your time is now

/ sponset produkt

Hei!

I år fikk jeg en fin liten førjulsgave i postkassen – disse to kule klokkene! Jeg har allerede forelsket meg helt i de. ÁIGI, som sikkert har dukket opp i Facebook-feeden til alle den siste tiden, er et nytt norsk klokkemerke og det er faktisk tre gutter her fra Tromsø som står bak, stolt!

Jeg har begge modellene de har lansert til nå i den minste versjonen, 36mm. Den grønne klokka er så klart inspirert av det vakre Nordlyset vi har her i nord – når man beveger klokka mot lyset kan man se at nordlyset danser inni urskiva. Elegant og stilig klokke som passer til begge kjønn!

Den svarte er kanskje min favoritt – har den på armen as we speak. Svart og rosegull sammen slår aldri feil! Den er inspirert av mørketiden og gjør kanskje mørketiden litt mindre trist når man har noe fint å se på, haha. Denne kan jeg bruke til så og si alt da den har farger som er enkle å matche. Begge klokkene har en trekant i urskiven som peker mot deg når du ser på klokka, denne skal minne deg på at tiden er din og at du må nyte hvert øyeblikk!

Rabattkoden «tcmn20» gir deg -20% rabatt på disse klokkene, både i 36mm og 40mm. Hvis du bestiller senest 16. desember er du garantert levering før jul! Du finner alle klokkene HER 🙂

Siste bildet er tatt av @gullsmedenstorslett.