good one

Hei!

Nå har jeg samlet meg etter helgens bursdagsfeiring, som forresten var veldig koselig. Vi var vel en 10 jenter, og gjett hvem som tok seg turen opp til Tromsø ene og alene for å være med å feire meg? Tuva! Noe så fantastisk, trodde nesten ikke mine egne øyne når hun skrev at hun kom oppover. Før var vi som pompel og pilt, vi gjorde alt sammen og var med hverandre hver bidige dag. Faen så mye kødd vi har gjort opp gjennom årene! Kjenner nesten jeg savner ungdomsperioden – tror ikke noen hadde like mye moro som oss. Nå er det litt mer sjelden at vi sees da vi bor på helt andre kanter, men jeg tenker jeg må bli flinkere å besøke henne litt ♥ Hun vil alltid være min nærmeste, og når vi er sammen er det ingenting som har forandret seg egentlig – noe som er godt å vite.

Noen fååå bilder fra dagen, og av gavene jeg fikk fra jentene. Veldig fornøyd med alt, men gud som jeg hater å få gaver og måtte åpne gavene opp foran de og takke. Det er ikke det at jeg er utakknemlig, for det er jeg ikke, men jeg bare syns sånne ting er kleint. Samme med bursdagsklemmer, hadeklemmer og sånn. HE-HE. Jeg motet meg heldigvis opp og takket hver og enkelt av dem med en goooodklem :**


nice skille, yaaass

birthday party

Hei!

Nå har jeg rukket å ordne meg ferdig, og jeg må bare sette i gang med å lage mat og brownies. Jentene kommer i 8-tiden, og da skal alt være klart. Jeg har hatt fri fra jobb i dag, noe som er digg når man har mye som skal rekkes over. På to timer har jeg farget håret til Malin, sminket meg, ordnet håret, funnet klær, tatt bilder til bloggen og nå – blogget. Effektivitet kalles det! Elsker mitt nye kamera mer og mer for hver gang jeg bruker det, det er så lettvint å jobbe med. 

Håper dere alle får en super helg, så blogges vi ♥ Her er iallefall kveldens antrekk! Kjolen er kjøpt på AliExpress av alle plasser.


Da sier jeg bare SKÅL!

for(n)ever 21

Hei!

Jaja, nå sitter jeg her 3 dager inn i mitt 22 år på denne jorda. På tirsdag hadde jeg nemlig bursdag, for ja – 22 gang. Jeg som trodde jeg var “Forever 21”, men tydeligvis ikke. Det vil si at jeg aldri kan handle på den butikken igjen. Dagen i seg selv var helt fantastisk. Jeg hadde tidligvakt på jobb, og der hadde Karoline stelt i stand med bursdagskake, brus, ballonger og rosebukett til meg – så koselig å ha så gode venninner. Senere tok kjæresten meg med ut og spiste før vi tok en runde biljard og så Jason Bourne-filmen på kino. Dagen ble selvfølgelig avsluttet med en god massasje. Lucky me!! I morgen skal jeg feire bursdagen min med jentene, noe jeg gleder meg veldig til. Skal vise dere outfit og alt senere.

Jeg fikk jo nytt kamera hos Magnus i bursdagsgave, så jeg kjøpte meg et nytt objektiv som jeg har prøvd litt ut. Veldig fornøyd så langt med alt, spesielt selvutløser-funksjonen man kan ha på mobilen. Jeg kan bruke iPhone’n som selvutløser, og da får jeg til og med sett kameraskjermen på telefonen når jeg skal ta bilde. Kanskje jeg slipper å ta 157 bilder før jeg blir fornøyd nå, haha!


Verdens beste frokost!!


fineste

1 måned ja

Hei!

Lenge siden ja hehe, sommeren har rukket å bli over og alt siden sist jeg tittet innom her. Det har skjedd litt på den tiden. Jeg har vært i syden, noe jeg kan skrive mer om senere. Jeg har også vært litt hos min mamma og jeg har fått meg nytt kamera i tidlig bursdagsgave fra kjæresten! Kameraet heter Sony A6000, og så langt virker det bra. Noen som har kameraet, er du fornøyd? Det er mye mindre og lettere enn speilrefleksen, så planen er jo at jeg skal gidde å ta det med meg litt mer ut av huset enn hva jeg har gjort med speilrefleksen – slik at jeg har flere bilder og dermed mer å skrive om her på bloggen.

I helgen dro jeg og Magnus til Storsteinnes for å besøke Sofie, noe som var veldig koselig. Det er så godt å komme seg bort iblant og gjøre noe litt annet. På lørdag hadde hun innflytningsfest, den husker jeg ikke så mye av så har ikke så mye å utdype meg om på det punktet. Sofie har en nydelig datter som dere ser under på bildene, nesten så man får lyst på unge selv. HE-HE. 


Jentetid

Nå skal jeg spise middag, har ikke spist siden i morrest så humøret begynner å bli jævlig. Vi blogges (tørr ikke si i morgen, for plutselig blir det ikke på en måned hahaha)