eyes sayin’

Hello.

Visste ikke helt om jeg turte å vise meg her inne nå?

Men joda, en gang (på en liten stund) må jo være den første. So here I am, missed me? De siste ukene før 17 mai har det vært fult kjør døgnet rundt. Nå har heldigvis roen senket seg og jeg har funnet tilbake til Macbooken min (this I missed). Jeg har tenkt på bloggen hver dag, men det har vært sammen med mange andre tanker som har måttet prioriteres først. Såå, hvordan var deres 17. mai? Min var fantastisk, startet med champagnefrokost med alle jentene før vi bevegde oss ned til byen og tilbringte noen timer. Etterhvert dro vi på Steakers for å spise middag, noe vi aldri skulle ha gjort da alle egentlig var alt for full til å være på noe restaurant på det tidspunktet – haha! Det ble tidlig kveld, tror jeg la meg klokken 21-22 – da hadde jeg allerede begynt å få hangover. Kanskje like så greit i og med at jeg fikk sovet lenge og formen var fin når jeg skulle på jobb neste dag 🙂

Nå er det bare en kort uke igjen før jeg reiser ned og besøker mamma i Oslo, gleder meg enormt mye til å se hun og småsøsknene mine igjen. Har ikke vært der siden august i fjor, så det er virkelig på tide med litt familytime. Også får jeg jo som sagt med meg en ny samboer hjemover, ser virkelig fram til alt. Haha, hvor kom all denne gleden fra :DDDDDDDD I tillegg er jeg så glad fordi ENDELIG har håret mitt begynt å vokse litt. Ser dere det??? Sikkert bare jeg som ser det, men pytt pytt!


 

formen

It's gone. Den har vært borte siden natt til søndag. Ligger bare og venter på at den skal dukke opp, finne veien tilbake til meg. Ser ikke ut til at det skjer i dag heller. Det skjedde iallefall ikke i går. I morgen? Krysser fingrene.

Har iallefall noen sammen med meg. Blir tatt vare på. Blir pjusket. Får servert brus, spiser godteri. Livet ❤ Ikke så ille allikevel.

Blogges. I morgen!

pjuskesår 😉

vinos

Hei!

Nå er jeg nettopp kommet inn døren hos Malin, vinflasken er åpnet og partyklærne er på. I kveld skal jeg introdusere Malin for Grunder, nå som hun endelig kan være med meg dit. En helt ny verden har åpnet seg for lille 20-åringen min!! Gratulerer så jævlig mye med dagen din babe, elsker deg <3

Vi blogges heller i morgen, var såpass sent ute å komme i bursdagen så må legge vekk telefon nå.

girlsnight

Hei og god helg!

Fredagstacoen er konsumert og nå ligger vi tre stappa griser i hvert vårt hjørne på sofaen. Etter jobb ble jeg og Benedicte med hjem på besøk til Karoline for å innvie det nye spisebordet hennes, så nå har vi koset oss med mat og shitprat. Helgen begynner ikke før i morgen for meg, da skal jeg i bursdag for å feire at Malin endelig blir 20 år (dagen hun har ventet på i evigheter, I know the feeling). Tror det blir en suuuuper kveld i morgen. 

Jeg er så sliten om dagene etter jobb siden 17. mai-rushet er i full gang. Alle skal klippes, farges og fikses og listene er stappfulle så det er definitivt tyngre dager på jobb enn ellers – heldigvis går arbeidsdagene litt fortere unna og i slutten av mai blir det en etterlengtet tur ned til Oslo for å besøke mamma og småsøsknene mine. På tur hjem fra Oslo tar jeg med meg en gjest som skal bo hos meg et par måneder, mer om hvem senere. Gleder meg iallefall til å få ny samboer ♥

Nå skal jeg lakke neglene og slappe litt av med jentene før jeg drar hjemover igjen. I dag er det kommet ut en ny episode av The Blacklist, så den må seeeff lastes ned asap. Kjipt når man kommer så langt i en serie at man må vente på nye episoder hele tiden :((( Livet er hardt ass.. Og nå som The Blacklist seson 3 snart er ferdig, begynner ikke sesong 4 før i september og da trenger jeg tips til en ny serie jeg kan følge med på. Hva er DIN favorittserie? 


fineste benny og karo <33333

mitt tredje par med pupper

Hei!

Snart er det et år siden jeg opererte puppene mine igjen og byttet implantat. Jeg har ikke blogget noe særlig om dette i ettertid, men jeg tenkte jeg skulle skrive et litt utfyllende innlegg om alt angående det. Derfor kan dere jo spørre i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på mtp. det å ha silikon osv. Det er jo tross alt mitt tredje par med pupper jeg bærer rundt på nå, hahah!! Først hadde jeg mine naturlige som jeg så vidt husker hvordan var, også fikk jeg mitt neste par som jeg opererte inn og til slutt det tredje paret som til sammen er større enn hodet mitt haha. Kanskje jeg svarer på video, kanskje ikke – får se hva slags spørsmål som kommer inn.

I dag er det jo røddag – og jepp, det er sykt deilig med fri (for oss som faktisk har det, vel og merke). Nå skulle jeg egentlig ønske at jeg var ung og gikk på skole, for de har nemlig fri i morgen også og får superlanghelg. Heldige jævler. Nå skal jeg snart komme meg avgårde, tenkte jeg skulle dra å spille litt biljard og bare nyte resten av dagen før pliktene kaller videre i morgen.

dagens // jakke fra bershka, topp fra aliexpress, dr denim fra junkyard (sponset) og sko fra en random butikk

ting mamma aldri visste..

Det er mange ting mamma ikke visste at jeg drev på med når jeg var yngre. Her er et lite knippe av det jeg kommer på nå. Haha, man er jo bare ung en gang så da får man bare gjøre ting som er verdt å huske. Beklager mamma, men…

… siden du var så egoistisk med Pepsi Max’en du hadde stående i kjøleskapet, brukte jeg å drikke noen glass av den og fylle vann i flasken så det skulle se ut som at jeg aldri hadde rørt den. Jeg elsker nemlig Pepsi Max jeg også. Nå er jeg heldigvis så voksen og ser deg så sjelden at når jeg er på besøk hos deg, tar jeg meg lov til å drikke brusen din. 

… siden jeg var mindreårig, gjorde jeg det samme med spritflaskene dine. Jeg måtte jo ha alkohol når jeg skulle på fest, og flaskene du hadde sto som regel der jævlig lenge siden du ikke er den største festløven. Men dette visste du kanskje allerede – for eksempel da du var på hyttetur med vennene dine og skulle kjøle ned den “helt nye” Bacardi-flaska i fryseren, for å lage kald Strawberry Daiquiry. Det gikk ikke som planlagt siden 70% av spriten var vann, og den faktisk frøys til is. Eller for eksempel når jeg kom for et par år siden og spurte om du hadde noe drikke å låne meg, og du fant fram en spritflaske du hadde gjemt i sokkeskuffen din – synd jeg hadde byttet spriten i den flasken ut med vann flere år før det.  

… jeg hadde min første hjemmefest når jeg gikk i 8. klasse. Det kom folk fra alle trinnene på ungdomsskolen, og jeg følte meg seff dritkul som drakk 4 rusbrus og senere på natta måtte ligge på gulvet og lete etter ølkorker så du ikke skulle oppdage det. Broren min fant ut av det siden flere fra klassen hannes faktisk kom på festen, men han sa heldigvis ikke noe på den tid. 

… når du ba meg gå tur med hunden vi hadde for mange herrens år siden, og det var dårlig vær, gikk jeg av og til bare utenfor døren og tok med med bikkja inn i den store Caravelle-bilen vår. Etter 5-10 minutter kom jeg inn igjen 😉

… jeg brukte å få vennene mine til å skrive falske meldinger i meldingsboka mi når jeg ikke hadde vært på skolen, eller om jeg ikke hadde gjort en viktig lekse. Lurer på om du kanskje ikke fikk vite dette på en konferansetime? Hehe.

… jeg begynte på p-piller før jeg kom i puberteten fordi jeg ville ha pupper og mensen (really, tenk at jeg ville ha mensen). Jeg hadde hørt at man fikk større pupper av å gå på p-piller. Jeg kjøpte også en krem som skulle gi større pupper. Jeg kan garantere at ingen av delen funket, jeg måtte bare smøre meg med et tjukt lag tålmodighet.

… når du var sammen med den største skrullingen fikk jeg som 7-8 åringer (noe rundt der?) verdens glupeste idè. Jeg tok 500 kroner fra lommeboken hannes, la den under en benk når vi var på et heste-stevne og lot som om jeg fant tilfeldigvis hadde funnet den 500-lappen. Heldige meg måtte dele halvparten med broren min, fordi han hadde delt en lusen 50-lapp han hadde funnet en gang  med meg. 

… når du ikke lot meg gå med Adidas-joggebukse på skolen i 6. og 7. klasse (hallo, hva faen. alle andre gikk jo i det!?), tok jeg på meg vanlige klær og gjemte joggebuksen i sekken. Når jeg kom utenfor ytterdøren, skiftet jeg til joggebuksa og dro på skolen 😉

spray tan

Hei!

Som dere vet er jeg over gjennomsnittet glad i å være brun. Nå har jeg faktisk ikke tatt sol siden november, hele 6 måneder siden. Det er unormalt til meg å være, da jeg ikke kan fordra å være bleik. Føler jeg ser syk ut når jeg ikke har noe farge, og med en gang jeg blir litt brunere på kroppen så føler jeg meg 100 ganger bedre både til kropps og til sinns. De siste årene har jeg vært mer slik at jeg soler meg i perioder. Hvis jeg skal til syden, kan jeg sole meg og styre i 1 måned og bli skikkelig brun mens jeg er i syden – men straks jeg kommer hjem stopper jeg opp med solarium og fargen faller sakte men sikkert bort. Heldigvis varer fargen min utrolig lenge, noe den har gjort helt siden jeg gikk på melanotan. Selv om jeg er sluttet med det, så blir jeg brunere enn jeg ble før jeg gikk på det – rart med det der. Noen som vet hvorfor kanskje?

Forrige uke følte jeg meg helt jævlig bleik og ville ha litt farge på kroppen igjen, og det kjapt. Derfor bestemte jeg meg for å prøve ut spray tan for første gang. Jeg fikk meg en time på torsdagen som var, hos Tromsø Spray Tan. Dagen før jeg dro skrubbet jeg meg ordentlig i dusjen og gjorde alt man bør gjøre for at fargen skal holde best mulig. Når jeg kom dit møtte jeg hyggelige Monica som driver studioet. Vi gikk igjennom hvordan det skulle gjøres, også kledde jeg av meg og satte i gang med behandlingen. Jeg valgte den mørkeste fargen (sjokk, hehe) og når jeg så meg i speilet rett etter sprayingen fikk jeg mildt sagt sjokk. Jeg var like svart, om ikke svartere, som mine verste perioder på melanotan. Heldigvis er det ikke slik fargen blir da det er mye overflødig bronzer på huden etter spraying. Man skal vente 6-8 timer før man dusjer for at fargen skal sette seg ordentlig i huden, og når man endelig kan dusje får man se det endelige resultatet. Jeg fikk en utrolig jevn og fin brunfarge – og den sitter enda. Fargen varer i 7-10 dager, men man kan i tillegg bruker en extender fra Moroccantan som hun selger. Den kan man smøre seg med for at fargen skal vare lengre og holde seg jevnere. Behandlingen koster 350 kroner, noe jeg syns er en veldig overkommelig pris. 

Her er fargen min slik den så ut i går, 4 dager etter behandlingen ♥ Dere kan også se skillet mitt på bildet. 

Har du prøvd spray tan før? 

cruisin’

Hei!

De siste dagene har Tromsø imponert med høye temperaturer til april og være. I 1997 satte vi snørekord på 2,4 meter i april, mens i år satte vi varmerekord med 17 grader og strålende sol. Jeg har høye håp om en god sommer værmessig i år, og så langt ser det ut til at det kan bli bra. Har fått vært litt ute i helgen, blant annet har jeg fått prøvd ut det nye cruiser-boardet mitt fra Junkyard. Morsomt å ha noe å bryne seg på – det var ikke så enkelt i starten, men med litt øving skal jeg nok mestre brettet helt greit. 

I går dro jeg en tur på Skarven og tok en øl før jeg dro videre i bursdag til KK. Alle jenten samlet, som vanlig, kvelden gikk slik den alltid går og formen i dag er slik den alltid er etter en tur ut. Nå skal jeg dra en snartur på butikken og kjøpe litt godteri og dø videre resten av kvelden. Skal også få betalt regningene som jeg har utsatt en liten stund av ren latskap.

genseren fra junkyard, bukse fra bikbok, sko fra amsterdam