rasende fordi jeg blogger om silikon

Hei!

Her om dagen fikk jeg en mail fra God Kveld Norge. De skal ha en reportasje med en annen blogger som uttaler seg om at hun er rasende fordi jeg og noen andre bloggere har skrevet åpent om våre kosmetiske operasjoner, hvor de skal vise bilder av oss det gjelder også. I mailen ber de meg da om å komme med et tilsvar om jeg ønsker det.

Tilsvar på hva? Skal jeg beklage meg for at jeg har valgt å skrive om hva jeg har forandret? Jeg skammer meg ikke over å ha operert puppene mine, jeg skammer meg ikke over å ha fylt i leppene – men det virker som det er det folk ønsker at jeg skal gjøre. Bare skyve det under en stein liksom, det har aldri skjedd og de to store puppene jeg plutselig hadde midt i fleisen en vakker dag i 2013, kom bare over natta og jubelen sto i taket når jeg våkna. Eller skulle jeg kanskje bare skrevet “Hei! I dag har vært en fin dag, var sammen med hun og hun og vi gjorde det og det. Forresten så har jeg tatt silikon i dag. Vi blogges

Nei, jeg ønsker ikke å tie på MIN blogg hvor jeg selv er forfatter av mitt innhold. Vi har et ansvar ja – men skal alt ansvaret ligge på bloggere? Trenger ikke de som LESER blogg å ha et ansvar? Hva med media, de er snare med nyheter om noen har operert ditten og datten – har ikke de et ansvar? Skal jeg være syndebukken fordi Kari på 21 år fylte leppene sine med restylane, eller fordi Maria på 19 år opererte puppene sine? Vi er så heldige at vi har hver vår hjerne som vi kan bruke til å tenke med, og jeg mener at det er ikke mitt ansvar at Kari eller Maria bruker sin hjerne! Er man på nett, så burde man ta ansvar selv for hva man velger å klikke seg inn på. Og er man så lett påvirkelig at man plutselig ligger 30 000kr fattigere i narkose under kniven etter å ha lest en bloggpost, så burde man kanskje ikke lese blogg i det store og hele.

Skal vi gi populære Instagram-treningskontoer skylden for at folk får spiseforstyrrelser også da? Ikke legg ut bilder hvor du er veltrent og fit, det kan føre til at Trude kaster opp maten sin og utvikler bulimi, så hold den trente kroppen din for deg selv takk! Enn de med tatoveringer, de burde kanskje få skylden for at alt for unge mennesker tatoverer seg og angrer senere? Hvis man først skal begynne å peke fingre på noen, så er det en haug flere grupper vi kan dra med i samme slengen. 

Nei, jeg gidder ikke maile dere noe tilsvar innen 6. november klokken 12.00. Dette er mitt tilsvar, så kan de som havner innpå her, og ender opp med silikon etter å ha lest min blogg, lese dette også og se på bildet under hvor stolt jeg er over mine lepper og mine pupper. 

innkjøp fra Riga og London

Denne måneden har jeg vært i både Riga og London, så jeg har fått shoppet litt… Kanskje litt mer enn jeg skulle, men jeg kan jo unnskylde meg med at jeg så og si aldri handler noe her hjemme, haha! Som dere ser har jeg fått en forkjærlighet for skjørt… Vet ikke hvorfor, men jeg liker ikke å gå i kjole lengre. Kun ved veldig spesielle anledninger, men en vanlig kveld ut foretrekker jeg skjørt eller bukse for tiden. Det ble også kjøpt mye småting på Primark som dere også sikkert ser, klarer ikke la være å gjøre det når jeg er der. Det er jo så billig, men ett pund her og ett pund der ble fort 123 pund i kassa… Er glad de ikke har nettbutikk for å si det sånn!


Diverse smått: Rens til ansiktet, rensebørste, sminkekluter, smykker og øredobber, løsnegler, batterier, reiseflasker, toalettmappe, solbriller, fønbørster, neglelakkfjerner, neglefil og neglelakk, speil, hårstrikk, klokke, “beautyblenders” i alle størrelser, q-tips. Så og si alt er fra Primark.


Truser (flere av samme, resten er til vask), bh-er, sokker, strømpebukser og hårbånd. Alt fra Primark


Fine skjørt ♥ Gule og røde er fra Bershka, sorte er fra Pull&Bear og det hvite er fra Forever21.


“Snekkerskjørt” i skinn fra H&M, lysegrått fra random butikk i Riga, mørkegrått er fra Cropp i Riga. 


Body til venstre fra Miss Selfridge, til høyre fra Forever21 


Høytlivsbukse fra Zara


Diverse T-skjorter. Jeg husker kun at den med enhjørning er fra H&M.


Deilige høstgensere! Sort fra H&M, grå fra Cropp, hvit fra Primark


Sorte sko fra H&M, blå veloursko fra Primark

feeling fabulous

(produktene er sponset) Hei!

Husker dere at jeg blogget om iLash og iBrow for en stund siden? Da hadde jeg brukt det i ca 4 uker. Nå går jeg fremdeles på det, og jeg eeelsker vippene mine. Nå bruker jeg ikke løsvipper lengre, jeg bruker kun maskara. Og sist jeg gjorde det mener jeg å huske var når jeg gikk på videregående – så det er lenge siden. Brynene mine har også fått mer hår på starten hvor de er litt tynnere fra før. Jeg bruker ikke brynsserumet på hele brynet fordi jeg syns jeg har nok fylde ellers, men det funker gull der hvor jeg bruker det. De anbefaler å bruke serumene i 2-8 uker for optimalt resultat, så nå er jeg i vedlikeholdsfasen hvor jeg bare har på serum et par ganger i uken. Jeg merket allerede etter 4 uker at det hadde skjedd ting, men jeg fortsatte å bruke det hver dag i 8 uker ca før jeg gikk over til vedlikehold.

Jeg har også fått prøve ut Body Roller’s, en liten for ansiktet og en større for kroppen. Disse kan man bruke til å fjerne arr etter akne, brannskader, små linjer, celluliter, strekkmerker osv. Jeg har brukt den i pannen hvor jeg har en del linjer etter mimikkrynker, og jeg ser allerede at linjene er litt mindre tydelig. De blir så klart ikke helt borte, men bedre har de blitt. Det disse gjør er å lure huden til å tro at den er skadet, slik at produksjonen av kollagen i huden stimuleres og dermed setter i gang prosessen med å “lege” huden. 

Alt er fra White One, og akkurat nå får du hele 50% (!!!) rabatt på alle produktene i nettbutikken om du bruker rabattkoden TCMN50 ♥

her var man igjen da..

Så hva har skjedd siden sist? Hvorfor all denne stillheten fra meg?

Vel, jeg kan starte med å si at jeg hadde noen hektiske uker når jeg kom hjem fra ferien vår i august. Jeg hadde svenneprøven min i september, så all tiden min ble brukt til å forberede meg til denne. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ta svenneprøven og heller jobbe som frisør uten fagbrev, fordi jeg tenkte at jeg sikkert ikke ble å klare det. Ikke fordi jeg ikke kan jobben min, men med en gang ordet prøve eller eksamen dukker opp får jeg helt hetta. Jeg får skikkelig prestasjonsangst, haha… MEN, jeg valgte å ta prøven fordi jeg ville jo innerst inne ha svennebrevet – det er jo en prestasjon i seg selv å ha oppnådd noe etter 3,5 års lærlingtid. Jeg ville belønne meg selv – og når jeg fikk sms fra sensor om bestått prøve 1 time etter jeg dro hjem, kjente jeg at 10 kg fløy av skuldrene mine! Så her har dere meg, frisør med ferskt svennebrev!! I’m so happy 😀

Ellers belønnet jeg meg selv med bestått prøve litt ekstra med å reise på jentetur til Riga med mamma og lillesøsteren min i begynnelsen av oktober. Jeg har ikke sett de siden starten av sommeren, så det var godt å få litt tid sammen med de. Det ble litt shopping så klart, hva ellers gjør tre jenter på tur… Jeg kan lage et innlegg i morgen og vise dere hva jeg kjøpte, om dere er interessert? På lørdag skal jeg ut å reise igjen – denne gangen sammen med tre av jentene fra jobb. Vi skal til London og delta på en messe som heter Salon International, også har vi noen dager ekstra som vi skal bruke til å kose oss max. Dette tror jeg blir den siste reisen min i år, så jeg får nyte den ekstra hardt! Ikke at jeg skal klage, jeg har tross alt fått reist MASSE dette året. Føler meg heldig som har muligheten til det ♥

Med det kan vi vel si at jeg er tilbake? Kind of…? Jeg skal ikke love noe, for det blir nok ikke daglig, men jeg har savnet å skrive litt her. Så vi får se hvordan det går, skal titte innom når jeg føler for det. Jeg vet jo at det kan begynne godt før det dabber av etter et par uker, haha.. yaaas