland, hvilken?

Nå skal jeg spise med date’n min og se på en episode eller to med The Blacklist før det er kveld. Vil absolutt anbefale den serien, veldig spennende og har allerede kommet halvveis i sesong 3. Det er sånn at man bare vil se mer og mer, så kanskje ikke helt lurt nå på kveldingen når man egentlig burde sove. 


chunky knit cardigan fra nelly her

going out

Hei!

Nå er jeg sammen med Caroline, vi har fikset oss ferdige og er klare til å dra avgårde. Vi skal på innflytningsfest til en kompis, så i kveld er det hæla i taket 😉 Jeg var så lur at jeg ordnet håret og sminket meg mens jeg var på jobb, sånn at jeg var helt sikker på at jeg fikk tid til å blogge før jeg dro ut. I dag har jeg til en forandring fått krøllet håret. Det er noe jeg aldri gjør siden jeg syns det er så kort, men nå ble jeg veldig fornøyd med det siden det ble mer “fall”-krøller if u know what i mean. Ellers går jeg jo bare med det slett, noe jeg er utroooolig lei av. Forandring fryder, er det ikke det man sir 🙂

Nå er ride’n vår her så vi må suse, vi blogges i morgen sweeties