xxx

hey hoes

I dag har vært en fiiin dag. Tidlig ferdig på jobb, rett ut i sol og 23 grader. Fyrt på grillen, spist burger og pølser. Stekt på meg litt brunfarge. Drukket Pepsi Max. Gått tur i fjæra med Milo. Og nå ligger jeg her, med jævlig vondt i hodet, rennende nese og sår hals. Merkelig hvor mye solen kan få en til å glemme :') Har jo vært syk hele dagen, men først nå irriterer det meg. Skal snart hente pappa på flyplassen også blir det kveld.

Siden jeg har så reisefeber nå, har jeg sett litt på ferier i dag. Jeg har funnet ut at Sri Lanka er et aktuelt sted – noen som har vært der? Har også sett litt på et annet type reisemål, og der har jeg vurdert Tokyo, Hong Kong og Beijing. Så geografisk anlagt som jeg er, så aner jeg ikke forskjellen på de tre stedene og hva som er best? Hehe.

Sorry mye kjedelig snakk i innleggene, men det er bare ferie jeg tenker på om dagen. Dere får bare hjelpe meg så jeg får bestilt noe, så skal jeg holde kjeft om ferie etterpå hahaha!!

i hate everyone

Good evening!

Nei, jeg hater ikke alle, but my t-shirt says so. Kjøpte den på en jalla-butikk i Bulgaria, så den OBEY logoen under der er nok like falsk som puppene og leppene mine til sammen – haha! Sitter her og skriver ca en setning hvert 5 minutt, for jeg aner ikke hva jeg skal skrive om i dag annet enn det vanlige som jobb, været og hva jeg har spist til middag. En sånn dag har det vært i dag nemlig. 

Noe dere kanskje kan hjelpe meg med er hvilket kamera jeg skal kjøpe meg. Har vært inne på tanken om å kjøpe et som er en mellomting mellom speilrefleks og vanlig digitalkamera. Speilrefleksen er for stort til at jeg gidder å dra det meg meg ut av huset noe særlig, og vanlige digitalkameraer har jeg flust av, men blir aldri helt fornøyd med bildene jeg tar med de. Dere vet slikt kamera som Annais og Isabel Raad har? Et sånn type kamera. Jeg har prøvd å se litt på Elkjøp osv sine nettsider, men blir ikke noe særlig klokere da jeg ikke vet hva som er bra. Det viktigste er at det tar skarpe og gode bilder, at det er mindre og lettere enn et speilrefleks og at det ikke koster 10 000kr. Anyone?

 

sun(ny)day

Hei!

I dag har vært en rolig dag. Endelig tittet solen fram, så jeg og typen bestemte oss for å ta med Milo og gå en liten tur i fjæra rett utenfor byen. Han eelsker å springe tulling ut i vannet og røske med seg tang. Hunden altså, ikke typen – haha! Nå ligger vi og slapper av på sofaen mens han er kjørt for å hente Burger King-mat, søndagsfilmen som ruller på TV’en i dag er “Som to dråper vann”. Jeg har sett den sikkert 10 ganger, men det er jo en så koselig film! 

I morgen har jeg full timeplan med tannlege, sykehus og jobb. Feriedagene mine er slutt nå,  så nå er det fullt kjør frem til min neste ferie i slutten av august. Da har jeg to uker fri, så tenkte å komme oss til varmere strøk igjen da – denne gangen vil vi til et litt annet sted enn de vanlige som man alltid reiser til. Noen som har tips om hvor vi kan reise? Vi har vurdert Thailand, men det er kanskje regnsesong der på den tiden?
 Processed with VSCO with hb1 preset

 Processed with VSCO with hb1 preset

 Processed with VSCO with hb2 preset

 

saturday night fever

Heiheii!

Jeg og Malin kom akkurat inn døren hos Maria, her har vi et aldri så lite jentevors også blir det en roligere kveld ute. I dag dro jeg faktisk frivillig og jobbet et par timer siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre, det er bare stygt vær her i Tromsø for tiden så det blir så ekstremt deprimerende å sitte inne og kjede seg haha! Skal holde meg i tøylene i kveld, siden planen er å rydde og sortere gjennom alle skap og skuffer i morgen og få litt orden i skrotet jeg har slengt rundt. Dere vet alle gangene man "rydder", når man egentlig bare flytter alt rotet til steder man ikke kan se det lengre – that's me! 😉

kjolen er fra en random butikk i bulgaria

freckles everywhere

Hei!

Det mest synlige tegnet på at jeg her vært i syden, er når du ser meg med en milliard fregner i ansiktet. Denne gangen har jeg mer fregner enn jeg kan huske at jeg har hatt på flere år. Grunnen til det er at jeg normalt har brukt faktor 50 i ansiktet eller at jeg har solet meg med klær over ansiktet eller holdt ansiktet i skyggen for å unngå å få så jævlig mye fregner. Denne gangen ga jeg faen i det og solte ansiktet med samme faktor som jeg brukte på kroppen – og det har resultert i sikkert 500 nye fregner.

Jeg blir liksom aldri ordentlig brun i ansiktet, det nærmeste jeg kommer brunfarge i trynet er når det blir så mye fregner at det ser ut som en stor fregne haha! Og nå er det ikke langt unna. Jeg har ikke sminket meg før i dag etter jeg dro til syden, en hel uke i syden uten hudsminke – fyfaen det var deilig. Jeg var derfor litt nervøs for at sminken min ikke skulle klare å dekke noe særlig, for det er faktisk derfor jeg bruker foundation osv. Til min glede så gikk det fint. Hadde jeg ikke hatt fregner tror jeg ikke at jeg hadde følt behov for å bruke så mye sminke, da jeg har en ganske ren og uproblematisk hud. 

den som klarer å telle hvor mange fregner jeg har skal faen meg få en jævlig bra premie. 

om sydenturen min

Hvem var du der med?
– Jeg sa jo når jeg reiste at jeg skulle dit med sovekompisen min. Men nå kan jeg si at jeg var der med, wait 4 it…. kjæresten min! Eller, han ble det halvveis inn i ferien. Så vet dere det. Rart. Men fint. 

Vil du anbefale andre å reise på hotellet du var på (pros & cons)?
– Vi bodde på Golden Line hotell via Ving. Kan anbefale det, ja. Hotellet er fint, det ble bygget i 2012 så alt er ganske nytt. Vi hadde et tomanns-rom som hadde bad, kjøkken med spisebord, seng og sovesofa + en liten balkong – det var romslig og pent. Selve bassengområdet var greit, solsengene var litt tett opp i bassenget og det var litt trangt om plassen. Først og fremst – om du skal bo på dette hotellet burde du MINST ha frokost inkludert. Vi hadde ingenting, noe som var utrolig kjipt fordi det var ikke mulig å kjøpe mat utenom all-inclusive på hotellet og det var umulig å få tak i brukbart brød eller noe på supermarkedene – så vi måtte spise frokost på restauranter. 

Hva synes du om plassen? 
– Plassen var fin, men ganske turistpreget. Golden Sands er bygget kun for turismen, det er bare hoteller, restauranter og butikker i denne “byen”. Jeg trodde ærlig talt at det skulle være finere enn det var utifra bilder jeg hadde sett, men når det er turistsjapper på rekke og rad langs hele gågaten så er det begrenset hvor “fint” man kan synes det er. Det er mye uteplasser og bråk i en del av byen så vi holdt oss litt på andre siden når vi var ute og gikk. Men det var koselig å spasere rundt og bare se på ting, heldigvis ikke så ekstremt innpåslitende som jeg har erfart i Tyrkia blant annet. Stranden i Golden Sands er lang og har finkornet sand, så den likte jeg. Det er relativt dyrt å ligge på stranden om man skal ha solsenger, det kostet 150 norske kroner for 2 senger med madrass og en parasoll. Fin temperatur i havet til å kjøle seg ned og det var langgrunt. Ca en halv meter ut i havet var det masse små knuste skjellbiter og små steiner – livredd for å kutte meg opp under føttene hver gang jeg skulle gå ut og dyppe meg, så det ødela litt haha. 

Har du noen tips om hva man kan gjøre der?
– Det er ikke så ekstremt mye å finne på i Golden Sands. På dagtid er det jo soling, strandliv, utflukter (jeep safari o.l.) – på kveldstid er det litt hva man gjør det til selv. Om man er på drikkeferie så er det mye liv på kveldstid i smørøyet av Golden Sands (vet ikke hvordan utelivet er da vi ikke var ute og festet), om man vil ha det litt roligere kan man sette seg ned det sted og nyte et glass vin. Man kan spille minigolf, kjøre icekart, 6D kino, pariserhjul og andre små attraksjoner. Ellers er det mye nips rundt i butikkene langs gågaten som man kan se på. Stort mer er det ikke å gjøre, iallefall ikke som jeg vet om.

Tips til restauranter?
– Huff, dette er den mest tragiske delen av ferien. Maten var vi ikke særlig fornøyd med noen steder. Det var ei som kommenterte på bloggen min at de kun var fornøyd med maten en plass og det var rett nedenfor hotellet vi bodde på, og det var faktisk vi også. Det var mye dårlig standard på maten rundt om kring, så vi endte som oftest opp på Steak House Old Oak/Staria Dab. Parmy Bar&Grill var også OK. Litt kjipt, ingen av måltidene vi spiste iløpet av ferien var sånn “mmm, dette var sykt godt”. Så fiskebollene jeg spiste for noen timer siden, thumbs up sier jeg bare!!

Var det dyrt?
– Nei, bortsett fra å leie senger på stranden så var det meste billig. Vi betalte gjennomsnittlig 100-200 kr for forrett, middag og drikke for 2 personer. Du får pizza/burger med chips på restaurant for ca 40-50 kr. Halvliter øl på restaurant 15-20 kr. På supermarked kostet det 15-20 kr for en 2,5 liters brus. 1 bulgarsk lev er rett under 5 norske kroner. 

ferie – check

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem til Tromsø igjen. Jeg har vært en uke i Bulgaria, Golden Sands, noe som var sykt deilig. Dessverre var det utrolig dårlig nett på hotellet, noe jeg egentlig regnet med siden det så og si alltid er det hvor jeg reiser. Turen har vært fin og jeg har fått litt farge på kroppen igjen, det trengtes virkelig for gud så blek jeg var. Nå skal jeg lage fiskeboller i hvitsaus – hva er ikke bedre en skikkelig norsk mat for å markere at man har kommet tilbake til Norge igjen? 😉

Jeg vil gjerne skrive et litt utfyllende innlegg om reisen min, så derfor kjører jeg en spørsmålsrunde i et par timer nå også skal jeg svare dere i kveld allerede. Bare innom en snartur for å si at jeg er i live og er trygt hjemme igjen, så får jeg spist og pakket meg ut i mellomtiden. Hva lurer på du på om ferien min?

6 days to go

Hei!

For et par dager siden bestilte jeg tur til syden med sovepartneren min. Haha, blir å kalle han det resten av livet. Vi skal iallefall reise til Golden Sands i Bulgaria, og vi reiser til Oslo om 5 dager og videre til Bulgaria om 6 dager. Gleder meg skikkelig til sol, bading, god mat og godt selskap. Hotellet vi skal bo på heter Golden Line(s?) og det så utrolig fint ut, området Golden Sands er jo et turistområde men jeg har ikke vært der før, kun vært på/i Sunny Beach. Har hørt at om man drar videre til Varna så er det mye billigere å spise osv der, noen erfaringer? Jeg har iallefall skikkelig troen på at denne ferien blir vellykket og reisefeberen er på god vei over 40 grader, så tipper jeg er sengeliggende snart haha!

Nå gjenstår det bare pakking, vasking av klær og det obligatoriske rydde-seg-ut-av-leiligheten-før-man-reiser-kicket. Mens jeg er borte skal Malin passe Milo for meg, så jeg vet at han er i gode hender. Nå gjenstår det bare en kort, men hektisk, arbeidshelg før jeg kan nyte fridagene mine for fullt.

I dag etter jobb har jeg vært og spilt inn en reklamefilm med Nordlys som kommer på Facebook på søndag, og jeg kjenner at jeg gruer meg til å se den – tror store deler av filmen kommer til å være superklein haha! Jaja, shit i det. 

ser ut som jeg har røyka noe

my new roomie

Hei!

Wow som tiden flyr, hehe. Neida, nå har jeg samlet litt energi for å bli klar til å blogge litt mer aktivt. Den siste tiden har jeg rukket å vært på besøk hos mamma et par dager, hvor jeg også fikk fikset brynene og fylt litt på i leppene. Jeg har også fått stripet etterveksten og gjort håret litt kaldere. Sist men ikke minst har jeg rukket å få meg samboer som jeg fortalte dere om. Vel, ventetiden er over så i dag skal dere endelig få vite hvem som er samboeren min.

Here he is!! Hahaha, ja det er en hund altså. Han heter Milo, og er egentlig en av hundene til mamma men hun skal på ferie så jeg skal passe han iallefall over sommeren. Verdens søteste gutt som blir like glad når jeg kommer inn døren etter en tur i postkassen som han blir når jeg kommer hjem etter en dag på jobb. Jeg vet ikke helt hvilken rase han er, men mener mamma sa at han er blanding av Pomeranian og Chihuahua – selv om jeg syns han virker bittelitt større enn begge de rasene. 

Jeg har også fått kjøpt meg to nye bikinitruser i dag, for om en uke reiser jeg bort med sovekameraten min hehe! Noen som klarer å gjette hvor vi skal? Kanskje noen som fikk det med seg på snap her om dagen. Gleder meg iallfall utrolig mye til en avslappende uke og seff til å få litt ferie fra jobb.