den tiden av året igjen

Hei!

Da var klokken stilt til vintertid, og her i Tromsø var det allerede ganske mørkt ute i 16-tiden i ettermiddag. Nå er det jo også snakk om at det skal bli slutt på å stille klokka, og at vi bare skal ha den slik den er nå. Det vil si ingen sommertid. For min del kunne vi hatt sommertid hele tiden heller, for da hadde vi hatt en time lengre med dagslys på denne tiden av året her oppe. I tillegg fikk vi snø nå i helgen, og den ligger enda på bakken så da er det vel vinter nå? Snøen kunne ventet på seg til desember, jeg syns det er alt for tidlig nå og føler på meg at det blir en lang vinter.. MEN man får bare begynne å telle ned dagene til neste sommer igjen!

I helgen har jeg hatt fri fra jobb, og har bare slappet av og vært sammen med kjæresten. I går dro vi en liten tur ut for å kjøpe… ved og nytt dusjhode. Hallo, skjønner at man har blitt voksen når det er sånne ting man drar ut for å handle. Jeg kjøpte meg også tre nye BH-er, men jeg kom til å tenke på etterpå at det er jo ikke sikkert de passer like bra om et halvt år i tillfelle puppene forandrer seg mye. Så egentlig burde jeg bare kjøpt en.. Jeg måtte iallefall en del opp i størrelse siden sist jeg var uten silikon. Den gang brukte jeg vel 65B, så naturligvis begynte jeg med å prøve disse når jeg skulle finne ut hva som passet. De var alt for små og puppene tøyt ut fra alle kantene, så jeg fortsatte med å prøve 65C, 65D, 70B og 70C før jeg til slutt endte opp på 70D. Så nå har jeg iallefall 3 bh-er jeg kan bruke hvis jeg skal noe spesielt og jeg har på meg noe hvor jeg ikke kan ha støttebh-en under.

Det var dagens vær- og puppesnakk, over og ut. Ellers da, har dere hatt en fin helg?


mine vintersko

Hei!

Som jeg nevnte i går, skulle jeg kjøpe meg nye vintersko og denne gangen ville jeg ikke ha UGG’s. Jeg så noen la ut bilde på en Facebook-gruppe av et par de hadde fra Jean Paul som jeg syns var ganske fine, så jeg dro på Match i går og fant de. Som vanlig trengte jeg litt betenkningstid så jeg la de av ut dagen mens jeg dro på jobb, også dro jeg tilbake for å kjøpe dem senere på kvelden. Jeg er veldig fornøyd med mine nye vintersko og gleder meg til å bruke de! UGG’s er varme, men de er ikke veldig pene å se på og jeg blir bestandig våt på beina hvis det er mildt ute. Jeg vet at veldig mange har Timberlands, men jeg har aldri falt helt for de og jeg har et par look-a-like’s fra Nelly som jeg aldri har brukt, og får meg ikke til å bruke de heller. 

Jeg fikk skoene i bursdagsgave fra mamma (♥), men de kostet 999kr og finnes i svart og i mørkblå. Er det forresten noen som vet om det har noe for seg å impregnere sko som er av kunstskinn? ny uke

Hei!

Helgen gikk veldig fort unna. Etter jobb på lørdag dro jeg og Magnus ut for å spise med familien min. Mamma og kjæresten har vært på Tromsø-besøk i helgen, så har egentlig vært sammen med de hver dag mens de var her. Nå er det en ny uke, jeg har sluttet på rød trekant-smertestillende etter operasjonen og skal tilbake i full jobb igjen. Jeg har enda litt vondt i operasjonssårene, men det er ikke mye så det tar nok ikke lange tiden før det gror ordentlig. Jeg er nødt til å få kjøpt meg litt nye BH-er, siden jeg per nå bare har en stram støtte-BH som jeg bruker. I følge kirurgen min trengte jeg ikke å gå med den i 6 uker slik jeg gjorde når jeg la inn silikon, men jeg burde ikke gå uten noe som helst før alt har trekt seg sammen – for å unngå at tyngdekraften jobber imot. Jeg gleder meg veldig til å kjøpe fint undertøy iallefall!!

Nå skal jeg snart på jobb, men først skal jeg innom en butikk og kjøpe meg et par vintersko i bursdagsgave fra mamma. Tidligere år har jeg kun brukt UGG’s, men er så sykt lei av de nå og de tåler ikke våt snø og slaps så man blir jo gjennomvåt på bena. Jeg tror jeg har funnet et par sko jeg liker, må bare se på de i virkeligheten først. Hvilke vintersko bruker du?

noe manglet

Hei og god helg, igjen?? Føler at det bare er noen dager siden jeg skrev god helg – uken som var fløy av gårde på et blunk selv om jeg bare har sittet i sofaen og sett på serier…

I dag skal jeg tilbake på jobb igjen. Jeg skal jobbe 3 timer i kveld for å se hvordan det går, og om det går bra skal jeg jobbe i morgen også. Derfor har jeg nå fått på meg ordentlige klær og sminket meg litt. Jeg har egentlig kun gått i en stor hettegenser siden operasjonen, så i dag var første dagen hvor jeg tok på meg noe mer tettsittende. Jeg prøvde først en genser som var helt stram, men måtte bare finne noe løsere siden jeg enda er ganske hoven rundt ribbeina. Jeg tok på meg en T-skjorte, og plutselig følte jeg meg som et barn igjen. Jeg føler at det ikke er noe som helst der og at jeg har mindre pupper enn Magnus. Det var helt sykt merkelig å se meg selv i t-skjorte uten de store puppene som tok all oppmerksomheten! Det var akkurat som at det manglet noe der, vet ikke helt hva jeg synes enda. Nå har jeg jo på en veldig stram støtte-BH som presser de inn og får de til å virke mindre enn de er, så forhåpentligvis ser de litt større ut når jeg kan begynne å bruke vanlig BH.

Samtidig må jeg si at proporsjonene jeg har nå kler kroppen min bedre. Før tok frontpartiet alt fokus, og når puppene er større enn rumpa di så er det noe feil, haha..


Tightsen er fra Zara, kjøpte den når jeg var på Kreta.  

leiligeten vår

Hei!

Noen av dere ønsket å se bilder av hva vi hadde gjort her i leiligheten etter vi flyttet inn. Vi overtok leiligheten i januar i år, og bestemte oss for å pusse opp litt før vi flyttet inn. Det er jeg glad for at vi gjorde, for den ble mye mer åpen og vi fikk gjort det til vårt eget. Alt arbeidet gjorde vi selv med god hjelp fra foreldrene våre og bestefaren til Magnus. Jeg trives kjempegodt i leiligheten, og gleder meg til å pusse opp resten. Det vi ikke har tatt enda er kjøkkenet som skal bli helt nytt, skal også ta soverommene med nytt gulv og gipsplater på veggene, men der har vi malt enn så lenge. Gangen vil jeg også ha slette vegger, så det blir vel tatt en gang det også. Til nå er det bare malt i en fresh farge.

Kjøkkenet skal vi dra å få tegnet på IKEA for å se hva det kommer til å koste, men foreløpig har jeg bare malt det som er nå slik at jeg holder ut med det litt til. Før var det skikkelig gulhvite fronter, og siden vi har en veldig lys og kald gråhvit farge på veggen kræsjet det totalt med kjøkkeninnredningen. Derfor malte jeg frontene helt hvite og byttet knotter – men jeg kjenner at kjøkkenet blir prioritert etter at vi har fått pusset opp gjesterommet. 

Til nå har vi:
– Revet veggen med bueåpning mellom stue og kjøkken
– Byttet gulv på stue og kjøkken og malt tak på alle rom
– Revet bort brystpanel og lagt gipsplater på alle veggene i stue og kjøkken + nye lister
– Malt vegger i gang og på hovedsoverom

Her er noen før- og etterbilder. Jeg skulle ønske jeg var helt rå på interiør og innredning, det er så mye fint å se på Instagram og mange er så utrolig flinke til å sette sammen møbler, pynt og farger. Jeg er iallefall veldig fornøyd med det vi har fått til så langt og synes leiligheten vår er veldig fin. Man blir litt ekstra stolt over at man har gjort ting selv også! Hva synes dere?

Her ser dere veggen vi har revet. Etter vi fikk bort veggen fikk vi mye bedre plass til spisebord og rommet virket mye større!


Kjøkkenet har jeg malt frontene på og byttet knotter. Frontene var mye gulere enn på bildet til høyre, litt sånn hvitsaus med karri-gul, haha!


Gangen har jeg faktisk malt to ganger. Malte den nettopp i denne fargen, Savannah Sunset. Elsker den! Garderobeskapet malte jeg også siden med fargen skapet hadde på bildet til høyre slukte den hele rommet..


Spisebordet vårt. Det kan trekkes ut og legges på to plater, så vi har plass til 10 stykker når det er på maks. 


Det jeg er mest fornøyd med er at vi kan ha så stor sofa! I den forrige leiligheten min hadde jeg bare plass til en 2,5 seters sofa – mens denne har plass til så utrolig mange. Det kom godt med når vi hadde innflytningsfest med nesten 20 stykker på besøk. Jeg blir sikkert å bytte til en mindre etterhvert for den er veldig stor og tar mye plass. 

et forferdelig syn

Hei!

I natt har jeg sovet litt dårlig. Jeg tok et par smertestillende tabeletter før jeg la meg, men føler ikke at de gir noe nevneverdig effekt. Det er ikke uutholdelige smerter, men det er jo greit å kunne sove godt gjennom natten uansett. Akkurat nå er det mest vondt i operasjonssårene, men det kan ikke sammenlignes med smertene jeg hadde når jeg la inn silikon første gang. Det var 100 ganger verre og jeg er glad jeg slipper det nå.

I går tok jeg en titt på puppene etter jeg kom hjem. Jeg hadde prøvd å forestille meg det aller verste slik at jeg ikke kunne bli skuffet, men det jeg fikk se i speilet var helt forferdelig grusomt og mye verre en jeg hadde sett for meg. Det var to punkterte ballonger som hang. Det så ut som et par supergamle bestemorpupper. Løs, skrukkete hud og ja, det eneste som ikke var der var volum. Jeg begynte å gråte av synet og tenkte egentlig bare at det her kommer jo ikke til å bli bra, det er ingen håp for disse to vrengte baklommene. Jeg brukte store deler av dagen i går til å lese om andre sine erfaringer etter å ha fjernet implantat – og har nå slått meg til ro med at så og si alle hadde vrengte baklommer like etterpå. Det tar noen uker før ting begynner og skje og huden trekker seg sammen igjen, og det kan ta opp til 1 år før man ser det endelige resultatet. Jeg skal nå ta daglige bilder den første perioden, så skal jeg ta et bilde hver uke etter det – da er det kanskje lettere for meg å se at det skjer ting. Akkurat nå har jeg bare mest lyst å ikke se på de på en god stund, haha..

Jeg får bare krysse fingrene om smøre meg med en gooood dose tålmodighet. Beklager mye puppesnakk for tiden på bloggen, men det er jo det som skjer akkurat nå i livet mitt og det er det jeg tenker på hele dagen. Go boobs! 

Tenk at disse har vært inni kroppen min i 3 år (  .  )(  .  )

it’s done

Hei!

Akkurat ligger jeg på sofaen og slapper av og venter på at smertene skal komme. Operasjonen tok ca en halvtime, også ble jeg igjen på klinikken en halvtime etter. Foreløpig har jeg ikke store smerter, kjenner det litt der de har skjært – men så har jeg fått en del smertestillende rett før, under og etter operasjonen. Derfor er jeg forberedt på at det kan bli større smerter. Er i tillegg litt sånn groggy, så tenker at jeg skal ta dagen til å slappe av i dag også kan jeg heller fortelle litt mer i morgen når jeg er landet litt mer på jorda igjen. Jeg kan iallefall si det sånn at jeg begynte å gråte :(((

900 gram mindre pupp

Hei!

Nå er det under 24 timer til jeg sitter med 900 gram mindre pupp enn jeg har nå. Jeg gruer meg litt mer for hver time som går, og det føles egentlig ganske uvirkelig at jeg skal ta de ut. Jeg klarer ikke forestille meg hvordan det blir uten siden jeg har hatt silikon siden jeg var 18 år. Jeg er veldig redd for at det skal bli skikkelig ille, men samtidig gleder jeg meg til å bare bli ferdig med det. Jeg gleder meg til å kunne handle bh-er på vanlige butikker og til å kunne ha på klær uten å tenke på at puppene er for store.

Jeg har så klart glemt av at jeg må hente medisiner osv på apoteket, og noe av medisinen skal taes i kveld allerede. Heldigvis har vi et apotek som er åpent 2 timer på søndager, så jeg skal dra dit og få hentet ut alt nå snart. I tillegg må jeg faste i 6 timer før operasjonen i morgen, og det kjenner jeg at kommer til og bli litt tungt i og med at jeg ikke skal opereres før klokken 14.00. Jeg står normalt opp rundt klokken 09-10, så da blir det altså ingen frokost på denne snuppa.. Jeg må også kjøpe kompresjonsbh og jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal få kjøpt en som passer siden jeg må ha den med til operasjonen. Den må tydeligvis være ganske stram og det blir vanskelig å finne rett størrelse før silikonet er ute, men jeg får bare gå etter hva jeg ca hadde før og bare gå ned en cup fra det igjen eller noe. Om den ikke blir stram nok får jeg bare kjøpe en ny etter operasjonen. 

Her har dere altså de siste bildene av meg, ever, med disse puppene. Neste gang dere ser meg så er jeg enten sykt misfornøyd og angrer bittert, eller så er jeg lettet og positiv til hvordan det blir ;pp

she’s pregnant

God kveld ♥

Endelig er det helg og skuldrene kan senkes. Det jeg liker aller best er en helg uten planer – å vite at man har to hele dager hvor man ikke trenger å gjøre noen ting om man ikke vil er jo så og si porno haha. Akkurat nå har jeg besøk av Meline, dere som har fulgt meg i mange år husker sikkert godt hvem hun er. Nå skal jeg fortelle dere en sykt bra nyhet – hun er GRAVID!! Tenk det, min beste venninne skal ha en baby. Hun og kjæresten skal få ei lita jente som jeg er så heldig å få bli gudmor til. Mitt første gudbarn, tenk det :’) Hun har termin i mars, så nå er hun 18 uker på vei, snart halvveis! 

Jeg husker enda når hun fortalte meg at hun var gravid. Hun kom på besøk helt random en dag og satte seg i sofaen, så snakket vi litt. Plutselig ser jeg at hun driver å filmer/tar bilde av meg, jeg så seff helt jævlig ut så jeg prøvde å snu meg bort. Så sier hun “du skal bli gudmor”, og så klart tror jeg ikke på henne. Tror jeg sa “slutt å kødd, meline” og “nei det skal æ ikke” 3-4 ganger før det gikk opp for meg at det var sant. Jeg gleder meg ihvertfall utrolig mye til å møte mini-Meline og skjemme hun litt bort, og tror at Meline blir en fantastisk mamma.

Det er mange som maser om jeg skal få barn snart. Hva skjer egentlig med det? Ting skjer når det skjer tenker jeg, men jeg føler jo selvfølgelig at jeg begynner å bli gammel og er sent ute siden det er så mange som spør. Er det unormalt å ikke tenke på barn når man er 24 år? Det eneste jeg vet, er at om jeg skal ha barn så skal jeg få det innen jeg er 30 år. Det vil si at jeg har hele 6 år på meg – så everybody, stress down for det blir slitsomt å skulle mase på meg i 6 år 🙁


my last vacay

Hei og snart god helg!!

Bare en dag til på jobb nå, det holder vi vel ut? I helgen har jeg fri, og det er helt greit siden da kan jeg ligge og nerve meg opp til operasjonen på mandag. Skal skrive litt mer om det i helgen, men først tenkte jeg å vise litt bilder fra jeg var på Kreta. I midten av september reiste jeg, Magnus og storebroren min sammen med pappa og hele familien til stemoren min på ferie. Vi var vel 16 stykker til sammen, og det var siden det var et 60-års lag. Jeg hadde også bursdag mens vi var på ferie, så da ble det dobbel bursdags-ferie – woho. Vi var i Platanias i en uke og jeg har vært her før, men det er over 10 år siden så jeg husker ikke alt for mye fra da. 

Vi hadde nydelig vær hele ferien og spiste masse god mat. Det ble en dag inne i Chania, men resten av dagene var vi bare i Platanias. Jeg er jo vant til å farte mye mer rundt på ferie slik jeg og Magnus gjør med leiebil og sånn, så dette var en veldig rolig ferie i forhold til hva jeg har vært på de siste årene. MEN det var godt det også. Bare det å slappe av og ikke stresse med noe er jo balsam for sjela. Da vi kom tilbake til Tromsø var det skikkelig trasig vær og det snødde faktisk et par dager også, så i det jeg kom inn døren hjemme måtte jeg bare stoppe for meg selv og tenke etter hvorfor i faen jeg bodde på denne plassen, haha… Jeg som er så glad i sol 🙁 Her er iallefall et par bilder fra ferien. Det ble ikke tatt så mye bilder siden, vel, jeg blogget jo ikke på det tidspunktet ;pp Nå får jeg bare drømme meg bort til neste gang jeg skal ut å reise, dessverre for meg så vet jeg ikke når det er </3 Håper på snart iallefall! 

Hvor har dere reist i år?