Botox for første gang

Hei!

I morgen skal jeg ta botox for første gang. Jeg kjenner jeg gruer meg litt, men det kommer nok til å gå bra. Botox er jo godt kjent blant de fleste, og det brukes av mange flere enn man tror. Jeg kan fortelle dere mer om det etter behandlingen min, jeg håper bare resultatet blir som forventet!

Nå har jeg nettopp kommet fra solsenteret – jeg har tatt sol for første gang på eeevigheter. Jeg som tok sol like hyppig som dedikerte kroppsbyggere trente, har snudd helt og bokstavelig talt aldri sol. Jeg føler derimot ikke at jeg ikke kan ta sol i det hele tatt – av og til er bare sunt for kroppen, spesielt når man bor i nord-norge hvor det er lite sol i vintermånedene. I tillegg reiser jeg til Vietnam om 12 dager, så da føler jeg at jeg i det minste må ha et lite grunnlag slik at jeg kan bli brun! Nå skal jeg snart komme meg i seng da jeg skal opp veldig tidlig. Vi blogges ♥


Skikkelig fashionabel når jeg beveger meg utenfor døren på kveldstid! Haha 🙂

4 must haves

Som de fleste andre jenter, har jeg noen sminkeprodukter jeg absolutt ikke klarer meg uten. Dette er produkter som jeg ikke klarer å gjøre sminkerutinen min uten, og om jeg ikke har et av disse tilgjengelig så kan jeg egentlig bare la være å sminke meg – for ellers føler jeg at alt bare blir helt feil. Jeg bruker så klart ikke kun dette, men andre sminkeprodukter klarer jeg meg uten om jeg må. Disse derimot, nope! Jeg bruker egentlig ikke så veldig mange dyre merker når det gjelder sminke, mye er kjøpt på H&M og et fåtall produkter er fra Kicks. For meg har det ikke alltid vært “dyrest er best”, og sminke har jeg aldri vært spesielt interessert i å svi av flere tusener av kroner på. 

Hva er dine must haves?


Smashbox Photo Finish primer – Oh lord! Denne har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ikke klarer meg uten. Om jeg glemmer å ta på denne før jeg sminker meg, så ender det med at jeg fjerner all sminken og begynner på nytt. Med denne legger sminken seg mye jevnere og holder seg fin hele dagen – så definitivt et must! 


Loreal Infallible – Min holy grail foundation! Jeg har en del fregner, og siden det er noe jeg ikke liker, så må de dekkes. Denne syns jeg har god dekkevne, og er også rimelig i pris. Det var venninnen min, Meline, som anbefalte den til meg for et par år siden – og etter det har den vært fast inventar i sminkepungen. Tidligere har jeg brukt Estee Lauder Double Wear foundation, men til 400-500kr syns jeg det blir dyrt i lengden. I tillegg var den utrolig tykk og ble fort kakete, mens denne gir en mye lettere følelse på huden samtidig som den dekker godt. Love it! 


Smashbox Contour kit – (nei, dette er ikke et smashbox sponsorinnlegg.) For to år siden hadde jeg aldri eid et contourpudder. Jeg brukte Isadora og Guerlain solpudder (med glitter, yikes). Tegnet to mørke, stygge streker på kinnene mine og tenkte “damn, this looks good!”. Well, it didn’t. Jeg fikk dette i julegave for 2 år siden, og det har enda ikke rukket blitt tomt. Jeg elsker det, utrolig lett å jobbe med og det blender seg godt ut med riktige koster. Jeg har også et cream contour kit, men det tar litt lengre tid så dette er på en måte “quickfix’en” min når jeg ikke orker å stå i 10 minutter og blende. 


Loreal La Touche Magique – denne har jeg også brukt i mange år. I hovedsak bruker jeg den under øynene og på neseryggen, for å highlighte. Den er noen nyanser lysere enn foundation’en min, noe jeg liker. Den sitter godt og er lett å påføre. Jeg har prøvd andre concealere, men egentlig aldri funnet noen jeg liker så godt som denne. Den kan crease litt under øynene hvis man ikke er nøye med pudder etterpå, men det er ikke en stort problem. 

scratch the world

Hei!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen og har brukt kvelden til å se på Drop Dead Diva. Måtte trykke på pause og komme innom bloggen en snartur før klokken ble for mye. De siste dagene har jeg ikke gjort så alt for mye. Før helgen var jeg hos Max og gjorde ferdig albue-tatoveringen på sleeve’n min. Nå er det bare litt smårusk igjen før jeg kan begynne å tenke på hva mer jeg vil gjøre, iiih!! Jeg skal fortelle dere litt mer om hva jeg tenker videre etterhvert, så kan jeg også få prøvd å tatt noen bilder så dere får se sleeve’n i sin helhet! 

Nå skal jeg vise dere en litt morsom sak. Jeg er med i en eBay-gruppe på facebook hvor det daglig postes tips og innkjøp fra hundrevis av medlemmer, og da finner man mye rart som man egentlig ikke trenger. Dette er en av de tingene. Et skrapekart! Det er et kart over hele verden, hvor man skraper alle plassene man har vært. En morsom idè hvis man liker å reise litt, og siden jeg og Magnus har funnet ut at hver gang vi reiser, så skal vi reise til nye land framover – så håper jeg dette kartet ender opp med flere skrapte enn uskrapte land! Foreløpig er det mest i Europa jeg har kunnet skrape, men jeg håper at det blir litt mer utenom det. Pappa og kjæresten hannes fikk også et slikt av meg i julegave, så det er et flott gavetips til reiseglade personer! Du finner kartet HER

mitt beste ebay-kjøp

Hei!

Det siste halvåret har jeg handlet litt nips og naps på eBay av og til. Mye man kjøper er ubrukelig, og klær har jeg egentlig gitt opp å kjøpe fordi størrelsene er så uforutsigbare og kvaliteten er ofte dårligere enn en Rema 1000-pose. Derimot har jeg et kjøp som jeg er utrolig fornøyd med, og det er en hårkur! Jeg kjøpte en pakke med 7 kurer, og en kur er nok til en gangs bruk. Siden jeg jobber som frisør har jeg tilgang til en rekke gode pleieprodukter for  håret, og jeg har prøvd mange kurer jeg har vært veldig fornøyd med – men prisen er jo også ganske høy på disse, og det er ikke alle som kan ta seg råd til det. Jeg vil si at denne kuren er på nivå med de man kan ta hos frisør, disse “shottene” er ofte mer dyptvirkende enn slike krukkekurer man kan kjøpe med seg hjem. 

Derfor vil jeg anbefale La´dor Perfect Fill-Up. Fra selgeren jeg kjøpte fra får man 7 “shots” til 93 kroner. Du finner produktet HER. Dette en proteinkur som bygger opp slitasje etter farging, bleking, varmeverktøy osv. Proteinkurer er kjent for å gjøre håret noe tråere da de ikke har fuktighet i seg, men av denne blir faktisk håret mitt blankt og mykt også. Jeg merket utrolig stor forskjell etter bare en gang, noe jeg ikke har opplevd fra så veldig mange andre kurer. Veldig fornøyd med denne, og jeg kommer garantert til å fylle på lageret når jeg begynner å bli tom. 

Framgangsmåten er utrolig enkel:
♥ Vask håret med shampoo (to ganger om håret er veldig skittent).
♥ Sørg for å ha håndkletørt hår. 
♥ Hell flaskens innhold i en skål.
♥ Fyll opp flasken med vann og hell i skålen slik at du får 1 del kur + 1 del vann.
♥ Visp godt helt til du får en kremaktig konsistens 
♥ Fordel jevnt i håret, fokuser på lengder hvor det er mest slitt.
♥ Etter 20 minutter kan du skylle ut og ha i balsam som normalt. 


Har du prøvd kuren? Hva synes du?
 

nelly haul

// adlinks Hei!

Forrige uke bestilte jeg en del produkter fra Nelly som jeg fikk i posten i helgen. Jeg bestilte egentlig bare fra salget (som du finner her), og prøvde å finne litt sommerklær siden jeg reiser til Vietnam om litt over 3 uker. Jeg var fornøyd med det aller meste, men noe går i retur på grunn av at det ikke passet i størrelsen. Under er alt jeg bestilte.

Mest fornøyd er jeg kanskje med denne jakken fra River Island. Jeg bruker normalt str XS, men bestilte str 32 som tilsvarer XXS. Den passet perfekt, så jeg tror str 34 hadde blitt for stort. Den er superfresh og fin til en bukse og enkel topp! 


1. (179kr) her 2. (79kr) her 3. (179kr) her


1. (279kr) her 2. (149kr) her 3. (111kr) her


1. (139kr) her 2. (129kr) her 3. (174kr) her


1. (199kr) her 2. (49kr) her 3. (139kr) her


1. (132kr) her 2. (279kr) her 3. (94kr) her


1. (89kr) her 2. (349kr) her 3. (239kr) her


1. (189kr) her 2. (249kr) her 3. (174kr) her

first day in levi

Hei!

I går ble hele dagen brukt til jobb, pakking og kjøring. Når vi kom fram var jeg så trøtt at jeg ikke giddet å prøve å blogge en gang. Vi var ikke framme før rundt kl halv 1 på natten, da vi kjørte litt senere fra Tromsø enn planlagt. Resten av reisefølget var supertrege, og vi måtte jo vente på de. I dag skal vi dra for å stå i bakkene her i Levi, noe jeg grugleder meg til. Syns alltid det er skummelt i starten, men så løser det seg opp og man blir vant etterhvert. Jeg skal stå på ski i dag, siden jeg ikke helt har teken på snowboard i den grad at jeg tørr å stå i ukjente bakker. Sist jeg sto på ski må vel være på vgs, noe som er en god del år siden. Wish me luck!

Nå skal vi bare få i oss litt frokost og kle på oss en jævlig god del klær før vi stikker ut. Vi blogges 🙂

hype backpack

Har lenge hatt lyst på en sekk som jeg kan bruke når jeg skal bort en dag eller to, istedenfor å drasse med seg ei svær og tung veske som ødelegger skulderen. Fikk denne for et par uker siden fra Junkyard (sponset) og gleder meg til å få brukt den! Den er fra merket Hype og du finner den her. Genser her, Nike sko her og caps fra Urban. 

I morgen skal jeg spille inn videobloggen, så forhåpentligvis kommer den ut i løpet av kvelden da. Jeg må få gjort det før jeg reiser til Levi, fordi jeg regner med det blir lite tid til video mens jeg er der. Kanskje jeg får laget en liten snutt fra turen hvis Magnus er flink å filme med GoPro’en. Vi blogges

snart klar for Asia-tur

Hei!

I år har jeg satt meg som mål å reise litt mer enn vanlig. Ikke bare sånne 2-ukers sydenturer, men å kunne ta seg en langhelg i en by i Europa i ny og ne. Jeg er veldig glad i å reise, det å oppleve nye land og bare det å komme seg litt bort er så fantastisk. I år starter jeg jo med Levi-turen til helgen, men om nøyaktig en måned så skal jeg faktisk på en skikkelig reise. Hvor? Jo, til Vietnam! Jeg reiser sammen med kjæresten min, også skal pappa og kjæresten hannes reise samtidig som oss så det gleder jeg meg utrolig mye til. Asia har alltid vært et sted jeg ville besøke, og nå skjer det endelig!

11. februar starter vi på den 30-timers lange reisen fra Tromsø til Vietnam. Det blir fly til Oslo, så fly til Dubai, så fly til Kuala Lumpur, så fly til Ho Chi Minh-byen også fly til det endelige reisemålet som er Phu Quoc-øya i Vietnam. Først hadde vi bestemt oss for en by som heter Phan Tiet, men ombestemte oss ganske kjapt da vi så bilder av øya vi skal til. Grunnet årstiden må vi reise til et sted i sør, da Hanoi og de andre byene lengre i nord virket litt for kjølig på denne tiden av året. Vi skal være i 2 uker, hvor vi skal tilbringe 10 dager på øya også de siste dagene i selve Ho Chi Minh-byen for litt shopping og sånn. 

Dere som har vært i Vietnam, kanskje til og med på Phu Quoc – noen reisetips? 

Hotellet vi skal bo på. Det heter Terrace Resort, og så veldig greit ut. For oss er det ikke så viktig at det er 5 stjerner, så lenge det ser rent og pent ut. Man skal jo tross alt ikke bo hele døgnet inne på hotellet. Dette er vel et tre-stjerners hotell og vi fikk 11 netter for 3900kr per rom – så ganske rimelig med andre ord.


Phu Quoc

Saigon Aerial Night Skyline
Og selveste Ho Chi Minh-byen. 

/bilder fra Google.no

last year was good

Hei!

Her var jeg igjen. Kjenner det er rart å skrive igjen til bloggen, siden det er en stund siden sist. Jeg kan jo begynne med å fortelle litt om julen min. Som i fjor jobbet jeg på julaften i år også, og fikk dermed fri helt til 2 januar – noe som var ufattelig deilig. I år kom mamma og småsøsknene mine opp til Tromsø for å feire hos bestemor, så der feiret jeg min julaften. Det var veldig godt å få tilbringt tid med dem, og jeg må innrømme at jeg kjente litt ekstra på savnet med at de bor så langt unna når de reiste hjem igjen. Ellers var jeg på et par familiemiddager her og der i romjulen + en bursdag, også feiret jeg nyttårsaften med kjæresten min. Vi spiste den obligatoriske kalkunmiddagen hos pappa, før vi feiret resten av kvelden med vennene våre og en del vin. En veldig koselig jul med mye film, godteri og kvalitetstid med menneskene jeg har rundt meg ♥ Gleder meg allerede til neste jul! Hvordan var din jul?

I helgen skal jeg, kjæresten og noen venninner og kompiser til Levi i Finland. Vi har leid ei hytte der, så vi skal stå på ski/snowboard et par dager, drikke litt og kose oss. Kjøreturen blir nok jævlig kjedelig på 6 timer +- hver vei, og beina kommer til å drepe meg av stølhet når jeg kommer hjem igjen. Det eneste av aktivitet som har vært på en god stund må være de trappene jeg går i når jeg skal kjøpe meg lunsj på jobb liksom. Anyways, ser frem til helgen og det blir godt å komme seg litt bort! I den forbindelse måtte jeg gå rundt på Jekta i dag for å lete etter superundertøy, varme sokker og votter. Fant alt for totalt 250kr, så det var jo et kupp. Tok på meg superundertøyet straks jeg kom inn døra hjemme, og det kjennes ut som jeg ikke blir å ta av meg de klærne her med det første. Superdigg :’)

I julegave fikk jeg litt forskjellig. Fra foreldrene mine fikk jeg en elektrisk tannbørste, en pølse med snus, Olympea parfyme, gavekort på Norwegian, et pledd, sentergavekort ++. Ellers fikk jeg flere sentergavekort, litt alkohol, klær og sminke. Hos kjæresten min fikk jeg det på bildene under. 

Min første merkeveske – Michael Kors i burgunder. So in love. Et par superfresh’e Adidas sko, og en matchende caps. Best boyfriend or what?


Fikk også dette smykket med en “T”. Han kunne så klart ikke være så klissete at han kjøpe både T og M, så det har jeg gjort i ettertid haha ♥