bye bye superblonde hair

Hvor ble det superblonde håret mitt av? Herregud så deilig! Jeg har jo hatt det ganske lyst i halvannet år nå og jeg syns rett og slett det ble for lyst til slutt. Ingen spill eller noe annet spennende med fargen, bare en helt vanlig, lys blond farge. Derfor ba jeg Catharina legge inn noen mørke striper i hele håret i går når vi var i salongen for å ta etterveksten min, og jeg er så utrolig fornøyd. Føler denne fargen er mye mer meg og litt mer spennende å se på. Nå ser jeg jo faktisk ut som en frisør på hodet, haha! De mørke stripene er ganske mørke akkurat nå, men de vil slippe litt i vask og bli noe lysere. Bort med alt som heter grått og sølv hår – jeg er sååå lei de fargene.

Hva synes dere?


Du vet du er fornøyd når du poster 5 bilder av fargen fordi du ikke klarte å velge hvilket du var finest på xD

VIDEOBLOGG

Hei!

Her er videoen. Jeg bestemte meg for at denne fikk fungere – syns den ble helt grei så da orket jeg ikke lage noe ny. Håper dere liker den, og om dere lurer på noe må dere bare spørre i kommentarfeltet. Svampen jeg bruker i videoen er ikke den originale Beauty Blender, men en “knock off” fra Kicks som koster bare 79 kr. Veldig fornøyd med den. I videoen ser det ut som jeg drar foundation’en utover, men jeg “dytter” den på med svampen. 

Trykk på tannhjulet og velg 1080p for best kvalitet ♥ Sangene jeg har brukt i videoen:
Call on Me (Ryan Riback remix) – Starley, Ryan Riback // Tragedy (Lakechild remix) – Always Never, DIGY, Kirsch, Lakechild
 
PS: Det kit’et og eyelineren som det bare står TITLE TEXT HERE på har teksten bare forsvunnet. Det skulle stå “Sleek Cream Contour kit” i fargen medium og “Nilens Jord Liquid Eyeliner”. 

mislykket video

Hei!

Yes – akkurat fått spilt inn sminkevideoen til dere, men jeg er veldig usikker på om jeg ble fornøyd med den. Først og fremst måtte jeg sitte på gulvet, også klarte jeg selvfølgelig å holde et speil foran halve ansiktet i starten av videoen mens jeg fikset brynene og vippene. Savner sminkerommet mitt i den gamle leiligheten, hvor jeg hadde skrivebord med speil bak. Da var det bare å plassere kameraet mellom bordet og speilet, og da trengte jeg heller ikke å holde noe speil i hånda mens jeg sminket meg. Luksusproblemer ass… Jeg skal iallefall redigere ferdig den videoen jeg har filmet i dag, og blir jeg absolutt ikke fornøyd får jeg filme en ny til dere i morgen. 

Kvelden skal brukes med kjæresten. Planen foreløpig er bare å lage god mat, drikke litt vin og se en film. Kanskje vi tar oss en tur bort til bowlinghallen for et par runder biljard senere, men først av alt må jeg få i meg noe mat før magen vrenger seg innover. Håper dere alle får en fantastisk fin lørdagskveld, så får dere titte innom i morgen for å få med dere videobloggen ♥

adidog

Nå er det like før jeg kutter av meg hodet her. Den jævla tørrhosten vil ikke gi seg, og uansett hvor mye Cosylan jeg kaster i meg så blir det ikke bedre. Verst er det på natten når jeg våkner med tårer i øynene av at jeg brekker meg fordi jeg har hostet så mye. Og det er så pinlig å stå på jobb med kunder når man må snu seg hvert 10. sekund for å hoste, sikkert ubehagelig for kundene også.. Hvis det ikke gir seg snart så må jeg nok ta meg en ny tur til å legen.

I dag fikk Milo pakke i posten. Noe så kjedelig, HAN får pakke og ikke jeg. Haha neida, det er jo jeg som har bestilt den. Jeg kjøpte han en “Adidog” hettegenser på eBay – kun fordi jeg syns den var så jævlig kul. Hvor kul han følte seg i den vet jeg ikke, men i mine øyne ble han so fresh so fly. Fineste bikkjevoffsen. Snart er det fredag, som betyr 6 små timer igjen på jobb før jeg tar helg. Denne frihelgen satser jeg på at jeg skal få laget den videobloggen dere venter på, hehe. Det blir nok en sminkevideo denne gangen. Alternativet var en spørsmålsrunde-video, men siden jeg hoster så helvettes mye passer det seg ikke å sitte å snakke og hoste om hverandre når jeg først skal lage en video, haha… 

mine nye sminkefavoritter

Hei!

Husker dere at jeg fortalte om mine nye innkjøp for litt siden? Blant alt dette var det litt ny sminke fra Gerard Cosmetics – et merke jeg lenge har hatt lyst til å teste ut. I denne omgangen ble det mest produkter til leppene, men også min aller første highlighter (min første faktisk, Gud jeg henger etter..) og en settingspray. Nå har jeg fått prøvd de ut et par uker, og jeg er veldig fornøyd. Her er en liten review av mine favoritter fra Gerard Cosmetics. Mine produkter er fra Tan Store – hvor de nå har inntill 35% rabatt på mye fra sminkemerket.


Jeg syns alle leppeproduktene var veldig gode – spesielt de matte liquid lipsticks’ene. De sitter veldig godt på både etter mat og drikke, og de legger seg fint på leppene uten å se grusomt tørre ut!
Bilde 1 – Matte Liquid Lipstick i fargen Serenity. Denne elsker jeg, fargen er så behagelig å se på. Den sitter også godt på leppene.
Bilde 2 – Lipstick i fargen Fairy Godmother. En rosa må en hver jente ha blant sminken sin. Gleder meg til å bruke denne på sommeren!
Bilde 3 – Lipstick i fargen Buttercup. En litt nude-rosa farge som passer perfekt til hverdags. Denne er vel mest meg.
Bilde 4 – Matte Liquid Lipstick i fargen Immortal. En intens og fin rød farge som blir fin til juletiden som kommer.


Her er den folkens – min aller første highlighter. And I loooove it. Fargen heter Grace og det er en ganske lys highlighter. Det jeg liker med denne er at den ikke er for fremtredende, man får det lille ekstra med sminkelooken uten at highlighteren dominerer hele ansiktet. 


Sist men ikke minst – setting spray. Jeg har lenge brukt en fra Nyx, men etter jeg fikk denne har jeg satt min tidligere setting spray bakerst i skapet. Slay All Day med lavendelduft er perfekt til å spraye over sminken for å låse den. Sminken min holder seg matt og fin mye lengre med en slik en, og man kan fint spraye den på flere ganger i løpet av dagen for å få en oppfriskning. 

♥ Har du noen produkter fra Gerard Cosmetics?

yellow coat

Hei!

I dag river det i veggene, så mye som det blåser ute. Det har det forsåvidt gjort i hele natt også. Noen pappesker jeg hadde stående ute har tatt seg friheten til å fly rundt hele huset og i hagen, så nok ut som det bombeområdet i morrest. Jeg er straks på tur ut døren for å ta fatt på dagens arbeidsdag, men førsteprioritet var å titte innom her siden jeg jobber sent i kveld. Dagens outfit er min nye regnjakke som jeg elsker. Det må være den desidert friskeste jakken jeg har, haha. Man blir iallefall lagt merke til når man går rundt i denne, det er sikkert og visst. Og når man bor i Tromsø er det høyst nødvendig med en regnjakke, da det regner mye uansett årstid. Den er fra Junkyard, og du finner den her. Skoene er også fra Junkyard (her) og er fast inventar på arbeidsplassen. Når man står såpass mye hver dag er det utrolig viktig med gode sko. 

Senere i dag skal jeg hjelpe Malin å kjøre tingene hennes – hun har nemlig flyttet ut fra meg for en måneds tid siden. Vi ble skikkelig uvenner, så jeg kastet hun på dør og sa at hun ikke fikk bo her mer 😉 Hehe. Nå bor jeg iallefall alene, nok en gang. Det er egentlig det som er det beste synes jeg. 

♥ Har du regnjakke?

nelly-haul

Hei!

Dette har jeg brukt over 2 timer på, trodde ikke det kom til å ta så lang tid haha… Her er iallefall alle innkjøpene mine fra Nelly, bortsett fra det jeg skal sende i retur. Det er første gangen jeg har vært så fornøyd med bestillingen min fra Nelly. Nå hadde jeg hovedfokus på å kjøpe litt basisplagg som overdeler i forskjellige farger. Jeg har masse partytopper osv, men ikke så mye enkle overdeler til å bruke på jobb og ellers i hverdagen. Jeg har også ødelagt så og si alle mine høyhelte sko, så derfor kjøpte jeg meg hele 3 par nye. Kjempefornøyd med alle, men spesielt de pastellblå – tenk den fargen mot en solbrun hud!!

//adlinks

“Luxury” dress her (299kr, jeg har xs) // Mørkblå enkel kjole her (299kr, jeg har xs)


Genser med splitt i sort her, beige her (199kr, jeg har XS)


Body med lange ermer i brun her, rose-fargen jeg har et utsolgt (199kr, jeg har xs)


Turtle neck body i rose her (199kr, jeg har xs) // “Perfect Neckline” topp i sort her (149kr, jeg har s)


Turtleneck genser i nougat her (199kr, jeg har xs) // Sort pologenser her (149kr, jeg har xs)


Sort causal hverdagskjole her (199kr, jeg har xs) // Bandagekjole i burgunder her (399kr, jeg har xs)


Beige suede trenchcoat her (299kr, jeg har xs)


Supermyk genser her (249kr, jeg har xs) 


Blå chunky heels her (379kr) // Sorte T-bar plattform heels her (399kr) // Beige plattform heels her (399kr)


Spandex-truse her (299kr) // Sort BH her (179kr) // Hvit BH her (199kr)
 Brasiliansk bikinitruse med rufflede kanter her (99kr) // Bikinitruse med slette kanter her (99kr)
 

før og etter fillers

(sponset behandling) Hei!

Da jeg var i Oslo nå nylig, var jeg innom og fylte litt i leppene hos Stine, hvor jeg har gått i over 2 år nå faktisk. Før det har jeg vært litt forskjellige steder, men aldri blitt helt fornøyd. Etter første gang jeg hadde vært hos Stine, visste jeg at dette var ei dame som virkelig kan det hun driver på med. Hun er den eneste av x antall personer som har klart å rette opp i skjeivheten i leppene mine – og jeg får alltid så fin form og fasong når hun fyller på. Jeg bruker å ta Teosyal, noe jeg synes har en mye bedre holdbarhet i leppene mine enn hva jeg har erfart med Juvederm og Restylane. Det er med god grunn at jeg ikke lar noen andre enn Stine røre leppene mine, selv om jeg må vente med å fylle i de til jeg er i Oslo.

Nå har jeg fylt såpass mange ganger at jeg kan gå nesten et år mellom hver gang uten at de blir særlig mye mindre. Hvor mange ml jeg ha nå vet jeg ikke, da jeg fyller forskjellig hver gang – men jeg vil tippe jeg har et sted mellom 2 og 2,5 ml nå. Om dere ønsker å komme i kontakt med Stine, så kan dere sende mail ([email protected]) eller SMS (90555527). Hun har nå et tilbud som gjelder på Klinikk Oslo, Aurora senteret i Tønsberg og Cutshim i Svelvik for dere som ønsker å benytte dere av det.  


Her har dere et bilde jeg tok før første gang jeg gikk til Stine. Her hadde jeg ingen fillers i leppene. 

gone MIA

Hei!

Gud bedre, nå begynner jeg endelig å bli frisk. Jeg var sykemeldt helt til i går, og jeg kan bare si med en gang at jeg har kjedet meg utrolig mye den siste uken. Først av alt fikk jeg influensa, også gikk det over til en bihulebetennelse sammen med en helt jævlig irriterende tørrhoste. Nå er jeg heldigvis tilbake på jobb og det er så godt å komme seg utenfor døra. Jeg har bare ligget på sofaen og i senga den siste uka og ventet på at det skulle gå over.

Som trøst bestilte jeg meg en pakke fra Nelly med pengene jeg vant. Tror det kom på totalt 5k, og det meste var jeg utrolig fornøyd med. Noe av det blir sendt i retur, men det jeg beholdt skal jeg vise dere i løpet av helgen. Jeg har egentlig fått en del nytt i det siste, både klær og ting fra blant annet eBay, så jeg kan jo forsåvidt vise dere alt – men det må nok bli i 2 innlegg da det er ganske mye. I morgen har jeg jobb, og resten av helgen blir det egentlig bare å fokusere litt på bloggen siden jeg har vært MIA så lenge nå hehe. Videoen ble det jo heller ikke noe av, stemmen har vært helt på bærtur så jeg valgte å spare den til jeg ble frisk. 

Jeg har iallefall bestemt meg for at det blir sminkevideo eller spørsmålsrunde-video – alt etter som hva jeg føler for der og da. 

genser fra nelly //ad

nær døden

Dagen i dag har sugd balle. Jeg har ligget for døden… det føles iallefall ut som det! Feberen jeg fikk i går gikk fra 37.9 til å bikke 39 grader i natt, og i dag har den økt til 39.8 grader. Feber må være det jævligste, ikke får jeg sove fordi jeg fryser sånn og ikke klarer jeg slappe av heller. Måtte ta meg sykedag fra jobb, og har stortsett ikke reist meg fra sofaen i dag. Har tatt litt paracet og ibux, hjelper litt – men formen er helt søppel i tillegg til feberen.

Håper jeg blir frisk fort, kjedelig å måtte være sengeliggende når jeg har frihelg. Skulle egentlig ut på “date” med typen i dag, men har bare måttet utsette alt.

Beklager whiningen min, men siden formen er som den er har jeg ikke noe mer spennende å blogge om. Håper dere har hatt en fin dag, blogges når jeg er litt bedre 🙂