før vs nå – svar

Her er svar på spørsmålene om meg da (17 år-ish) og nå (22(og et halvt!!!) år) ♥ 

Hvordan var tankene dine om sminken da vs nå? Bruker du mer eller mindre nå, noe nytt du liker osv?
Da: Jeg sminket meg mye, men ikke så mange forskjellige produkter. Solpudder i hele ansiktet som regel og jeg hadde egentlig ikke noe struktur i hvordan jeg sminket meg. Jeg tok bare på ting til jeg ble fornøyd. 
: Jeg bruker mer sminke nå som vil si flere forskjellige produkter enn da, men jeg har funnet meg en metode som jeg liker å bruke. Jeg har mer system i hva jeg gjør, jeg har det produktet til det og det produktet til det liksom. Solpudder eier jeg ikke en gang lengre! 

her hadde jeg mest sannsynlig bare klint masse solpudder i trynet og tegna to streker på bryna. 

Hva syntes du om silikon og restylane og alt som følger med, fra da du tok det til nå?
Da: Jeg hadde begynt å tenke på silikon allerede, og brukte litt tid på å lese om det da jeg følte puppene mine aldri kom. De var jo der, men jeg syns de var små. Jeg var sent ute, men hadde ikke troen på at puppene plutselig vokste seg store over natten. Jeg tenkte vel ikke så mye om akkurat det å ha silikon og det å operere seg da det ikke var aktualt akkurat da. Restylane hadde jeg ikke så mange tanker om akkurat på denne tiden, det var når jeg nærmet meg 18 år at det begynte å bli mer og mer populært.
: Jeg angrer ikke på at jeg tok silikon. Jeg gjorde det for meg selv, og så lenge jeg er fornøyd så er det det viktigste. Før jeg tok silikon brukte jeg mye push-up BH og utringning for å vise fram noe jeg ikke hadde – nå bruker jeg faktisk mindre utringning og er veldig komfortabel med kroppen min. Restylane og andre fillers har jeg også et avslappet forhold til, det er et naturlig stoff som brytes ned av seg selv – så om man en dag angrer så er det bare å slutte. Jeg bryr meg ikke så mye om hva andre sier om at man ikke skal endre på hvordan man ser ut, det er du som skal bære kroppen din og leve med den.

Deg og Tuva, da vs nå?
Da: Bestevenner. Planla flytting sammen, ikke langt unna 18-årene og store planer for livet. Vi skulle flytte til Florida, vi skulle flytte til Gran Canaria, gud vet hvor vi skulle flytte. Vi hang sammen dag og natt, gjorde mye faenskap og levde livet som tenåringer skal gjøre.
: Enda bestevenner, bare på forskjellige steder i landet. Treffes av og til, og ting er det samme uansett hvor lenge det går mellom hver gang vi møtes. Savner å ha henne i byen derimot 🙁

Hvordan har de hverdagslige prioriteringene dine endret seg, da vs nå? (f.eks: døgnrytme, jobb/skole, festing, familie/venner, gutter)
Da
: Prioriteringene mine da var festing, venner og brunfarge. Skole brydde jeg meg ikke alt for mye om, gikk bare fordi jeg måtte. Var oppe sent om nettene og forsov meg mye. Familien var jeg bare irritert på når jeg ikke fikk gjøre som jeg selv ville.
: Prioriteringene mine nå er kjæresten, jobb, familie og venner. Jeg har blitt mye mer voksen, jeg bor i egen leilighet (med en plen som faktisk må stelles med om sommeren, halloo voksenlivet), jeg jobber hver dag, betaler mine egne regninger og jeg bryr meg generelt mer om de viktige tingene. Jeg fester jo og soler meg enda, men det er ikke det jeg tenker mest på. 

Hadde du lettere for å bli kjent med folk da vs nå?
Da: Både ja og nei. Jeg brukte å være sammen med mange flere mennesker enn jeg er den dag i dag, men da var man mer sosial siden man gikk på skole og møtte mange der. Man ville helst ikke sitte hjemme med familien etter skoletid og i helgene, da ville man ut og finne på ting. Men jeg var veldig sjenert så jeg lurer ofte på hvordan jeg turte å være sammen med hun og hun alene liksom, haha. 
: Nei. Jeg har ikke blitt kjent med så mange nye de siste årene, jeg har mine venner og det er de jeg er sammen med når jeg skal være med noen. Jeg er selvfølgelig åpen for å bli kjent med folk, men det er på en måte vanskeligere når man har hvert sitt liv med jobb og alt det der. 

Tålte du mer alkohol da vs nå?
Da: Tålte lite, jeg var lita og tynn og drakk mye større mengder enn kroppen min taklet. Så hver helg endte som oftest opp i stupfylla og vennene mine tok vare på meg. God bless them! Mye tull med politiet ble det også, en 17 åring som er så full som jeg kunne være tilsier selvfølgelig at foreldre blir kontaktet og mamma ble lite blid da. 
: Jeg har lært meg hvor mye jeg tåler og drikker som regel ikke mer enn det. Jeg kan selvfølgelig gå på en smell og bli for full, men jeg kontrollerer inntaket mitt mye bedre nå. Det er ikke morsomt og havne i grøfta på natta, og ikke huske hvordan man kom seg hjem når man våkner. 

Selvtilliten din da vs nå?
Da: Dårlig selvtillit, men prøvde å ikke vise det. Jeg var misfornøyd med å være så liten og tynn, lite former og det å ikke finne klær som passet skikkelig var veldig kjipt. Jeg ville også ha den buksa som satt som et skudd på Tuva og den fine kjolen alle hadde fra BikBok, men minste størrelse ble alt for vid på meg. Jeg ville ikke ha fregnene mine heller og kunne ikke skjønne hvordan jeg fikk så mange og lillesøsteren min fikk ingen.
: Veldig komfortabel med egen kropp, jeg kler meg slik jeg vil og jeg bryr meg ikke like mye om hva andre tenker. Alle er forskjellige og sånn er det bare. Jeg går oftere uten sminke enn med, og fregnene har jeg lært meg å leve med (for et ansikt uten fregner er som en himmel uten stjerner ;)) ). Trives mye bedre meg meg selv i dag! 

Forhold til familie da vs nå?
Da: Et helt greit, men turbulent forhold til mamma. Jeg ville feste og være ute hele natten og gjøre det vennene mine gjorde, men det fikk jeg så klart ikke lov til. Regler var dumme og teite, jeg mente hun bare gjorde det for å være slem. Og i mitt hode var reglene til for å brytes. Det gjorde at vi kranglet mye. Pappa hadde jeg et greit forhold til, men vi hadde ikke så veldig mye kontakt. Jeg var der annen hver helg max, ellers så var det ikke så mye utenom det. 
: Mamma og jeg har et fint forhold i dag. Hun bor jo sørpå, men vi snakker ofte og da kan vi snakke lenge om alt mulig. Vil ikke si at vi noen gang krangler nå, og jeg trives med å være sammen med henne når hun kommer opp hit eller når jeg reiser ned på besøk til henne. Jeg har også et kjempegodt forhold til pappa den dag i dag, vi har mye kontakt og jeg er veldig glad for det. Jeg blir ofte invitert på middag, noe som er koselig, og han har godkjent kjæresten min (det er vel det viktigste, hehe?). Og selvfølgelig har jeg alltid hatt et godt forhold til mine søsken!

Holdningen/forholdet ditt til kroppen og mat da vs nå?
Da: Jeg følte som sagt at jeg var alt for tynn, jeg var nesten litt obsessed med hvordan jeg kunne gå opp i vekt fortest mulig. Jeg prøvde å spise masse nøtter hver dag, jeg prøvde weight gainer shakes men ingenting hjalp. Jeg ville så gjerne bare gå opp i vekt slik at jeg følte meg mer som de rundt meg.
: Guess what? Vekten kom av seg selv uten at jeg gjorde noe magisk. Plutselig veide jeg over 50 kg, og da ble jeg litt stolt. Jeg er ikke undervektig og jeg er veldig fornøyd med å ikke hele tiden måtte tenke på at jeg må spise for å legge på meg. Jeg kan kjøpe klær hvor jeg vil og faktisk finne ting som passer, yaay! Jeg spiser også det jeg vil, ikke særlig sunn mat, men jeg har tenkt tanken på å begynne å trene litt og spise liiiiittegrann sunnere. 

Brynene dine da vs nå?
Da: Enough said with the picture. Jeg brukte ikke å nappe de, brukte kun å skjære de så de så jo jævlige ut. Strekbryn ♥
: Mye mer naturlig og jeg napper fremfor å bruke kniv nå. 

hahahah jæææævlige bryn hva faen

Valg av bilder i innlegg da vs nå?
Da: Bildene kom rett fra kameraet ofte, og jeg tenkte ikke så mye på hvor bra bildet var eller ikke. Så lenge det var et bilde jeg hadde tatt for å bruke på bloggen, så kom det med. Redigering var ikke så veldig vanlig da, men om jeg redigerte bildene, så gjorde jeg det i Picasa. Kvantitet fremfor kvalitet. Mange bilder = bra. 
: Jeg er mer nøye med hvilke bilder jeg velger. Kun de som ser best ut, og jeg tar heller et par gode enn mange helt ok bilder. Jeg redigerer så og si alltid bildene mine i Picmonkey. Jeg justerer lys, legger på effekter, fremhever øyne og slike ting. 

Hvordan du håndterte penger da vs nå?
Da: Ingen kontroll. Heldigvis hadde jeg en mamma som puttet pengene mine inn på BSU og inn til vanlig sparing når det begynte å komme inn en del penger fra bloggen. Det jeg hadde til eget bruk kastet jeg bort på mat, fest, klær, sminke osv. Jeg hadde ikke regninger å betale, så jeg tenkte ikke så mye over det.
: Vil si jeg har veldig god kontroll. Jeg betaler regningene mine når de kommer, og bruker ikke mer enn jeg trenger. Skal jeg på en ferie, så sparer jeg penger til ferien i forkant, slik at jeg også har penger når jeg kommer hjem igjen. Nå har jeg jo en jobb også, så jeg har en sikker inntekt hver måned – også tjener jeg litt på bloggen av og til og det bruker jeg som regel bare å sette til sides. Vil si jeg har et helt normalt forbruk slik som alle andre har. 

aldri ferdig utlært

Heii!

I dag har jeg vært på kurs i forbindelse med jobb. Denne gangen var det et balayage-kurs med Lotte Myrseth. Vi lærte forskjellige teknikker innenfor balayage og andre nyttige ting, så nå har jeg fått masse inspirasjon som jeg skal jobbe med framover – yaay! Jeg er veldig fornøyd med kurset og gleder meg til å bruke det jeg har lært i dag i praksis. Det er det som er med frisørfaget – man blir aldri ferdig utlært. Det er hele tiden nye trender og nye teknikker, og med alle sosiale medier blir kravene til oss frisører høyere og dere kunder mer kravstore. Vi må kunne vite hva en kunde snakker om når de kommer i frisørstolen vår og sier de vil ha “balayage” eller andre teknikker som tar av på Instagram, sååå derfor må vi hele tiden sørge for å være oppdatert og kurse oss videre 🙂 

Før kurset sto jeg der med nyvaska, ugredd hår og følte meg bare så sykt fresh, eller hææ? Neida, så fant ut at jeg måtte iallefall se ut som en frisør på håret når jeg skulle dit. Da fikk Benedicte på jobb lage meg litt beachwaves med litt tvinning på sidene, so pretty ♥ Disse krøllene ser enda bedre ut på dag 2, for da blir de enda litt løsere. Så et tips om du ønsker løse og svake krøller er å krølle det dagen i forveien. Nå skal jeg se ferdig en film før jeg tar kvelden med kjæresten. Spurte han nettopp “gir du mæ en fotmassasje?” også fikk jeg bare det wtf-blikket tilbake, men massasjen kom som bestilt hahah 😉 

før vs nå

Hei!

Tenkte å kjøre i gang noe litt morsomt, en spørsmålsrunde der dere kan spørre meg om spørsmål hvor jeg er nødt til å svare på hvordan jeg var for feks 6-7 år siden vs nå. La oss si i perioden 2011 og 2012, når jeg var rundt 17-18 år vs meg den dag i dag. For eksempel “hva tenkte du om gutter da vs nå”, “hvem var dine bestevenner da vs nå” eller “hvordan så en lørdagskveld ut for deg da vs nå”. Man forandrer seg jo så utrolig mye på den tiden, og dere som har fulgt meg lenge vet kanskje mye om meg og blant annet hvordan jeg tenkte for mange år siden – men ikke den dag i dag. Før var jeg mye mer åpen om personlige ting osv på bloggen så det var kanskje lettere å danne seg et bilde av hvordan jeg var som person, men det betyr jo ikke at jeg er slik enda. Tenker også jeg skal komme med litt mer personlige innlegg av og til, savner å skrive litt sånne innlegg..

Kjør på med spørsmål, så får vi se hvor mye som har forandret seg siden 🙂

hvor i verden har jeg vært?

Jeg er veldig glad i å reise, og gjennom årene har jeg vært en hel del plasser. Jeg tror aldri denne listen kan bli lang nok, så man må nesten bare fortsette å reise rundt så lenge man lever. Drømmen min er å ha vært så og si overalt innen jeg dør, og målet mitt er 3 nye land hvert år. I år har jeg klart målet mitt, hvor jeg har vært i Vietnam, Malaysia og Frankrike. Her har jeg skrevet litt om alle stedene jeg har vært (som jeg kom på, tror ikke det er noen flere plasser).

Hvor i verden har du vært, og har du et favorittsted? 


– Gran Canaria
Her har jeg vært utallige ganger, fra jeg var liten baby brukte mamma og pappa å ta meg med hit. Mormor og morfar hadde leilighet her også en periode, så det ble mange reiser ned hit. Jeg har også vært her i senere tid, blant annet på Charterfeber-inspilling og på venninnetur. Det er en grei plass å reise til på vinterstid når man bare vil bort til varmere strøk, men jeg synes ikke selve plassen er superspennende. Jeg har hovedsaklig vært i Puerto Rico, Playa del Ingles og San Agustin når vi har vært her. Best liker jeg kanskje Playa.

– Menorca
Denne perlen av en øy var jeg på i fjor sammen med kjæresten og et vennepar. En kjempeflott øy med masse fine, bortgjemte strender. Det var mye god mat og finne, og en veldig behagelig temperatur. Havet her var helt turkis og klart, sånn som man ser på bilder når man drømmer seg bort. En av mine favoritt-steder så langt!


Jeg husker egentlig ikke sånn alt for mye fra jeg var på Kypros, da jeg kanskje var sånn 8 år eller noe. Det var iallefall med familie, og jeg tror det var her jeg prøvde paragliding for første gang. Det jeg husker best er alle firfirslene som mistet halen når de ble redde, og at vi fant noen forlatte nyfødte fugleunger som vi tok vare på i en bøtte. De døde uheldigvis… 


Første gang jeg var i Bulgaria var jeg vel 17 år, og reiste sammen med familien. Vi var på Sunny Beach, og jeg husker jeg synes det var helt greit å være der. Iallefall på min alder, det var mye andre ungdom der som jeg ble kjent med. Andre gangen var i fjor, da var jeg og kjæresten i Golden Sands. Hit blir jeg ikke å returnere, maten var ikke spesielt god og plassen var liten og mye festbråk på kveldene. Bulgaria er veldig billig da, det skal de ha!


– Kreta
Det ble et par turer til Kreta med familien i min ungdomstid. Jeg synes plassen var fin, men utover det var det ikke noe eksepsjonelt med stedet. Vi brukte å være i Platanias, men vi tok turen inn til Chania og det var en veldig fin by! Det greske kjøkkenet har også mye god mat, jeg husker jeg forelsket meg i Gyros – så utrolig godt! 

– Ios
Her var jeg vel i 2013, sammen med Bettina. Vi reiste med en hel gruppe andre på vår alder. Jeg tror at om jeg hadde reist i dag, så hadde jeg nytt plassen mye mer – men når vi var der var det bare ting på hjemmefronten for meg som ikke var helt i orden. Øyen er liten, og det finnes ca 3-4 taxier så man må belage seg på å gå en del. Den er bygd oppover, og vi bodde ganske langt opp så hjemturen var alltid verst. Det er slike små gater mellom murhus, så det er jo veldig romantisk og passer nok perfekt til en kjærestetur. Det var mye ungdom her, så det er mange som drar hit for å feste også! Turen var litt slitsom da vi måtte fly et sted først, for så å ta en ferge i mange timer..


På ungdomsskolen reiste vi med Hvite busser-tur til disse to landene på en 8-dagers lang tur. Jeg likte meg veldig godt her, alt var utrolig billig og det var mye man fikk oppleve på selve turen. Vi dro innom alle fangeleirene – Auschwitch, Birkenau, Sachsenhousen, og Ravensbrück. Utrolig sterke inntrykk som jeg husker den dag i dag, og jeg ville nok tatt turen innom der enda en gang om jeg var i disse landene igjen. Vi var vel også innom en saltgruve om jeg husker riktig? Jeg tror hvertfall at det blir en langhelg i Polen snart, har hørt at det er utrolig fint der på sommeren og nå er det så lenge siden jeg var der.


Vi var en gjeng på 6 jenter som reiste til Amsterdam i fjor, i forbindelse med bursdagen til KK. Vi hadde en kjempefin tur og det var superkoselig å reise så mange sammen. Høydepunktet må ha vært de belgiske vaflene og pannekakene man fikk med nutella på, fy så godt! Vi var der i april, så det var enda litt kjølig der. Det ble selvfølgelig også litt shopping når man drar 6 jenter på tur, tivoli og obligatorisk besøk på Coffee shops og Red Light District. Det var veldig spesielt å se de stå i vinduene så og si nakne og by på seg selv. 


For snart to år siden var jeg i Egypt sammen med Karoline. Første turen til Afrika (da visste jeg ikke at det lå i Afrika, haha). Et utrolig spennende land å reise til. Vi bodde i Sharm el Sheikh, som jeg tror de fleste reiser til. Vi fikk oppleve en del ting, blant annet dro vi på ørkensafari med kamel-ridning og firhjuling. Vi fikk også dykket blant korallrevene – utrolig morsomt! Vi var dessverre aldri på stranden mens vi var her, haha, så det vet jeg ikke så mye om. Det eneste negative var at jeg syns noen av egypterne kunne bli litt vel innpåslitne når vi gikk ute på kvelden.


Tyrkia har vært en favoritt blant nordmenn i masse år, og vi hadde selvfølgelig et par turer hit selv. Tror faktisk vi dro tilbake til samme hotellet to ganger om jeg husker rett. Det er en veldig fin ferieplass, og det frister å bestille seg tur nå når man ser hvor sinnsykt billig det er å reise dit for tiden – men med all uroen i området er det nok mange som drar andre steder. Jeg har også vært her med venninna mi Malin for noen år siden, så har vært på både familietur og partytur. Veldig billig, veldiiiig varmt i sommermånedene og masse god mat. Det eneste jeg ikke likte var hvor innpåslitne alle selgerne var, man kunne liksom ikke få gå i fred. 


– Florida
Jeg og Tuva reiste på språkreise til Florida i 1 måned i 2012. En fantastisk opplevelse, og det å få være i statene så lenge var veldig morsomt. Jeg eeelsket Florida! Folkene, været, strendene, maten – alt var perfekt. Dette er stedet jeg kommer til å pensjonere meg! Vi var et par dager i Miami, og resten av tiden på Cocoa Beach. Vi fikk shoppet mye (obligatorisk), vært på Universal Studios og gjort andre morsomme “amerikanske” ting, blant annet roller skating og å spise svære spareribs med hendene på restaurant. 

– New York
I 2015 reiste jeg med mamma, en venninne av mamma og datteren hennes til New York. Fantastisk spennende by som aldri sover. Yrende folkeliv, uendelig med shopping og biler i alle retninger. Vi brukte mye av tiden på å shoppe, da det var så utrolig mange butikker man bare måtte innom. Vi fikk også sett de vanlige tingene som 9/11 memorial og Frihetsgudinnen. Når vi var her var det dessverre utrolig kaldt, vi reiste hit i januar, så det var egentlig helt jævlig å gå ute. Om jeg reiser til New York flere ganger så blir det absolutt på sommeren. Jeg husker spesielt hvor koselig det var å spise frokost på coffee shops og se utover gaten på alle som hadde det travelt. 

– California
For mange år siden vant jeg en konkurranse på Facebook arrangert av Pepsodent. Premien var 1 uke ferie med fly og hotell i Santa Monica – og siden jeg var under 18 år ble det mamma som fikk reise med meg. En kjempefin tur, men den var godt preget av en enorm jetlag. Stuptrøtte klokken 8 på kvelden, lysvåken klokken 6 på morgenen. Vi fikk opplevd alt mulig på den uken vi var der – Venice Beach, Santa Monica Pier, selve Hollywood og Walk of Fame, Madame Tussauds, kjendisbolig sightseeing, Universal Studios osv. Absolutt en plass jeg vil reise tilbake til! Jeg og mamma hadde en veldig fin mor og datter-tur ♥


Det er ikke så lenge siden jeg var her, 3 mnd siden vi kom hjem faktisk. Jeg reiste to uker hit sammen med kjæresten, og pappa og dama hannes. Vi brukte den første halvannen uken på en øy som heter Phu Quoc – da det så ut som det stedet som passet oss best. Jeg er veldig fornøyd med turen hit, bortsett fra at det var mye søppel rundt om kring var det spennende å få oppleve Asia for første gang. Utrolig mye god mat, deilige temperaturer og kjempebillige priser! På slutten hadde vi et par dager i hovedbyen, Ho Chi Minh, som også var morsomt å erfare. Enormt mange scootere og dobbelt så mange mennesker, så her var det tuting og bråk fra alle kanter. Vi fikk også et døgn i Kuala Lumpur i Malaysia siden vi mistet det ene flyet, så da fikk vi opplevd litt av det landet også. Jeg tror ikke jeg blir å reise tilbake til Vietnam da det holdt med dette ene besøket for nå, da vil jeg heller besøke andre steder i Asia. Hvem vet, kanskje jeg reiser tilbake om 30 år. 


De fleste har vel vært i disse landene? I min barndom ble det en hel del turer med campingvogn til forskjellige steder i både Sverige og Finland med familien. Helt greie feriesteder om man er ute etter noe enkelt og kanskje ikke ønsker å reise alt for langt. Jeg var også nylig i Levi i Finland en langhelg, de har et alpinanlegg der som er en god del større enn vi har her i Tromsø. Turen dit var veldig grei, man kom seg litt bort fra hverdagen og fikk brukt kroppen litt i bakkene.


Nå husker jeg ikke helt hvor gammel jeg var når vi var her, men det er iallefall maaange år siden så hit kunne jeg tenke meg å reise tilbake. Vi får direkterute fra Tromsø til København snart, så det er godt mulig det blir bestilt. Jeg var iallefall med familien hvor vi hadde leid et feriehus med basseng og greier, og her har man jo Legoland også så det var nok en hit for meg på den tiden. Litt større sjanse for sommervær i Danmark enn her i lille Tromsø..


Det er bare 2 måneder siden jeg var i Frankrike for første gang. Jeg kjøpte en langhelg i Paris til kjæresten og meg når han hadde bursdag, morsomt å kunne dele en opplevelse om de ikke ønsker seg noe spesielt. En fantastisk fin tur i et utrolig nydelig vårvær. Det var jo så klart obligatorisk å ta turen opp i Eiffeltårnet, og sprek som vi var gikk vi opp alle trappene. Vi fikk også sett Louvre fra utsiden (alt for lang kø til å komme inn), Notre Dame katedralen, spasert langs Avenue des Champs-Élysées og vindusshoppet litt, smakte på noen obligatoriske makroner fra Ladurée og selvfølgelig Disneyland Paris! Prisnivået var helt greit, nogenlunde likt Norge. Vin var billig derimot, så det fikk jeg nytt en del av 😉 Byen var full av folk, men det var helt overkommelig. Neste gang går turen et annet sted i Frankrike.


Jeg har vært en gang i England, og det var sammen med Bettina når vi var et par dager i London. Vi var her hovedsaklig i forbindelse med noe EF-greier, men vi fikk også brukt litt tid til shopping – noe som så klart er obligatorisk når man er på storbyferie. Stort mer en det hadde vi egentlig ikke tid til, så jeg kan jo dele erfaringen min med shoppingen haha. Vi holdt oss på Oxford street – en gate jeg syns var helt forferdelig. Det var uhorvelig mange mennesker som gikk langs fortauet, og ingen flyttet seg for deg. Inne på mange av butikkene var det også helt sykt med folk, så man fikk ikke sett ordentlig rundt. Ellers var byen fin, store flotte hus og fine gater og hyggelige mennesker. Her var prisene bittelitt lavere enn Norge, men ikke noe å juble over! 

merkelig kul på låret?

Hei!

De siste årene har jeg lagt spesielt merke til at jeg har et område øverst på venstre lår som er som en “hoven kul”. Det er ikke vondt eller noe, det bare stikker mer ut på et lite område og ser ut som en bulk. Første gangen jeg la merke til det tenkte jeg med en gang “fyfaen, er det en svulst eller?!”. Man tenker jo alltid det verste, så jeg så bare for meg helt syke ting og at nå var det over for meg. Men jeg har ikke tenkt så mye over det etter det, annet enn at det kanskje er fordi jeg har skeiv rygg og litt forskjellig lengde på beina. Jeg spurte også legen min om det, og han mente også at det kunne ha noe med ryggen/beinlengden å gjøre. 

Dette var helt til jeg her om dagen satt og bladde gjennom arkivet mitt, og kom over dette innlegget. Her ser jeg jo at jeg har hatt et jævlig hovent blåmerke og et stygt sår på akkurat samme plass, så jeg er nå ganske sikker på at dette har noe med det å gjøre. Men akkurat hvorfor og hva som har forårsaket det, er det jeg lurer på. Hvorfor er det en “utposning” på låret mitt nå, 6 år senere? Det er sikkert noen av dere lesere som kanskje har noen innspill å komme med? Jeg skal iallefall ta det opp med legen neste gang jeg er der, men hadde vært morsomt å høre hva dere tror det kan være.. Selv har jeg ikke peiling, syns bare det er veldig merkelig. 


Fra innlegget mitt i 2011.


Det øverste på låret er den kulen jeg snakker om. Det på midten er et arr etter brannkopper, dont mind that one. 

todays style

Hei!

Nå begynner våren å titte fram her i nord, selv om gradestokken enda viser ganske kjipe tall. MEN – det betyr at parajumperen og ugg boots’ene er pakket bort for denne vinteren, og uansett hvor kaldt det måtte være så tvinger vi oss selv til å gå i litt mer vårlige klær. Kanskje den reisefeberen faktisk blir til en reell feber hvis jeg går kledd sånn her i 4 grader…. 

Jeg og Magnus har akkurat inntatt en sykt god burger til middag, og nå skal vi se siste episode av en ny serie vi begynte med på søndag. Hallo livet?? Det går ikke ann å bare se en episode når det er spennende… Ellers har dagen vært ganske rolig. Jeg var så enormt trøtt når jeg våknet i morrest så jeg har ikke hatt all verdens med energi, men en ting har jeg fått gjort – skrevet en liten liste med bloggidèer til de dagene jeg ikke har så mye motivasjon! Dere må gjerne komme med litt tips til ting jeg kan blogge om som dere vil lese annet enn hverdagslige ting ♥

Her er dagens. Jakke fra DM Retro her / Genser fra Nelly her / Bukse fra Junkyard her / Sko fra Nelly / vekse fra Michael Kors (adlinks)


Jakken er perfekt og kan brukes til både hverdags og fest, noe jeg digger, da jeg hater å plutselig må dra på byen i vinterjakka…

feberen stiger, sykemelding?

Hei og god kveld!

Nå er det en ny uke, endelig – og jeg ser fram til roligere dager framover. I helgen hadde vi personalfest, noe som kom litt for tett på 17. mai feiringen, så nå kjenner jeg at partyskoene og alkoholen trenger å bli lagt på hyllen en liten stund. Det er ikke som i mine "yngre" dager når jeg var 16-17 år og kunne feste flere dager på rad. Da ble jeg nesten ikke dårlig, men nå… nå er det andre saker!

Nå er der under 3 uker til jeg og kjæresten reiser til Mallorca, reisefeberen begynner å stige nærmere 38 grader nå. Kan man egentlig sykemelde seg fra jobb pga reisefeber?! 😉 Noen som har vært her før, og har tips til fine strender hvor ikke alle andre folk er og andre ting man burde se/gjøre på øya? Vi tenker å leie oss bil siden vi vil utforske litt!

I helgen har jeg fri, eller faktisk så har jeg jo fri på torsdag også (yayyy!!), så da tenkte jeg å spille inn en ny videoblogg. Planen er allerede klar, så dere får bare vente å se hihi

Meg og Charlotte fra helgen. Buksen min er fra Zara og toppen husker jeg dessverre ikke 🙁

hipp hipp

hurraaa! Da var årets 17. mai overstått, bare 364 dager igjen til neste gang. I år, som alle tidligere år, hadde jeg heller ikke noe bunad. Jeg håper på å ha det til neste år eller året etter der igjen, men man må bare begynne å spare for det er ikke akkurat noe man bare går og kjøper seg en dag man har lyst å shoppe, haha.. Derfor sprang jeg rundt en halvtime før senteret stengte igår for å finne en topp, selv om planen var å bruke noe jeg hadde fra før. 

Dagen ble feiret med gode venner. Jeg arrangerte champagnefrokost, så klokken halv 10 sto jeg i full matlaging med ti ting å gjøre på en gang. Jeg er kanskje verdens dårligste på tidsfrister, om jeg sier jeg er klar på et tidspunkt så er det sjelden sannheten. Denne gangen gikk det faktisk veldig bra, jeg inviterte de til klokken 10.30 og maten var vel på bordet 10.40 eller noe sånn – så der overrasket jeg meg selv. Dessverre forsov jeg meg, så jeg rakk bare å fikse håret før jeg måtte hive meg i gang. Sminkingen måtte derfor taes etter maten var inntatt. Etter noen timer dro vi inn til byen og så litt på tog, før vi tok turen på Tangs for å spise middag og drikke litt vin. Deretter dro vi bare hjem da været begynte å bli dårligere, også tok vi turen innom familien til Magnus før vi tok kvelden. Noen (= jeg) hadde jobb tidlig i dag – egentlig burde 18. mai vært en offentlig fridag, da 17. mai er en festdag og man gjerne er slitne dagen etterpå… Haha, det er vel lov å drømme 🙂

Hva gjorde dere i går?

Her er mitt antrekk fra gårdagen, det ble veldig enkelt som dere ser:

topp fra bikbok, bukse fra bershka, jakke fra h&m, klokke fra casio

en sånn dag

Hei!

I dag er en sånn dag man bare ligger på sofaen og trykker på telefonen. En sånn der hangover-dag. Man har lyst på noe men vet ikke hva, og man er for lat til å dra på butikken. Man craver snus selv om det ikke føles like godt som andre dager. Man popper en iskald Pepsi Max-boks og blir skuffet fordi den ikke levde opp til forventningene. Kvelden i går var morsom, men etter den søte kløe kommer den sure svie. Jeg har ligget på lading hele dagen, men batteriene er enda ganske tom. Ny uke i morgen da 🙂

2010 – 2017

Hei!

Nå har jeg nettopp bladd litt gjennom arkivet mitt på bloggen her, og herregud så mye rart man finner! Jeg har funnet fram litt bilder av meg fra de siste 7 årene, fra 2010 til 2017. Noen av dere har kanskje lest bloggen min lenge og husker hvordan jeg har sett ut i mine perioder. De største endringene jeg legger merke til er egentlig at håret bytter farge hele jævla tiden, og brynene blir finere for hvert år som går haha! + de fine bollekinnene jeg har rukket å anlegge på disse 7 årene ♥ Det som er så morsomt med bloggen, jeg har så utrolig mye ting å se tilbake på. Det er jo som en dagbok, bare med bilder og at den er tilgjengelig for absolutt alle og en hver. 

Fra hvilket av disse årene husker du meg best?

<- 2010: Haha, tja… jeg så ikke ut som 15-åringene gjør i dag hvertfall, det kan jeg si med en gang! -> 2011: Her var jeg begynt å eksperimentere litt mer med sminke, og blitt blond igjen. På dette bildet har jeg redigert nesa mi, og det ser jo jævlig dumt ut.


<- 2012: Her var jeg i Drammen på shoot. Nylig fått litt mørkere hårfarge, og blitt sminket av makeup-artist. Mye mer naturlig sminke enn hva jeg selv brukte. -> 2013: Var litt vågal, farget håret brunlilla. Noen måneder senere farget jeg den knalle rødfargen jeg hadde. Her kunne jeg spart meg for de jævlige strekbrynene, haha!!


<- 2014: Back to blonde, kortere hår fordi alt hadde falt av og litt penere strekbryn enn i 2013. Bandana var tydeligvis veldig kult på denne tiden. -> 2015: Tilbake til mørkt igjen, hahah.. Dette var etter at jeg hadde blått hår om jeg husker riktig. Brynene har blitt bedre iallefall! I denne perioden var jeg veldig tynn, noe som ikke var så fint. 


<- 2016: For et år siden, blond IGJEN. Jeg husker jeg tok disse bildene, og tenkte “herregud så langt håret mitt har blitt nå!”. -> 2017: Today. NÅ kan jeg si at håret mitt har begynt å bli langt, og jeg har ikke byttet noe særlig hårfarge. Tror jeg trives best med slik jeg ser ut nå, og i 2016. Litt rundere i trynet og mer kjøtt på kroppen enn jeg hadde for en del år siden.