innkjøp fra söta bror

Hei!

Nå er jeg faktisk hjemme i Tromsø igjen. Dagene sørpå gikk fort unna og det var mye på timeplanen, men det var koselig å få et lite avbrekk fra hverdagen og ikke minst kvalitetstid med familien! I går fikk jeg ikke blogget da jeg begynte å krangle med lillebroren min på kvelden når jeg skulle blogge. Han bet meg faktisk, så det så. I går dro vi til Sverige, først og fremst sånn at jeg fikk kjøpt meg snus. Sparer en del kroner på å handle det i Sverige eller på TaxFree (jada, man sparer enda mer på å ikke snuse, I know). Jeg begynte å skulle shoppe klær, men etter jeg hadde kjøpt den første genseren så slo det meg jo at “hallo, skal ikke du spare til ferien du skal ha i februar?”. Så det ble med den genseren, good girl.

Jeg kom fra jobb for et par timer siden, men har enda ikke rukket å spise dagens hovedmåltid. Middagen er forresten i ovnen på bildet under, kommer vel ikke som noe sjokk at det er en pizza inni der? 😉 Nå skal jeg få den i meg før den blir kald, så vi blogges ♥

Mamma kjøpte meg sjokoladekalender som jeg fikk med meg hjem. Tradisjon, hun kunne seff ikke gi til bare de to minste!!!!

Dette er egentlig det eneste jeg kjøpte i Sverige. Snus, et halvt kg godteri og en genser fra Gina Tricot. 


Sist men ikke minst har jeg fått litt ny sminke nylig som jeg driver og tester ut. Forteller mer om det i et senere innlegg, so far so good. 

nye samboere kanskje


Se for noen søte små bebiser! Nye samboere kanskje? Hehe. Mamma har fått valper på hunden sin, og de er bare så herlige. Hun fikk 4 små, men de er over 8 uker så to av de er allerede i nye hjem. Nå venter bare disse på avreise og starten på sitt nye, selvstendige liv. Jeg husker de to gangene jeg hadde valper på Lotta, det er så koselig men herregud det er så krevende. Akkurat nå er de helt jævlige med å bite og skal aldri kose, så jeg var heldig med at jeg fikk dette bildet!

I dag har jeg tilbringt så og si hele dagen i Ekeberghallen. Thia har begynt å danse Freestyle Discojazz, noe jeg gikk på når jeg var på hennes alder. I dag var hennes aller første konkurranse, noe hun hadde gledet seg veldig til. Morsomt å kunne være med å se på det jeg selv drev på med før, det er jo så mange år siden at jeg nesten hadde glemt hvor stas det var. Glitrende drakter, sminke, hår, dans og morro. Og selvfølgelig en hel del arbeid med selve dansingen. Hun stortrives iallefall i sporten, og jeg gleder meg til å se hvor langt hun kommer. Hun hadde tre klasser hun deltok i. Freestyle, Slow og Team-dans. Drakten hun har på seg på bildene var til Slow-klassen, men drakter med glitter og fjær får hun ikke bruke i vanlig Freestyle-klasse før hun kommer opp på høyere nivå.


Her må man ha med seg personlig stylist for å sjekke at alt er på stell! 

bloggduoen møtes igjen

Hei!

Haha, la meg fortelle dere om min dag i dag. Vel, først kan jeg vel kanskje si at jeg er på Kløfta for å besøke hos mamma denne helgen. Jeg kom i går kveld og blir her til mandagsmorgen – det er alltid godt å være med mamma av og til, selv om jeg er voksen. Jeg vil tørre å påstå at jeg trives bedre i selskap med henne nå, enn hva jeg gjorde for masse år siden når jeg kun så den strenge dama som ikke lot meg gjøre hva jeg ville. Da, DA var hun fæl altså.. Haha!! 

Tilbake til dagen min. Jeg hadde et ærend inne i Oslo i dag klokken 13, så jeg tok med meg den gamle Mazda’en mamma har som reservebil til vi kommer på besøk, og dro innover. Parkerte utenfor der hvor jeg skulle, og avtalte med Tuva at jeg skulle komme på besøk etter jeg var ferdig der. Hun bodde bare 5 minutter unna, så det var ikke lange stykket å gå. Jeg hadde ikke rukket å lage meg frokost, og jeg regnet med Tuva var sulten (noe hun alltid er), så vi ble enige om å gå på butikken. I samme slengen tenkte jeg at det kanskje var lurt å fylle på parkeringsbilletten så jeg slapp å stresse med det. Rett før vi kommer til bilen slår det meg at jeg har jo ikke med meg noen bilnøkler, så noe påfylling ble det ikke. I det jeg går for å sjekke hvor lenge det er igjen av parkeringen min, ser jeg at det høyre framdekket er peise flatt. Altså, helt punktert. Noe det ikke var når jeg parkerte – haha?? Så der sto jeg, stuck i Oslo med en gammel bil med tre dekk – og sååå takknemlig for at min bestevenninne bodde her! 

Heldigvis løste alt seg når noen fra jobben til mamma kom og skiftet over til reservedekket som lå i bagasjerommet, og i samme slengen ga meg starthjelp da jeg selvfølgelig hadde klart å glemme å slå av lysene også. Jeg har jo litt nyere bil hjemme, så slike ting trenger jeg ikke tenke på til vanlig. Jada, reservedekket på og det var selvfølgelig helt tomt for luft. Måtte holde en fart på 10-20km gjennom Oslo sentrum for å komme meg til bensinstasjon og få fylt luft i dekket. OGSÅ kom jeg meg hjem <3333

I dag har jeg, som dere har skjønt, tilbringt dagen min på besøk hos Tuva. Superkoselig med litt bestevenn-tid. Vi lagde oss blant annet nachos, klokken 15.00 på en fredag. Og det var frokosten liksom. Go hard or go home, er det ikke det man sier? Ikke noe to dager gamle, slappe brødskiver med svett ost på her nei. Vi ble vel sittende med spisebordet i 1 time og prate etter maten var fordøyd, før vi beveget oss over til det vi en gang var sykt gode på – men nå ikke aner hvordan man gjør lengre. Nemlig blogging! Bilder ble knipset, vi snakket om hvor dårlige vi har vært på å opprettholde bloggen og hvor vanskelig det er å skrive nå kontra hva det var før i tiden. Og det er det faktisk. Dette er noe vi snakker om ca hver gang vi møtes, så det er jo åpenbart et sårt tema hos oss. Hahaha, neida. Dagen har iallefall vært super, og jeg gleder meg allerede til neste gang vi sees ♥

Så jo litt stusselig ut det her da, men hehe.. godt var det!


♥ 

this i need (want)

// adlinks Hei!

I dag har jeg gjort absolutt ingenting siden jeg kom hjem. Har regelrett ligget langstrakt ut på sofaen i timesvis og sett på Netflix, har begynt på en ny serie nå skjønner dere. Haha… Denne gangen ble det How to get away with murder. Husker at jeg begynte på den for noen år siden, men kom aldri lengre enn et par episoder. Jeg har også klart å lage meg noe annet enn jeg vanligvis spiser, denne gangen ble den en Club Sandwich med en egen vri. Kan vise dere oppskrift på den jeg spiste en annen dag, utrolig god iallefall ♥

Ellers har jeg også fått sett litt gjennon salget tl Nelly, som forresten er HUGE. Utrolig mye fine ting opp til hele 70% rabatt. Her er noen av mine favoritter:

nr 1: her // nr 2: her // nr 3: her


nr 1 her // nr 2 her // nr 3 her
nr 4 her // nr 5 her // nr 6 her


nr 1 her // nr 2 her // nr 3 her
nr 4 her // nr 5 her // nr 6 her

me? for dinner?

God helg til dere (for meg er det ikke helg helt enda) ♥

I kveld har jeg og Malin spist god mat og sett på film. Noe av det vanskeligste i livet må være å velge hva man skal ha til middag. Som regel spiser jeg bare det samme, også vil man jo gjerne variere litt så man tenker “i dag skal vi spise noe annet”. Hva ender det med? Jo, alt annet enn noe annet – haha. Valget falt iallefall på gratinert mousakka. I bunn og grunn smaker det likt som lasagne though.. I vinglassene våre som dere ser på bildene, har det dessverre bare vært vann. Må si det hadde gjort seg med noen glass hvitvin, selv om hodet mitt i morgen takker meg for at det ikke ble noe av det.

Hva jeg skal bruke helgen min på har jeg enda ikke funnet ut. Tenker jeg hører med jentene hva de skal gjøre, lenge siden jeg har vært med de så kjenner jeg savner de litt. Har også fått nettshoppet litt, så nå vil jeg bare at helgen skal gå over på et blunk slik at jeg er noen dager nærmere hentelappen i posten haha! Egentlig burde jeg vel strengt tatt ikke ha brukt penger på klær, er nemlig i full sparemodus siden jeg skal reie til Asia i februar.. Shit happes, er det ikke det man sier :)))


reetz

elbow tattoo: check

Hei!

Kom akkurat inn døren her og det kjennes helt seriøst ut som at magesekken min vrenger seg – så sulten er jeg nå. So you know what I’m about 2do 😉 I dag har mormor bursdag, hun blir hele 81 år og er enda like frisk og rask som hun var for 10 år siden. Etter jobb måtte jeg selvfølgelig dra over til bursdagsbarnet, så der har jeg vært et par timer nå. Kjøpte med en bukett med nydelige oransje/gule roser og det var liiiike før jeg tok de selv. Det er så fine farger å dekorere med, spesielt nå som høsten er her. Gratulerer så mye med dagen mor ♥

Som dere vet, har jeg en sleeve på høyrearmen. Den har i lang tid ikke vært helt ferdig, på grunn av albuen. Nå fikk jeg endelig motet meg opp til å tatovere den, og Gud så deilig det er at armen nå er komplett. Selve albue-tatoveringen er ikke helt ferdig enda, vi har lagt inn linjene også skal det skyggelegges når det har grodd. Jeg har grublet i flere evigheter på hva jeg skulle ha på albuen, men aldri kommet opp med noe brukbart – det er også mye av grunnen til at jeg har utsatt det så mye. Derfor fikk Max fritt spillerom til å gjøre hva han ville, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet.

Vest fra Sheinside, bukse fra Junkyard, topp fra ?, sko fra Nelly. Skoene kjøpte jeg for 1 år siden, syns de er sykt kule og ikke minst rimelige! (annonselenker)

sto opp for å… ta bilder?!

Hei!

Før jeg la meg i går ble jeg enig med typen om at vi måtte komme oss opp litt tidlig selv om jeg ikke skulle begynne på jobb før klokken 14. Hvorfor? Fordi jeg skulle få tid til å fikse meg og ta bilder til bloggen. HAHA. Det må være evigheter siden jeg har planlagt å gjøre noe med dagen min i forbindelse med bloggen. Jaja, vi kom oss opp og jeg fikk på meg trynet. Han ville at vi skulle kjøre et sted for å ta bilder, han er litt sånn “må være en kul location/bakgrunn”. Han er veldig interessert i å skulle få meg til å blogge, sier hele tiden at vi kan dra og ta bilder osv. Godt noen er gira, heh… Været så helt okei ut, og jeg var optimistisk. Helt til jeg tråkket utenfor døren og det begynte å regne. Så bildene ble så som så, veldig få – men ok. Det får gå for denne gang!

Nå er han på jobb, Malin er ikke hjemme og jeg har alone-time. Hva gjør jeg da? Jo, snekrer sammen en hjemmelaget pizza og setter på litt Orphan Black. Det er min kveld. Jeg liker egentlig veldig godt å være alene, da kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil, og best av alt – jeg trenger ikke konsentrere meg om å få med meg hva noen sier til meg mens jeg er opptatt med mitt. Hva gjør du når du skal slappe av og nyte ditt eget selskap?

jakke fra bikbok, skjerf og topp fra husker ikke, bukse fra junkyard og nye sko fra H&M. 


sjenert eller


 

breathtaking

Hey

Fyfaen, nå skal jeg ærlig innrømme at jeg er sliten. Hele kvelden i går og hele dagen etter jobb i dag har gått bort til noe man aldri skulle trodd. Jeg fikk helt ut av det blå et innfall om at jeg måtte få ut ting av leiligheten. Det samler seg fort opp mye rart som man bare skyver unna og glemmer av. Søppel man tenker man skal kaste senere, poser med ting stappet inn i skap, kurver og skuffer som flyter over av alt mulig uten noe system. Det er jo egentlig bare et resultat av de gangene man har “ryddet”. Da mener jeg flyttet rundt på rotet for at det ikke skal vises. Vel, nå har jeg iallefall gått gjennom absolutt alt av skap, skuffer, hyller og kurver og fått ut helt sykt mye. Det ble nesten 2 søppelsekker med ting som skal kastet. Til og med klesskapet mitt fikk gjennomgå, her klarte jeg faktisk å gi slipp på en del og fylle opp 2 hele søppelsekker. Hver gang jeg har ryddet i klærne mine tidligere, har jeg hatt store vansker med å kvitte meg med noe. Jeg tviholdt på den stygge rosa toppen med smilefjes som jeg kjøpte i USA for 4 år siden fordi “det er jo minner”. Det samme gjorde jeg med den gjennomsiktige neon-rosa blondesingletten. Gruuuusomme plagg, jeg visste jo innerst inne at jeg aldri ble å bruke det – og det har jeg heller ikke gjort. Så nå, NÅ er det borte. Kudos til meg, nå kan jeg senke skuldrene i et års tid til før jeg må gå gjennom leiligheten om igjen 😉

Anyyyyhow, i helgen har jeg hatt fri fra jobb, men ingenting å finne på. Derfor dro jeg og Magnus en tur til hytta på Vannøya på lørdag. Det er så fint der, dere skulle sett det med deres egne øyne. Utsikten, omgivelsene, ja – det er breathtaking. Spesielt på sommeren når det er sol og plussgrader (helst over 15). Pappa driver og fikser opp i huset og har store planer for hvordan det skal bli til slutt, det er et “hoinngammelt” hus, som de sier her i nord, så det trengs litt maling og fiksing her og der. Huset har gått i familien i alle år, så jeg og broren min arver det fra pappa – og DET, det skal jeg ikke klage på!!

Jakke og genser fra BikBok, bukse fra Junkyard og sko fra Junkyard

Seee så fint det er her:

10 jævlige lyder

Vi alle har lyder vi ikke takler. Jeg har iallefall mange. Noen gir meg til og med frysninger langt inn i ryggmargen. Jeg lå bare og tenkte på det i natt når jeg ikke fikk sove, og hørte på alle lydene rundt meg i et ellers stille rom. Jeg lurer på hva det er som gjør at man ikke tolererer en lyd. De fleste har jo til felles mange av de samme irriterende lydene, så det må jo være selve lyden det er noe galt med haha. Her er de 10 verste lydene jeg vet. 

– Lyden av tannpuss. Det er jo helt jævlig at noe man må gjøre to ganger om dagen skal ha en så ekkel lyd. Man kan jo ikke akkurat bare la være å pusse tennene, heldigvis hjelper det å ha vannet rennende mens man holder på (selv om det ikke er så miljøvennlig å sløse vann på den måten).

– Lyden når man tar to sider fra en avis/pocketbok og gnisser mot hverandre for å bla om. Æsj, det gir meg frysninger bare av å tenke på det. Jeg takler heller ikke følelsen av å ta på sånne grove ark.

– Lyden når noen tar en bit av et eple. 

– Kritt mot tavle. Fyfaen, jeg lurer på hvordan jeg holdt ut alle årene på skolen. HVORFOR ikke bare bruke tavle man kunne bruke tusj på, så mye mer behagelig for sjela.
 
– Lyden når man skriver med blyant. Jeg har aldri taklet det, derfor skrev jeg stortsett med penn på skolen. De gangene jeg måtte skrive med blyant var ren tortur. 

– Bestikk som skjærer mot tallerken når man spiser, for en forferdelig lyd. 

– Tanngnissing. Jeg er så heldig å ha en kjæreste som gnisser tenner om natten. Utrolig beroligende når jeg skal sove, or not. Bruker å dytte i han og be han slutte, så går det kanskje 5 sekunder også fortsetter han. 

– Når man ser film – noen sitter med en potetgullpose og stikker handa nedi hvert tiende sekund, og det er helt stille ellers. Det bråker og ikke minst så forstyrrer det filmen, jeg får så lyst å ta potetgullposen og rive den i pieces. PUTT DET I EN SKÅL!!!

– Når noen sitter og holder på med noe, også glemmer de å puste. Plutselig kommer de på at de må puste, og da kommer det noe som høres ut som en veeeldig lav stønnelyd fra halsen. Og det skjer ikke bare en gang, det er konstant. Hvis jeg husker rett brukte Tuva å gjøre det, haha. 

– Når man går med sko på gulv og tråkker for hardt slik at skoen sklir bortover gulvet, og man får den lyden man forbinder med gymsko på gymgulv når alle løper rundt eller hvordan jeg skal forklare det. Åååh, hjelp. 

Hva er de verste lydene du vet?

høstsyken

Hei!

Nå har høsten kommet for fullt her hjemme, og jeg har vært så heldig å bli velsignet med en aldri så liten omgangssyke. Så nå har jeg ligget på sofaen i hele går og i hele dag, og her planlegger jeg å ligge her til formen har tatt seg opp igjen. Det eneste positive med å være syk må være at man får uendelig med tid til å se på serier, og mens jeg venter på nye episoder av alle mine favorittserier, The Blacklist, The Walking Dead og Pretty Little Liars, har jeg begynt på en ny serie som heter Orphan Black. Likte den såpass godt at jeg har høvlet gjennom 2 sesonger på en uke. Heeeehe.

Tok en kjapp tur ned i båthavna for å lufte Milo, også fikk jeg Magnus til å ta noen bilder sånn at jeg kunne titte innom her. Jakken min fra Junkyard (har min i XS) er den perfekte høstjakken, fresher opp et ellers enkelt antrekk. Nike-skoene har jeg hatt noen måneder nå, og de er jeg superfornøyd med. Bruker de på jobb hver dag, veldig behagelige på foten.